Als je ‘ingeënt’ wilt worden tegen Covid-19 maar een fobie hebt voor naalden, maak je dan geen zorgen: binnenkort kun je een eenvoudige vaccinpleister aanbrengen, schrijft Tom Penn.

Een team van de Universiteit van Queensland in Australië heeft onlangs de resultaten gepubliceerd van een onderzoek op muizen waarbij een product werd getest dat volgens hen “superieur is aan de traditionele vaccinatie met naalden en injectiespuiten en dat een belangrijke aanvulling zou kunnen zijn op de huidige Covid-19 pandemie.”

De pleister is slechts 1 x 1 cm groot en bevat 5.000 microprojecties (minuscule plastic naaldjes) met een coating van vaccin; het SARS-CoV-2 spike-eiwit wordt dus “geïnjecteerd” wanneer de pleister wordt aangebracht.

Deze sinistere ontwikkeling van het in Brisbane gevestigde biotechbedrijf Vaxxas zal volgend jaar in klinische proeven worden getest om een zelf toe te dienen vaccin te worden.

“Als er in de toekomst een pandemie uitbreekt,” vertelde Michael Junger van Vaxxas aan ABC News (ongetwijfeld met een knipoog), “is het laatste wat je wilt doen naar een vaccinatiecentrum gaan en met duizenden mensen in de rij gaan staan om een vaccin te krijgen … Covid-19 gaat niet weg.”

Niet alleen zou de pleister een goedkope manier zijn om de boosterdoses toe te dienen, maar omdat het niet onderworpen is aan de strikte koelingsvereisten van de huidige vaccins, hopen deskundigen dat het “op een dag per post kan worden verstuurd of zelfs per drones kan worden afgeleverd op moeilijk bereikbare plaatsen zonder betrouwbare koude opslag”. Misschien nog verontrustender is dat het product enigszins primitief is vergeleken met de versie die reeds in het VK wordt ontwikkeld.

  Perfide resultaat van 100% vaccinatiegraad: Vergelijking met de ongevaccineerden verhinderen

In januari berichtte de BBC dat wetenschappers aan de universiteit van Swansea werkten aan het eerste prototype van ‘smartpleister’, een vaccin tegen het coronavirus, waarbij het spike-eiwit niet alleen via microprojecties kan worden geïnjecteerd, maar de werkzaamheid van het vaccin vervolgens kan worden gecontroleerd door de pleister te scannen om gegevens over de immuunrespons van het lichaam te verkrijgen.

Hoewel geen van beide producten een volledig nieuw concept is – waarschijnlijk voortbouwend op soortgelijke technologie die wordt gebruikt om insuline voor diabetici toe te dienen en te controleren – en de lancering in het Verenigd Koninkrijk pas begin december 2020 begon, hoe kon de regering er destijds zo zeker van zijn dat een “wonderbaarlijk” maar experimenteel Covid-19 vaccin onze vrijheid zou garanderen, terwijl het werk aan een slim pleistersysteem al ver gevorderd was voordat de eerste vaccinatie plaatsvond?

Bijna precies 11 maanden geleden heeft Johnson het vaccin ten onrechte aangeprezen als een soort innovatieve wetenschappelijke doorbraak. Zonder twijfel ontleend aan het lexicon van infantiele newspeak van de ‘uitvinder’ van het vaccin in Oxford, professor Dame Sarah Gilbert, zei men dat wetenschappers “het virus zelf hadden gebruikt om een soort biologische ju-jitsu uit te voeren, om het virus tegen zichzelf op te zetten in de vorm van een vaccin.”

Misschien wist hij echt niet dat er al een slim vaccinpleister in voorraad was, of misschien is het aannemelijker dat hij persoonlijk wist dat het vaccin inderdaad zijn beloften zou inlossen, maar alleen via zijn mislukking en alleen op grond van de beloften die hem achter gesloten deuren waren gedaan door de hogepriesters van het medisch autoritarisme die nu de wereld regeren.

