De vaccin (des)informatie oorlog

5
© Arne Müseler (CC BY-SA 2.0)

Zo, goed nieuws, mensen! Het lijkt erop dat GloboCap’s Genetische Modificatie Divisie met een fantastisch vaccin is gekomen voor Covid!

Het is een absoluut veilig, niet-experimenteel, boodschapper-RNA-vaccin dat je cellen leert een proteïne te produceren die een immuunreactie teweegbrengt, net als de reactie van je lichaamseigen immuunsysteem, maar dan beter, want het is gemaakt door bedrijven!, schrijft auteur CJ Hopkins.

Oké, technisch gezien is het niet goedgekeurd voor gebruik – dat proces duurt normaal gesproken enkele jaren – dus ik denk dat het een beetje “experimenteel” is, maar de Amerikaanse Food and Drug Administration en het Europees Geneesmiddelenbureau hebben “Emergency Use Authorizations” afgegeven, en het is “uitvoerig getest op veiligheid en effectiviteit”, volgens Facebook’s anonieme “factcheckers”, dus er is absoluut niets om je zorgen over te maken.

Dit niet-experimentele experimentele vaccin is werkelijk een historische ontwikkeling, want afgezien van het feit dat het de wereld redt van een virus dat milde tot matige griepachtige symptomen veroorzaakt (of, wat vaker voorkomt, helemaal geen symptomen) bij ruwweg 95% van de geïnfecteerden, en dat meer dan 99% van de geïnfecteerden overleeft, zijn de mogelijkheden voor toekomstige toepassingen van boodschapper-RNA technologie, en de genetische modificatie van mensen, in het algemeen, op dit moment vrijwel onbeperkt.

Stel je alle ziekten voor die we kunnen genezen, en alle genetische “fouten” die we kunnen herstellen, nu we de genen van mensen kunnen herprogrammeren om te doen wat we maar willen … kanker, hartziekten, dementie, blindheid, om nog maar te zwijgen van de gewone verkoudheid!

We zouden zelfs psychiatrische stoornissen kunnen genezen, zoals “antisociale persoonlijkheidsstoornis”, “oppositioneel opstandige stoornis“, en andere “gedragsstoornissen” en “persoonlijkheidsstoornissen“.

Wie weet? Over nog eens honderd jaar zullen we waarschijnlijk in staat zijn om de menselijke soort genetisch te zuiveren van eeuwenoude plagen, zoals racisme, seksisme, antisemitisme, homofobie, transfobie, enzovoort, door ieders defecte allelen te herprogrammeren, of een soort nanotechnologische neurosynaptische chips in onze hersenen te implanteren.

Het enige wat ons in de weg staat, is de volstrekt irrationele weerstand van mensen tegen het door bedrijven opnieuw laten ontwerpen van het menselijk organisme, dat duidelijk nogal slecht ontworpen was en daardoor kwetsbaar is voor al die vreselijke ziekten en emotie- en gedragsstoornissen.

Maar ik loop een beetje op de zaken vooruit.

Het belangrijkste op dit moment is het verslaan van deze griepachtige plaag die geen significant effect heeft op het voor leeftijd gecorrigeerde sterftecijfer, en waarvan het sterfteprofiel min of meer identiek is aan het normale sterfteprofiel, maar die de globale corporatocratie desondanks geen andere keus laat dan de hele planeet in “lockdown” te gooien, miljoenen in wanhopige armoede te storten, iedereen te bevelen medisch uitziende maskers te dragen, gewapende knokploegen te ontketenen om huizen van mensen te overvallen, en op andere manieren de samenleving te veranderen in een gepathologiseerde-totalitaire nachtmerrie.

  Canadese frontlijn verpleegsters kondigen hun open brief aan - bedreigd door autoriteiten

En, natuurlijk, de enige manier om dat te doen (d.w.z. de mensheid redden van een griepachtig virus) is ieder mens op de planeet aarde onder dwang in te enten!

Oké, u denkt waarschijnlijk dat dit niet veel zin heeft, deze kruistocht om de hele mensheid in te enten tegen een relatief standaard respiratoir virus, maar dat is alleen maar omdat u nog steeds kritisch nadenkt. Je moet echt stoppen met zo te denken. Zoals de New York Times onlangs aangaf:

“Kritisch denken helpt niet.”

In feite zou het symptomatisch kunnen zijn voor een van die “aandoeningen” die ik hierboven net noemde.

