Lola Daviet: Het 12-jarige schoolmeisje uit Parijs werd beestachtig vermoord door Algerijnse migranten

De beestachtige moord op de 12-jarige Lola heeft heel Frankrijk met ontzetting achtergelaten. Zes Noord-Afrikaanse migranten, waarvan sommigen het land moeten verlaten, worden er nu van verdacht het misdrijf te hebben gepleegd. Het feit dat dit vertrek niet effectief is uitgevoerd, wekt de gerechtvaardigde woede van de Fransen op tegen de regering van president Emmanuel Macron. Nadat het resultaat van de autopsie bekend werd bij de media en het publiek, kon de toch al verhitte maatschappelijke stemming in grote steden als Parijs nu volledig escaleren, bericht Matthias Nikolaidis.

Tot nu toe is het een misdaad zonder duidelijk motief. En juist daarom roept het zoveel reflectie op over de achtergrond. Op vrijdagmiddag werd de twaalfjarige Lola Daviet door haar ouders als vermist opgegeven nadat ze niet was thuisgekomen van school. Normaal gesproken ging de familie op vrijdag naar het dorp Béthune, drie uur ten noorden van Parijs. Toen Lola te laat was, werden de ouders onmiddellijk gealarmeerd. De vader besloot de video-opnamen van de ingang van het huis te controleren. Daarop was te zien hoe Lola het huis binnenging met een onbekende.

De politie begon een zoektocht, maar vond alleen een kniptang en tape in de ondergrondse parkeergarage van het flatgebouw in het 19e arrondissement van Parijs. ’s Avonds vond een dakloze man het lichaam in een plastic koffer, geplaatst op de binnenplaats van het flatgebouw. De koffer rook sterk naar chloor. Binnen was het meisje vastgebonden en gekneveld. De cijfers één en nul waren op haar lichaam gekrabbeld.

Lola was gewurgd, maar ook haar keel was bijna doorgesneden. Bovendien vertoonde haar lichaam tekenen van “marteling en barbaarsheid”. Er is sprake van wonden in haar nek. De theorie is dat ze werd meegenomen naar de kelder van het flatgebouw, verkracht, gemarteld en vervolgens gewurgd voordat haar keel werd doorgesneden.

  Woke acteur Richard Gere deelt video waarin hij fans vraagt om te helpen Europa te overspoelen met meer moslimmigranten

Later zou de thuisloze Dahbia B. volgens getuigen alleen het huis binnengaan, om een uur later met de koffer te vertrekken. Zij zou verschillende getuigen om hulp hebben gevraagd bij het dragen van de zware koffer. “Ze leek een beetje gek,” zeiden de getuigen.

Hoofdverdachte leidde “marginaal bestaan”

De 24-jarige Dahbia B., die op straat leeft maar naar verluidt verschillende contacten heeft in de hoofdstad, wordt beschouwd als de hoofdverdachte. Twee jonge mannen en een andere vrouw, de zus van de hoofdverdachte, Friha B., die in hetzelfde flatgebouw woont als het slachtoffer en haar familie, werden aanvankelijk beschouwd als de daders. Later was er sprake van in totaal zes verdachten, allen van Algerijnse afkomst, die in hechtenis zijn genomen. Éric Zemmour gaf de namen van de vier, die ook te vinden zijn in het verslag van Le Parisien.

Zemmour spreekt in dit verband van “Francocide” en verwijst naar een Twitter-profiel dat het motto “French Lives Matter” propageert. Het is inderdaad een vervelend toeval dat Lola stierf twee dagen voor de tweede verjaardag van de dood van Samuel Paty, die Zemmour samen met andere actievoerders dit weekend ook herdacht.

Officiële bronnen hebben het nu over de “marginaliteit” of “vreemdheid” van de daders. In onderzoekskringen wordt gesproken van een “zinloze moord tegen een achtergrond van marginaal bestaan”. Ook hier is sprake van psychische problemen van de dakloze Dahbia B.. Dit zijn natuurlijk slechts de meest uiterlijke kenmerken van een criminele daad, die nauwelijks kunnen bijdragen tot de opsporing of verklaring ervan.

