In 2021 overleed de bekende Britse radiopresentatrice Lisa Shaw op 44-jarige leeftijd aan bloedstolsels nadat zij een vaccinatie van AstraZeneca had gekregen. Shaw werkte sinds 2015 voor BBC Radio Newcastle en was een bekende radiostem in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de media is deze bijwerking “uiterst zeldzaam”, schrijft Uncutnews.ch.

Onlangs deed een collega van haar, radiopresentator Jules Serkin van BBC Radio Kent, een opmerkelijke oproep op Twitter. Zij vroeg mensen contact met haar op te nemen als zij een vaccin hadden ontvangen uit de partij PV46669 van AstraZeneca.

Zelf ontving zij op 5 maart 2021 een injectie van AstraZeneca uit batch PV46671. Het gevolg: extreme bijwerkingen.

Al snel werd Serkin overspoeld met de meest gruwelijke verhalen. “Mijn zus is bijna zes weken geleden overleden. Ze kreeg deze partij,” antwoordde iemand.

Marina schrijft dat haar moeder op 1 februari 2021 PV46662 kreeg, waarna zich in haar hersenen bloedproppen vormden. Eind juni werd ze in het ziekenhuis opgenomen na een beroerte. In juli kreeg ze een tweede dosis in het ziekenhuis en ze stierf op 23 augustus 2021. “Ik zal degenen die dit gedaan hebben nooit vergeven”, zei ze.

Robert verklaart dat hij PV46663 heeft ontvangen op 31 maart 2021. Vier dagen later kreeg hij een hartaanval.

Bedgebonden

Een andere persoon meldt dat haar schoonmoeder een prik uit deze batch heeft genomen en inmiddels is overleden.

Nog een ander kreeg een AstraZeneca-prik uit batch AB0009 en kampt nu met het Guillain-Barré-syndroom, verlamming en bloedstolsels in de hersenen.

  Gezondheidsautoriteit Dr. Anthony Fauci geeft nu toe dat de mRNA Covid-vaccins nauwelijks werken en misschien niet goedgekeurd kunnen worden

Simon kreeg op 17 maart 2021 een AstraZeneca-prik uit batch PW40009 en zes dagen later was hij verlamd. Hij lijdt aan chronische inflammatoire demyeliniserende polyneuropathie en is aan bed gekluisterd.

Te laat

Iemands zus kreeg een injectie van AstraZeneca, partij PV46663, en lijdt voortdurend aan ernstige hoofdpijn.

“Te laat,” schrijft Jacqueline, “Mijn vader is op 5 mei 2022 aan een hartaanval overleden.”

Het einde lijkt niet in zicht. Data-analist Wouter Aukema heeft de tweet van Serkin ook gezien en reageert: “Allemachtig, lees de reacties op deze oproep. Onvoorstelbaar.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArts slaat alarm: Tumoren zijn groter dan ooit tevoren
Volgend artikelDuitse regering beweert dat onderzoek naar Covid-vaccins “gevaarlijk is voor de democratie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Leg direct een databank aan met deze gegevens! Laat iedereen batch nummer + bijwerkingen opvoeren. Geen bijwerkingen? Dan zal de batch waarschijnlijk een zoutoplossing zijn. Opvoeren en vastleggen. De tribunalen zullen daar zeker voordeel van hebben.

  • Elke batchnummer heeft zijn specifieke bijwerking en die is niet gebonden aan tijd . Nu hebben er vele bijwerkingen van een bepaalde batch , binnen een jaar zullen er weer andere bijwerkingen optreden van andere batchen. Dus kortom alle zogenaamde vaccins (mrna) zijn puur toxisch voor het menselijk lichaam , blijf eraf als je leven je lief is . Ben een master in de biochemie en je zou niet geloven wat ze in die spuiten gestopt hebben , dit noem ik biologische oorlogvoering tegen het menselijk ras . BLIJF ERAF en luister niet naar die idioten , zeker die zogenaamde virologen , ik ken er persoonlijk van in de studie , allemaal de slechtste in hun vak die nergens aan de bak konden.