Kritisch denken leidt tot “vaccin aarzeling”, dat is de reden waarom bedrijven samenwerken met regeringen om onmiddellijk alle inhoud te censureren die afwijkt van het officiële Covid-19 narratief en de auteurs van dergelijke inhoud te deplatformen, of ze in diskrediet te brengen als anti-vaccin desinformanten.

Bijvoorbeeld Children’s Health Defense, dat heeft bericht over zogeheten “ongewenste voorvallen” en sterfgevallen in verband met de Covid-vaccins, ondanks het feit dat er volgens de autoriteiten geen veiligheidsproblemen zijn met de vaccins” en “er geen verband is tussen Covid-19-vaccins en degenen die overlijden nadat ze zijn toegediend”.

In feite, volgens de “factcheckers” bij Reuters, kunnen deze vermeende “rapporten van ongewenste voorvallen” “informatie bevatten die onvolledig, onnauwkeurig, toevallig, of niet te verifiëren is!

Ja, je leest het goed tussen de regels door.

De mainstream media kunnen het niet ronduit zeggen, maar het lijkt erop dat de “anti-vaccin desinformanten” “ongewenste voorvallen” uit het niets fabriceren en deze hacken in de VAERS database en andere dergelijke systemen over de hele wereld.

Erger nog, zij infiltreren op de een of andere manier deze verzonnen verhalen in de mainstream media om mensen te verleiden tot “vaccin aarzeling” en ons ervan te weerhouden elke man, vrouw en kind in het fysieke universum te vaccineren, herhaaldelijk, op een voortdurende basis, zo lang als de “medische deskundigen” noodzakelijk achten.

Hier zijn slechts een paar voorbeelden van hun handwerk.

• In Noorwegen zijn 23 bejaarden overleden nadat zij het vaccin van Pfizer hadden gekregen. Maar volgens de “fact-checkers” van Reuters blijkt echter dat oude mensen soms gewoon sterven, vooral in verpleeghuizen, aan een verscheidenheid van oorzaken … tenzij ze niet zijn gevaccineerd, in welk geval ze absoluut zouden zijn overleden aan Covid, ongeacht waaraan ze werkelijk zijn overleden. Zo werd een 99-jarige man met dementie en emfyseem, die drie keer negatief op het virus testte, toegevoegd aan de cijfers over “Covid-doden” omdat een verpleeghuisarts “aannam” dat het Covid was (wat GloboCap hem uitdrukkelijk heeft opgedragen).

  Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)

• In Duitsland zijn 13 van de 40 bewoners van een verzorgingstehuis overleden nadat zij waren ingeënt, maar dit was slechts een “tragisch toeval”, dat absoluut niets met het vaccin te maken had.

• In Spanje stierven, eveneens door een “tragisch toeval”, 46 verpleeghuisbewoners die het vaccin van Pfizer-BioNTech hadden gekregen, binnen een maand. Daarna werden nog eens 28 van de 94 bewoners en 12 personeelsleden positief bevonden.

• In Florida overleed een gezonde arts van middelbare leeftijd aan een ongewone bloedziekte, twee weken nadat hij het vaccin had gekregen, maar volgens de deskundigen moet het plotselinge optreden van deze zeldzame immunologische bloedziekte (d.w.z. immuun trombocytopenie) “niet worden geïnterpreteerd als verband houdend met het vaccin”, en was het waarschijnlijk gewoon een totaal toeval.

• In Californië kreeg een 60-jarige röntgentechnoloog een tweede dosis van het Pfizer-vaccin. Een paar uur later kreeg hij ademhalingsmoeilijkheden. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en stierf vier dagen later. Zijn weduwe zegt dat ze op dit moment nog niet bereid is om de dood van haar man in verband te brengen met het vaccin. Ik geef Pfizer niet de schuld, zei ze, “of enig ander farmaceutisch bedrijf”. Dus, waarschijnlijk gewoon weer toeval.

Een 78-jarige vrouw in Californië stierf onmiddellijk nadat ze was ingeënt, maar haar dood hield geen verband met het vaccin, verzekerden gezondheidsfunctionarissen het publiek. “Ze kreeg rond het middaguur een injectie met het vCovid-19 vaccin, geproduceerd door Pfizer. Terwijl ze in de observatieruimte zat na de injectie, klaagde ze dat ze zich ongemakkelijk voelde en terwijl ze werd geëvalueerd door medisch personeel verloor ze het bewustzijn”. Ondanks de plotselinge dood van zijn vrouw, is haar man van plan een tweede dosis te nemen.

