De nieuwe Italiaanse premier Georgia Meloni heeft zondag in een opzwepende overwinningstoespraak gezworen de Nieuwe Wereldorde te vernietigen, wat de globalisten van de EU, het WEF en de NAVO de stuipen op het lijf heeft gejaagd.

De partij Broeders van Italië van Giorgia Meloni won op 25 september de algemene verkiezingen en staat aan het hoofd van een conservatieve coalitiealliantie die waarschijnlijk de meest conservatieve regering sinds de Tweede Wereldoorlog zal vormen, bericht Baxter Dmitry.

De harde boodschap komt overeen met Meloni’s campagnesuggesties. “Ja voor het natuurlijke gezin, nee tegen LGBT-lobby’s!” zei Meloni, 45, in juli. “Ja tegen seksuele identiteit, nee tegen genderideologie!”

In 2019 werd haar slogan “Ik ben Giorgia. Ik ben een vrouw, ik ben een moeder, ik ben Italiaans, ik ben christen” bespot door critici, maar werd omgezet in een populaire elektronische-muziekremix, geschreeuwd door het volk op feestjes en in uitgaansgelegenheden. Maar vandaag vindt die ultranationalistische boodschap weerklank in de peilingen. Meloni bracht haar partij van 4 procent in 2018 naar meer dan 25 procent vandaag.

En nadat ze gewonnen had, heeft ze tijdens haar overwinningstoespraak de globalisten in de EU en de VS de stuipen op het lijf gejaagd:

“Ons wereldbeeld is precies het tegenovergestelde van wat zij ons willen opdringen …

Onze grootste vijand vandaag is de globalistische drift van degenen die identiteit en al haar vormen zien als een kwaad dat overwonnen moet worden. En voortdurend vragen om echte macht weg te schuiven van het volk naar supernationale entiteiten onder leiding van zogenaamd verlichte elites.

Laten we duidelijk zijn, want we hebben het communisme niet bestreden en verslagen om het te vervangen door een nieuw internationaal regime, maar om onafhankelijke natiestaten opnieuw in staat te stellen de vrijheid, identiteit en soevereiniteit van hun volkeren te verdedigen….

Als een serieus alternatief voor de bureaucratische superstaat … en hoewel die persoon in Brussel of Frankfurt, Davos of de City of London, de democratische legitimiteit ontbeert, beveelt hij elke dag de economische keuzes en politieke beslissingen van degenen die in die legitimiteit hebben geïnvesteerd door hun volksstem.

Dit betekent dat, of de valse democraten het nu leuk vinden of niet, nationale conservatieven in elke breedtegraad eigenlijk de enige echte democraten zijn. Want alleen door de nationale staten te verdedigen, verdedigen wij de politieke soevereiniteit die toebehoort aan de burgers van die staat…”

Video hieronder:

  De bekende feiten over het corruptieschandaal in het EU-parlement

Meloni spreekt verder vol lof over Ronald Reagan en president Trump. Heeft u ooit een politicus zo perfect horen uitleggen waar we het tegen opnemen en waarom we ons verzetten tegen het establishment?

Als u deze video bekijkt, zult u zich snel realiseren waarom het establishment voor haar bang is.

Enkele dagen voor de verkiezingen waarbij Meloni aan de macht kwam, dook een video op van een groep Italiaanse demonstranten die naar verluidt de vlag van de Europese Unie naar beneden haalden bij het hoofdkwartier van de E.U. in Rome.

Sommige commentatoren op Twitter suggereerden dat de actie een reactie was op de opmerkingen van EU-commissaris Ursula Von der Leyen op donderdag op de universiteit van Princeton, waar zij een “verhulde waarschuwing” gaf aan Italiaans rechts, aldus Reuters.

Bonus:

Wie naar de toekomstige Italiaanse premier luistert, begrijpt al snel waarom de mondiale elites zo bang voor haar zijn.

“Beantwoord alstublieft deze vragen,” zei ze, uit het Italiaans. “Het gaat erom wat we hier vandaag doen.”

“Waarom is de familie een vijand?” vroeg ze. “Waarom is de familie zo eng? Er is één antwoord op al deze vragen. Omdat het ons definieert. Omdat het onze identiteit is.”

  Alles wijst erop dat een meedogenloze, gewelddadige en administratieve onderdrukking van de onrust onder het volk wordt overwogen

“Omdat alles wat ons definieert nu een vijand is van degenen die willen dat we geen identiteit hebben en alleen maar perfecte consumentenslaven zijn,” vervolgde ze. “En dus vallen ze de nationale identiteit aan, ze vallen de religieuze identiteit aan, ze vallen de genderidentiteit aan, ze vallen de familie-identiteit aan.”

“Ik kan mezelf niet definiëren als Italiaan, christen, vrouw, moeder. Nee,” zei ze.

“Ik moet burger x, geslacht x, ouder 1, ouder 2 zijn,” vervolgde ze. “Ik moet een nummer zijn. Want als ik slechts een nummer ben, als ik geen identiteit of wortels meer heb, dan ben ik de perfecte slaaf die is overgeleverd aan de genade van de financiële speculanten. De perfecte consument.”