  Wetenschappelijke artikel van Lancet ontkracht het valse verhaal over covid vaccins en onthult dat gevaccineerden de pandemie in stand houden

Ik vermoed dat hij zelfs begin december 2020 al moet hebben geweten dat de eis van jaarlijkse of zelfs tweejaarlijkse herhalingsinjecties een zekerheid van opzet zou zijn. Daarom moet hij al snel hebben ingezien hoe efficiënt het is om mensen zichzelf thuis te laten vernietigen met een zelf toe te dienen pleister, in plaats van een gezondheidsdienst lastig te vallen die al geoormerkt is voor online-overdracht.

Johnson deed destijds tenminste zijn uiterste best om zijn misselijkmakende, nep-kerkelijke “we hebben gewacht en gehoopt op de dag waarop de zoeklichten van de wetenschap onze onzichtbare vijand zouden kunnen opsporen” te temperen met een even grote dosis overdreven voorzichtige “we moeten nog maar niet op de hoorn blazen” gebazel. Het lijkt erop, premier, dat u onze hoorn enige tijd geleden aan de hoogste bieder heeft verkocht.

We naderen twee jaar in wat de oligarchen van de gezondheidszorg willen laten uitgroeien tot het ‘decennium van de zelfzorg’: een nieuw tijdperk waarin kinderen worden aangemoedigd om thuis hun eigen diagnose te stellen en de buurtapotheek het aanvaardbare gezicht wordt van het binnenlandse farmaceutische terrorisme.

En alsof dat nog niet genoeg is, lijkt het erop dat binnen een jaar of twee, burgers hun eigen boosterprikken thuis zullen toedienen met behulp van smartpleisters: online besteld, per post bezorgd, immuunrespons gescand met een smartphone en het resultaat geüpload naar een door de overheid gecontroleerde database.

Een dergelijk systeem kan niet beter worden gemanipuleerd, en mocht het er komen, dan zullen de verzamelde gegevens worden gebruikt om de ene volksgezondheidscrisis na de andere te creëren, en zullen we voor onbepaalde tijd verdwalen in het Gordiaanse labyrint van de post-Covid orde, steeds dichter bij de geïmplanteerde gezondheidsmicrochip.

  COVID-verpleegster onthult dodelijke ziekenhuisprotocollen

Worden we stap voor stap gedreven naar door de staat gesponsorde massa zelfmoord?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale vaccinsterfgevallen in het vooruitzicht? Het prestigieuze MIT en veel wetenschappers vrezen talloze vaccinsterfgevallen Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatiecoma 30 minuten na de injectie – verpleegster Megi (28) stierf in doodsstrijd
Volgend artikelAbnormaal veel Britten sterven thuis – Aanzienlijke en aanhoudende stijging van het aantal sterfgevallen dat niet door Covid-19 wordt veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Als je dacht ALLES gehad te hebben, komen ze met vaccinpleisters.
  Nog even los van hoe goed of slecht die pleisters zijn, is het kwartje nog niet gevallen dat naaldenangst niet de reden is dat mensen die prik niet willen?

 2. “Als je ‘ingeënt’ wilt worden tegen Covid-19 maar een fobie hebt voor naalden, maak je dan geen zorgen”.. leuke titel hahaha en neee hooorr…… de fobie voor naalden heb ik sterker nog, dan de fobie voor levenslang gebrandmerkt zijn en met mankementen (auto-immuun ziekte) een ongeneeslijke tikkende tijdbom te zijn… (NOT!!!!) het schort aan alle kanten niet;

  “De pleister is slechts 1 x 1 cm groot en bevat 5.000 microprojecties (minuscule plastic naaldjes) met een coating van vaccin; het SARS-CoV-2 spike-eiwit wordt dus “geïnjecteerd” wanneer de pleister wordt aangebracht”…. ohh…

  Deze zogenoemde pleister doet me direct ergens denken overigens, nicotine pleister? neeejjj….
  Iets met Bill Gates en “Quantum Dot Digital Tattoo Implant to Track COVID-19 Vaccine Compliance”…

  “De quantum-dot-tatoeages omvatten het aanbrengen van oplosbare micronaalden op basis van suiker die een vaccin en fluorescerende, op koper gebaseerde ‘quantum dots’ bevatten die zijn ingebed in biocompatibele capsules op micronschaal. Nadat de micronaalden onder de huid zijn opgelost, verlaten ze de ingekapselde kwantumstippen waarvan de patronen kunnen worden gelezen om het toegediende vaccin te identificeren”..