Opnieuw werd een verplichting om het land te verlaten niet afgedwongen

  Frankrijk is gevallen: Marine Le Pen roept op tot een terugkeer naar de "Republikeinse Orde" te midden van de aanhoudende migranten- en linkse rellen in Frankrijk (Video)

Maandag werden alleen de vermoedelijke hoofddader, Dahbia B., en een 43-jarige man voorgeleid aan de onderzoeksrechter. Beiden zijn geboren in Algerije. Dahbia B. was in 2016 met een verblijfsvergunning als studente naar Frankrijk gekomen. Nadat ze op 21 augustus op een luchthaven tijdelijk was aangehouden omdat ze geen geldige verblijfsvergunning meer had, kreeg ze het bevel Frankrijk te verlaten, een zogenaamde “obligation de quitter le territoire français” (OQTF) werd uitgesproken, zoals onder meer Le Figaro meldt. De hoofddader had Frankrijk dus eigenlijk binnen 30 dagen moeten verlaten.

Zowel in de sociale media als in de commentaarkolommen van de kranten keren steeds meer burgers zich tegen hun eigen staat. De Franse staat heeft zichzelf medeplichtig gemaakt aan deze misdaad en aan talloze soortgelijke misdaden. De autoriteiten worden gezien als medeplichtig. Ook de republikein Éric Ciotti is een van de harde critici van deze laksheid in het migratiebeleid. Marine Le Pen riep op om eindelijk niet alleen de “directe schuldigen” te vinden, maar ook een einde te maken aan de “politieke dwaasheden die deze misdaden mogelijk maken”.

De burgemeester van Parijs en de minister van Onderwijs op Lola’s school

Een andere verdachte die aanvankelijk werd overwogen (en misschien nog steeds wordt overwogen) was de 33-jarige Amine K. De jonge Algerijn schijnt nog niet lang in Frankrijk te zijn en werd door een landgenoot opgevangen in zijn flat aan de rand van Parijs. Amine K. woont in Parijs zonder geldige papieren en is werkloos, afgezien van kleine klusjes. Volgens zijn huisgenoot heeft hij verder geen problemen veroorzaakt. Amine K. bracht echter het grootste deel van zijn vrije tijd door met drinken op een straatkruispunt.

  Franse rellen tonen aan dat decennialange massale "koloniserende immigratie" kan leiden tot "ineenstorting", zegt voormalig hoofd van de Franse contraspionagedienst

De dakloze Dahbia B. zou een getuige een deal hebben voorgesteld: hij zou haar moeten helpen met een operatie op het gebied van “orgaanhandel” en daar geld voor krijgen. De betrouwbaarheid van de getuige is twijfelachtig, maar het lijkt niet geheel onzinnig dat de dakloze vrouw dacht om op deze manier nog wat geld te verdienen nadat de misdaad was gepleegd, ook al blijft onduidelijk hoe dat moest gebeuren. De advocaat van de dakloze vrouw ontkent dit scenario. Evenmin handelt het zich om een wreed ritueel.

Op maandagochtend bezocht de districtsburgemeester het Collège (ongeveer gelijk aan een Nederlandse middelbare school) waar Lola Daviet op had gezeten. Burgemeester Anne Hidalgo van Parijs en minister van Onderwijs Pap Ndiaye – beiden lid van de multiculturele lobby – waren ook bij de school om deel te nemen aan een minuut stilte. Minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin heeft de ouders van Lola gebeld om zijn medeleven te betuigen. Voor het huis van de Daviets legden burgers bloemen en kaarten neer en staken kaarsen aan of uitten hun verdriet in tekeningen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Ik werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID… heeft de mensheid dan NIETS geleerd?
Volgend artikelBiden’s technologie-oorlog wordt nucleair
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

  • Het zijn toch zo een goede mensen zeg Rutte met zijn linkse moordenaars jammer dat het hun kinderen overkomt dan was de wereld te klein.

