Stijlvol rusthuis op een rustige locatie”, zo wordt het “rusthuis aan de Kloostertuin” aangeprezen. Gelegen ten noordwesten van München, tussen aardappelvelden en een kostuumwinkel.

137 zorgbehoevenden zouden hier ondergebracht kunnen worden, maar momenteel staan bijna zestig kamers leeg, bericht Baron Bodissey.

Dat moet vanaf 1 november veranderen! Tachtig vluchtelingen uit Oekraïne zullen dan hun intrek nemen in de benedenverdieping van de faciliteit.

Gevolg: 15 bewoners worden verdeeld over de bovenste twee verdiepingen. Hannelore Gärtner (83) en Ursula Hellwig (83) moesten verhuizen. Beiden wonen nu op een gang met demente patiënten. [Ik ben er vrij zeker van dat ze kwiek genoeg zijn om die extra trappen te beklimmen].

“Het is niet hoe ik het me had voorgesteld,” zegt Hannelore Gärtner: “Soms is het een theater. De senioren gooien alles in het rond. Men geeft zich bloot en plast. Al die dingen…”

Anderzijds hopen de oude dames dat de nieuwkomers – waaronder veel vrouwen en kinderen – wat leven in het tehuis brengen: “We kijken naar ze uit,” zegt Ursula Hellwig, “we houden van kinderen; ze zijn nieuwsgierig.”

Niettemin: Vluchtelingen verdringen zorgbehoevenden uit hun kamers – kan dat goed uitpakken?

Burgemeester Norbert Riepl (CSU) waarschuwt voor conflicten: “Er zullen mensen met heel andere levensstijlen komen wonen”, zegt Riepl. Hij verwacht “veel onrust in het tehuis.” Vier bewakers moeten de inrichting daarom in de toekomst beschermen.

“De verhuizingen vonden pas plaats nadat we toestemming hadden gekregen van alle betrokken partijen”, legt de exploitatiemaatschappij van het verpleeghuis, de Korian Groep, uit. “Tot nu toe hebben wij in drie van onze instellingen vluchtelingen vrijstaande woonruimte aangeboden.”

Riepl hekelt het feit dat de directie van het tehuis door een tekort aan verplegend personeel afhankelijk is van extra winst van de vluchtelingen: “Nu wordt de begane grond extern verhuurd om vervangende inkomsten te genereren.”

Maar districtsbestuurder Thomas Karmasin (CSU), verantwoordelijk voor de toewijzing van de Oekraïners, ziet geen andere mogelijkheid dan inkwartiering in een verpleeghuis: “Ik moet bijna elke week vijftig mensen onderbrengen zodat ze niet bevriezen of verhongeren.” Er was “geen andere optie” dan dat zorgbehoevenden nu ook ruimte zouden delen met vluchtelingen…

  13-jarig meisje groepsverkracht tot haar vagina scheurde – Somalische ploerten krijgen fopstrafjes

Naschrift van de vertaler:

Welke andere gewoonten en welke conflicten worden bedoeld met die uitspraak? De burgers krijgen altijd te horen dat de meeste vrouwen met hun kinderen komen. Of zijn dit “vluchtelingen” met gloednieuwe Oekraïense paspoorten, maar komen ze niet rechtstreeks uit Oekraïne? Worden beveiligers eerder ingezet voor degenen die “bescherming zoeken” tegen vreemde culturen met potentieel voor agressie?

Zodat zij, de “vluchtelingen”, niet bevriezen of verhongeren? Men zou ook zulke zorg en empathie wensen voor de daklozen die op straat of onder bruggen moeten vegeteren omdat er in de winter niet genoeg noodopvangplaatsen beschikbaar zijn, en men accepteert koudhartig die sterfgevallen door de kou. Maar dat zou betekenen dat er geen dopamine uit de sociale of reguliere media komt. En dat kunnen we nu niet hebben, toch? De signalen van iemands “deugdzaamheid” moeten de wereld in.

Waarom zijn er zestig kamers leeg in deze zorginstelling? Er is een tekort aan verpleeghuizen voor senioren in het hele land. De oplossing van het raadsel is heel eenvoudig: veel senioren kunnen zich geen plaats meer veroorloven. De kosten zijn onmetelijk gestegen, en voor het komende jaar worden momenteel de volgende kennisgevingen van verhogingen naar de senioren gestuurd. Voor velen kan de eigen bijdrage niet meer worden gecompenseerd. Zelfs een rustige oude dag wordt de ouderen niet meer gegund. Wat een walgelijke politici lopen er rond in dit Duitsland, die elk respect en bewondering voor de ouderen ontberen dat ze zulke dingen van hen verwachten. De conflicten zijn onvermijdelijk, ordeverstoring, comazuipen, vechtpartijen, drugsgebruik en -handel, prostitutie en mogelijk verkrachting. Het gebeurde al waar een oudere vrouw door een migrant in haar eigen woonruimte werd aangevallen en mishandeld. Quo vadis Duitsland.

