Stew Peters vroeg gynaecoloog en verloskundige James Thorp vorige week in zijn uitzending of hij verschillen zag tussen baby’s geboren uit ongevaccineerde en gevaccineerde vrouwen. “Ja, absoluut,” antwoordde hij.

Thorp wees erop dat de geboortecijfers wereldwijd “catastrofaal” dalen. Het aantal miskramen neemt toe, de foetale sterfte stijgt, er zijn steeds meer gevallen van hartstilstand en steeds meer baby’s worden te vroeg geboren, aldus de gynaecoloog.

“We hebben het over overal ter wereld hebben dalende geboortecijfers. Mijn grootste zorg bij deze baby’s is VAIDS; deze baby’s hebben geen normaal immuunsysteem.
“Het is een vervloekte ramp” – Dr. James Thorp  

Bij de baby’s die het overleven, ziet hij steeds meer afwijkingen. Zijn grootste zorg is VAIDS: vaccin-acquired immunodeficiency syndrome. Hij hoopt dat dit niet permanent zal zijn.

“Deze baby’s, deze pasgeborenen hebben geen normaal immuunsysteem. Ze hebben een verhoogd risico op overlijden, auto-immuunziekten, bloedstolsels, hartritmestoornissen en ook kanker,” waarschuwde Thorp. “Het is een ramp zonder weerga.”

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Elite’s ontvolkingsagenda is nu onmiskenbaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Corona als een massapsychologisch fenomeen
Vorig artikelStar Wars: Rusland dreigt Westerse satellieten neer te schieten
Volgend artikelNieuwe studie toont aan dat de rest van de wereld China en Rusland steunt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Als dit zo is, dan werkt de troep dus goed.

  Maar wat dat betreft, ik ben al heel lang van mening dat het echt niet nodig is om er zoveel mensen uit te stampen, 3, 4, 5 kinderen of meer. Helaas is het daar nu te laat voor, want de geboortebeperking gaat nu met grof geweld gepaard met die gifspuit, en niet met het gezonde verstand. Het zullen uiteindelijk allemaal zielige stumperdjes worden die er uit komen, onder een verduisterde hemel, zonder zonlicht, met verroeste satellieten die uit de lucht vallen, met verrotte rivieren, met verrotte landbouw, en nog veel meer verrotte zooi om zich heen, en dat wordt dan de Aarde die de parasieten voor ogen hebben. Schapen, wij danken u! Uw kinderen danken u ook, als ze zover nog kunnen denken.

 2. Ja zoals verwacht…Maar goed als ik nu naar de, laat ik ze “Janssen-Jeugd” noemen kijk, tsja maak ik mij ook zorgen..Wat een raar bekrompen zielig zooitje jonge mensen zeg. Ze kunnen niet meer nadenken en dan bedoel ik vrijdenken. Wat nu wordt uitgevoerd hadden ze nooit kunnen flikken in de 80’s of 90’s..Never, als er iets werd opgedrongen vanuit overheid in bv een volkswijk had je gewoon een paar weken een complete volksopstand met 100-en hard tegen hard.

  • Ja, en ze hebben ook allemaal van die bleke spriet-vingertjes aan kleine handjes, die aangepast zijn op hun mobieltjes. En de koppen hangen altijd omlaag. Dit worden geen echte mannen meer.

 3. Als ik dit soort berichten lees denk ik altijd: komt het door de vaccins? Of vinden de mensen de wereld nu te onzeker om kinderen op de wereld te zetten?
  Misschien is beide waar.

  • Nee! Het komt door de spuit!
   Maar wat dacht je van die p.a.p. spuit die jonge meisjes krijgen tegen baarmoederhalskanker..
   ( hpv). Wéér een paar spuiten met : kwik en andere giftige ” houdbaarheids stoffen er in. Kijk maar: ingredienten vaccins RIVM.
   De behoefte om zich voort te planten zal altijd bestaan ( zelfs ooit bij mij..)
   Blij dat mijn kids in ieder geval volwassen zijn.
   Maar als ik 30 jaar geleden wist wat ik nú weet…

 4. Eerst de katholieken jaren 50 -60
  Pompen voor Jezus 🤣
  Zelfs de dominee kwam regelmatig een zaadje brengen .
  Helaas wie zal de in de comfortzone jeugd missen die 24 uur hossen en klossen ?
  Ik kijk nu naar netflix gaat over een groep complete gestoorde jeugd met hun gucci en prada cultuur.
  Ze worden begeleid door survival gasten .
  Ze zijn extreem lui en zielig en compleet verrot hangen als een teek aan hun ouders compleet met grote bekken . Is een plezier om ze te zien strompelen door het moeras triest zootje .

  • @ ohjd oktober 31, 2022 at 14:50,
   Deze sneeuwvlokjes generatie die zich zelf met hun selfies zo geweldig vinden, besteden alles letterlijk uit. Maar op eigen benen staan kunnen ze niet, nooit geleerd van huis uit. Alle eigen verantwoording word afgeschoven naar andere en de ouders hebben daar ook schuld aan. Door ze constant in de watten te leggen en sloofjes voor hen te blijven spelen. Dat zie ook in reclames, dat de kinderen bepalen wat er gegeten wordt, dat de kinderen eigenlijk bijna alles bepalen wat in het gezin gebeurt. Het zijn bijna stuk voor stuk verwende krengen geworden, die nergens voor dienen en alleen maar parasiteren op hun ouders.

  • Wau…..
   Ik zie op een telegram blog in het buitenland (corona is niet het probleem) dat steeds meer verspreiders lijden onder represailles van overheden. Het wordt ze steeds moeilijker gemaakt.

 5. De Egyptenaren hebben wat ons vandaag de dag overkomt voorspeld.
  Bijgevoegd een link naar de Godin Nute.
  https://www.britannica.com/topic/Nut-Egyptian-goddess

  Wanneer je alleen kijkt naar het aantal poppetje onder haar lichaam en al het andere vergeet dat wanneer je goed kijkt het aantal poppetjes steeds minder wordt.

  Wat houdt dat in? Dat rond de 80% vd mensheid ons voorgoed gaat verlaten. Hoe en wanneer is niet bekend.
  Het nu, kan een begin van dit alles zijn of er staat in de toekomst iets wat nog catastrofalers is dan wat ons nu overkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in