Een voormalig nieuwsanker uit Detroit overleed slechts één dag nadat hij het vaccin had gekregen, maar het was waarschijnlijk slechts een toevallige beroerte, die de “normale bijwerkingen van het vaccin kunnen hebben gemaskeerd”.

Ook in Michigan stierf een 90-jarige man de dag nadat hij het vaccin had gekregen, maar ook dit was slechts een tragisch toeval. Zoals Dr. David Gorski uitlegde, “het basis sterftecijfer van 90-jarigen is hoog omdat ze 90 jaar oud zijn”, wat volkomen logisch is … tenzij, natuurlijk, ze aan Covid sterven, in welk geval hun leeftijd en onderliggende aandoeningen absoluut geen verschil maken.

  Wat hebben we geleerd?

In Kentucky stierven twee nonnen in een klooster en meer dan twee dozijn anderen testten positief, in een plotse “Covid-19 uitbraak”, die begon twee dagen nadat de nonnen waren gevaccineerd. Het klooster was tot dan toe volledig gesloten geweest voor bezoekers en vrij van Covid, maar de nonnen waren oud en hadden “gezondheidsproblemen”, etcetera.

In Virginia overleed een 58-jarige grootmoeder binnen enkele uren nadat ze het vaccin had gekregen, maar, zoals de “factcheckers” van Facebook prominent aangaven, het moest gewoon weer toeval zijn, want de “vaccins zijn uitvoerig getest op veiligheid”.

En dan zijn er nog alle mensen op Facebook die hun verhalen delen van dierbaren die kort na het ontvangen van het Covid-vaccin zijn overleden, en die de “factcheckers” van Facebook hun uiterste best doen om ze in diskrediet te brengen met hun officieel uitziende “factcheck-mededelingen”. Bijvoorbeeld…

OK, ik realiseer me dat het ongemakkelijk is om dit soort dingen onder ogen te moeten zien (d.w.z. globale bedrijven zoals Facebook die impliceren dat deze mensen liegen of de plotselinge dood van hun dierbaren gebruiken om anderen te ontmoedigen om zich te laten vaccineren), vooral als je alleen maar probeert om orders op te volgen en officiële propaganda na te papegaaien … zelfs de meest fanatieke Covid-sekteleden hebben waarschijnlijk nog een greintje menselijke empathie diep in hun koude kleine harten begraven.

Maar er is een informatie oorlog aan de gang, mensen!

Of je bent met de Corporatocracy of ertegen! Dit is niet het moment om overgevoelig te worden, of, je weet wel, publiekelijk een greintje medeleven te tonen. Wat zouden je vrienden en collega’s wel niet van je denken?!

Nee, geef deze anti-vaccin desinformanten aan bij de autoriteiten, scheld ze de huid vol op social media, schakel je kritisch denkvermogen uit, en ga in de rij staan om je vaccinatie te halen! Het lot van de menselijke soort hangt ervan af!

En als je geluk hebt, krijg je van GloboCap misschien wel gratis zo’n leuke numerieke Covid-vaccin tatoeage!

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griekse ziekenhuisdirecteur wordt strafrechtelijk vervolgd wegens melding van verlamming van verpleegster na tweede mRNA-injectie

Vorig artikelDemocratische afgevaardigden willen niet dat Biden volledige controle heeft over kernwapens
Volgend artikelWiskundige experts in Frankrijk tonen sterftecijfer pandemie aan als gewoon “doorsnee”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Onder het mom van ‘stoornis’ kunnen ze u en ik genetisch manupuleren dankzij de Mrna genocide spuit dus het vrije denken en handelen word vanop afstand onderdrukt en/of wat Hitler deed op een primitieve manier doen de joodse elite nu ook maar dan in een modern jasje en ook nog is op Wereld schaal!
    Kortom: stop deze facisten!!

    • Dat was dus dat wat AH tegen het internationale jodendom had! De banken en rijke extreme elite joden, die her communisme financierden en de blanke gewone mens willen uitroeien en dat is nu aan de gang!