  • Die Moslims werden door Charles de Gaulle geronseld om Frankrijk te bevrijden en hebben ook Zuid Nederland bevrijd. Zonder hen waren we nu amerikaans/russisch/Brits. Misschien ook even de geschiedenis van Algerije bestuderen.

  • Ik val misschien in herhaling maar hier komt hij weer…

   COUDENHOVE KALERGI NOW COMING TO YOUR TOWN..

   bewapen uzelf zo snel mogelijk 9 mm pompbuks legaal om te hebben, knuppels enz.

   Ze stromen binnen met maar 1 doel moorden en verkrachten het zijn allemaal MANNEN van 30 tot 40 die binnen stromen en dat is niet voor niks.

   bewapenen en vorm groepen in de buurt die snel kunnen samen komen.

   In Zweden is dit al jaren aan de gang. Onthoofdingen en verkrachtingen halen daar de krant niet eens meer dagelijkse koek beste mensen.

 1. Mijn medeleven gaat uit naar alle familieleden van dergelijke drama’s.

  Regeringen zijn hier in hoge mate schuldig aan.
  Al die mensen die uit oorlogsgebieden naar allerlei landen worden getransporteerd al tijden lang.

  Weg van hun culturen en bekende omgeving.
  Dat heeft diepgaande geestelijke impact.
  En kan zich gaan richten, tegen het land en inwoners, die hen heeft opgenomen.

  Degenen die zich hebben aangepast aan hun nieuwe leefomgeving, complimenten.

  Dit is geen betoog van het mee eens zijn, hoe het gaat.

  Ik herinner me een reclamespot, jaren geleden waarin gevraagd werd” hoe halen we de oorlog uit het kind?”
  Waarop ik reageerde” hoe halen we de oorlog uit de volwassenen?”

  Daar draait het namelijk om.

  Waar NL nu met migranten binnen halen mee bezig is, en de gehele EU is puur moord op eigen bevolking.

  OMVOLKING, volgens het Kalergieplan.

  Een ding is hierin vergeten, n.l. dat personen vanuit oorlogsgebieden, de intelligentie van overleven onder de knie hebben.
  Het zijn altijd degenen met geld, die hun land kunnen ontvluchten.
  Wat ook weer een bepaalde mate van ” intelligentie” aangeeft.

  Omvolking, omschreven in het Kalergieplan = de intelligente plaatselijke bevolking vervangen door minder intelligente, die slaafser zijn.

  Juist dat is de grote vergissing, of zonde in dit plan.

  Chaos veroorzaken staat bij de EU WEF slaven op de eerste plaats.

 2. ——————————————————-

  NEDERLANDSE KINDEREN BLIJVEN VERMIST WORDEN FRONTNIEUWS NEGEERT HET NIEUWS HELAAS WANT: DRUK MET POLARISATIE MIDDELS BUITENLANDS NIEUWS
  ——————————————————-

  Zoektocht naar vermist meisje (10) hervat: ‘Houden rekening met alle scenario’s’

  19 oktober 2022

  Delen via Whatsapp

  Delen via Facebook

  Delen via Twitter

  Delen via Linkedin

  Delen via email

  De politie hervat woensdagochtend de zoektocht naar de tienjarige Hebe uit Vught die sinds maandagavond wordt vermist. Agenten staakten dinsdagavond laat de zoektocht naar het meisje en haar 26-jarige begeleidster, omdat het te donker werd. De politie heeft vanochtend eerst een overleg, waarna de zoektocht wordt hervat.

  Vooralsnog is er niets gevonden wat duidt in de richting van het tweetal. De politie staakte dinsdagavond de zoektocht nadat er eerder op de dag een amber alert voor het vermiste meisje werd uitgegeven. “Nu het donker is, wordt het zoeken lastiger. Daarom stopt de zoekactie en gaan we morgen verder”, meldde de politie.