  Via BioHackInfo.Com –> Bron: https://savedmag.com/bill-gates-quantum-dot-digital-tattoo-implant-to-track-covid-19-vaccine-compliance/

  Het is echt een project van ze; de mensheid elimineren vanuit deze “hoog intelligente” mensen met zéér bekrompen visie….

  Ga eens wat GOEDS doen met die stel hersenen en miljarden wat jullie uit de bevolking hebben geperst, en nóg steeds…steeds méér doen! Ga de wereld HELPEN en ARMOEDE bestrijden of kijken hoe we allemaal GELIJKWAARDIG IN WELVAART kunnen leven en de kwaliteit van het leven kunnen vergroten door ziekten te verhelpen of zelfs voorkomen.

  Luie donders.

  • Je hebt gelijk dat zouden zij moeten doen , maar dat zijn ze niet van plan en dat willen ze ook niet .
   Hun draaiboek voor de toekomst die zij voor ons geschreven hebben gaat daar over dat ze voor ONS DE HELL GEPLAND HEBBEN EN ER MAAR 500.000.000 slaven , Diener over mogen blijven het liefst nog minder.
   Daar hebben ze al miljarden voor uitgegeven bv’s. Het Gaine of Funktion het Coronavirus .
   Ze hadden zich overlegt dat als za ons doden door bommen het te opvallend is en de mensen dan te snel begrijpen dat ze ons allemaal willen killen !!!
   En dan zouden ze veel vernietigen wat ze nog nodig hebben

   Deze prik is niet zo opvallend , maar hun pech is dat er elke dag weer een hele hoop mensen wakker worden die begrijpen dat ze niks goeds met ons voorhebben .
   Het dus niks met gezondheid te doen heeft , maar er om gaat zu veel mogelijk mensen te elimineren en zo veel mogelijk schaden aan te richten , waardoor ze natuurlijk nog meer uit de mensheid kunnen persen dat kost ook bergen met geld .
   Dit is een DUIVELS PAK ??

 3. Er wordt intussen bewust aangestuurd op enorme voedseltekorten om de wereldwijde genocide te kunnen versnellen….

  ” Meststoftekorten kunnen de doodsteek worden voor de wereldwijde voedselproductie. ”

  ” Vertaald naar de bevolkingscijfers van vandaag, zou het gebrek aan kunstmest ertoe leiden dat 3,8 miljard mensen zonder voedsel komen te zitten, met massale hongersnood, massale sterfte, oorlog, chaos en sociaal verval die sinds het vorige Grand Solar Minimum niet meer zijn voorgekomen. ”

  https://freewestmedia.com/2021/10/31/fertilizer-shortages-could-become-the-death-knell-for-global-food-production/

 4. Dat bestond al langer, is gebasseerd op pleisters van mensen die diabetes hebben en die pleisters onder hun okselarm kunnen plakken, er zitten mini naaldjes in . Eenmaal in de arm lees deze de suikerspiegel in connectie met een klein computer of ship kastje

 5. Dit is een stepping stone naar het volgende: als mensen thuis pleisters gaan plakken, valt niet te controleren wie heeft geplakt en wie stiekem niet, dus de deur is open voor tattoos! Reeds in Afrika uitgetest; onzichtbaar tattoos die enkel te zien zijn met blacklight. En de mensen gaan er begrip voor hebben en erin mee.

