Veel mensen kiezen ervoor zich te laten vaccineren tegen COVID-19 omdat gezondheidsautoriteiten erop aandringen dat ze het risico van een persoon op een ernstiger geval van het virus verminderen. Gegevens uit Israël tonen echter aan dat dit niet het geval is, schrijft Cassie B.

In feite worden de meeste ernstige gevallen van het virus in een van de grootste ziekenhuiscomplexen van het land aangetroffen bij mensen die ten minste drie doses van het vaccin hebben gekregen. Dit is volgens de directeur van de coronavirusafdeling van het ziekenhuis.

Professor Yaakov Jerris van het Tel Aviv Sourasky Medical Center – Ichilov Hospital, het op één na grootste ziekenhuis van het land, zei dat tussen 70 en 80 procent van de ernstige gevallen die zij momenteel zien, zich onder gevaccineerde personen bevinden.

Hij voegde eraan toe: “Het vaccin heeft dus geen betekenis met betrekking tot ernstige ziekte, vandaar dat slechts twintig tot vijfentwintig procent van onze patiënten ongevaccineerd is.” (Zie Frontnieuw: Israelische ziekenhuisdirecteur Professor Yaakov Jerris: “80% van de ernstige COVID-gevallen is volledig gevaccineerd”)

Bovendien, ondanks de hoge vaccinatiegraad van Israël, werden er in januari van dit jaar meer COVID-19 gevallen vastgesteld in het land dan in heel 2021, aldus de Times of Israel.

Vorige maand bleek uit de voorlopige resultaten van een grote studie in Israël dat het krijgen van een vierde booster van het Pfizer-vaccin slechts gedeeltelijk effectief is als het gaat om bescherming tegen de Omikronvariant. Dit komt overeen met een rapport van de Duitse regering, waaruit bleek dat meer dan 95 procent van de Omikrongevallen in dat land zich onder gevaccineerde personen bevond.

  Werkgever eist inenting en kijk wat er is gebeurd

Vaccins beschermen misschien niet tegen ernstige ziekten, maar vitamine D helpt

Israëlische wetenschappers hebben echter een zeer nuttig stukje informatie onthuld. Zij zeggen dat zij nu het meest overtuigende bewijs tot nu toe hebben verkregen dat vitamine D-supplementen patiënten met COVID-19 kunnen helpen hun risico op ernstige ziekte of overlijden te verminderen.

Gebruikmakend van onderzoek dat werd uitgevoerd tijdens de eerste twee golven van het virus in het land, dat was voordat de vaccins beschikbaar waren, zei een peer-reviewde studie door onderzoekers van het Galilee Medisch Centrum en de Bar-Ilan Universiteit dat de impact van vitamine D zo sterk was dat ze eigenlijk konden voorspellen hoe goed geïnfecteerde patiënten het zouden doen door simpelweg naar hun leeftijd en vitamine D-spiegels te kijken. De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift PLOS One.

Een van de onderzoekers, Dr. Amiel Dror, zei: “We vonden het opmerkelijk, en opvallend, om het verschil te zien in de kansen om een ernstige patiënt te worden wanneer je een tekort aan vitamine D hebt, vergeleken met wanneer je dat niet hebt.”

Volgens Dr. Dror maakt het vermogen van vitamine D om het immuunsysteem te versterken het mogelijk om virale ziekteverwekkers aan te pakken die het ademhalingsstelsel aanvallen, met een effect dat net zo relevant is voor Omikron als het was voor eerdere varianten.

Voorlopige bevindingen die door de onderzoekers in juni werden gepubliceerd toonden aan dat 26% van de COVID-19 patiënten die een tekort aan vitamine D hadden kort voor hun opname in het ziekenhuis uiteindelijk stierven, vergeleken met slechts drie procent van degenen die normale vitamine D-spiegels hadden. Bovendien hadden gehospitaliseerde COVID-19 patiënten met een vitamine D-tekort 14 keer meer kans dan andere personen om in kritieke of ernstige toestand te eindigen.

