© Patrik Axelsson / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Een 25-jarige buitenlandse immigrant is in Italië gearresteerd op verdenking van poging tot aanranding van een 11-jarig meisje. Voordat hij in hechtenis werd genomen, grepen burgers in en werd de dader naar verluidt afgetuigd voordat hij werd gearresteerd, schrijft Rmx.news.

De vermeende aanranding vond plaats in de buitenwijk Centocelle in Rome, voor een restaurant dat wordt gerund door de moeder van het slachtoffertje. Omstanders die getuige waren van de poging tot aanranding grepen in en achtervolgden de buitenlander toen hij wegrende van de plaats delict.

Hij werd onmiddellijk achterna gezeten en geblokkeerd door enkele klanten die het recht in eigen hand namen. Ze sloegen hem en zeiden naar verluidt racistische opmerkingen tegen hem. Verschillende mensen schopten hem, hoewel hij al op de grond lag en zijn hoofd probeerde te bedekken, aldus de Corriere.

Een getuige beweerde dat hij de personen die de verdachte sloegen, “zwarte klootzak” hoorde zeggen.

“In mijn huis was ik getuige van een quasi lynchpartij,” schreef de ooggetuige van de aanval op Facebook. “Ik hoorde geschreeuw ‘Stop hem! Stop hem! Ik kwam dichterbij en een groep mensen had een zwarte man geblokkeerd. Eén gaf hem een flinke tik, waarna hij op de grond viel. Vervolgens kreeg hij zelfs een paar schoppen van enkele klanten die daar toevallig waren,” voegde de getuige eraan toe.

De autoriteiten werden gebeld en kwamen ter plaatse om de aanvaller te arresteren, en de politie is nu op zoek naar de burgerwachten die nu ook in de problemen kunnen komen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Bataclan: De horror die verzwegen werd


Volg Frontnieuws op Telegram

  Hij is geen Geert Wilders - Een blik op het soort politicus dat West-Europa zal laten zinken

Lees meer over:

Vorig artikelRuslands evoluerende houding ten opzichte van de oorlog
Volgend artikelNieuwe Italiaanse premier belooft in opzwepende overwinningstoespraak Italië te verdedigen tegen Schwab’s WEF
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. De mensen daar lijken meer voor elkaar op te komen dan hier

  Hier had iedereen erbij staan kijken , en was het arme kind voor der hele leven beschadigd

  Hier in het westen slappe hap , logisch dat we na de klote gaan

  • Geloof me, ik sta er niet bij en kijk er naar. Ik ben zelf 2 jaar geleden bijna vermoord toen ik mijn hond uitliet door iemand die nu gelukkig in de gevangenis zit, maar sindsdien heb ik legale pepperspray bij me. Altijd. Onlangs zag ik hier zo’n gelukszoeker ook een meisje klemzetten tegen de muur. Ik ben er meteen opaf gegaan en heb in z’n ogen gespoten tot ze er bijna uitvielen. Mijn dorp is ook mijn dorp niet meer en met mijn 75 jaar heb ik niets te verliezen dus kom maar op.

     • Lee 1990: Je lijkt wel z`n moderne Hollander. Annegien, Deze 81 jarige weet nog hoe het was, voor 1960. Voor die konden de kinderen nog veilig op het trottoir spelen omdat de werkende jeugd een bezemsteel tussen de spaken van het voorwiel van je fiets staken, zodat je over de kop sloeg. Voor het stelen van een fiets stond een jaar gevangenis. Das war einmalh! Nu hebben we zelfs een Turkse minister van Justitie die kans ziet om David Icke het zwijgen op te leggen. Als de deur open laat staan komt er vuile lucht binnen.

   • Ik sta er precies zo in. Met mijn leeftijd heb ik niets meer te vrezen. Ook ik heb illegale pepperspray op zak ennobled het gebruiken ook! Heel veel meer Nederlanders moeten zich zo gaan gedragen!

 2. Zwart wit, geel. Het maakt niet uit. Als men zulk uitschot te pakken krijgt is het begrijpelijk dat mensen de wet in eigen handen nemen. Speciaal in het licht dat de justitie, speciaal bij criminelen met een migranten achtergrond, meer dan laks handelen.