“Dat is de reden waarom we zo bang zijn,” voegde ze eraan toe. “Daarom veroorzaakt deze gebeurtenis zoveel angst. Omdat we geen nummers willen zijn. Wij zullen de waarde van de mens verdedigen. Ieder mens. Omdat ieder van ons een unieke genetische code heeft die niet herhaald kan worden. En of we het nu leuk vinden of niet, dat is heilig.”

“We zullen het verdedigen,” zei Meloni. “Wij zullen God, ons land en onze familie verdedigen.”

“Deze dingen waar mensen zo van walgen,” vervolgde ze. “We zullen het doen om onze vrijheid te verdedigen. Want wij zullen nooit slaven en eenvoudige consumenten zijn, overgeleverd aan de genade van financiële speculanten. Dat is onze taak. Daarom ben ik hier vandaag gekomen.”

Chesterton schreef meer dan een eeuw geleden: “Er zullen vuren worden ontstoken om te getuigen dat twee en twee vier maakt. Er zullen zwaarden worden getrokken om te bewijzen dat bladeren groen zijn in de zomer,” zei ze. “Die tijd is gekomen. Wij zijn er klaar voor. Bedankt.”

  Biden's klimaatchef roept op tot urgente uitrol van de 'Great Reset' agenda na de verwoesting in Maui

Opmerkelijk is dat Meloni in april 2021 voorstander was van de invoering van de “Groene Pas” in Italië. Met andere woorden, voor de totale controle en bewaking van burgers. Het is dus nog maar de vraag hoe het geheel zich nu zal ontwikkelen. Werkt zij voor het volk of zijn er weer duistere figuren die op de achtergrond aan de touwtjes trekken?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVolksgerechtigdheid: Migrant door menigte afgeranseld na poging tot seksuele aanranding van 11-jarig schoolmeisje in Rome, Italië
Volgend artikelAnalyse: Europa wordt ECONOMISCHE WOESTENIJ nu industrie sterft, banken failliet gaan en voedselproductie instort 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

85 REACTIES

  • @trutju,

   Meloni is euroscepticus en steunt Oekraïne in zijn oorlog met Rusland. Meloni is kritisch over de Europese Unie (EU) en zegt dat haar eerste prioriteit is om de nationale belangen van Italië te verdedigen. “We willen een andere Italiaanse houding op het internationale toneel, bijvoorbeeld in de omgang met de Europese Commissie”, zei Meloni deze maand in een interview met Reuters over de eurosceptische opvattingen van haar partij. Toch heeft Meloni moeite gedaan om de wereldleiders ervan te verzekeren dat Italië de EU niet zou verlaten.

   Meloni zei, “Dit betekent niet dat we Europa willen vernietigen, dat we Europa willen verlaten, dat we gekke dingen willen doen”, zei ze. “Het betekent gewoon uitleggen dat de verdediging van het nationale belang belangrijk is voor ons, net als voor de Fransen en voor de Duitsers.”

   Sinds de Russische invasie in februari heeft Meloni zich ontpopt als een sterke verdediger van Oekraïne en belooft hij wapens aan het land te blijven leveren.

   Bron: https://www.catholicnewsagency.com/news/252397/7-things-to-know-about-giorgia-meloni-italy-s-likely-new-catholic-prime-minister

    • @Greet,

     Dat lag aan de vertaling, ik zag het pas toen ik het had geplaatst. Lekker belangrijk Greet!

     Nou vooruit: “en belooft hij wapens aan het land te blijven leveren.” Moet zijn “en belooft zij wapens aan het land te blijven leveren.”

     Happy now?

    • @Greet,

     Origineel: Since Russia’s invasion in February, Meloni has come out as a strong defender of Ukraine, promising to continue supplying arms to the country.

     Vertaling Google: Sinds de Russische invasie in februari heeft Meloni zich ontpopt als een sterke verdediger van Oekraïne en belooft hij wapens aan het land te blijven leveren.

     Typ maar even ëngels nederlands” je browser (zoekbalk) druk op enter, en test het maar even.

    • @Greet,

     Quote Greet, “Geloof niet alles wat je leest, bij nu zou je moeten weten dat kranten liegen.”

     Dat zijn Georgia Meloni’s eigen woorden, wat ook aan de hand van bronnen op de desbetreffende site wordt aangeduid, dat artikel wat ik heb geplaatst die liegt daar niet over. Het enigste wat niet klopt is dat ze wordt aangeduid als Katholiek terwijl ze een Christelijke overtuiging heeft.

     Even goed lezen Greet 🧐, voordat je letterlijk voor l*l staat.

     Bovendien is de catholicnewsagency geen krant, https://www.catholicnewsagency.com/about

     👋

     • Katholieken hebben een Christelijke overtuiging.
      En.. Melonie is een Zwarte hoed maar gehoorzaamd de adviezen van de Witte hoeden.
      Hopelijk is dit vruchtbaar.

   • @Druif .
    Bizar je bent ook op de site (mag geen naam noemen ) eruit gerot wegens trollen.
    Ik had jou al op de korrel laatst omdat jouw draadjes daar mijn wenkbrauwen deden fronsen .!!
    Je zat linkse taal te lullen duidelijk heel opvallend.
    Nu zie ik je hier weer duidelijk rechtse taal lullen en de stelling dat je een trol bent neemt gestalt . vaak verschillende ip’s en emailadressen daar beschuldigde de admin je van . Quote”De directe aanleiding is een trol een paar dagen geleden die steeds weer terugkwam met een ander emailadres en IP, nadat ik hem een ban gegeven had, ‘Druif’.” Je spuit onrust en vreemde uitingen .
    Dat viel mij persoonlijk op. Ik ben de laatste die iemand aan het kruis wil nagelen . Je hebt een janusmasker . Nu zit je hier te stoken met je bovenstaande draad. Bij deze is mijn vertrouwen in jouw persoon onder het maaiveld gedaald .