  “Het onderzoek gaat onverminderd door en we lopen alle informatie uit die we tot nu toe hebben. We weten nog niet genoeg”, zei hoofd Operatiën Stijn van Griensven van de politie Oost-Brabant dinsdagavond in de talkshow Jinek.

  Er wordt vooralsnog rekening gehouden met alle scenario’s. Zo is nog niet te zeggen of er sprake is van een ontvoering of een ongeluk. “Wat we weten is dat Hebe en Sanne een hele nauwe band hadden, dat geldt ook voor beide families. Maar dat laat onverlet dat we nog steeds in deze fase van het onderzoek met alle scenario’s rekening houden.”

  Hebe heeft een meervoudige beperking en heeft op elk moment van de dag zorg nodig. Van Griensven: “We weten niet of ze nu zonder de zorg van Sanne is, maar ze kan niet zelfstandig functioneren.” De politie benadrukt geïnteresseerd te zijn in alle informatie die eraan kan bijdragen dat de twee worden teruggevonden. Ze roept iedereen met informatie op contact op te nemen met de politie.

  Politie zocht in Waspik
  Maandagmiddag haalde Sanne Hebe op in Raamsdonksveer om haar naar huis te brengen. Ze vertrokken vanuit de Sint Theresiastraat in een zwarte Kia Picanto met het kenteken PR-425-K. Het vermiste tweetal zou voor het laatst gezien zijn op de A59 ter hoogte van het Noord-Brabantse Waspik. De politie zocht dinsdag sinds 14.30 uur samen met ongeveer 120 vrijwilligers van het Veteranen Search Team in Waspik.

  Eerder op dinsdag deed de politie onderzoek naar een melding over een auto in het water bij de Hooiweg in Waspik, maar dat leverde geen voertuig op. Rond 22.30 uur meldde de politie dat de zoekactie aan de Hooiweg is afgerond. “We hebben daar helaas niets aangetroffen.”

  Familie dankbaar voor steunbetuigingen
  De familie van Hebe bedankt iedereen voor de steunbetuigingen die ze hebben ontvangen. In een verklaring zegt de familie dat Hebe en haar begeleidster een “bijzondere band” hebben. “Hebe is ernstig meervoudig beperkt en heeft elk moment van de dag zorg nodig. We willen niets liever dan haar terug in onze armen.”

  “De politie is nog volop met de zoektocht bezig”, gaat de familie verder. “We speculeren liever niet over wat er mogelijk is gebeurd tot we meer informatie hebben. De politie leidt het onderzoek en wij werken nauw met haar samen.” Tot slot vraagt de familie haar privacy te respecteren.

  We hebben de afgelopen nacht #Hebe en Sanne helaas nog niet gevonden. De zoektocht wordt vandaag met man en macht voortgezet. Specialisten gaan zo dadelijk, samen met het Veteran Search Team, bepalen waar en hoe er precies gezocht wordt.

  • https://pnws.be/nederland-zoektocht-hebe-10-en-sanne-26-focus-nu-op-giersbergen/

   Ook Mark Deckers is aan het zoeken. Deze ochtend op zijn Facebook: “Lieve allemaal, Ik ben inmiddels bijna 40u non-stop aan het zoeken, maar kan haar niet vinden.” Let op het woord ‘haar’. Deckers verwijst allicht naar Sanne Bos.

   Op zijn profiel plaatst Deckers dan diverse foto’s van Sanne. Merkwaardig aangezien Deckers getrouwd is. Het koppel heeft ook kinderen.

   • Hij leerde Sanne twaalf jaar geleden kennen via een stichting die zich inzet voor kinderen en jongeren met een beperking (Sanne was toen 14,red.). Omroep Brabant: “Sindsdien deelt het tweetal lief en leed met elkaar. Deckers: “Na mijn vrouw en kinderen is zij de belangrijkste persoon in mijn leven.”

