Gegevens van de Duitse regering voor de vermeende Omicron variant van Covid-19, suggereren dat de meeste van de “volledig gevaccineerden” tegen het einde van januari 2022 een volledig door het Covid-19 vaccin veroorzaakt verworven immunodeficiëntie syndroom (AIDS) zullen hebben, nadat is bevestigd dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden reeds is gedegradeerd tot een gemiddelde van min 87%, schrijft de Dailyexpose.uk.

De Covid-19 cijfers van de Duitse regering worden opgesteld door het “Robert Koch Institut” (zie hier).

Hun laatste gegevens zijn hier als downloadbare pdf beschikbaar.

Op bladzijde 14 staat hun wekelijkse COVID-19 beheersverslag van 30 december 2021 –

Vertaling

“Aanvullende informatie is tot op zekere hoogte bekend voor de Omicron gevallen in het meldingssysteem. Voor 6.788 gevallen werd informatie verstrekt over de symptomen, meestal geen of milde symptomen aangegeven. Het meest voorkomend bij patiënten met symptomen was loopneus (54%), hoest (57%) en keelpijn (39%) vermeld. 124 patiënten werden in het ziekenhuis opgenomen, vier personen overleden. Blootstelling aan het buitenland werd gemeld voor 543 (5%) gevallen. 186 patiënten waren niet gevaccineerd, 4.020 waren volledig gevaccineerd, van hen werd voor 1.137 een boostervaccinatie gemeld. Op basis van de doorgegeven gegevens werden 148 herinfecties gevonden onder alle doorgegeven Omicron-infecties, bij geen van hen werden eerdere ziektegevallen gemeld bij de persoon die door de herinfectie was getroffen. Figuur 9 toont de verdeling van de tot nu toe in Duitsland gemelde Omicron-gevallen. Omicron-gevallen zijn in alle deelstaten vastgesteld.”

• 186 ongevaccineerde gevallen
• 2.883 dubbel gevaccineerde gevallen
• 1.137 drievoudig gevaccineerde gevallen
• 4.020 volledig gevaccineerde gevallen

In Duitsland is 70,53% volledig gevaccineerd, 2,97% gedeeltelijk gevaccineerd en 26,5% ongevaccineerd – https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Dus ongevaccineerden hebben 186 gevallen op 26,5% van de bevolking.
Volledig gevaccineerden hebben 4020 gevallen op 70,53% van de bevolking.

  Aanval van de transfobische Poetin-Nazi truckers!

Dus de gevaccineerde Omicron gevallen incidentie is 57,0 per procent van de bevolking (830.000 is 1% van de 83 miljoen Duitse bevolking)
En de ongevaccineerde Omicron incidentie is 7,02 per procent van de bevolking.

Dus de gevaccineerden hebben 57,0/7,02 = 8,12x meer kans om geïnfecteerd te worden met Omicron dan de ongevaccineerden in Duitsland. Dat is wat vaccinatie heeft gedaan voor de mensen van Duitsland.

Het Koch Instituut heeft verzuimd zijn normale vaccineffectiviteitstabel te produceren in zijn wekelijkse rapport van 30 december. Dit kan te wijten zijn aan de feestdagen (de Britten hebben het op 23 december helemaal opgegeven) of het kan zijn omdat de tabel rampzalig zou zijn voor de vaccins. Maar we kunnen de Duitsers hier helpen door de berekening voor hen uit te voeren met behulp van de formule voor de effectiviteit van vaccins van Pfizer.

Vaccin effectiviteit = immuunsysteem effectiviteit = (1-8.12)/8.12 = -7.12/8.12 = -87.7%.

Dus de gevaccineerden hebben een 87,7% lagere immuunrespons dan de ongevaccineerden op Omicron.

Dit betekent dat de gemiddelde Duitser tot de laatste 12,3% van zijn of haar immuunsysteem is gedaald voor de bestrijding van bepaalde virusklassen en bepaalde vormen van kanker enz.

Hier is de voorspelling, de extrapolatie van de Britse UKHSA Vaccine Surveillance Report gegevens van de weken 35-42 die we voor het eerst maakten op 10 oktober. De voorspelde cijfers zijn in olijfgroen.