    • +1
     De meeste criticasters komen uit linkse hoek.
     Zelfs indien iemand van rechts strijd zal leveren voor hun grondrechten dan nog blijven ze die mens bekritiseren tot ze doodvallen, alleen omdat die niet links is.
     Dat zien we zeer duidelijk bij de held Baudet of Trump.

    • @ohjd,

     “Je zat linkse taal te lullen duidelijk heel opvallend.” Waar dan, bewijs aub. Ik heb namelijk alle screenshots en zie nergens linkse taal van de gehele conversatie!

     Quote ohjd, “daar beschuldigde de admin je van . Quote admin ”De directe aanleiding is een trol een paar dagen geleden die steeds weer terugkwam met een ander emailadres en IP, nadat ik hem een ban gegeven had, ‘Druif’.”

     Quote ohjd, “Je spuit onrust en vreemde uitingen.” Einde qoute.

     Vreemde uitingen? je bedoelde de website over het ontstaan van de EU die ik had geplaatst, en de verwijzing dat Ursula van de Leyen een fascistich wijf is, net als de EU zelf? Terwijl diezelfde admin vindt dat Ursula von der Leyen geenszins fascistisch is en de EU allesbehalve fascistisch? bovendien is de EU is opgezet door de CIA volgens diezelfde admin… En ik ben de trol? 🤣

     Ik stuur web links door, als je daar problemen mee hebt moet je de desbetreffende auteur daarover aanspreken en niet mij. Ik geef af en toe commentaar en die zijn allesbehalve uit een links perspectief.

     Kijk, als zo’n admin (ik denk dat de admin in dit geval de reaguurder Johan is gezien de woord opbouw) het niet aanstaat wat ik schrijf en doorlink en meteen een ban er doorheen drukt omdat meneertje het niet bevalt, zegt mij dat al genoeg. Meneer kon het niet zetten dat zijn visie werd ondermijnd. Bovendien, kan iedereen de nick Druif wel gebruiken om iemand (in dit gevakl mijzelf) in een kwaad daglicht te plaatsen, zo moeilijk is dat niet.

     Ik heb de hele converstatie aan de hand van screenshots van de desbetreffende website waar jij het over hebt opgeslagen, ik zie nergens iets wat op een ban zou moeten duiden, de admin was en is fout in zijn zogenaamde bevindingen, de so called ban was puur persoonlijk gericht.

     Een voorbeeld:

     Het bericht van 2022-09-23 “EU dictator Von der Leyen bedreigt de Italianen als die het wagen niet correct te stemmen” waarop ik antwoorde, ”

     Nou, als dat niet fascistisch is, he’ Johan…

     Fascisme

     Het fascisme is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel.”

     Einde antwoord.

     Gezien het feit dat Johan (een reaguurder en hoogstwaarschijnlijk de admin himself) de EU en von der Leyen niet als fascistisch beschouwde in een vorig artikel viel natuurlijk helemaal verkeerd.

     Waarop de admin als volgt reageerde: “Ga maar op een andere site de commentsectie bekladden. Doei.”

     Als daarvoor al een ban wordt gegeven dan heeft de admin zijn prioriteiten niet op orde, vandaar dat het persoonlijk lijkt te zijn omdat meneer in zijn kruisje is getast.

     Op diezelfde site staat ook een bericht van 2022-09-10 : “Wat is er met haar aan de hand? – Giorgia Meloni steunt de anti-Russische sancties die Italië vernietigen” Wat dus mijn link (zie deze commentaren sectie) bevestigd, maar nee, ik ben de trol.

     Voor de rest, lekker boeiend wat jij of een ander vindt of niet vindt hoe ik mijn commentaar plaats en welke context ik daarbij gebruik.

     • @Druif
      Je kunt fijn lullen maat .
      Idem boeien !!
      Quote idd (Voor de rest, lekker boeiend wat jij of een ander vindt of niet vindt hoe ik mijn commentaar plaats en welke context ik daarbij gebruik.) Als het andere opvalt en het resulteerd in een ban dan is daar een reden voor. Ten tweede ben je gast op die en de site . (Als daarvoor al een ban wordt gegeven dan heeft de admin zijn prioriteiten niet op orde, vandaar dat het persoonlijk lijkt te zijn omdat meneer in zijn kruisje is getast.) slaat nergens op dergelijk commentaar ! Het geeft weer hoe jij je Prioritijd ten toon zet als jij eerst en de rest is bijzaak.
      Ik weet wat ik gelezen heb. uit. en verder ga ik geen draad er nog aan vuilmaken . Ik vraag me af of ik de enige ben in de huidige context.. Mazzel .

    • @ohjd

     Ik hou mij tenminste vast aan mijn eigen Nick, zou jij voor de verandering ook eens moeten doen.

