Pixabay

De globalisten zijn duidelijk vastbesloten om Europa tot de grond toe af te branden voor de belangen van de globalistische multimiljonairs. Dit gebeurt niet langer in het geheim: de kaarten liggen op tafel, zoals de gerenommeerde New York Times meldt. De huidige Russische opmars in Oekraïne lijkt escalatie noodzakelijk te maken – en Oekraïne heeft bijna geen mannen meer. NAVO-Europa kan zich al opmaken om de zonen en echtgenoten te geven. Joe Biden sluit nu uit dat er Amerikaanse soldaten worden ingezet tegen Rusland, schrijft Willi Huber.

Als het op sterven aankomt, vinden de naties en volkeren van Europa het prima dat de Amerikanen de drijvende kracht achter de NAVO zijn. De New York Times gaf dit met dodelijke duidelijkheid aan op 16 mei in zijn artikel “As Russia Advances, NATO Consider Sending Trainers Into Ukraine.”

Het tekort aan manschappen in Oekraïne heeft een kritiek punt bereikt en de positie van het land op het slagveld is de afgelopen weken aanzienlijk verslechterd doordat Rusland zijn opmars heeft versneld om te profiteren van vertragingen in de levering van Amerikaanse wapens. Daarom hebben Oekraïense functionarissen hun Amerikaanse en NAVO-collega’s gevraagd om 150.000 nieuwe rekruten dichter bij de frontlinies te helpen opleiden, zodat ze sneller kunnen worden ingezet. – New York Times

Oorlog en sterven moeten prachtige dingen zijn, volgens de logica van de nuttige idioten die de NAVO-agenda volgen. In Duitsland en Oostenrijk zijn dit de leden van de links-liberale Eenheidspartij. Hebben deze mensen geen familieleden die van hen houden? Of zijn de financiële belangen van George Soros en andere multimiljardairs belangrijker dan het geluk en de levens van de mensen in Europa?

  De roebel schiet omhoog nadat Poetin dollars en euro's heeft gedumpt voor Russische olie en gas

De links-liberale regering van Joe Biden (Democraten) in de VS vindt het geen goed idee dat Amerikanen zo vlak voor de verkiezingen sterven voor buitenlandse belangen in het verre Europa. Laat de Europeanen dit werk doen. Het komt erop neer dat de Europese landen hun bevolking moeten opofferen zodat Rusland en Europa gescheiden en vijandig blijven. De Amerikanen op hun verre continent zijn hier blij mee.

De Franse president Emmanuel Macron, die als eerste overwoog om Europese grondtroepen naar Oekraïne te sturen, blijft een trouwe NAVO- en WEF-aanhanger. Frankrijk ontkent nog steeds met klem dat er al eenheden van het Vreemdelingenlegioen in Rusland vechten. Russische bronnen daarentegen beweren dat er al veel Fransen zijn gedood op Oekraïens grondgebied. De dwergstaten van de Baltische staten, die om historische redenen van oudsher in angst en paniek voor Rusland leven, behoren ook tot de onruststokers.

Vorige maand vroeg de NAVO aan generaal Christopher G. Cavoli, de opperbevelhebber voor Europa van de bondgenoten, om een manier te vinden waarop het bondgenootschap Oekraïne meer kan helpen om de risico’s te beperken. Een Amerikaanse functionaris zei woensdag dat één optie zou kunnen zijn om Oekraïense troepen te trainen in Lviv, vlakbij de westelijke grens van het land met Polen. – New York Times

Het medium citeert Alexander S. Vindman, een gepensioneerde luitenant-kolonel die in Oekraïne is geboren. Hij klaagt dat Oekraïne wordt voorzien van massa’s Westers materieel maar geen personeel. Dit zou wangedrag zijn van de Oekraïense bondgenoten. Er wordt ook vermeld dat Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk momenteel alleen bezig zijn met het oprichten van defensiebedrijven in Oekraïne om wapensystemen dicht bij de gevechtszones te kunnen repareren. Amerikaanse bedrijven mogen dit momenteel niet doen – met uitzondering van bepaalde technologieën zoals het Patriot-systeem.

  "Commandant, er zijn veel lijken": Bloedbad van Poolse troepen in Marinka - Russen: "Het is een regulier leger - geen huurlingen" (Video's)

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Toespraak in Astana: Poetin voorspelt wereldwijde honger en sociale onrustVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNaar verwachting zullen er de komende jaren nog steeds MILJARDEN sterven door COVID-“vaccins”, zegt analist
Volgend artikel‘Israël aan de verliezende hand in Gaza-oorlog’: Voormalig plaatsvervangend hoofd Mossad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ze komen daar niet vechten hoor.. STERVEN WEL..⛽🤣 het benzinestation 😂🤣♥️🇷🇺🇨🇳🌹⛽♥️

 2. Wat die onnozele idioten niet snappen is dat ze niet winnen van rusland. PUTIN wint dan deze oorlog . Hoe een lomp volk moetje toch zijn om dat niet te snappen. Denken die psychopaten dat ze het overleven ofzo als alles kapot is en dan opnieuw op kunnen bouwen. Je moet toch echt een achterlijke mongool zijn om zo te denken. Die achterlijke mensen zullen dan geen macht hebben. Dus waarom ons in een oorlog duwen waar maar één winnaar is,rusland.
  Ik begin mij steeds vaker geel en groen te ergeren aan het gebrek aan intellect en hun onvermogen europa uit de crisis van de kapotte euro te loodsen. Omdat ze daar te lomp voor zijn moet hoogmoedswaanzin klaas schwaab het maar oplossen.mijne inziens is die man naar een andere planeet vertrokken. In love and war all is fair. Laten we dat niet vergeten laffe regeringsleiders van europa.