 6. Researchers at La Quinta Columna (see Orwell City’s translation) who found graphene oxide found in Covid “vaccines”, masks and Covid tests. Here is a quick summary, along with a recommended nutrition protocol for people who received the injections and need to neutralize the graphene oxide in the body.
  Graphene Oxide (GO) discoveries:
  • GO fibres are in plastic masks.
  • GO fibres are on PCR test swabs.
  • GO is in all Covid-19 vaccines.
  • GO creates thromboses.
  • GO causes blood clots.
  • GO disrupts the immune system.
  • GO can trigger a cytokine storm.
  • GO toxicity can instigate pneumonia.
  • GO creates a metallic taste in the mouth.
  • GO causes inflammation of the mucous membranes.
  • GO produces a loss in the sense of taste and smell.
  • GO is magnetic (especially at the injection site.)
  • GO blocks detoxification in the body by blocking glutathione.
  • GO may be activated by 5G frequencies.
  • GO was already included as an adjuvant in the flu shots in 2019.
  • GO passes thru the blood-brain barrier.
  So graphene oxide can act as a solo trigger for most COVID symptoms. This is not a VIRUS or spike protein, but a chemical warfare agent.

  Nutrition Protocol To Deactivate Graphene Oxide
  This nutrition protocol is a compilation shared by experts, including David Wolfe. Urgent for all who were injected with the “Covid vaccine”.

  REPORT THIS AD
  Quercetin: Quercetin works like HCQ. One of its mechanism of action is that it blocks the ‘virus’ (with spikes around it) from attaching. These two supplements will help with spike protein damage and apply to most organs of the body but not all.
  Ivermectin Alternatives: I’m not recommending Ivermectin – even though I know it is recommended everywhere else –because I’ve since learned this medication may present neurotoxicity long-term. Instead, check out these Ivermectin alternatives.
  Dandelion Leaf: Dandelion Leaf Extract blocks spike proteins from attaching to cell membrane.
  Chlorine Dioxide (CDS) or Miracle Mineral Supplement (MMS) Chlorine dioxide neutralizes and eliminates the spikes.
  Between a blocker (HCQ, Quercetin, IVM, Dandelion, etc), and a neutralizer (CDS/MMS, Ozone, NAC), some prefer a neutralizer because it eliminates the spikes rather than merely blocking it. Blocked spikes may continue to circulate and reach the brain and cause all sorts of mental illnesses (Dr. Malone, Bahkdi, Tenpenny, Mikovits).
  Some suggest alternating CDS/MMS with NAC (in case there is Graphene Oxide transmission).
  Most people prefer Chlorine Dioxide (CDS) to de-magnetize the body and NAC along with fennel and star anise teas or white pine tea.

  • Chlorine dioxide neutralizes the spikes.
  • NAC or Glutathione neutralizes the GO, as well as spikes to some extent.
  • For protection, some people may alternate use of Chlorine Dioxide and NAC.
  Summary of the Spike Protein and Graphene Oxide Detoxification Protocol via David Avocado Wolfe
  This is the updated Nutrition protocol to protect those who’ve been injected with spike protein, graphene oxide and mRNA. The same protocol is also useful to protect those concerned with the spike protein and graphene oxide shedding coming off those who’ve been injected.

  REPORT THIS AD
  We now have evidence of the latest injections containing: mRNA, spike protein, graphene oxide, SM-102, and numerous other potentially toxic substances. Also, some – but not all – injections appear to be higher in graphene oxide and some appear to be saline placebos.
  We also have evidence that this protocol works as we are compiling the testimonials of numerous people who were hospitalized or injured after injection and have recovered.

  If you know someone who has been injected and requires help, please provide them with this Nutrition Protocol:

  • Coated Silver (1-6 drops per day, depending on degree of exposure) (Coated silver blocks the sulfur-bearing protein on the spikes from entering the cell. Sulfur-rich amino acids on the spike protein interact with silver causing them to fold incorrectly).
  • NAC (N-acetyl cysteine) (accelerates detoxification and is considered a producer of the super detoxifier glutathione in the body) Dosage: 1200-2400 mg per day on an empty stomach. NAC is recommended to detoxify graphene oxide and SM-102. NAC is tough to find after the FDA recently made it illegal to purchase over the counter in the USA.
  • Zinc (30-80mg per day depending on immunological pressure)
  • Vitamin D3* (10,000 IU’s per day)
  • Lypospheric Vitamin C (30ml, twice daily)*
  • Quercetin (500-1000 mg, twice daily)*
  • Iodine* (dosage depends on brand, more is not better. Iodine is a product you have to start with small dosages and build up over time.
  • PQQ* (20-40 mg per day)