     Nou, dag kleuter, was weer gezellig, ik ga nu in de negeer modus. Have fun!

     🤣 Bye 👋

    • @ohjd,

     Dit moest ik nog even kwijt,

     Quote ohjd, “Ik had jou al op de korrel laatst omdat jouw draadjes daar mijn wenkbrauwen deden fronsen .!!” Einde quote. Op de korrel, wenkbrauwen doen fronzen, lmao!

     🤣🤣🤣 Geweldig! Tx for the laugh ‘maat’ 🤣🤣🤣

     Negeer mode starts now… 3… 2… 1… So long sucker 🥳

     • @Druif
      Je reacties zijn navenant .
      Op het naar de site beheerder op het schofterige af.
      Je gebruikt het als je persoonlijke schandeer paal .
      Wat een responce om iemand sucker te noemen . 😎
      Ik van mijn kant heb niets wat op een duidende aanval op jouw draadjes gegeven alleen maar wat scherpzinnig commentaar .
      En mijn nick is nu ohjd omdat het anders te lang is .. afgekort .
      Wat een sneer om te geven en duidelijk infantiel gedrag van een miskend persoon . nimmer een schot gelost maar wel brallen dat je er geweest bent. Kauw hier maar eens op .
      Groeten . Dude.😐

      • @ohjd,

       Quote ohjd, “Je kunt fijn lullen maat .”

       Ik lul niet dat zijn de feiten, dus wie loopt hier nu te brallen. Kauw daar maar eens op.

       Quote ohjd, “Ik van mijn kant heb niets wat op een duidende aanval op jouw draadjes gegeven”

       Ter verduidelijking, hier een par opmerkingen van ohjd,

       1: Je spuit onrust en vreemde uitingen.
       2: Ik had jou al op de korrel.
       3: Nu zie ik je hier weer duidelijk rechtse taal lullen en de stelling dat je een trol bent neemt gestalt.
       4: Nu zit je hier te stoken met je bovenstaande draad.

       Nee hoor, dit is absoluut geen duidende aanval, en zeker geen valse beschuldigingen. 🤣

       Quote ohjd, ” Ik ben de laatste die iemand aan het kruis wil nagelen”

       En toch nam je de moeite om dat wel te doen aan gebasseerd op valse aantijgingen en geen onderbouwd bewijs , dus die opmerking raakt kant noch wal, net als de rest van je betoog… Het lijkt er op dat je jezelf continue in de voet schiet bij elk commentaar die je hier plaatst. Jouw credibiliteit (geloofwaardigheid) was al gezakt naar 0, maar zit nu zelfs ver daaronder.

       Verder nog iets? Dude… 🥱

  • Ik ben een tijdje niet op Frontnieuws geweest en ik lees de reacties hier…. men begint elkaar aan te vallen…

   Het begint hier op Nu.nl te lijken….

   Jammer dat we elkaar weer zo moeten verbeteren en aanvallen.

   Greet activeert meestal de hele sfeer als het om negatieve energie gaat merk ik.

   Maargoed, dat kan men ook over mij denken.
   We doen er allemaal aan mee.

   Ik mis Immortal…..!! ; – intellectuele inhoud en heldere analyses met prettige URL’s/ bronnen *tranen*
   Jossi is er (gelukkig) ook zie ik. Dat troost het feit dat ik de reacties van Greet hier voorbij zag komen. Pijn aan mijn ogen.

   We zijn zoals AB (helaas) mooi zegt; belandt in een psychopaten spel………… what a life!

   • @Lee1990 Aka Edwin.
    Geachte .
    Dat ruzie maken valt wel mee hoor.
    Steker nog het is genuanceerde vorm van haaktenen .
    Fijn dat je er ook weer bent .
    Er is hier een onverlaat bezig om op heel onhebbelijke wijze zijn terkortkoming op sociaal maatschappelijk vlak te ventilleren .
    Kijk Immortal is geen jonkie meer en idd heeft goede inbreng.
    En ik sluit mij aan bij de rest die FN hoog heeft zitten met wel degelijke info.
    Ik begin smorgens bij Nine dan Niburu dan dds en nog ff naar mag naam niet noemen en dan kom k hier waar ik duidelijk meer verbonden ben als de rest.
    Al zal ik mij verdrr van enige vorm van responce hier nog uiten , dan nog blijf ik FN trouw en lees de topics met een 👍.
    Ach er is wel vaker gevlamd hier er is een vaste kern (Druif probeerd met man en macht zich erin te wurmen om gehoord en boven al vereerd te worden) die uitstekende draadjes N.A.V de gegeven topics reageren .
    Ik maak mij niet druk hoor erover ook wij hebben wel lopen schouderen en opgelost. Niet alleen Immortal maar Gladiator heeft solide inbreng . En het spel is reageren . ik laat het hierbij . Fijne dag nog Lee1990!

 1. We weten inmiddels dat beide kanten in handen zijn van de “elite”. Deze dame had nooit zo ver kunnen komen zonder “hun” goedkeuren. Anders was ze net zoals Baudet gedemoniseerd.
  Hou er rekening mee dat het linkse woke gebeuren er alleen maar is om vanuit het volk een krachtige tegenreactie te laten eisen. Keihard fascisme dus.

  • Klopt beide kanten is in handen van de elite, zowel de voor als de tegenstand. Hierdoor kunnen ze de groep controleren. En weten ze groot het verzet is.