    De vermissing vergt dan ook zijn tol, fysiek en mentaal. “Ik ben niet meer thuis geweest, heb niet meer geslapen. Ik stop pas met zoeken als we haar hebben gevonden. Ze is mijn alles.”

 3. ——————————————————-

  FRANS KIND MISBRUIKT EN VERMOORD MAAR FRONTNIEUWS NEGEERT HET NIEUWS HELAAS WANT: DRUK MET POLARISATIE
  ——————————————————-

  Frans meisje (12) dat in koffer werd gevonden is misbruikt, gefolterd en vermoord

  Het twaalfjarige meisje Lola, dat vrijdag dood is gevonden in een koffer in Parijs, is misbruikt, gefolterd en vermoord. Daar gaat de Franse justitie van uit. Een 24-jarige vrouw en 43-jarige man zijn verdachten in de zaak.

  Maandag verschenen de verdachten voor de onderzoeksrechter. De vrouw is aangemerkt als hoofdverdachte. Zij zou op beelden van beveiligingscamera’s met Lola te zien zijn en sleepte ook met een grote koffer bij het pand waar het meisje woonde. De man zou de bestuurder zijn van de auto waar de koffer vermoedelijk in is gelegd.

  Lola werd vrijdagmiddag als vermist opgegeven, nadat ze niet was thuisgekomen. De politie kwam snel in actie, omdat er aanwijzingen voor een ontvoering waren. Lola’s vader, die conciërge en bewoner van het pand is, had namelijk op bewakingscamera’s gezien dat ze die middag wél naar het pand was teruggekeerd.

  Haar lichaam werd aan het einde van de avond door een dakloze gevonden in een koffer vlak bij haar woning. Ze had tape over haar gezicht en had steekwonden. De autoriteiten denken dat ze is gestikt.

  In het onderzoek waren aanvankelijk zes mensen aangehouden, maar vier van hen zijn vrijgelaten.

  —————————————-

  Wat er gebeurde met het vermiste meisje Lola Daviet in Parijs, 12, haar brute moord, aanranding en verkrachting Frankrijk

  Lola Daviet
  Nadat de lichaamsdelen van een 12-jarig schoolmeisje werden ontdekt in een tas in Parijs, werd een >>>>>>dakloze vrouw<<<<<<<>>>> Ze leefde op straat, maar had vrienden en familie in de omgeving van Parijs.”<<<<<<<

  De gearresteerde dame wordt naar verluidt aangeklaagd voor "de moord op een kind jonger dan 15 jaar, verkrachting en marteling", aldus een gerechtelijke bron. Zes personen, waaronder de oudere zus van de verdachte, Friha, werden verdacht en gearresteerd door de lokale politie voordat Dahbia werd aangeklaagd. Nu worden ze echter behandeld als onschuldigen, maar een 43-jarige man wordt ervan beschuldigd Dahbia in het weekend een auto te hebben gegeven, volgens rapporten.

  Een insider beweert dat "de vermeende moordenaar erin slaagde het vertrouwen van haar slachtoffer te winnen en haar meenam naar een kelder onder het gebouw, waar de aanval plaatsvond. Hoewel niets over de beweringen van de aanvaller dat hij organen en lichaamsdelen heeft verkocht, logisch is. Voordat ze haar slachtoffer doodde, mishandelde ze haar in een eenzame, gratuite daad.

  Dit gebeurt nadat Delphine, de moeder van Lola, een bericht op Facebook plaatste in een poging haar dochter te vinden. "Alerte ontvoering van onze dochter Lola zag de laatste keer om 15.20 uur in het gezelschap van een meisje dat we niet kennen in ons appartement", had ze geschreven bij een foto van de verdachte en haar dochter. Ze trok een witte broek aan, een witte trui met capuchon en zijn grijze rugzak.