  De pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant - dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen

De onderzoekers gingen ook in op de veelgestelde vraag onder wetenschappers of eventuele recente gezondheidstoestanden bij patiënten de resultaten konden hebben vertekend. Om te bepalen of een vitamine D-tekort een symptoom of een factor was, keken ze naar de vitamine D-niveaus van de patiënten gedurende de twee jaar voordat ze door het virus werden geïnfecteerd.

Dror zei: “We hebben een hele reeks tijdsbestekken bekeken en ontdekten dat waar je ook kijkt in de twee jaar vóór de infectie, de correlatie tussen vitamine D en de ernst van de ziekte extreem sterk is.”

Het brede bereik van de studie betekent dat het de wereld kan voorzien van overtuigend bewijs dat het verhogen van je vitamine D-niveau tijdens de pandemie zeer voordelig kan zijn.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie vindt een COVID sterftecijfer van nul voor diegenen die dagelijks vitamine D nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNIET ALLEEN MENSEN: Wetenschappers zeggen dat 5G-straling dodelijk is voor dieren en wildleven
Volgend artikelHet Pfizer Covid-19 vaccin verhoogt het risico op overlijden van kinderen met 5100% volgens officiële statistieken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Nederlands onderzoek (van mij) 🙂 : Covid is onzin, wel of geen zonlicht maakt geen flikker uit, want covid is totaal nep, fake, verzonnen. Elke wetenschapper die zo’n stuk schrijft en Ivermectine, HCQ, zonlicht ziet als oplossing zouden ze net als al die psychopaten in de politiek en media in de diepste kerkers moeten gooien en een langzame (en liefst erg pijnlijke) dood moeten laten sterven.

  • Over die COVID kan je idd wel eens gelijk hebben…
   Over zonlicht; doe zoals ik en stel je de vraag waarom wij normaal griep krijgen tijdens de winter en niet in de zomer?
   Veel mensen denken dat je in de winter de griep krijgt omdat je geen warme kleding draagt of teveel in de koude regen loopt of rijd.
   Maar dat is niet juist! Je lichaam kan best tegen een stootje… en nu en dan in ijskoud water springen (ook in de winter) blijkt heel goed te zijn voor je immuunsysteem of lichaam.
   Je wordt in de winter dus ziek omdat de zon te weinig schijnt en wij veel binnen in huis blijven.
   Heb je tijdens de zomer veel in de zon gelopen dan kan je in de winter tegen een stootje.
   Maar aan het einde van de winter kan je voorraad opgeraken en kan je dus de griep krijgen…
   Dat de zon vitamine D geeft zal jij beter weten dan ik.

   Mijne vriend Wim Hof (Iceman) weet meer over gezondheid dan alle wetenschappers bij elkaar!
   https://www.blckbx.tv/gezondheid/wim-hof-iceman-over-macht-body-en-mindcontrol-en-gezondheid

   • Klopt, sinds twee jaar gebruik ik extra vit.D….en sinds 58!!!!jaar ben ik niet meer astmatisch en heb geen griep meer gehad, rara hoe kan dat?!
    Ik denk dus dat een behoorlijk vit. D gebrek e.e.a. Heeft veroorzaakt en/of verergerd al die jaren….toevallig ben ik het gaan gebruiken vlak voor de C. Uitbrak…

 2. Feit blijft dat vit.D een essentiële vitamine is die o.a. een boost aan je immuunsysteem kan geven. Ook is het zo dat de gemiddelde westerse mens op hele lage bloedwaardes zit.