    • @Greet,

     U heeft gehoord in het theater van de lach (2e kamer) dat ene Kaag van een spionnenopleiding op een bepaalde universiteit……

     Voor wat betreft kameraad Baudet……hij komt rechtstreeks van het Instituut Clingendael…….in het leven geroepen en op de kaart gezet door niemand minder dan Beatrix middels een speciaal KB (Koninklijk Besluit) waarover de theaters verder niets te vertellen hebben.

     Dit instituut staat bekend om het feit dat hiervandaan de beste CO worden geleverd………en vergeet aub niet dat deze beste Baudet MINERVA hoog in het vaandel heeft staan en de uiltjes ervan af spatten…..

     Baudet moet schreeuwen, en de waarheid vertellen, en mensen met zich mee krijgen…..liefst zoveel mogelijk met zijn team in het theater van de lach……..welke dan vervolgens via alle mogelijke (A)social media deze geweldige waarheden door het land gaan roeptoeteren…….netjes achter hun aan en zoals Gideon van Mijeren zo netjes telkens zegt dat het FvD altijd zal oproepen om te protesteren echter ALTIJD ZONDER GEWELD….

     Een beter meetlint kam de elite zich niet wensen…………

     Ik heb het trio Baudet, van Meijeren en van Houwelingen TIG KEREN een mail geschreven……met daarin absolute top info……waarop NOOIT INHOUDELIJK werd gereageerd echter bij ELK ANTWOORD werd aangegeven dat het idd heel erg eraan toeging in het land en dat ik maar lid moest worden van het FvD want hoe groter ze werden hoe meer INSPRAAK ze zouden krijgen……

     NIET DUS……NOOIT MEER STEMMEN is mijn absolute advies.

     Partij……..komt van parte……betekend deel, delen…..wat dan……..

     Beste Greet, u ziet aan mijn antwoord dat ik alle hoop in de politiek verloren ben……maar ik zou ook oplossingen weten en zelfs hebben echter het schort aan mensen die elkaar niet met een mes in de rug steken of elkaar aanvallen op welk forum dan ook……….en dat is in mijn land helaas niet meer mogelijk.

     Ik neem aan dat het ook u bekend is dat ik al een hele lange tijd aan het oproepen ben om GROEPEN TE VORMEN in de eigen omgeving….dus niet alleen een naar mij toe komen maar in de eigen omgeving……..

     De afgelopen 2,5 jaar zijn er in totaal ongeveer een twintigtal mensen bij mij thuis geweest……..denk niet dat dit aantal zoden aan de dijk zet…..toch….

     Maar u heeft ook gezien dat in nagenoeg niet meer reageer…..nergens meer trouwens en als dan uitsluitend nog maar hier………..

     Het heeft meer nut om mensen BUITEN OP STRAAT EEN EMMER ijskoud water over hun hoofd te gieten (figuurlijk natuurlijk!!) dat al dat geroeptoeter op diverse forums……..daar zijn de meesten meer dan “wakker” genoeg!

     Baudet en het hele FvD………NEE NEE NEE………het zijn rattenvangers, helaas, en nee, u weet ook dat ik geen trol ben…..

     Gegroet beste,
     Gladiator

     • De meeste criticasters komen uit linkse hoek.
      Zelfs indien iemand van rechts strijd zal leveren voor hun grondrechten dan nog blijven ze die mens bekritiseren tot ze doodvallen.
      Dat zien we zeer duidelijk bij Baudet of Trump.
      Linkse IDIOOT

     • Als ik goed ben geïnformeerd wordt Instituut Clingendael aangestuurd door het in 1921 opgerichte Council on Foreign Relations (CFR), waar het buitenlands beleid voor de VS, EU & Japan wordt uitgestippeld.

 2. Als ze echt voor Trump is dan is dat voor mij al positief en bewijs dat ze een brein heeft en geen linkse trut is met mentale ziekte.
  Maar in deze wereld lijkt iedereen corrupt en het klinkt allemaal oh zo mooi…
  Het gezond verstand laten werken en haar rustig de kans geven?
  Haar nu al met de grond gelijk maken is onverstandig en hoe weten wij de echte waarheid?
  We lezen iets, denken dat we experten zijn…
  Ik blijf argwaan maar wens haar veel succes. Viva Italia

 3. Leuk, maar nog niet onder de indruk. Eerst maar eens zien of het ze lukt de EU te destabiliseren. Waarschijnlijker is dat de elite van de EU Italie verpletteren of chanteren en deze dame een snelle aftocht maakt.

 4. Nou, we gaan het zien, of niet natuurlijk. Georgia Meloni handelt uiteraard ook vanuit een Katholieke overtuiging, zo is Abortus en Euthanasie geen optie voor Meloni. Er staan alleen al zo rond de 100.000 Katholieke kerken in Italie, een ruime 93%, en dan heb je die achterlijke clown van een Paus nog regelmatig te preken met allerhande onzin! 🤮

  Sja, need I say more?

