Joel Smalley, een gekwalificeerde data-analist, heeft een geactualiseerde analyse gepubliceerd van het aantal sterfgevallen door Covid en het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in relatie tot het vaccinatiepercentage voor 202 landen, met gebruikmaking van gegevens van Our World in Data. Hij heeft het getiteld “Covid Requiem Aeternam“, bericht Dailyexpose.uk.

In slechts 38 landen is er een waarneembare daling van het aantal Covid-doden na het begin van de vaccinatieprogramma’s. Voor de andere 164 landen zijn zowel het aantal als het percentage Covid-doden na de vaccinatieprogramma’s hoger dan ervoor.

In niet één van de 101 landen die de sterfte door alle oorzaken rapporteren, is de cumulatieve oversterfte lager dan op het moment dat de massavaccinatieprogramma’s begonnen. En in 70 van deze landen is de cumulatieve oversterfte hoger nadat de Covid-vaccinatieprogramma’s begonnen.

Dit is een wereldwijde volksgezondheidsmislukking van werkelijk ongekende en epische proporties.

Hieronder volgen uittreksels uit Covid Requiem Aeternam van Joel Smalley. U kunt het volledige artikel, met zijn methodologieën en grafieken, hier lezen.

De vaccin-hypothese

Van het vaccin wordt beweerd dat het aanzienlijk doeltreffend is om de sterfte aan Covid te verminderen (door de beleidsmakers, maar niet door de fabrikanten van het vaccin) en ook dat het veilig is. Als deze beweringen waar zijn, zouden we nog minder sterfgevallen moeten verwachten dan hierboven verwacht, door aanzienlijk lagere Covid-sterfte en onbeduidende vaccinsterfte, d.w.z. over het geheel genomen een lagere oversterfte door alle oorzaken.

Voor alle zekerheid zouden wij ook een negatieve correlatie moeten verwachten tussen het vaccinatiecijfer en het Covid-dodencijfer, d.w.z. hoe meer een land gevaccineerd wordt, hoe groter de daling van het Covid-dodencijfer zou moeten zijn.

  Noorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid "samenzweringstheorieën" op Facebook

Het Covid-sterftecijfer is hoger na massale vaccinaties

Er is slechts in 38 van de 202 onderzochte landen (19%) een waarneembare daling van het aantal Covid-doden. In de overgrote meerderheid van de landen zijn dus zowel het percentage als het aantal Covid-sterfgevallen na vaccinatieprogramma’s hoger dan ervoor.

In feite stijgt het Covid-sterftecijfer (sterfgevallen per miljoen per dag wereldgemiddelde) van 1,4 tot 2,0 na het begin van de massavaccinaties, een stijging van 42%.

[In de video hieronder waar voor elk land een grafiek te zien is, in alfabetische volgorde, stelt de zwarte lijn op de grafiek de oversterfte voor, de rode lijn de Covid-sterfte en de groene lijn de gevaccineerde bevolking].

Let goed op Australië, Brazilië, Brunei, Cambodja, Caymaneilanden, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Estland, Faeröer, Fiji, Finland, Griekenland, Groenland, Guyana, Hongarije, IJsland, Indonesië, Eiland Man, Japan, Laos, Letland, Maleisië, Maldiven, Mauritius, Monaco, Mongolië, Nepal, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Filipijnen, Rwanda, Saint Kitts en Nevis, Seychellen, Singapore, Zuid-Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Timor, Turks en Caicos, UAE, Uruguay, Venezuela, Vietnam, en Wallis en Fortuna om te zien wat er gebeurt als je een naïeve bevolking agressief vaccineert, vooral midden in een uitbraak.

Alle oorzaken sterftecijfers zijn hoger na massale vaccinaties

In 69% van de landen die een sterftecijfer door alle oorzaken melden (70 van de 101), is het cumulatieve sterfteoverschot hoger na Covid-vaccinatieprogramma’s. In geen enkel land is de cumulatieve oversterfte lager dan op het moment dat de massavaccinatieprogramma’s begonnen.

In feite stijgt het sterftecijfer (wereldgemiddelde sterfgevallen per miljoen per dag) van 3,1 tot 4,1 na het begin van de massavaccinaties, een stijging van 33%.

  Verpleegkundige: "Ik wil dat de mensen weten wat ik aan dit vaccin verloren heb - Ik leef een nachtmerrie, het is het niet waard"

Het stijgingspercentage van de Covid-sterfte blijkt positief gecorreleerd te zijn met het vaccinatiepercentage. Met andere woorden, de landen met een lagere vaccinatiegraad (bijv. talrijke Afrikaanse landen) hebben ook een lagere toename van de Covid-sterfte. Omgekeerd hebben de landen die vroeg en agressief gevaccineerd hebben ( bijvoorbeeld Europa, Noord-Amerika en Israël) het verhoudingsgewijs slechter getroffen.

Overigens schijnt het ook zo te zijn dat de landen waar minder gevaccineerd werd ook een lagere Covid-sterfte hadden vóór de vaccinatiecampagnes, wat er mogelijk op wijst dat er minder interventies waren.

Niettemin is de toename van het Covid-sterftecijfer na de massale vaccinaties ook positief gecorreleerd met de vaccinatiegraad.

Als we elk van de 202 landen in de studie bekijken, zien we de volgende patronen:

 1. Het Covid-sterftecijfer blijft na de massavaccinatie ongeveer even snel stijgen als daarvoor;
 2. Het Covid-sterftecijfer neemt toe na de massavaccinatie of duikt op waar het vóór de massavaccinatie onbeduidend of helemaal afwezig was;
 3. Het Covid-sterftecijfer neemt af waar de vaccinatiegraad van de bevolking laag is.

Conclusie – de “veilige en doeltreffende” vaccin-hypothese wordt weerlegd

Volgens het bewijsmateriaal is de meer voor de hand liggende conclusie in feite dat het Covid-vaccin meer sterfte heeft veroorzaakt, niet minder, zo veel meer zelfs, dat het de verwachte natuurlijke dalingen in feite heeft tenietgedaan en nog meer sterfte heeft veroorzaakt.

Het signaal is significant in termen van temporele nabijheid en consistentie in alle landen, ongeacht geografie en demografie.

Dit is een wereldwijde volksgezondheidsmislukking van werkelijk ongekende en epische proporties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Angstaanjagende oversterfte toename sinds de invoering van het COVID-19 vaccin – Alle Gevaccineerden DOOD tegen 2025?Volg Frontnieuws op Telegram

  "Plotseling overleden" meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injecties

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig lijnvluchtpiloot zegt dat luchtvaartalarmmeldingen met 12.400 procent zijn gestegen in het tijdperk van COVID vaccin en 5G invoering
Volgend artikelBill Gates’ pandemie-politiemacht is de laatste in een lange rij van domme ideeën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. @ Peter
  mei 1, 2022 at 19:32

  Ja Peter.
  De EU is de niet-militaire versie van de Nazi’s.
  Maar hoe lang nog niet militair?
  Denk aan de NAVO en het EU – leger.

  Bedankt voor de link!
  Een welkome aanvulling op mijn gegevens over de geschiedenis van dit tot nog toe niet uit te roeien kwaad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in