Duidelijk verdwaasde Joe Biden geeft zeldzaam tv-optreden

7

De kritiek groeit nu dat de Amerikaanse president Joe Biden mag aanblijven als president. De reden is een televisieoptreden op woensdag waarin hij verward en dement overkwam.

Biden, die bekritiseerd is omdat hij in tegenstelling tot zijn voorganger Donald Trump zelden interviews geeft of op televisie verschijnt, begon woensdag de door CNN uitgezonden “Presidential Town Hall” met beweringen die zelfs de aartsleugenaar CNN als onjuist moest afdoen.

Biden drong er onder andere op aan dat meer mensen zich moeten laten vaccineren tegen Covid, en beweerde dat degenen die dat doen niet ziek zullen worden. De president beweerde zelfs dat het vaccin bescherming biedt tegen de Deltavariant van het virus. Dat zijn beweringen niet waar zijn, moest zelfs de CNN in een “factcheck” toegeven.

Verder heeft Biden een onjuiste voorstelling gegeven van een onlangs ingevoerd belastingkrediet voor gezinnen met kinderen, heeft hij ten onrechte beweerd dat de prijzen van nieuwe auto’s tijdens de coronapandemie niet zijn gestegen, en wordt hij bekritiseerd omdat hij geen zicht heeft op hoeveel Amerikaanse werknemers onder het niet-concurrentiebeding vallen.

Maar wat de meeste mensen deed reageren, waren niet alle feitelijke fouten die Biden maakte, maar dat hij tijdens de bijeenkomst van een uur vaak lange tijd zijn gedachtegang kwijtraakte en onsamenhangend begon te ratelen en te stotteren. Hij begon onder andere te raaskallen over “de man op de maan”, terwijl CNN-anker Don Lemon niet leek te weten wat te doen. De Amerikaanse president beweerde ook ten onrechte dat de Republikeinse senator Rob Portman in het Huis van Afgevaardigden zit, iets wat hij al meer dan vijftien jaar niet meer heeft gedaan.

  Biden's populariteit onder links groeit: vrijlating bevolen voor meer dan 14.000 illegalen - waaronder 70% veroordeelde criminelen

Op social media geloven velen dat het optreden van Biden op donderdag een steeds sterker teken is dat hij dementie aan het ontwikkelen is. “Ik lach niet meer als mensen tegen hun kinderen zeggen dat iedereen president kan worden,” schrijft een persoon als commentaar op YouTube. “Als iemand nog steeds denkt dat hij goed bij zijn verstand is na dit gezien te hebben, ben jij het probleem,” merkt een ander op.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

Vorig artikelVolledig gevaccineerden lopen 65% meer kans op ziekenhuisopname en 1540% meer kans op overlijden als gevolg van Covid-19 dan ongevaccineerden
Volgend artikelIsraëlische premier zegt dat ongevaccineerde burgers niet zullen mogen deelnemen aan de samenleving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Jeetje wat je ziet is een oude dementerende man die zijn woorden bij elkaar probeerd te krijgen om een fatsoenlijke zin te formuleren het zou me niks verbazen als hij geënt is en nu de gevolgen ervan heeft of wat ook kan was hij al dement maar al .er al misschien wel een eyeopener voor Amerika en de rest van de wereld

  2. Expiratie datum is al lang voorbij. Maar hij mag aanblijven, om in het geval hun socialistische dictatuur niet kan gevormd worden, dan mag hij tot nader order de zondebok spelen.

  3. Mijn buurman, die dement is, zit op de gesloten afdeling in een rusthuis.
    Waarom leidt Biden nog een land in deze toestand ?

  4. Dit is allemaal van tevoren gepland. De Democraten wisten dat Biden het niet lang vol kon houden en dat Kamala Harris na verloop van tijd zijn plaats zou gaan innemen. De Democraten wilden uiteindelijk de eerste Democratische zwarte vrouw als president van Amerika. Mocht Biden al erg zijn, deze vrouw is nog een graadje erger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in