  • HAHA ik was gelukkig aan het werk.. heb een leuke baan… dat scheelt..

   Moet zeggen dat het lezen van zo laat in de avond ook niet heel motiverend is overigens…

   FN houdt op de 1 of andere manier van polariseren v.w.b. “rassen” en “afkomsten”.

   Ik blijf het zeggen; beetje jammer.

  • @ wbak.
   Van het gedrag v.d. Ter Apelers begrijp ik geen ene moer.
   Maar vergis u niet, wbka, er gebeurt meer als wat de media ons vertellen.
   Indien er géén getuigen van een gebeurtenis zijn, komt ’t niet in de media, maar als er bijv. opnames zijn gemaakt, dan kan men het niet meer verzwijgen.
   Maar, zoals u zegt, ik had v.d. bevolking iets meer “verzet” verwacht, in welke vorm dan ook.

   • Er zijn opnames van gemaakt en hij is opgepakt en het was een asielzoeker. Het is zelfs op tv geweest, maar dan nog doen de mensen er niks aan
    Ze zijn natuurlijk boos, maar ja. Ik denk dan sta op en ga strijden…

 3. Potverdulleme !!!!!
  Ze noemden hem “zwarte klootzak” !! Maar dát kan natuurlijk niet ! Dat riekt naar racisme !
  Oppakken die mensen.
  En die neger deed een poging tot aanranding ? Dát ligt a.h. verschil in cultuur tussen blank en zwart.
  Ik schets hier het gebeuren zoals het in óns landje zou gaan.

  • Ja, inderdaad. En trouwens, negers trappen hun slachtoffers altijd op hun hoofd. Dus dit was niet meer dan een vriendelijke handreiking om deze neger zich thuis te laten voelen. En thuis zou hij niet alleen op zijn hoofdeinde gestampt zijn, maar ook met een machete op maat gezaagd en daarna levend verbrand zijn.
   Ik word er ziek van dat zo’n hypocriete linkser durft te spreken van een quasi-lynchpartij en de boel filmt om de rechtvaardige mensen die dit gevaarlijke zwarte beest op de grond werkten te kunnen verlinken.

  • Karton; zelf ben ik van Indische afkomst en merk ik dat mensen zoals u écht een uitstervend ras zijn…. neem een enkeltje drijfzand , zak er in… ouwe lul

 4. Als ik goed ben geïnformeerd heeft een van de publieke zenders gisteravond 26.09 een documentaire uitgezonden over parallelle samenlevingen in wijken in Brussel, Londen, Parijs & Stockholm. De overheden laten de moslims volslagen vrij en die eisen steeds meer ruimte op.
  Iedere jan hagel weet dit reeds tientallen jaren en het onder de aandacht brengen roept ogenblikkelijk de beschuldiging op van racisme & fascisme door deugdmensen.
  Een hotel in Londen heeft alcohol in de ban gedaan; het is gewoon niet te filmen.
  Binnenkort ook in de Nederlandse theaters.
  Het verdrag van Straatsburg uit 1975 en het verdrag van Marrakesh uit 2018 heeft de deur voor islamitische gelukszoekers wagenwijd opgengezet en het einde van de toestroom is nog lang niet in zicht.

 5. Hebben ze goed gedaan, van kinderen blijf je af. Nu hoop ik maar dat, in navolging van Italië, in Nederland ook een rechtse regering komt zodat we dat tuig het land uit kunnen gooien.

 6. NHet hard genoeg geslagen.
  Een meiske van 11 is nog een kind, die moet als kind leven en door oversexte pedo’s met rust gelaten worden.

  En alweer een “vluchteling”….

  • Pierre.. heeeyyyy!!! Dat is bijzonder… anderen “oversexte pedo” noemen.. terwijl ik jou hier al maanden heb betrapt op walgelijke opmerkingen over kinderen…

   Wat voor een volk zit hier op FN ….. tijd voor mij om eigen koers te nemen.

   Met kortzichtig volk en berichten zoals FN deze plaats wil ik niet geassocieerd worden.. er is meer in de wereld aan de hand zoals het belachelijke GENDER NEUTRALE wetsvoorstel.

