Ik heb een ontmoeting gehad met een dokter die beweert dat het bloed van elke COVID-gevaccineerde een artefact gemeen heeft dat hij nog nooit eerder gezien heeft. De vraag is: wat is dat artefact? schrijft Steve Kirsch.

Ik heb onlangs een ontmoeting gehad met een arts voor functionele geneeskunde. Van functionele-geneeskundigen is onder andere bekend dat zij donkerveldmicroscopen gebruiken en levend bloed analyseren, wat door de reguliere medische gemeenschap als kwakzalverij wordt gemeden.

Oké, nu we dat uit de weg hebben, laten we eens kijken naar wat de dia’s laten zien.

Om te beginnen is het gebruik van een microscoop om bloed te bekijken niet onredelijk. Het gebruik van een donkerveldmicroscoop geeft alleen maar extra contrast.

In mijn geval nam de dokter een bloedmonster van mij, legde het op een glasplaatje, en dekte het af met een glazen afdekplaatje. Wij waren niet in zijn kantoor, dus het monster droogde uit voordat hij het bekeek, maar hij zei dat wat hij zag overeenkwam met wat hij bij elke gevaccineerde COVID-patiënt die hij heeft bekeken, heeft gezien.

Hier is het eerste plaatje dat hij stuurde.

Wat vreemd is zijn wat ik de “landmassa’s” noem.

Let op de twee grote “landmassa’s” op de foto. Deze “landmassa’s” (mijn terminologie, niet de zijne) zijn wat hij zegt alleen te zien bij gevaccineerde patiënten. De cirkels zijn rode bloedlichaampjes en de “pieken” zijn gewoon omdat ze afgevlakt en uitgedroogd zijn (omdat er uren verstreken zijn vanaf het moment dat hij het monster nam).

Hier is nog een dia van mijn bloed. Het gedeelte linksonder (links van de donkere diagonale “lijn”) is gewoon een luchtbel).

  Rechter in Hooggerechtshof beslist dat ouders niet hoeven te weten hoeveel kinderen zijn gestorven door het Covid-19 vaccin omdat ze te dom zijn om de gegevens te begrijpen

Ook hier zien we een vreemde “landmassa” net boven de lijn en onder de bloedcellen. Dat is het gebied dat zorgen baart.

Wat dit ook is, het is ongewoon.

Wat verontrustend is, is dat ik 1 jaar geleden gevaccineerd ben en mijn bloed is nog steeds gemakkelijk te onderscheiden als “gevaccineerd” bloed.

Ik heb met Dr. Ryan Cole gesproken en hij weet ook niet zeker wat het is, maar denkt dat het belangrijk is dat uit te zoeken.

Is er iemand die het denkt te weten en het kan bevestigen?

Het laatste deel is het belangrijkst.

De grafeenoxide-hypothese

Er zijn mensen die denken dat de velletjes grafeenoxide zijn, maar zij hebben het nog niet bewezen.

Sommigen denken dat je de identificatie kunt doen met behulp van massaspectroscopie, maar andere deskundigen zeggen dat grafeenoxide gewoon koolstof, zuurstof en waterstof is, dus dat het niet gemakkelijk te detecteren zal zijn.

Er zijn echter wel slimme manieren om grafeenoxide in de flesjes zelf te zoeken, maar wij hebben geen flesjes om te onderzoeken.

Persoonlijk heb ik geen paard in deze race. Er zijn een heleboel mensen die denken dat het grafeenoxide is en anderen die denken dat het iets anders is.

Reacties van lezers

Er zijn verschillende meningen van lezers. Sommigen zijn er zeker van dat deze structuur vóór de COVID-vaccins voorkwam en niets zijn om u zorgen over te maken. Anderen zijn er zeker van dat ze dat niet waren.

Zo schrijft Phil Walsh bijvoorbeeld:

Ik heb enkele tientallen jaren als microscopist en weefselkweekspecialist gewerkt en mijn eigen bloed vrij vaak onderzocht met behulp van onderzoekscopen van zeer hoge kwaliteit. Grote insluitsels in het bloed zoals deze werden vóór de COVID gewoon niet gezien. Mijn beste gok is dat dit inderdaad atoomdikke lagen grafeenoxide/hydroxide zijn, die zich gemakkelijk meerdere malen tot één “landmassa”-structuur zullen vouwen. Ik denk dat de reden om de flesjes vóór gebruik op zo’n lage temperatuur te bewaren is, dat de minuscule grafeenvlokjes bij kamertemperatuur en hoger zichzelf zullen beginnen samen te voegen tot steeds grotere zeshoekige honingraatachtige bladen. Dit zou de microcoagulatie aan de kwetsbare haarvaten verklaren, met de gelijktijdige stijging van het troponinegehalte bij gevaccineerde mensen. Ik zou willen voorstellen het bloedonderzoek te herhalen en te bekijken onmiddellijk voordat de uitdroging optreedt. U zou ook een magneet dicht bij het glaasje kunnen brengen om te zien of er beweging in te ontdekken valt. Uit de literatuur blijkt dat GO interessante paramagnetische eigenschappen heeft. Wat het doel van het GO betreft, kan ik alleen maar speculeren dat deze plaatjes het substraat kunnen vormen voor de bouw van biocircuits/sensoren op nano-niveau voor tracking/control/etc. De stand van de techniek van dit soort technologie is door en door verbijsterend. De toegankelijke informatie in de openbare sector is al alarmerend genoeg. Wat DARPA en andere entiteiten gedurende vele tientallen jaren hebben bedacht, gaat waarschijnlijk verder dan wat iemand van ons zich ook maar kan voorstellen.