  Bovendien had een getuige eerder gezegd: "We zagen haar het gebouw binnenkomen. Zij [de verdachte] was alleen en kwam even later naar buiten. We zagen haar een half uur later met de koffer, ze stond iedereen te spreken, ze zag er een beetje gek uit. Ze had moeite om de koffer te dragen, we dachten dat het kwam omdat het zware items waren en ze was vrij slank – we dachten nooit dat het een lichaam was. Het was 17.00 uur en ze liep rond met die koffer, ze liet hem zelfs buiten een café staan en ging naar de bakker aan de overkant om een croissant te kopen, want er was niets gebeurd."

  ————————————————-
  VERDIEP JE IN DE DARK WEB FRONTNIEUWS, ROMMEL, DAN VINDT JE VEEL MEER DAN DEZE POLARISATIE BERICHTEN OP TE (T) ROMMELEN…..HEBBEN WE VEEL MEER AAN "CIRCEL VAN INVLOED" WEET JE WEL??
  ————————————————-

  • dank voor de aanvulling, zoals je nu ziet kunnen we allemaal bijdragen, niet alles op de schouders van een paar mensen stapelen, we weten nu uit ervaring dat dat te veel beperkt.
   Een positieve houding hierin en elkaar steunen, daar bereiken we allemaal veel meer mee.

 4. ————————————————-
  VERDIEP JE IN DE >>>>DARK WEB<<<< FRONTNIEUWS @ ROMMEL, DAN VINDT JE VEEL MEER DAN DEZE POLARISATIE BERICHTEN OP TE (T) ROMMELEN…..HEBBEN WE VEEL MEER AAN "CIRCEL VAN INVLOED" WEET JE WEL??
  ————————————————-

  • Who the fuck is Lee1990?
   Zit hier een site met vrije nieuwsgaring af te branden en op brallende wijze zijn betoog te profileren .
   Denk je nu echt dat je op de emotie kunt drijven van idd heftige gebeurtenissen .
   Doe ff normaal Lee1990 zoek hulp en nok ff af met je sentiment op deze wijze te ventileren !
   Iedereen zit in het zelfde schuitje en kijk met gebalde vuisten naar het gebeuren .
   Je bent een Millennial dat zeg ik naar aanleiding van je euforie betrefende een draadje van een andere reguurder hier .. je kon je daar zo goed bij vinden met de kreet eindelijk een Mmllennial zoals ik . en net zoals Verafstoot zei “Leest u dit artikel niet ???”
   Rommel reageert niet op je aantijging waar ik hem (Rommel) heel goed kan begrijpen .
   Jouw generatie grossiert in harteloosheid en totaal onkundig van de horror die zich b.v in de kampen in de 2de wereld oorlog zich heeft afgespeeld . Dude!!

 5. Pfff hoop op goede afloop..Heb mijn kids allen opdracht gegeven hun 6e zintuig nu meer te gebruiken dan ooit te voren in deze donkere tijden…

 6. Denk dat Rommel dat wel weet net als ik maar daar liever niet wil vertoeven gezien de ranzigheid…Ik heb veel meegemaakt, in de 90’s stukken hersen van me schouder kunnen plukken n.a.v. een liquidatie midden in discotheek en nog veel meer macabere shit gaande weg, maar speuren op darkweb..no thnx daar gaat deze warrior zelfs van kotsen. Ik weet dat het bestaat met kids etc maar moet ook nog slapen..Het gaat anders je leven beheersen. Het zijn zieke mensen…pure evil..

 7. Met hartelijk dank aan alle politici in Europa die met volle overtuiging het koudenhove kalergie plan
  helpen uitvoeren. Voor de zoveelste keer schuldig aan moord.
  Hoop dat ook de deugmensjes eens echt wakker gaan worden.
  Al dit soort mensen horen hier niet thuis.
  Ik ga hier maar niet opschrijven wat ik er van vindt en hoe ik dit probleem op zou lossen.
  Moet er niet aan denken in wat voor hel haar ouders nu verkeren.