   • @peeters… ik ben geen wetenschapper, maaar volgens doen ze dat met die batches om een difuus beeld te creëren om maximale verwarring te maken? Alles om ons in een sneeuwstorm van ellende het overzicht te ontnemen.

    • Eerst was er ” eindigend op 0 = water, eindigend op 1= bijwerkingen, eindigend op 2= de dood tot gevolg.
     Nu zitten allen nrs door elkaar dus..

   • @Peeters, Klopt is een tijdspanne van 2-5 jaar voor uitgetrokken. Verruit meeste zullen turbo kankers ontwikkelen…Jeugd met J&J, vollop transhumanisme bagger en vrijdenken kapot….

  • Laat mij dit zeggen ons volk verdiend niet beter zij zijn de hoofdschuldigen van de vele doden en eerlijk ik heb geen medelijden met het dom volk die zicht heeft ziek en dood heeft laten spuiten, mensen die ervoor waarschuwde werden het werken onmogelijk gemaakt of zelfs ontslagen of op gesloten in een gekkenhuis en nu blijk dat het juist anders om had moeten zijn de schapen hadden geruimd moeten worden en zelfs nu moet dat nog gaan gebeuren want zij brengen buiten heel veel kosten in de zorg maar ook veel gevaar voor ons wappies, het tuig wat zicht hier schuldig aan heeft gemaakt moet gewoon opgehangen worden maar dat zal hier niet gebeuren want daar is ons volk te laf voor.

 2. Wat mij verbaasd in dit verhaal, is dat een gouden kip wordt geslacht van de MSM
  Of gaat het hier om de verdwijntruc 🎩🐇 van celebertis , zoals de reeks
  “ doorgaans op film “ uitgebrachte ‘ suddenly dead , sporters
  Niets komt in het nieuws over nadelen vaccin ; wel dit soort “ hot” nieuws.

 3. Oh mensen zwijg toch over bewijs verzamelen en tribunalen. Allemaal zoethoudertjes. Net zoals die zakkenvuller van een Fullmich. Hij had ook al all bewijzen en er gebeurt niets. We moeten het zelf doen en alles uit onze regering zuiveren. Gewoon opknopen. Geen proces nodig. Ze zijn allen schuldig.

  • Eensch Eddy… maar het heeft tijd nodig voordat iedereen beseft dat WIJ het helemaal zelf moeten gaan doen. Komende verkiezingen wordt nog duidelijker dat we nergens meer op moeten hopen of vertrouwen behalve onszelf. Velen blijven denken en hopen op bestaande systemen. Mensen hebben nog niet door dat 98% VAN ALLES volkomen corrupt en verrot is en dat we alles opnieuw moeten opbouwen. Mensen moeten de vlammen voelen voordat ze echt veranderen. Komend jaar gaan heel veel mensen die vlammen voelen. Wij moeten ze met open armen opvangen. De meeste corrupte mensen hebben niet eens door dat ze meewerken aan dit monsterlijke wereldwijde misdrijf. Het moet fout gaan en het heeft tijd nodig. Blijf scherp en liefdevol… niemand wil deze shitzooi. Komend jaar wordt heftig vermoed ik. De verkiezingen gaan miljoenen mensen uit hun droom helpen dat dit politiek op te lossen is. De politiek bestaat ALLEEN om de macht bij ons weg te houden. Links en rechts = left twix en right twix.

   • @ Naam:* januari 6, 2023 at 12:32,
    Stemmen heeft geen enkel nut je kunt wel stemmen, maar niemand heeft stemrecht. Tevens kun je enkel als de natuurlijke persoon stemmen, daarmee geef jij te kennen als levende mens dat jij die natuurlijke persoon bent en zo jij eigen autorisatie weggeeft aan de coöperatie Staat der Nederlanden.