  Pas op voor Covid PCR-tests en de meedogenloze "Vaccineer Vaccineer Vaccineer"-campagne

Analyses van flesjes door anderen

Deze analyses onthullen zelfassemblerende structuren en hypothesen over grafeenoxide:

Dr. Carrie Madej

Dr. Robin Wakeling

Wij kunnen het debat oplossen als ik een flesje van het vaccin kan krijgen om te testen
Als iemand mij een flesje vaccin kan bezorgen dat we kunnen testen, kunnen we een eind aan het debat maken. Niemand schijnt dat te willen doen. Ik vraag mij af waarom?

De meest redelijke veronderstelling is dat zij bang zijn voor wat wij zouden kunnen vinden. Daarom is het des te belangrijker dat wij ten minste één flesje krijgen om te onderzoeken.

Anderen hebben flesjes gekregen om te bekijken, maar de analyse die ik wil doen zal heel anders zijn en hopelijk onthullender.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam? UPDATEVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer biedt dokter $1 miljoen zwijggeld: “zo leggen ze u het zwijgen op, zetten u op de loonlijst”
Volgend artikelPentagon probeert mainstream media te stoppen die ons in de Derde Wereldoorlog duwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Er zijn tientallen verschillende recepturen voor de gen therapieën dus met slechts één flesje gaat deze onderzoeker niet ver komen. Pfizer kan zelf selecteren welk recept ze insturen om te laten controleren.

 2. Ver vóór deze COVID19 HOAX, er staat nog steeds een premie uit om het geïsoleerde COVID 19 VIRUS aan te tonen. GEEN Laboratorium ter wereld heeft het virus “gezien” noch aangetoond!
  Ver voor deze Covid HOAX werd er reeds op NANO-niveau onderzoek verricht door twee Italiaanse Pathaloog-Anatomen dit deden zij naar aanleiding van toegenomen klachten als reacties van lichamen op eerdere traditionele(?) vaccinaties. Tijdens hun verdiepende speurwerk neemt de kwaliteit van hun onderzoeksapparatuur dermate toe dat zij zeer vreemde dingen zagen in cellen en het bloed ook in weefselcellen komen zij zaken tegen die onnatuurlijk zijn. Zij besluiten dit vast te leggen en publiceren, vervolgens bekend verhaal de mannen in het zwart halen hun laboratorium leeg en nemen alle resultaten in beslag. Publicaties zijn echter onderweg of gepresenteerd, een van de twee onderzoekers is daarop vermoord. Net als de Duitse Chemicus die de Nanodeeltjes Grafeen Oxide aantoont thuis tijdens een podcast wordt ontvoerd door Duitse Bundes GESTAPO en vermoord terugkeerde in een lijkwagen. De amerikaanse MSD Merck Sharp Dome Virologe die als klokkenluidster optreedt wordt met de doodbedreigd en opgesloten zonder enig proces vervolgens wordt haar reputatie op de meest belachelijk onzinnige wijze kapot gemaakt echter zij vecht door na een opgelegde periode van Excommunicado en Omerta door een corrupte rechter is CA. Een andere expert die niets fysieks mankeerde is plotseling (echt nooit!) zoals zijzelf al aangaf door “zelfdoding” om het leven GEBRACHT. Wat heeft de Fast & Furious Acteur Paul ontdekt in de Phillipines toen hij daar was? Wellicht de slachtpartij onder kinderen die KILL BILL Gates & MeliSSa Gates Foundnazion uitvoert met hun zogenaamde gratis FukdieNAZIESprogramma, eending is duidelijk zodra KillBill Gates opduikt in India of in Manilla gaat hij direct de lik in tussen het grootste tuig!

 3. Bij het indienen van mijn laatste reactie kreeg ik plotseling een schijnbare frontnieuws pop-up die mededeelde op het scherm dat deze reactie “al eens eerder op gelijkend was

  @@@
  gedaan” en de plaatsing keerde terug naar het reactie “indien veld”. Verontrustend dat er ergens een LUISTER ECELON IDIOTE SlaafVINK reacties onderscheppende computer staat die poogt te verhinderen, poogt want het menselijk brein is altijd superieur altijd!
  $$$

  %%%% doorde reactie te vermin.ken of deels als JPlaatEG te voegen komt het altijd door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in