  REPORT THIS AD

  Shikimate Main Sources:

  • Fennel and/or Star Anise Tea: These are also an excellent source of shikimate or shikimic acid (which is known to neutralize the spike protein)
  • C60 (1-3 droppersfull per day): One of the issues we are seeing with those who have been injected is disturbances in their energetic field (magnetism) and hot spots of inflammation. C60 is a rich-source of electrons and acts like a fire extinguisher to inflammation and simultaneously (because it bio-distributes throughout the body) drives a normalization of electron flow throughout the body. In this category, we offer two products, the traditional C60 product* is made by yours truly and the C60 SuperConcentrate* is made by a carbon scientist friend of mine and contains a higher concentration of electrons. C60 is recommended to neutralize spike protein, detoxify graphene oxide and SM-102.
  • Charcoal (2-4 capsules a day): Charcoal is the pre-eminent detoxifier and when taken on an empty stomach, works its way down into the intestines and activates a blood purification process known as “interstitial dialysis”. Our Kohlbitr* product is the premier activated coconut charcoal in the world and we also now offer the more gentle birch charcoal.*
  • Citrus fruit (especially blood oranges, due to their high hesperidin content — hesperidin is a chalcone like quercetin that deactivates spike protein)
  • Peppermint (very high in hesperidin)

  Superherbs to help disable spike protein:
  • Schizandra Berry* (high in shikimate)
  Find signals in all the noise.
  Need answers? Ask questions!
  Crowdsignal makes surveys and polls easy.
  Start asking
  REPORT THIS AD
  • Triphala formulations: In Sanskrit, the word Triphala means “three fruits”: a combination of Indian gooseberry (Emblica officinalis), black myrobalan (Terminalia chebula) and belleric myrobalan (Terminalia belerica). The terminalia fruits are rich in shikimate.
  • St. John’s Wort (shikimate is found throughout the entire plant and in the flowers)
  • Comfrey Leaf (rich in shikimate)
  Gathered / written by Katrina H. on Telegram for daily updates: http://t.me/ayurvedaglow

 7. Iets anders : OPNIEUW hadden de “wappie’s” al die tijd Gewoon Gelijk.

  Het bestaan van de zgn “chemtrails” is inmiddels door de MIT en de CIA (op een CFR-congres, wààr ook anders hè ?) toegegeven :

  https://www.bitchute.com/video/MqT5Pb4pnrIj/

  O ja, “ze” deden het om de mensheid te “beschermen”.

  Ik verwacht eenzelfde “verklaring” van hen in de toekomst voor het loslaten op de mensheid van het door hèn gefabriceerde (in de natuur onmogelijk voorkomende) covid19-virus hihi

  • Een tijdje terug werd er ook openlijk een paper over uitgegeven. Maar als je dat aan iemand laat zien dan zeggen ze alleen en ZONDER die paper te lezen: “Oh nou, dan zal het wel ergens goed voor zijn.”. En ze weigeren pertinent het te lezen, wetende dat ze er toch geen reet van begrijpen. Maar ze weten het wel beter dan een ander. Pffff….

 8. En OPNIEUW hadden de “wappie’s” al die tijd Gewoon Gelijk.

  Het bestaan van de zgn “chemtrails” is inmiddels door de MIT en de CIA (op een CFR-congres, wààr ook anders hè ?) toegegeven :

  https://www.bitchute.com/video/MqT5Pb4pnrIj/

  O ja, “ze” deden het om de mensheid te “beschermen”.

  Ik verwacht eenzelfde “verklaring” van hen in de toekomst voor het loslaten op de mensheid van het door hèn gefabriceerde (in de natuur onmogelijk voorkomende) covid19-virus hihi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in