  • Toelichting:

   In Italië is abortus legaal gedurende de eerste 90 dagen van de zwangerschap, met uitzonderingen daarna voor foetale afwijkingen en risico’s voor het leven van de moeder. De toegang tot legale abortussen is echter beperkt vanwege wijdverspreide oppositie van Italiaanse artsen – 68,4% vanaf 2017, volgens het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid – die zich verzetten tegen het uitvoeren van abortussen vanwege gewetensbezwaren. Meloni heeft niet gezegd dat ze zal proberen de Italiaanse abortuswetgeving te veranderen. Ze heeft echter pro-life- en gezinsbeleid voorgesteld om het moederschap aan te moedigen, inclusief gratis kinderopvang.

   ‘In essentie is Meloni tegen abortus vanwege haar geloofs overtuiging.’

   Meloni heeft zichzelf in toespraken beschreven als een Christen en heeft publiekelijk haar bewondering uitgesproken voor paus Johannes Paulus II. Ze bewaart een foto van Johannes Paulus II en de heilige Teresa van Calcutta op haar bureau en heeft de wens geuit om paus Franciscus persoonlijk te ontmoeten – een virtuele zekerheid wanneer en of ze premier wordt. “Ik ben een vrouw, ik ben een moeder, ik ben Italiaan, ik ben een christen, en dat kun je me niet afnemen”, zei Meloni in een toespraak in 2019.

   ‘Georgia Meloni handelt uiteraard ook vanuit een Katholieke overtuiging’, daarmee doelde ik op de gevestigde meerderheid van het Italiaanse Katholieke volk. Giorgia Meloni zelf heeft een Christelijke overtuiging.

   Bron: https://www.catholicnewsagency.com/news/252397/7-things-to-know-about-giorgia-meloni-italy-s-likely-new-catholic-prime-minister

   • Steeds blijven onthouden:
    De perfecte persoon bestaat NIET op deze wereld.
    Al is mijn respect zeer groot voor deze mensen; ook Baudet of Wilders maken rare sprongen.
    Wees dus blij wanneer die mensen voor >60% beantwoorden aan uw idealen!
    Vergelijkt haar anders eens met Justin Trudeau dan is ze een ster aan de hemel.
    We kunnen over iedereen blijven kakken maar moeten idd alert blijven.

   • Gij leest wat je graag leest?
    “Meloni has not said she will attempt to change Italy’s abortion laws. “

    En gij maakt daarvan:
    ‘In essentie is Meloni tegen abortus vanwege haar geloofs overtuiging.’

    Links verdraait ook alles op deze manier!

    • @Jossi,

     Meloni is Pro Life, als je even had opgelet dan had je dat kunne lezen, Meloni geeft dit zelf ook toe namelijk! Pro Life (plus haar christelijke achtergrond) houdt in dat Meloni in essentie tegen abortus is.

     In dit geval (als zovele) ga jij alles verdraaien, dat heeft niks met Links te maken.

     • “Meloni has not said she will attempt to change Italy’s abortion laws”
      Het is ook uw tekst en helaas niet de mijn…
      Ik ga ook beter op de negeer modus, haha

      • Meloni heeft gezegd dat zij niet de huidige abortus wet gaat veranderen, wat is hier zo moeilijk aan, of begrijp je de engelse taal niet.

       Ten tweede moet je beter lezen, in plaats van eroverheen.

       De gehele tekst is als volgt: “Meloni heeft niet gezegd dat ze zal proberen de Italiaanse abortuswetgeving te veranderen. Ze heeft echter pro-life- en gezinsbeleid voorgesteld om het moederschap aan te moedigen, inclusief gratis kinderopvang.”

       Dit is overigens niet mijn tekst, mijn tekst is deze: “Meloni is Pro Life, als je even had opgelet dan had je dat kunnen lezen, Meloni geeft dit zelf ook toe namelijk! Pro Life (plus haar christelijke achtergrond) houdt in dat Meloni in essentie tegen abortus is.”

       Als jij even je onderzoek had gedaan Jossi, dan had je dat kunnen weten in plaats van iedereen hier te laten zien wat voor ezel jij bent!

       ‘Maar hoe blij vrouwenrechtenactivisten ook zijn over het feit dat een vrouw eindelijk Italië kon besturen, velen zouden willen dat het in wezen elke andere vrouw in Italië was. Ze vrezen dat meloni’s hard-rechtse agenda, haar gepraat over het voorkomen van abortussen, het tegenwerken van quota en andere maatregelen de zaak van vrouwen zullen terugdraaien.’

       Bron: https://www.nytimes.com/2022/09/23/world/europe/giorgia-meloni-italy-women.html

       ‘Ze beschrijft zichzelf als een christen en beweert “God, vaderland en familie” te verdedigen. Ze is tegen abortus, euthanasie en tegen partnerschappen, huwelijken en ouderschap door paren van hetzelfde geslacht.’

       https://en.m.wikipedia.org/wiki/Giorgia_Meloni

       Ik kan zo nog wel even doorgaan over het feit dat Georgia Meloni tegen abortus is, nogmaals, ik verdraai helemaal niets.

       • Druif, hier moet je niet afkomen met linkse bronnen, daar smeren wij ons slim gat mee!
        Heb je ook steeds geen weet dat The New York Times en ook Wikipedia overgenomen zijn door links met controle van het WEF?