 3. Ja hoor, het hoge woord is eruit. Usa trekt zich terug uit dat Oekriland en Europa mag nu , nee moet nu de kastanjes uit de, door usa veroorzaakte oorlog, halen.
  Met ontzettend veel” dank” aan de bende in Brussel, de regeringen in West Europa die deze krankzinnige oorlog met allerlei middelen steunen. Het is NIET ONZE oorlog, maar die van de usa globalisten en de usa schoothondjes in west Europa. Als soldaat in Europa moet je of knettergek zijn of levensmoe als je je daar heen laat sturen. Laten die smerige, vuile oorlogophitsers zelf naar het front gaan, dan is het gedonder direct afgelopen. Maar die zijn bang voor der hachje.
  Flikker die Amerikanen en hun militaire rotzooi uit Europa, schoon Brussel en de westerse regeringen op, die de schoothondjes van usa zijn en hun bevelen klakkeloos uitvoeren. Die lui hebben totaal geen oog voor het volk, dat ze zouden moeten vertegenwoordigen. Europa heeft niets, geen grondstoffen, geen energie, niks, helemaal niks. Zoek samenwerking met Rusland en de Brics landen. Daar ligt de toekomst en niet bij het failliete usa zooitje met 34 biljoen dollar staatsschuld. Daarom deze krankzinnige oorlog om het volk rustig te houden zodat ze het financiële debacle niet zien, dat op hun afkomt.
  Wat een wereld, in en in verrot door de vieze, vuile, Gore rot politiek.
  Is het geld? Chantage? Beiden? Dat de schoothondjes zo krampachtig aan die usa zooi vast blijven klampen. Het zou me echt niks verbazen, de corrupte politieke bende.

  • Exact Jan ! Wij moeten de banden met de Yankees die deze oorlog met Rusland veroorzaakt hebben in 2014 volledig kappen.
   Deze oorlog dient uitsluitend het belang van de USA wapenindustrie en die van de oliemaatschappijen. De BRICS hebben de toekomst en of Oekraïne en of die 3 Baltische dwergstaatjes weer bij Rusland gevoegd worden, wat voor 1919 altijd al het geval was, zal onze bevolking worst zijn. Vergeet niet dat de hierboven genoemde landen tijdens WO2 aan Duitse kant meevochten tegen de Russen. Wij steunen dus de facto de Nazi’s, onze vijanden.
   Demissionar MP Rutte is daadwerkelijk een landverrader gebleken door het feit dat hij € 17 miljard,zonder toestemming van niemand in de 1e en 2e Kamer, uit de Rijksbegroting heeft weggeschonken aan die corrupte bende die in
   Kiev de scepter zwaait. De Amerikaanse belangen zijn NIET onze belangen. Wij oorlog met Rusland voeren, 6-8 x zoveel voor LNG betalen als voor het opblazen van Nordstream (9% eigendom NL belastingbetalers) door de Engelsen/Amerikaben, terwijl wij voor de CIA staatsgreep in Kiev in 2014 in harmonie en vrede leefden met de Russen en goedkoop aargas van hen importeerden ???
   Gaat niet gebeuren. Geen cent en geen soldaat naar Oekraine. #NietOnzeOorlog !

 4. “Daarom hebben Oekraïense functionarissen hun Amerikaanse en NAVO-collega’s gevraagd om 150.000 nieuwe rekruten dichter bij de frontlinies te helpen opleiden, zodat ze sneller kunnen worden ingezet. – New York Slimes”

  Vreemd in Polen staan reeds 300.000 NAVO troepen klaar, waaronder ook de gehoorzame Nederlanders, wanneer Polen klaar is om de oorlog tegen Rusland te beginnen dan is er echt stront aan de knikker.

  Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd om deze te herhalen.

 5. Ik heb me laten vertellen dat de Russen voor met name een ding bang zijn.
  Dat Rob Bauer zich met de oorlog gaat bemoeien.
  Dat zorgt echt voor enorme onrust in het Russische leger.
  Voor insiders is dit ook de echte reden waarom Rusland met tactische nucleaire wapens gaat oefenen.

  • Servator mei 19, 2024 Bij 12:06

   “Ik heb me laten vertellen”

   Waar haal je deze onzin vandaan het lezen van dit artikel laat het goede gevoel in je hoofd verdwijnen, daar is een psychologische term voor.