 3. Geboren in 1944 ben ik opgegroeid met in iedere maand met een R erin een lepel levertraan > na die lepel kregen we iets zoets te eten, zelfgemaakte appelmoes, om de smaak weg te werken.
  Natuurlijk was je wel eens ziek en een beetje verkouden en dan bleef je een paar dagen onder de “wol”. Wat extra fruit en wat pap (havermout of Brinta met een lepeltje bruine suiker erop.)
  Je ging 1x in de week in de teil met lauw water, en in 1952 na verhuizing was er de luxe van een douche. Al sinds mijn pensioen slik ik iedere dag D3 vitamine ipv levertraan en voel mij goed en sterk genoeg voor velerlei activiteiten. (Wandelen en in de kano varen)
  In die laatste 70 jaar is er dus enorm veel verandert soms ten goede soms minder goed.
  Waar het om gaat is dat verandering van levensstijl ook inhoud dat je goed en gezond moet blijven eten om je lichaam in balans te houden. Een krop sla in de jaren 80 had twee keer zoveel mineralen en vitaminen dan nu. Dus slik je aanvullende mineralenen vitaminen. Want met groente alleen in een normale hoeveelheid krijg je te weinig naar binnen.
  De afgelopen 2 jaar ben ik niet ziek of verkouden geweest dus heb ik geen prik nodig om tegen dat virus beschermd te worden want dat doet mijn eigen immuumsysteem veel beter.

 4. Gelukkig zijn er nog mensen met een gezond verstand die zelf na kunnen denken en zich niets wijs laten maken door de m.s.m
  met hun corona zwendel.

 5. Net zag ik dat er is geschreven over vitamine D.
  De dinsdag na kerst, deed ik een thuistest. Omdat die positief was en ik dat niet kon geloven al voelde ik me ziek, deed ik er nog eentje. Opnieuw positief.
  Dat zette me aan het denken: okay, dit is wel echt, dan zal ik maar doen wat ik die Israëlische arts heb horen zeggen: Vitamine D in combinatie met Ester-C. Om één uur had ik de test gedaan en toen nam ik meteen een capsule van 75 mg(?), samen met een Ester-C en dat deed ik elk uur. En elk uur ging ik me beter voelen. ’s Avonds had ik het gevoel dat de 39.1 van die ochtend, nu helemaal weg was. Ik nam mijn temperatuur en bleef steken op 37.5. Ik voelde me kiplekker. De volgende ochtend deed ik weer een thuistest. Negatief.

  Ik was nog wel moe maar had ook een paar dagen vrijwel niets gegeten.
  Later heb ik nog vijf dagen ivermectine genomen en toen was ik weer helemaal op mijn oude niveau qua energie.

  Voor mij staat nu als een paal boven water dat je met extra D3, je enorm snel opknapt.

  • Weer zo een onzin verhaal, ik wordt daar moe van…
   Had je nu gewoon tijdje tv gekeken dan was je ook beter geweest!
   Uiteraard wat vitamines kunnen hier geen kwaad en zou ik ook doen.
   Die sneltesten + PCR-test werken NIET en dat is allang bewezen, haha
   Zelfs Coca-Cola of een appelsien testen positief of doe een sneltest bij je hond, kat of vis.
   Begrijp niet dat mensen zo gelovig zijn en blijven geloven in die onzin.
   OK, hier een goed voorbeeld:
   Veel mensen hebben in de winter een snotneus en wat doen ze nu?
   Slagen in paniek en lopen voor een test!
   Uiteraard zullen de meeste testen je positief verklaren omdat ze hun cijfers moeten halen en de sequenties veel te hoog zijn afgesteld. Je slaagt tilt want het killer-virus zit in je lichaam…
   Je verwacht dat ze je onmiddellijk gaan behandelen met zware medicatie omdat elk uur dan belangrijk moet zijn!
   NOPES! Je moet 10 of 14 dagen thuis achter je tv gaan zitten… zo gevaarlijk is die virus.
   Heb je pech na die quarantaine omdat je immuunsysteem te zwak – wegens onderliggende ziektes dan kunnen je dagen geteld zijn want je bent 10 of 14 dagen te laat met behandeling.
   Je had 9/10 een begin griep en weet je waarom?
   Die komt elk jaar terug in de winter… nog steeds zoals vroeger, nooit weggeweest.

   Maar waar haal jij die Ivermectine vandaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in