Foto: freepik / Marelica

De dingen staan op het punt echt lelijk te worden in ons land nu de COVID-19 “vaccins” enkele jaren de tijd hebben gehad om de schade aan te richten waarvoor ze geprogrammeerd waren in de lichamen van de tientallen miljoenen mensen die ze namen.

“Richard’s Substack” meldt dat er een “oprukkende doodsgolf” onze kant op komt die zal resulteren in massale dood, gevolgd door massale vernietiging, schrijft Ethan Huff.

“Regeringen, ministeries van volksgezondheid en Big Pharma praten niet over wat er komen gaat – omdat ze diep medeplichtig zijn aan verachtelijke, genocidale misdaden – maar er zijn een aantal vooraanstaande, medische wetenschappers van wereldklasse die uitleggen wat er de komende jaren op stapel staat: een tsunami van dood, als gevolg van de miljarden zogenaamde Covid-19 vaccins die werden geïnjecteerd in hordes slachtoffers in landen over de hele wereld,” luidt het rapport.

Richard Sauder, die de site beheert, linkte naar dit artikel van Slay News waarin Dr. Dolores Cahill wordt geciteerd, die zegt dat iedereen die gevaccineerd is voor het Chinese virus, tenminste met de mRNA (modRNA) variant, binnen drie tot vijf jaar dood zal zijn, “zelfs als ze maar één injectie hebben gehad.”

Cahill heeft overigens meer dan 25 jaar ervaring met high-throughput proteïne arrays, antilichaam arrays, proteomics technologieontwikkeling en automatisering.

“De ervaring omvat werk aan hoe eiwitten en antilichamen kunnen worden gebruikt in biomedische toepassingen, waaronder in de ontdekking van biomarkers, diagnostiek en gepersonaliseerde geneeskunde,” berichtte Slay News over Cahill, die werkt als professor in translationele wetenschap aan het Conway Institute van de University College Dublin School of Medicine.

  De propagandaoorlog (Deel II)

Verzekeringsmaatschappijen gaan ten onder aan te veel sterfteclaims

Er gaan al zoveel mensen dood dat sommige verzekeringsmaatschappijen, waaronder de bekende “gekko” verzekeringsmaatschappij die we niet bij naam zullen noemen, volgens Sauder “in zeer ernstige problemen verkeert” en “door het stijgende aantal sterfgevallen in het afvoerputje van het bedrijf zwerft”.

Als het gekko bedrijf al moeite heeft om het hoofd boven water te houden, dan kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe slecht het met al zijn concurrenten moet gaan.

“Er sterven te veel mensen”, schrijft Sauder. “De normale actuariële tabellen zijn niet langer van toepassing.”

Op vele manieren heeft Operatie Warp Speed een kink in de kabel gegooid van de huidige wereldorde en haar traject door grote aantallen mensen uit te schakelen. Sommige van deze mensen zijn al overleden, terwijl anderen te ziek zijn om te werken en binnenkort zullen sterven.

Als de verzekeringssector door dit alles instort, zal ook de wereldwijde financiële sector, waarvan de verzekeringssector een integraal onderdeel is, instorten. Wat we in wezen zien is een massale slachting van de menselijke “kudde”.

“Het lijkt erop dat fabrikanten van kisten en doodskisten, uitvaartondernemingen, begrafenisondernemers, mortuaria, begraafplaatsen, graafmachines en grafdelvers, crematoria en dergelijke genoeg werk zullen hebben – als ze kunnen voorkomen dat ze zelf doodgaan!” zegt Sauder.

“Andere industrieën en het overgrote deel van de beroepsbevolking zullen het zwaar te verduren krijgen.”

Dr. Geert Vanden Bossche is een andere die waarschuwt voor de “enorme tsunami” van doden die nog gaat komen. Ook hij noemt het een “enorme, enorme golf”. Het grote aantal ziekten en sterfgevallen onder de geïnjecteerde bevolking “zal de financiële, economische en sociale orde ten val brengen,” waarschuwt Sauder.

  Meerdere gevalsverslagen COVID-19 vaccinschade - "Ik zou waarschijnlijk beter af geweest zijn als ik de vaccinaties niet gekregen had"

“De chaos in de samenleving zal compleet zijn,” voegt hij eraan toe.

“Van wat ik kan zien zijn de toenemende sterfte en invaliditeit hier in Ecuador al aan de gang. Ik zie minder kleine baby’s en zwangere vrouwen dan vroeger. Er zijn er nog steeds, maar merkbaar minder dan voordat de ‘jab’-campagne in 2021 begon. Ik merk ook meer sterfte en arbeidsongeschiktheid bij mensen in mijn persoonlijke omgeving.”