  • Rondom het huis van Rob Bauer in Nunspeet, staan al “AFWEER VUURPIJLEN” klaar, om de Russische raketten te onderscheppen.
   Het is en blijft een slim mannetje.
   Straks staat hij net als Karremans en zijn Dutchbatters met hun staart tussen hun benen van.
   Sorry maar wij hebben niet geschoten, wij weten van niets, U moet in Washington bij het Pentagon zijn.!
   Mogen we nu gaan a.u.b.!

 6. De oplossing ligt bij het volk, als mensen massaal dienst weigeren en massaal gaan staken en blijven staken dan zal dit snel stoppen.

  Maar mensen sterven liever voor die criminele elite dan hun rug recht te houden. Ik pist op iedere idiote soldaat die sterft voor elite.

  Mijn kinderen en kleinkinderen gaan nooit de dienstplicht vervullen.

 7. Ik ben toch benieuwd hoe men de huidige jonge generatie zo gek kunnen krijgen dat ze zich in een legerpak laten hijsen om te vechten voor een niet-EU, niet-NAVO land. Als ik zo pijl in m’n omgeving lijkt me dat echt compleet uitgesloten. De huidige jonge generatie weet veel meer van de wereld dan vroeger vanwege het internet.

 8. Denk aan de filmpjes ‘ ronselen van mankracht ‘ in Oekraïne en je weet genoeg, er wordt je ws NIETS gevraagd.
  Ideologie heerst, niet ‘ het gezond verstand ‘
  Een sekte veranderd zijn doelstelling niet.
  Heeft geen zin om hierover in discussie te gaan. Daar heb je van twee zijden verstandelijk, het redeneren voor nodig . Je komt nooit verder. Men zit vast ahw in de eigen bubbel en komt hier niet uit.
  Probeert via misleiding , zand in de ogen te strooien. Ziet dit mi als overwinningen.

  • Eerst de Europeanen naar het front
   Daarna komt de USA ( 2025 na de verkiezing ) Europa bevrijden ?

   Er komt ws een bezetting – zie de zogenaamde – wij hebben onze wapens aan Oekraïne ‘ gegeven’
   De top van dit scenario is mij niet bekend.
   -Wordt het met vlaggetjes zwaaien;
   Blij dat er ‘ democratie en vrijheid ‘
   Is met cbdc en één sprinkhanen maaltijd per dag ter gelegenheid van de bevrijding
   In boeken kun je schrijven wat je wilt , geschiedenis is een raar geval.
   Amerika / EU en de World Economic forum
   Zijn draken als donzen schapen verkleed.

   • NB , de heer Kuiper – voormalig minister voor volksgezondheid en het Erasmus medisch centrum, met zijn genetisch onderzoek / manipulatie.
    Nu in dienst van ‘ Bill’
    onderschat de geest niet van dit ‘ soort draken’ ze buigen niet.

 9. De EU/NAVO met zijn lidstaten zijn zoveel schuld aangegaan bij de banken door hun eigen wanbeleid van de politici, dat de banken dit nu eisen. Want een oorlog brengt veel geld op voor de banken. De bevolking is al vanaf hun geboorte verkwanseld door hun eigen regeringen aan de banken als onderpand, zonder dat de mensen hiervan op de hoogte gesteld zijn. Nu zelfs de rente over die schulden niet meer te betalen is door de EU lidstaten. Willen de lidstaten oorlog, want dan hebben zij een geldig excuus voor hun staatschuld. Daar de banken dan weer miljarden kunnen vangen voor de aanschaf aan wapens en miljarden kunnen vangen voor de wederopbouw. Daar de westerse legers hoofdzakelijk bestaan uit blanke soldaten, past dat ook ideaal in het plaatje dat ze het blanken ras willen uitroeien. Want dode blanken brengen veel meer op voor de banken, dan de kleurlingen.

  Tevens wordt het Bijbelse verhaal nagespeeld en daaruit moet het westen ten gronde gericht/vernietigd worden. Door nu alle bestaande westerse wapens te laten verschroten in Oekraïne, zodat volgend jaar met de invasie van Turkije heel de EU onder de voet gelopen kan worden zonder enig weerstand. Want de banken/club van 300 hebben al in de jaren ’70 bepaald dat de Europese landen islamitisch moesten worden. De Europese bevolking is door hun eigen regeringen verraden, maar dat gebeurd al eeuwen zo.

  De bevolking wordt allang gezien als kanonnenvoer en als eeuwige slaaf. De regeringen geven niets om hun eigen bevolking, die zien hun bevolking enkel als een onuitputtelijke geldautomaat. Want zonder deze nuttige slaafse idioten die vrijwillig hun leven op het spel zetten voor het idee dat zij strijden voor de democratie en vrijheid. Bestaan er geen oorlogen meer, bestaan er geen politici meer met hun wanbeleid en grootsheidswaanzin.

  • Jij met je Turkije!! Het land heeft een inflatie van 90% en zit diep, diep, heel diep in de piepzak van de USA met hun schulden , ze doen dus helemaal niks ..Wakker worden Vrijland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in