   • helaas niet grappig voor de kleine groep mensen die dit inzien en met lede ogen moeten toezien hoe ze in de val van de rest worden gedwongen…

   • Inderdaad. Daarom zouden we moeten stoppen met het betalen van dit alles. We worden gedwongen om voor onze eigen ondergang en die van onze kinderen en kleinkinderen te betalen. Stoppen daarmee. Ze maken ons medeplichtig aan de moord op onszelf en onze hele bevolking.

 8. Er is maar 1 werkelijke verantwoordelijke, en dat is de regering Emmanuele Macron. Deze is het dewelke dit met opzet heb toegelaten. En ik zeg MET OPZET. Dit is niet het gevolg van een goed bedoelde handeling die fout gelopen is. De regeringen overal proberen ons tegen elkaar op te hetsen. Zwart tegen wit, Christ tegen Moslim, waarbei ik heel sterk erop wijzen moet dat de monsters die deze misdaad begaan hebben geen moslims zijn, man tegen vrouw, hetero tegen alles andere, gevaccineert tegen ongevaccineert, oud tegen jong, links tegen rechts. etc etc etc. Het doet er niet toe.. Onze werkelijke echte vijanden zijn onze regeringen. Absoluut en zonder de geringste twijfel.

  • Nee, het zijn geen echte moslims, TUURLIJK NIET…als je leest wat in de Koran met ongelovigen (Lola – in de ogen van moslims een ongelovige) moet gebeuren, dan denk je ook van tjongejonge. En al die seksuele onthouding, omdat “ het opperwezen” het zegt, daar gaan mensen ( moslims, rooms katholieke priesters) rare dingen van doen, wist Freud al.

   • Stop toch met onzin te praten. Als je het niet weet zoek het dan op , lees of houd gewoon je mond. Er zijn 1 miljard moslims in de wereld en 6 miljard niet moslims. Volgens jouw theorie moet je die 1 miljard uitschakelen en dan zijn alle moorden verleden tijd en kun je jouw voordeur gewoon weer open laten. Moslims doden niet voor hun geloof. Hoeveel kindermoorden zijn er de afgelopen 5 jaar niet geweest ? O wacht , dat vind je minder erg omdat het een christen was die de moord pleegde?

    Dit bericht helpt alleen maar mee aan de polarisatie.
    Dit was duidelijk een rituele moord in opdracht van. Heeft niets met Algerijnen en of moslims te maken.

    • Slaap maar lekker door. Moslims wordt van jongs af aan geleerd om andersdenkenden te haten en dat zij de hele wereld moeten veroveren en onderwerpen. De verachtelijke politiek werkt hieraan gewillig mee omdat ze links zijn door een foutje in hun hersens. Zij komen echt nooit tot bezinning door die hersenfout. Zij kunnen niet anders denken en vinden zichzelf reuze goed.Dat is jaren geleden al onderzocht en bewezen.

  • volkomen mee eens. De zg. regeringen zijn de daders! We danken dit allemaal aan de politieke volksverraders/moordenaars.Het wordt tijd om ze te straffen.

 9. De politici en ngo’s die de grenzen openzetten hebben deze misdaad mogelijk gemaakt en zijn dus mee schuldig. De hoofdschuldigen in heel deze zaak zijn echter de verdwaasde kiezers die voor deze open grenzen partijen gestemd hebben en nu ‘van kromme haas gebaren’.

 10. In de arabische en noordafrikaanse wereld is er al vele vele eeuwen lang inteelt/incest aan de gang.
  Het product ervan is figuren met laag IQ en afwezigheid van sociaal gen; geweten dus.
  Eigelijk: sociopaten.

  Maardat zijn de “verrijkers”van ons land toch?