        En is de huidige wet nu geen 90 dagen vooraleer je abortus mag plegen?
        “Meloni has not said she will attempt to change Italy’s abortion laws.”
        En je schrijft nu weer “houdt in dat Meloni in essentie tegen abortus is.”
        Dus… omdat ze gelovig is is ze voor jou tegen abortus…
        Zoek liever een link waar ze zelf aan het woord is maar niet van de jaren stillekes, hé

        • @Jossi,

         ‘Abortus werd het meest verdeelde campagnethema nadat Meloni zei dat ze een keuze wilde geven aan vrouwen die onzeker waren over het beëindigen van zwangerschappen. “We zullen niet aan de abortuswet tornen. We willen gewoon dat (vrouwen) weten dat er andere opties zijn,” zei ze.

         https://www.firstpost.com/explainers/explained-why-italy-fears-christian-mother-giorgia-melonis-win-at-the-elections-11318271.html

         Quote Jossi, “En is de huidige wet nu geen 90 dagen vooraleer je abortus mag plegen?”

         Lees jij uberhaupt de commentaar wel?

         Dit had ik hier eerder al geplaatst namelijk.

         “In Italië is abortus legaal gedurende de eerste 90 dagen van de zwangerschap, met uitzonderingen daarna voor foetale afwijkingen en risico’s voor het leven van de moeder. De toegang tot legale abortussen is echter beperkt vanwege wijdverspreide oppositie van Italiaanse artsen – 68,4% vanaf 2017, volgens het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid – die zich verzetten tegen het uitvoeren van abortussen vanwege gewetensbezwaren.”

         https://www.catholicnewsagency.com/news/252397/7-things-to-know-about-giorgia-meloni-italy-s-likely-new-catholic-prime-minister

         Aangaande anti abortus:

         Quote Jossi, “Druif, hier moet je niet afkomen met linkse bronnen, daar smeren wij ons slim gat mee!” Einde quote.

         Dat antwoord had ik al verwacht, grappig hoe iemand zich in allerlei bochten probeert te wringen wanneer hun ongelijk wordt belicht.

         Wel eens van een verkiezingscampagne, programma gehoord? In dit geval van FDI. Doe je onderzoek zelf maar eens in plaats van continue lopen te blaffen zonder enige inhoud, laat staan een dergelijk onderbouwd argument.

         Doe je onderzoek, of ben je daar te dom of te lui voor! Want ik ga ik dat zeket niet voor je doen.

         Einde discussie.

        • @Jossi,

         Quote Jossi, “Druif, hier moet je niet afkomen met linkse bronnen, daar smeren wij ons slim gat mee!” Einde quote.

         Jouw gat is niet slim… don’t flatter yourself. Oh wacht, je begrijpt geen Engels he’

         Slaap lekker…

 5. Wat ik met de beste wil niet kan verstaan is hoe het feit dat Meloni zich ziet als moeder, vrouw, Christin en Italiaans zij hiervoor in het artikel als ultranationalistisch wordt bestempelt. Zijn dit werkelijk de merkmalen van een ultranationalistische houding . Dit zijn gewoon hele normale dingen waar iedereem zich met kan identifizeren. Maar als de werled in een gekkenhuis is verandert dan zijn der “normaaltste” dingen natuurlijk extreem en waanzinnig.

 6. Is ze geïnjecteerd?

  We zitten in een groot psychopatisch spel met terugtrekkende bewegingen en valse hoop.

  Zo is mijn vertrouwen in LePen ook naar 0 gedaald, want dit is ook een geprikte!

  Nogmaals G.O.:

  “DON’T LET IT HAPPEN, IT DEPENDS ON YOU!”

 7. Deze verkiezing van Meloni is beter dan al die linkse rommel die nu aan de macht is. Als ze Europa kan laten vallen zou dat tof zijn, maar dat is haar agenda niet vrees ik! Ik heb besloten om haar gewoon wat krediet te geven, géén blind geloof zoals de commies en nazi’s dat doen!

 8. Ben benieuwd, de andere helft van de kiezers doen ook hun zeg. Van mij mag ze het proberen… dat ze het kind met het badwater niet weggooit.

 9. @ jossie

  Ik gebruik altijd mijn intuïtie en verstand. Ik hou mij aan wat ik vind dat voor mij deugt:
  – Nooit gif in mijn lijf
  – Niks waar ik aansprakelijk toe gedwongen wordt
  – Geen dierenleed in mijn lijf
  – De reputatie van Billie en co
  Zo maar de eerste redenen die opploppen.

  En nee, om volksvertegenwoordiger of president of wat dan ook te zijn ben je per definitie een door en door slecht wezen!

  De prikjes begonnen met vrijwillig. We zagen wat daarvan kwam.
  Nu staat een subgroep schapen op te kijken naar een paar vrouwen die ons lijken te gaan helpen. Zelf geprikt wordt straks….

  In hoeveel sprookjes willen we nog geloven? Die advocaten? De “oppositie”.

  Ik ben echt moedeloos van hoe zwak en naief de mens is.

  Niks of niemand gaat jou of mij helpen.