  2. Dat vaccin om ons allemaal braaf te maken is niet eens nodig, Billy daar was het knuffelhormoon al voor. Even terug in de tijd: Wat zijn eventuele mogelijkheden om tot totale overheersing te komen? In 2012 trad een Duitse psychiater naar buiten met door hem verricht onderzoek dat hij had gedaan naar het knuffelhormoon Oxytocine. Het bleek dat dit hormoon de houding van mensen op een positieve wijze beïnvloedt, met name het verantwoordelijkheidsgevoel. Getrouwde mannen die dit hormoon als neusspray gebruikten bleven ondanks dat zij bepaalde vrouwen zeer aantrekkelijk vonden op afstand van die vrouwen. Zelfs meer dan dat, zij voelden zich soms ongemakkelijk als een vrouw hen te dicht naderde. Het hormoon wordt geproduceerd in ons brein en versterkt het ontstaan van sociale banden tussen mensen. Dit hormoon bepaalt bijvoorbeeld het vertrouwen dan men in een ander stelt ook al is dat vertrouwen nog nergens op gebaseerd. Hieruit voort klinkt de ‘complottheorie’ dat Merkel deze neusspray in de strijd zou willen werpen om haar beleid tot norm te verheffen. Hoe meer Duitsers deze neusspray zouden gebruiken hoe meer Duitsers dan met vlaggetjes langs de weg gaan staan om haar troetelkinderen Duitsland binnen te halen en hoe meer begrip zij krijgen voor bijvoorbeeld hun verkrachter of voor de moordenaar van hun vrouw, man, kind, vriend, kennis et cetera. Dat dit soort beleid angstig dicht het nazi beleid uit de jaren dertig en veertig uit de vorige eeuw benaderd maakt Merkel en haar DDR kameraden blijkbaar niet veel uit. Het doel heiligt de middelen als dit verhaal waar is. Waar of niet waar, het tekent in ieder geval een situatie die hoe dan ook snel in de richting van totale dictatuur en 1984 maatschappij racet. Het enge hierbij is dat veel zogenaamde correcte mensen aandringen dat door hen aangewezen niet correcte mensen met deze speciale neusspray in daarvoor ingerichte klinieken voor een mentaliteitsverandering worden behandeld alsof het om een ziekte gaat, waarna zij net als de correcte mensen met liefde in hun hart al de nieuwkomers binnenhalen en niet langer vinden dat deze veelal ook criminele immigranten Europa in de richting van vernietiging drijven. Hoelang duurt het voor een politicus voorstelt dit hormoon verplicht aan het drinkwater toe te voegen? Om tandbederf tegen te gaan wenste Irene Vorrink als minister in het kabinet Den Uyl in de jaren zeventig fluor aan het drinkwater toe te laten voegen. Voor zover bekend is dat toen niet gebeurd wat niet wil zeggen dat iets soortgelijks nu of in de toekomst niet wel kan gebeuren. Wie bepaalt wat goed is en wat niet? Bij een vermeende of echte pandemie zou een goedje als dit als vaccin kunnen worden ingespoten om mensen onder controle te krijgen en voorgoed te houden. Om als politicus in het zadel te blijven zitten kan iemand soms vreemde dingen doen. En of dit nog niet genoeg is, is men ook druk doende met de ontwikkeling van een chip die bij alle mensen geïmplanteerd kan worden om hen tot gewillige, vriendelijke maar ook slaafse mensen te maken. Met corona in 2020 klinkt dit alles enger dan ooit! Gates denkt precies zo en is de drijvende kracht achter de eis dat de hele wereldbevolking met een nog totaal onbekend experimenteel vaccin wordt ingespoten. Ook heeft deze engerd het vaak over een vaccinpaspoort in combinatie met het gechipt worden van iedereen. Dit gaat richting nieuwe slavernij. Socialisten Wakker Worden!

  3. De zg “slechte nazis” vochten tegen de rijke elite zionistische banken, voor behoud van de blanke mens, die men wilde en nog wil vernietigen! Via het communisme wilden ze dit bereiken, maar de boodschap is helaas toen ook al door de meerderheid niet begrepen en degenen die het wel begrepen werden later verraders genoemd!

  4. Reden ook om hier op Frontnieuws alert te blijven, immers je bent een desinformant nu in de ogen van de geheime machtswellustelingen! Zorg voor een backup van deze site en een plan B. Laten we alert blijven maar ook niet vervallen in een “over-fantasie”. De angst dat de macht ons wil transformeren mag niet de overhand krijgen maar het gezonde verstand behouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in