Klik om afbeelding te vergroten

Dus Duitsland, met 87,7% afbraak van het immuunsysteem, heeft het 6,7% slechter gedaan dan ons model voorspelde, een afbraak van 81,0% dit jaar (voor 18-plussers gebaseerd op 2 doses van het anti-vaccin in plaats van 3).

  Dreigt er wereldwijde verplichte vaccinatie? Artsen moeten ongevaccineerden "markeren"

Het is de 3e dosis die het immuunsysteem echt doodt, zoals blijkt uit de ONS-gegevens voor Omicron. Hier is tabel 1b uit het OMS-verslag: Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19 (84.8 kB xlsx)

Tabel 1b

Gemodelleerde waarschijnlijkheid van een positieve Omicron-waarschijnlijke uitslag bij mensen die positief testen op COVID-19, per gescreend demografisch kenmerk, VK: 29 november 2021 tot 12 december 2021

Deze cijfers betekenen dat als je Covid hebt en je hebt 3 doses van het vaccin gehad, je 4,45x meer kans hebt om Omicron op te lopen dan als je een ongevaccineerd Covid-geval bent. Maar het bovenstaande was slechts een schatting.

We hebben nu de cijfers van de Duitse regering voor Omicron en daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden 8,12 maal meer kans hebben op een Omicron-infectie dan de ongevaccineerden.

Deze werkelijk verbazingwekkende cijfers tonen aan dat we 8x veiliger zijn voor Omicron in een kamer, een restaurant, een bar, een nachtclub, een trein, een boot of een vliegtuig vol met ongevaccineerde mensen dan met “volledig gevaccineerde” mensen. En hoe meer prikken je neemt, hoe sneller de afbraak van je immuunsysteem vordert. Het lijkt er ook op dat de ongevaccineerden een kudde-immuniteit bereiken tegen Covid-19, terwijl de volledig gevaccineerden daarvan worden weerhouden door de vaccins.

De Duitse cijfers hebben de argumenten voor vaccinatiepaspoorten onderuit gehaald en bewijzen in plaats daarvan de noodzaak van een onmiddellijk verbod op gentherapie en spike-eiwitvaccinatie.

De gevaccineerden doen het zo slecht tegen Omicron omdat door vaccinatie opgewekte antilichamen tegen het Wuhan Alpha spike-eiwit zo goed als nutteloos zijn tegen Omicron. De onderliggende progressieve schade aan het immuunsysteem, veroorzaakt door de onophoudelijke productie van spike-eiwitten, heeft dus bijna niets om zich achter te verschuilen, niets om zich tegen te verzetten.

  Dr. Judy Wilyman: "Dokters zijn medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid"

Daarom zien we in deze cijfers een veel betere schatting van hoeveel schade is toegebracht aan gevaccineerde mensen dan we konden zien met deltacijfers voor gevallen in de gevaccineerde en de ongevaccineerde.

In het VK is 69,45% dubbel- of drievoudig gevaccineerd, 6,41% enkelvoudig gevaccineerd en 24,14% ongevaccineerd (ourworldindata). We zullen het dus iets slechter doen dan de Duitsers – met iets meer vaccinatieslachtoffers.

Tegen het einde van januari zal elke volledig gevaccineerde persoon in beide landen ouder dan 30 jaar volledige door vaccinatie gemedieerde AIDS hebben. Een groot deel van het immuunsysteem dat nu nog in staat is om Omicron te bestrijden, zal dan verdwenen zijn.

Dit zal een enorme belasting betekenen voor de gezondheidsdiensten van beide landen en een enorme hoeveelheid pijn, lijden en dood veroorzaken, die ons allemaal zijn toegebracht door een corrupt gezondheidszorgsysteem. Dit moet het grootste in eigen doel schieten in de medische geschiedenis zijn.

