Een ongeïdentificeerde vrouw plaatste een video op TikTok met een COVID-19 sneltest op een fles Corona bier. Het flesje Corona bleek positief te zijn voor het COVID-19 virus.

@user51329398182962 ♬ original sound – Chantelle Marshal795

Deze video suggereert dat ofwel Corona bier besmet is met het COVID-19 virus, ofwel dat deze COVID-19 sneltesten gebrekkig zijn en vals positieve resultaten opleveren, schrijft Dailyveracity.com.

Is dit mogelijk de reden waarom Corona de productie stopzette aan het begin van de pandemie in 2020?

@Corona stops production https://t.co/XZeGgIlNcd pic.twitter.com/u2ZO17pogw

— Fox12Oregon (@fox12oregon) April 3, 2020

We hebben allemaal gehoord van COVID-19 testkits die vals-positieve resultaten opleveren. De mainstream media blijven echter het verhaal verspreiden dat je moet oppassen voor valse negatieve COVID-19 testresultaten.

Het lijkt erop dat de media u wil doen geloven dat zelfs als u negatief test voor COVID-19, u eigenlijk nog steeds COVID-19 zou kunnen hebben en dat u tot een positief resultaat moet blijven testen en nog een boostertje moet nemen.

Misschien bent u beter af met een heerlijke koude Corona. Bier.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tanzania test geiten, papaja’s en konijnen voor Corona: ze waren allemaal positiefVolg Frontnieuws op Telegram

  OAN: 946.000 Amerikanen lijden onder ernstige bijwerkingen of stierven na Covid vaccinatie, en dit is nog maar het begin
Vorig artikelVolgens officiële cijfers van de Duitse regering zullen de volledig gevaccineerden tegen eind januari 2022 AIDS hebben ontwikkeld
Volgend artikelDr. Malone: Neem geen deel aan de leugen en goed nieuws uit Zuid-Afrika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • stoppen met testen… hahaha ook geen bloedtesten want waar zijn de rapportages geen een arts geeft aan welk laboratorium..plus een uitdraai

 1. Eind vorige maand namen we afscheid van onze geliefde KNO arts. Als grap gaven we hem een treetje Corona samen met een zelftest………….. Hoop nu alleen dat hij het tiktok filmpje niet heeft gezien en het experiment zelf gaat uitproberen……..

  • Nee dat weten we niet. Vanaf het begin is er sprake van PCR testen die ook ongebruikt, na insturing door verpleegster met fake patienten namen positief getest terugkomen. Ook mensen die de rij voor het testen verlieten kregen positief getest terug. Testen zelf gemanipuoleerd!!!!

  • Een colaatje idem, zo liet een Oostenrijks parlementslid live zien tijdens een speech in het Oostenrijks parlement, en riep daarna op om allemaal in quarantaine te gaan vanwege de positieve test uitslag, echter zijn collega’s keken allemaal weg.

 2. PCR is nu eenmaal een test op alle dna achtige strengen. Proefje voor vierde klas bio…maak dna van een kiwi zichtbaar..dit komt bovendrijven..
  Haal dus hier wat uit en doe dan de PCR. Positief dus. Vergeet niet dat herpes, waterpokken etc ook een positief resultaat geven… Die Afrikaanse president had gelijk…
  PCR + betekent ongeveer virus aanwezig…maar welke?
  We blijven dus eeuwig positieve testen houden..met laag aantal IC en ziekenhuisopnamen…

 3. Ik heb het gif van de corona spuiten getest op mijn laboratorium en wat bleek zij waren allen positief wat geeft dat aan dat er in deze spuit meer gift zit dan in welke vloeistof ook, dus in feite spuiten ze jou vol met gift je wordt ziek en vele van die stoffen die in die test spuit zitten komen vele ernstige ziektes uit en dat moeten zij weten want deze testen kan iedereen verrichten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in