  Globalisme is een cultureel-marxistische ideologie

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Psycholoog Nicolai Sennels: Vier factoren die moslims crimineler makenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig politiechef van Parijs waarschuwt voor dreigende rassenoorlog in Frankrijk
Volgend artikelDit wordt een winter als nooit tevoren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Gestaag maar zeker gaat de westerse maatschappij terug in de tijd en waar het vanzelfsprekend was dat slechts één volwassene buitenshuis voor de kost zorgde, althans wanneer er al werk was, en de ander binnenshuis de zorg op zich nam alsook de verzorging van de ouderen binnen de familie. Wanneer in de toekomstige tijd de covidgifspuit verplicht wordt gesteld om naar school te mogen gaan, zullen er wellicht meer gezinnen/opvoeders zijn die ertoe overgaan om thuisonderwijs te geven. Wanneer men er dan ook toe overgaat, althans wanneer dit nog mogelijk is, om i.p.v. afhankelijk te zijn van de pharma natuurlijke middelen in te zetten tegen allerhande kwalen, zullen verpleeghuizen, etc. minder ´nodig´ zijn. Hoe die omschakeling zich zal ontwikkelen, weet ik niet aangezien veel huishoudens afhankelijk zijn van twee inkomens om rond te komen; oudere woningen worden afgebroken om er peperdure woningen voor terug te bouwen om o.a. ´betere inkomens´ aan te trekken. Ach, wat ben ik nu aan het fantaseren? Met de S.M.A.R.T. Cities welke in aantocht zijn, zal het vast allemaal anders lopen.

 1. Geef die bejaarden nog een paar spuitjes etc.etc..
  Klopt helemaal, want dat is inderdaad wat het gespuis wil.
  Overigens zullen naar aanleiding van de vernietiging van elektriciteitswerk en infrastructuur in Kiev door onze vriend Vlad de vluchtelingen en masse deze kant uitkomen.
  En hoe gaan ze die dan allemaal onderbrengen? Alle oudjes soms de straat opgooien en die sielige vloegtelienge erin?

 2. Tuurlijk…..vele verpleegsters en thuiszorgmedewerksters toch ook blindelings aan coronamaatregelen?
  Al die degelijke wijsneuzige pietpraters overal. Kopieën van elkaar. ‘eEEJaaaAjuuH!.
  Waarom hier van op kijken?

 3. Ook in nederland zie ik maar één oplossing:
  Alle azielzoekers gauw nederlander maken, dan krijgen ze namelijk niets meer en betalen ze bergen belasting terwijl hun inkomen en woning afgepakt wordt.

 4. Ik had nog maar een opmerking .
  Godgeloeëndegodvergodverdomme. !!
  Dat kwam spontaan op bij mij toen ik dit las .
  De zustervan mijn meisje is in de 89 ze was gister jarig 85 nu .
  Ze leeft in een beschermde omgeving op een gallerei met meerdere oudjes .
  Gister is er ingebroken in haar woning , nu is ze uiteraard niet meer blij en haar gevoel van bescherming is op de loop . Je mag niet speculeren maar verrek weer een allochtoon die in de buurt zwierf . Mag niet benoemd worden . MY ASS !!
  Zolang ik nog adem zal de leeuw in mij knokken voor mijn gezin van vrouw en 2 honden ..
  En geloof me ik kom ook van ver .. jongen van de vlakte en niet zo’n gast als de huidige tv serie bij ons op het kamp figuren . Maar de echte die hards van mijn vroegere tijd . deware leeuwen en leeuwinnen . niet de woke enof de soft Millenium gassies . De gasten die je vroeger had de ijzeren gasten op houten boten . Uch ik heb gesproken .
  Verbijsterd hoe alles naar de gallemiesche gaat vandaag de dag !

  • Alleen de mensen die lang geleden op het platte platteland zijn opgegroeid zullen zich nog kunnen redden voorlopig.. het is alleen zo jammer dat ik x op x stuit op reakties van: ach ja…ik heb wat pakken extra pasta en rijst gekocht…

 5. Raus met die oudjes! Extra boete voor de tweede wereldoorlog. Nu is de tijd van de niet integrerende migranten, met hun islam, vele kinderen waar ze niet omkijken en hun opgeschoren koppen bij opsporing verzocht.

 6. Ik vergeet er in alle haast bij te schrijven dat we ervoor moeten waken dat de Russen niet de boel hier/daar overnemen. En nog een fijne avond, was getekend: uw landsbestuurders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in