   • Naam:*,
    Je hebt gelijk, het zal zeker een jaar uit de hel gaan worden…
    Maar NOOIT opgeven of ingeven…
    En inderdaad, de politiek is de splijtzwam die ons wil verdelen.
    Links of rechts, het zijn twee kanten van dezelfde medaille.
    Ben wijs, en laat je nergens door gebruiken.
    Blijf inventief én alert.

  • @Eddy, Laten ze eerst maar eens die 2 moordzaken oplossen in België. Die militair die zgn. gevonden werd toevallig door de burgermeester op de fiets en een prepper die ze in koele bloede executeerde in zijn eigen woning in België door een franse eenheid. Tsja de Elite heeft (nu nog) heuse doodseskaders voor ongevallige mensen die hun door hebben.

   • Prepper Yannick Verdyck is in Merksem (deelgemeente van Antwerpen) zonder enige aanleiding doodgeschoten door een Franstalige eenheid uit Brussel/Wallonië.
    Burgemeester Bart De Wever doet er het zwijgen toe, want ook deze Vlaamse ‘held’ is een hondstrouwe lakei van de illuminati.

 4. Onbegrijpelijk dat al die schoften die dit op hun geweten hebben nog steeds niet achter slot en grendel zitten. De Cabal is overal.

 5. Dit gaat zo diep, het zijn op overheidsgebied de monarchieën,de smerige bloedlijnen van zwarte Adel samen met Freemasons en deel nep-joden altijd blijven bestaan sinds de oude beschavingen….Enki=Satan…illimuniati is real and busted met hun symbolen en tyfus piramides,Luciferian believers,sommige zitten hier in kerken valse goden te aanbidden en weten het zelf niet eens. Lol

 6. Yeah maar anti-vaxxers zijn wappies, Oh man fuck toch off. In NL’s; Krijg de klere!
  Nee, ik wil de resultaten van jullie gevaxxte shit van jullie ook niet aanhoren, zoek het het je maar uit.
  Had dit huiswerk maar van te voren gedaan, maar nee, dan ben je een Wappie.
  Maar wel Achteraf zitten te jammeren……………….dit was toch precies wat je wilde?
  Vertrouwen in artsen met slagers jas, zomaar een doodsspuit laten zetten, je hebt met roulette gespeeld en je hebt verloren. Met andere worden nu mag je je bek ook dicht houden.
  Er waren meer dan genoeg redenen waarom Wappies in Wappieland zaten te Wapperen over deze doodsvaxxen….

  Het was deze vaxxgroep die ons(nietgevaxxte) als ze het konden nog steeds volledig uitsloten van de maatschappij of nog erger de dood toe wensten.
  Nogmaals krijg de klere.
  Ik Wappie wel nog effe door.
  Gevaxxte idioten die jullie zijn.

  Het aller ergste vind ik dat NL-kabinet de volgende vaxxrondes(rivm pdf) al klaar heeft ligge, in herfst 2023 gaat de volgende vaxxinatie ronde weer komen. en, gevaxxte idioten hadden jullie dat ook al geWappiered(onderzocht)?
  Dit stuk van een Wappie (die d’r door de strot afgeramde burgelijke informatieplicht WEL doet!) wel.
  En ja mijn man kan dit jaar OOK weer zijn baan verliezen van wege die doods vaxx of test, het nemen van test en of vaxx is hier geen optie.
  Waar is mijn privacy dan? bestaat niet, maar als ik geld kan terug krijgen van electra of naar de kledingbank of voedselbank kan gaan, kunnen ze me dat dat niet vertellen vanwege mijn privacy!!!!
  Jammer maar een stuk weg, het is allemaal al te laat. Dankzij jullie schapengedrag heb ik geen familie en vrienden meer, ja gevaxxed allemaal.