  En verder, we denken totaal anders over die prikdwazen.
  De tijd zal het leren…

  • “De tijd zal het leren”
   Je gaat als een gek tekeer om te eindigen met wijze woorden…
   Doe je dat altijd zo? Zo te lezen is zelfs je fluit slecht.
   Je kan je niet inleven in een ander persoon maar dat is voor mij niet erg hoor!
   Als die kuttemie vanaf nu erge fouten maakt dan mag je dat hier in mijn gezicht smeren, het zal je opluchten.
   Geef haar nu zoals ik een kans, wat jij doet is dat beetje hoop dat ons nog rest in de vuilbak gooien.
   Vertel mij, wie kan je nog hoop brengen of geven?
   Ja, goed voor je moraal wanneer iedereen hier op 1 lijn zit maar dat is utopie en geen oplossing.
   En als je mijn draadjes volgt dan weet je dat alles één groot plan is en wij allang verloren zijn.
   Maar opgeven doe ik niet en zal dat nooit doen.
   Er is steeds een oplossing of uitweg…
   Er is zelfs een leuke plaats waar we eeuwig kunnen rusten in een 5 sterren hotel met rijstpap en gouden lepels.
   Niet opgeven!

  • Weet je wie voor mij echt zwak, naïef en ook arrogant is?
   Dat zijn de Nederlanders die steeds Baudet en zijn PvD bekritiseren.
   Die zijn zo idioot, depressief en blind dat ze niet eens weten hoe hard deze mensen voor hun rechten vechten. Dat zijn grotere idioten dan het WEF en spuw op deze mensen!
   Dacht je ook dat die volledige partij niet weten dat ze tegen windmolens vechten?
   En toch blijven die vechten voor jullie rechten.
   Ik had de Nederlanders allang opgeven want de grootste hoop verdienen die helden niet.
   En ja, hij kan raar doen, but so what?

  • Druif, stop toch eens met je achterlijke links of dacht je echt dat we zo achterlijk zijn en niks weten?
   We zitten hier op een site die ons dagelijks genoeg informatie bezorgt.
   Toon de mensen hier liever de weinige positieve dingen.
   Ja, die zijn moeilijk te vinden maar veel hebben beetje hoop nodig en niet elke dag dat soort gif.
   Mensen zijn emotionele wezens maar kan zijn dat je sadistische trekjes hebt en de mensen hier nog meer depressief wilt maken? Bij mij zal je veel harder uit je pijp moeten komen, haha
   De kunst is alles te relativeren… maar die eigenschap bezit idd niet iedereen.

 10. Elders las ik van haar een super gezonde redenering, ivm democratie.

  –wil de bevolking de toestroom van “vluchtelingen”? Nee dus
  –wil de bevolking de WEF via EU? Nee dus
  –Wil de bevolking dat kerk en familie worden aangevallen? nee dus.
  verder: een man is een man en een vrouw is een vrouw; meer soorten bestaan er niet.

  Als ze dat volhoud, uit de kunst….

 11. U liet nauwelijks iets horen van haar toespraak in het Italiaans: het is dus niet te controleren of het waar is wat u beweert: dat ze belooft Italie te beschermen tegen het WEF.
  Het is ook nergens anders gepubliceerd……………..

  Wilt u de video publiceren in het Italiaans, met Engelse ondertiteling?
  Dan wordt duidelijk of het waar is of niet!

  • DE TROEL IS KLAARBLIJKELIJK ZELFS PRO INJECTIEPLICHT!!!

   Voor degene die vind dat ik hoop de grond in boor. Een hoop hoort in het toilet.
   De realiteit ìs niet positief.
   (ik word graag verrast door het eerste positieve. Dat zal van onszelf moeten gaan komen. Zie jullie gauw!)

 12. Weer de zoveelste wef snol met een verhaal dat “tegengesteld ” op dat van 2 jaar geleden staat. Ligt ‘T aan Geheugen van mensen
  Of hun geloof in sprookjes.. ?

 13. Nu liggen ze te rollen van ellende in Den Haag en in Brussel:
  –Wilders kreeg vandaag een onderscheiding in de Orde van Merit, de hoogste ridderorde in Hongarije;
  –en de Italianen stemden rechts.

  Nu wij nog.
  Effe wachten ot het koud wordt……

 14. Deze vrouw is een leerlinge van Berlusconi. Rotzooi dus.
  Met haar rechtse ideeën.
  Zij zal in Nederland wel vele vrouwen achter haar hebben.
  En zo tot het onderstaande….
  Wanneer gaan mensen als haar eens verhaal doen over Westerse vrouwen die kinderen krijgen van
  een tweede vader?
  Nederland (en Europa) vol met dit soort egoïstische ellendelingen. Die een goedmakerskindje willen.
  Oorspronkelijke kinderen die AUTOMATISCH minder aandacht krijgen….hoeveel geld, toeslagen en alimentaties hun moeders ook krijgen.

  Deze ellendelingen-moeders verschuilen zich achter social-engineering.
  Etterbakken……….vieze vuile egoïsten…waardeloze moederloeders.

 15. Ik krijg Bombardemente di pantaloni van Meloni.
  Helemaal fris is ze namelijk niet als ze zo pro Oekraïne is. En voorheen voor een green pass was..Weer goed staaltje misleiding volk vrees ik, een slang met gespleten tong die volk ff koest houdt. Je zou bijna tijdens haar toespraak de iris van haar ogen als dun lijntje zien ipv een rondje..Wat ze zegt tijdens speeches voor aanstelling was precies wat jan met pet wilde horen. Maar die koudbloedige sist nu al vanuit ander hoekje vanuit haar terrarium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in