  En ten dele is het simpel: laat alle assielvragen BUITEN NL plaatsvinden en neem aanvragen uit veilige landen NIET in behandeling.
  Dan ben je al een groot deel van de problemen kwijt

  Daarnaast: de illigalen: round them up, en zet ze uit naar “wir schaffen das”land; conform europese “wet”

  • De westerse elite koopt babies voor een half millioen om ze dood te neuken. Kleine kinderen zijn goedkoper en gaan een paar keer mee. Misschien je ook eerst even verdiepen in de oorlogsmisdaden door de Fransen in Algerije.

 11. Als de volgende vergelijking opgaat, dan is er rust:

  aantal Christenen in Mekka=aantal moslims min Europa
  aantal moskeetjes in Europa=aantal kerken in Mekka.

  Kijk, met gelijkwaardigheid kom je er wel…

 12. Zou lola niet door eigen mensen vermoord kunnen zijn om de verdenking op immigranten te brengen teneinde strijd tussen fransen en immigranten te doen ontstaan? Het zou de 1e keer niet zijn..

  • Dahbia B. zwaar psychisch gestoord of Manchurian Candidate en onder de drugs. Zou de eerste niet zijn. Ze heeft het over verkopen organen, trekt die verklaring weer in, beschuldigd van verkrachting, marteling en moord. Volkomen het pad kwijt. In Satanische rituelen krijgen kinderen, personen de opdracht anderen te vermoorden. En ook ISIS soldaten nemen giga zware drugs. Dakloze Algerijnse in Parijs, zelf verkracht en aanwezig terwijl ouders voor haar ogen vermoord werden. Flink geval van PTSS lijkt mij. Maar waar kwam ze vandaan, dat haar ouders voor haar ogen gedood werden. Klinkt meer als iets wat in Irak gebeurd is. Of de GIA in Algerije, die later verkleedde algerijnse militairen bleken te zijn, ook onder de drugs. Boek daarover kreeg in NL weinig aandacht.

 13. Voortaan even googlen. Dahbia B. is volkomen gestoord en dat was bekend bij de autoriteiten. Dakloos en moest in augustus Frankrijk al verlaten. Heeft haar beiden ouders voor haar ogen zien vermoorden en is zelf verkracht waar ze geen enkele emotie over voelt. Slachtoffer van de GIA in Algerije?? Verkleedde, zwaar onder de drugs Algerijnse militairen. Boek daarover kreeg in NL geen publiciteit. Wim de Kok ooit in televisieuitzending. Wij mogen Algerijen geen verblijfsvergunning geven van PM Chirac van Frankrijk. Mogelijk is ze ook een Manchurian candidate en kreeg ze zware drugs, zoals met meerder valse vlag aanvallen gebeurde. Om dat als voorbeeld van migrantengeweld te gebruiken is ziek. Herinner je even Marianne Vaatstra, Anne Faber en de vele andere vermoorde meiden in NL. Herinner je Dutroux en weet dat ruim 30 getuigen of werkzaam op de zaak vermoord werden. Nu wordt Tanja Groen daar weer mee in verband gebracht. Zelf zegt hij onschuldig te zijn. Kijk eens wat docus over pedofiel geweld naar jongens door de elite. Jongens die de hele wereld over gevlogen worden. Incl. babies.

 14. Ik had de redactie een email gestuurd met het verzoek om dit artikel te verwijderen. Antwoord. Nee. Op geen enkele manier werd op mijn argumenten ingegaan. Een moord door een zwaar psychiatrisch gestoorde vrouw weggeschreven als Migrantenmoord. Marianne Vaatstra, Anne Faber, Nikki Verstappen, Tanja Groen en vele anderen nog vers in mijn geheugen. Het maakt mij duidelijk wie Frontnieuws eigenlijk zijn en dat we met dat soort mensen geen betere wereld zullen krijgen. Maar misschien de Europese Burgeroorlogen die door een Amerikaanse YT kanaal Redacted al besproken worden. Ik ben weg. Wat mij betreft zijn ze allemaal gestoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in