  Ik ben nog steeds aan het wachten op het moment dat jullie allemaal dood zijn ivm met het shedden-uitscheiden(staat in de pdf’s van Pfizer!!!) van een giftig goedje.
  Hallo “empty world”.
  Ik hoop dat jullie beschadigte gevaxxte de zorg krijgen die je nodig hebt, maar gebaseerd op mijn ervaringen de laatste tig decenia, die is er niet. Los van het feit dat ik de hele medische wereld absoluut niet meer vertrouw en er geen flikker meer mee te maken wil hebben.
  Hallo empty world, ik wacht het wel af.
  Maar de spuit en of test of kamp gaan niet gebeuren. Punt uit.

  Ooit gehoord van de genocide treaty van 1947? NL ondertekende hem al in 1966 Dit gaat over waar we nu in zitten, dat alles UN en WEF, regeringen kunnen overnemen en met alles wegkomen.
  Wappie away…………………….!!!

  En maar wachten op de ” empty world”, popcorn yumyum…..
  Weet je wat me het meest ergert?
  Dat er alleen dat ge-lulled wordt. Incl. oppositie oh sorry gecontrolleerde oppositie.

  1982
  https://www.youtube.com/watch?v=5ymlfp3MQE0 De band Talk Talk – Het nummer Talk Talk (Alternative Video)
  Wat wist de band talk talk toen al?? 1982 is maar 41 jaar geleden….
  Hey
  Well, did I tell you before when I was up?
  Anxiety was bringing me down
  I’m tired of listening to you talking in rhymes
  Twisting ‘round to make me think you’re straight down the line
  All you do to me is talk, talk
  Talk, talk, talk, talk
  All you do to me is talk, talk
  Talk, talk, talk, talk
  All you do to me is talk, talk
  If every sign that I see is complete
  Then I’m a fool in your game
  And all you want to do is tell me your lies
  Won’t show the other side, you’re just wasting my time
  All you do to me is talk, talk
  Talk, talk, talk, talk
  All you do to me is talk, talk
  Talk, talk, talk, talk
  All you do to me is talk, talk
  When every choice that I make is yours
  Keep telling me what’s right and what’s wrong
  Don’t you ever stop to think about me?
  I’m not that blind to see that you’ve been cheating on me
  You’re laughing at me when I’m up
  I see you when you’re crying for me when I’m down
  I see you when you’re laughing at me when I’m up
  I see you when you’re crying for me

  All you do to me is talk, talk
  Talk, talk, talk, talk etc………………………………………………

  • Bedenk dat er heel veel mensen te goeder trouw deze prikken hebben genomen. Ik vind het zo liefdeloos om iedereen over één kam te scheren. Er zijn veel mensen met een verwoest leven door de prik. Ze dachten dat ze er goed aan deden. Je mag heel dankbaar zijn dat bij jou de alarmbellen gingen rinkelen en dat je de andere kant bent gaan onderzoeken. Ik geloof zelfs dat mensen hoog op de ladder in de maatschappij hier ingetrapt zijn. Het is een groot kwaad van reusachtige omvang. Ik had dit artikel graag verspreid maar als mensen doorscrollen en dit soort reacties lezen haken ze waarschijnlijk af. Dat doe mij dus verdriet. En ondertussen begrijp ik je frustratie en boosheid heel goed. Laten we het Onze Vader blijven bidden. Ik geloof in de hulp van de Heer die de hemel en aarde gemaakt heeft. De Bijbel reikt je de oplossing aan in de Here Jezus. Het gaat niet goed komen hier. Deze vreselijke toestand loopt uit op de regering van de antichrist. Maar als je wilt kun je ontsnappen door in de reddingsark te gaan. Geloof in de Here Jezus. Hij is gestorven voor jou aan het kruis. Hij is opgestaan en naar de hemel gegaan. Hij komt weer om Zijn kinderen hier weg te halen voordat de oordelen los barsten. Een dikke knuffel voor jou en ik hoop dat je dit gaat onderzoeken.
   Lees openbaring 13 het laatste boek in de Bijbel dan weet je wat er voor de deur staat. Liefs jOekie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in