   Zoals; NEDERLAND die alles maar toe laat en niet kijkt naar de lang termijn gevolgen… nu ook met mensen uit Oekraïne. Gelukkig ben ik een mix… maar ook als Aziatisch mens is het hier niet altijd makkelijk. Ben hier geboren en getogen en draag €1700,00 per maand af aan belasting van mijn salaris.

   En dan lees ik dat (cultureel) TUIG in staat is om onschuldige kinderen zo te behandelen.

   WAAR ZIJN DE OUDERS???

   WAAR IS TOEZICHT ????

   WAAR IS HET MENTALE REFLECTIEVERMOGEN VAN DE REAGEERDERS HIER ALS HET GAAT OM RELATIVEREN ?

   Gelijk die grof gebekte lelijke ouwe lullen taal hier….. om van te walgen echt waar….

   De wereld is ZOOVEEL groter.

   Dat er een WIT meisje is gered door een Marokkaanse man, tijdens een schietincident in Utrecht…daar horen en lezen we niets over op FN hé..

   Wat dat betreft Rommel; is dit net als Nu.nl…. Polariserend en uiterst bekrompen.

   Jammer.

   • Welke “walgelijke”opmerkingen over kinderen zou ik gemaakt hebben?

    Ja je bent een typische halfbloed, afval van 2 rassen; uitschot.

    “wit”is een belediging voor een blanke.
    En dat er een blank meisje is “gered”hoeveel meiden zijn er niet mishandeld en/of verkracht door marokkaans vuilnis?

    Als je hebt gelezen: de ouders waren aan het werk; en in nederland voor nederlanders is het normaal dat een kind van 11 buiten speelt zonder waakhond; meeste nederlanders zijn geen halfbloed tuig.

    Wat betreft productie vanolijfboom: er zijn typen die na 5 jaar wat geven; maar volle productie-20kg of meer per boom–duurt 15–25 jaar.

    Maar dat wist jij al; want jij bent een leugenachtig stuk sexueel afval als halfbloed.
    Kruip lekker onder je steen.

 7. Klein voorbeeldje.Op Samos maar ook op de andere eilanden, zijn asiel centra.
  Er zijn ook kleine boeren met wat olijfbomen. Duurt jaren en jaren voordat die produceren.
  Werden allemaal omgehakt door “vluchtelingen”als brandhout.

  Zeggen de politie en de grieken: naar de rechter gaan heeft geen zin;
  heeft wel zin. Laat de schuld en de schade maar vastgelegd worden.
  als zo’n gast uitkering krijgt: gelijk beslag leggen!
  Kan ook over de grens .

 8. “Er zijn ook kleine boeren met wat olijfbomen. Duurt jaren en jaren voordat die produceren.”

  Onzin…. kleine olijfboompjes produceren ook olijven. Ligt aan het type boompje.

  Zoals de mens… er zijn verschillende type mensen… van 1 ras….

  Maargoed; JIJ bent al veel te oud om te begrijpen wat respectvol met elkaar omgaan en zelfreflectie betekent.

  RIP.

  • Het duurt 15 jaar voor een olijfboom produceert; en nog heel veel langer voordat ie genoeg produceert.

   Respectvol is wat die gore nepvluchtelingen op die eilanden doen: die olijfbomen omhakken, huisdieren stelen en slachten, en de ortodoxe kerken vernielen en vol schijten.

   Ruim 60% van de “vluchtelingen”zijn zeer zwaar crimineel; de rest is super asociaal; en hun hele status is een leugen; ook van degenen die hier zijn toegelaten.
   Hoe kan het anders, dat vrouw en kinderen WEL in veiligheid daar zijn?
   Zij beginnen een burgeroorlog, lekker roven/stelen/verkrachten/martelen, en als de grond te heet wordt, dan “vluchten.

   Het probleem is: er zijn meerdere rassen; zoals inteelt tuig die we arabische moslims noemen, en dan nog moraalloze negers.
   Prima dat ze er zijn; in arabische landen en in afrika.

   NIET in europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in