We hebben de cijfers dankzij de onvermoeibare ijver, nauwkeurigheid en efficiëntie van de Duitsers. Maar ik heb geen woorden in het Engels om de immoraliteit te beschrijven van de oplichters die betrokken zijn bij dit vaccinatieprogramma.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLinkse plandemie hysterie laat asymptomatische Amerikanen ziekenhuizen overspoelen in zinloze covid paniek
Volgend artikelCorona bier test positief op COVID-19 in virale TikTok video
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. DE meeste ongevaccineerden zullen misschien antistoffen hebben omdat ze de ziekte hebben meegemaakt? Dan klopt van het bovenstaande niks meer want het verhaal gaat uit van niet-besmette ongevaccineerden?

 2. Mooie cijfers ,maar de meeste klachten krijg je ook gewoon als je niet besmet niet ziek en niet gevaccineerd..heet gewoon: milde verkoudheid of een koudtje …loopneus,iedere dag wel ff snuiten en als je hooikoorts hebt hele zomer lang. Al die wetenschappers en ziekenhuizen maken samen met de overheid een zeer ongeloofwaardig verhaal waardoor iedere angsthaas meteen denkt corona te hebben> kolere wanneer houd iedereen nu eens op met fabeltjus??

  • Iedere keer ligt het moment van het massale sterven in de toekomst. Afgelopen herfst was dit ook al voorspeld.
   Ik ben niet gevaccineerd, maar deze voorspelling geloof ik ook niet.

 3. Iedere keer ligt het moment van het massale sterven in de toekomst. Afgelopen herfst was dit ook al voorspeld.
  Ik ben niet gevaccineerd, maar deze voorspelling geloof ik ook niet.

  • AIDS ontwikkeld hebben wil nog niet zeggen dat deze gevaccineerden ook allemaal meteen omvallen. Maar ik ken in mijn omgeving nog steeds geen enkel covid slachtoffer, wel een bosje onwaarschijnlijke doden die braaf hun spuitjes hadden gehaald.

  • @Gerrit

   die spuiten is een groot probleem.
   Je wordt Chronisch ziek of je gaat dood 100% feit

   Auto-immuunziektes
   decimeert immuunsysteem
   vasculaire systeem probleem
   orgaan falen

   Doe een aids test en bloed controle onder een microscoop dan zult gij zien
   En zie openvears in amerika

   VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)

   1,000,227 Reports: if 1 % is correct (1000227 x 100 =100022700)

   Through December 24, 2021
   21,002 DEATHS
   110,609 HOSPITALIZATIONS
   109,245 URGENT CARE
   156,456 DOCTOR OFFICE VISITS
   8,673 ANAPHYLAXIS
   12,532 BELL’S PALSY
   3,435 Miscarriages
   10,640 Heart Attacks
   22,117 Myocarditis/Pericarditis
   35,650 Permanently Disabled
   5,011 Thrombocytopenia/ Low Platelet
   23,892 Life Threatening
   36,492 Severe Allergic Reaction
   11,462 Shingles

   Link:
   https://openvaers.com/covid-data

 4. Elke keer als ze het 5G netwerk even laten toppen in hun frequenties, heb je weer een berg angsthazen erbij. Want dat geeft griepachtige verschijnselen. De angsthazen denken dan direct dat ze omicron hebben en lopen de huisartsen en ziekenhuizen plat.

  • En dat is alleen nog maar 4G+, want 5G is nog niet geintroduceerd vanwege te veel technische problemen. De 5G mobieltjes die nu verkocht worden zijn ook niet de ‘echte’ 5G maar 4G+. Wat 5G had moeten worden zal waarschijnlijk 6G gedoopt gaan worden.

 5. Help! Ik heb al mijn hele leven Omicron.
  Loopneus, hoesten…
  O nee, het is mijn allergie.
  Als de Omicron variant echt bestaat, valt het reuze mee.
  In familie/kennissenkring veel zieken, vooral gevaccineerden.
  Tot nu toe niemand die langer dan 3 dagen echt ziek is geweest.
  Dus: geen spuiten, houd je immuunsysteem op peil en laat je niet gek maken.

 6. Niet bang zijn mensen blijft spuiten als jullie zich er fijn bij voelen maar geeft mijn spuitjes maar aan Rutte en de Jonge hoe eerder zij van de planeet verdwijnen hoe eerder wij weer in vrijheid en gezondheid verder kunnen leven, O here red de gevaccineerde zij weten niet wat ze doen en gaan ze toch dood laat dat vlug gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in