Het ergste moet nog komen voor de volledig gevaccineerden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De schuldigen verbergen nu hun humanitaire catastrofe – Dr. Perrie KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland ‘klaar’ met West-Europa “voor minstens een generatie” – Lavrov
Volgend artikelVolgens New York Times staat de NAVO op het punt actief deel te nemen aan de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ik denk dathierom de Russen gepookt worden . Neeeee , al die doden komt niet door dat vaccin…, dat komt door de straling.fijne dag nog

 2. Angst propaganda , verdeel en Heers , misleiding.
  Hier is alles rustig ,
  Weet niet of verhuisde buuf , bijwerking vacc leeft .
  Bijwerkingen / overlijden denk dat dit geselecteerden zijn: in ieder geval
  “ niet globalisten die in het netwerk zitten”
  Aantal Mensen die mi bijwerkingen hebben gehad , gaan goed anderen minder.
  Alles is in grote lijn script,
  ‘ oprukkende doodsgolf’ waar de schrijver het over heeft, oud nieuws geeft men reeds 3 jaar aan.
  ‘De vooraanstaande medische wetenschappers van wereldklasse’
  Kunnen wat mij betreft een andere baan zoeken. Mogelijk Acteurs met een BIG registratie , ‘ zo in een overheid systeem geïmplementeerd ‘
  Wat ik eerder vermeldde ,
  Elke zieke – moedwillig geïnfecteerd door de ‘medemens’ – wordt nu onder covid ‘ gelabeld ‘
  Zie de “ virus” uitbraken die er zijn in Nederland. ( virus is niet overdraagbaar, dus een vergiftiging blijft over)
  Als men wil dat je één richting op kijkt , realiseer je dat dit onderdeel van een script is. andere ( waaronder mogelijk de echte) reden houdt men verborgen.

  Massa mind control, met diverse routes.
  Zowel voor de msm als alternatieve.
  Script , heeft men 80 jaar op ‘ gebroed’
  Uitgewerkt,
  Het is IDEOLOGIE , geen kleintje –
  Wereldwijd verbreid in groots netwerk.
  Rusland geeft men niet op, China net zomin als hun ‘ mind’ die inmiddels ook geprogrammeerd en gesetteld is.

  • hartfalen, door bijwerking vaccin…. Of anders
   Wel handig om het in de bak van bijwerking covid vaccinaties te laten verdwijnen.
   Reeds voor 2020 , verbaasde overlijdens tav hartfalen mij. Ook Van een excellent gezond ziende man. ( goede huidskleur, ontspannen, financieel zorg vrij) ) De dag ervoor. Wat deze interpretatie inhoud, ik zal het niet te weten komen.

 3. Zijn virussen een ‘verzinsel’

  én vaccins daartegen, een groot gevaar..??

  Kan een virus, waar virologen het over eens zijn dat het een onzichtbare, niet-levende microbe is, zoveel schade aanrichten? Misschien is er iets anders dat een rol speelt, iets dat de natuurlijke balans heeft verstoord en ons vatbaar heeft gemaakt voor ziekte. De officiële verklaring voor de afgelopen pandemie (maart 2020) is een ‘gevaarlijk, infectueus virus’. Dit wordt gebruikt als excuus om alle mensen op de wereld op te sluiten in hun huizen, want dan zou het virus zich minder snel verspreiden. Mondkapjes, afstand houden, antivirale middelen en vaccins worden ingezet omdat men ervan uitgaat dat piepkleine, niet-zichtbare virussen ernstige ziekte teweeg kunnen brengen en dat die overgedragen kunnen worden van mens op mens.

  Het was Louis Pasteur die midden 1800 de medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke microben ziekten veroorzaken. Later gaf hij toe dat de inspanningen om besmetting te bewijzen op niets waren uitgelopen. Dat is ook gebleken uit zijn inmiddels gepubliceerde dagboeken. De toen opkomende farmaceutische industrie hield vast aan de eerdere theorie: virussen kunnen ziekten veroorzaken en zijn besmettelijk. Er was een nieuw verdienmodel gevonden.

  Maar bestaan ‘virussen’ eigenlijk wel? Of is ziekte, zoals COVID-19, te wijten aan andere oorzaken, met name toxische leefomstandigheden? Volgens velen, zijn het niet de virussen, maar omgevingsinvloeden, zoals straling van zendmasten, stoffen in chemtrails en injecties met giftige substanties zijn verantwoordelijk voor ziekten. Dr. Robert Young zet het in het onderstaande video-interview nog eens haarfijn op scherp:

  “De hele virustheorie berust op bedrog. Hiv bestaat niet. Het coronavirus bestaat niet. En het hpv-virus al evenmin.”

  Dr. Robert Young is auteur van een serie boeken over leefstijl, dieet en gezondheid is voor de hierboven gedane uitspraak, fel aangevallen door het medische establishment in de VS. Hij zou onder meer onbevoegd de geneeskunde hebben beoefend. Onze collega Fred Teunissen van Transitieweb.nl schrijft over Robert Young:

  “Afgelopen maand las ik het boek dat hij met zijn echtgenote schreef: ‘The pH Miracle, balance your diet, reclaim your health‘. Ik vind het een voortreffelijk boek. Het zou op de scholen onderwezen moeten worden.

  Het video-interview met hem, heeft een heftige inhoud. Maar wat wil je? We leven in behoorlijk heftige tijden. Dr. Young snijdt tal van thema’s aan, die we ook in TransitieWeb (HIER) de afgelopen jaren hebben behandeld, zoals 4G en 5G straling als een belangrijke factor bij ‘uitbraken’ van ziekten, het virusbedrog van de farmaceutische maffia, inwendige, mensvijandige nanotechnologie, turbokankers en de genezing daarvan en de genocide met vaccins.

  Hij gaat eveneens in op methoden om het lichaam van grafeen, aluminium en andere nanotech te ontdoen. Een video met veel, enorm belangrijke informatie.”

  Bron: https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/zijn-vaccins-een-verzinsel-en-een-groot-gevaar/

  • Ik geloof best dat electronische golven en elektromagnetisme of magnetisme te maken hebben met beestjes in je lijf die schade aan richten. En gezond levendig voedsel dat de werking ervan tegenhoud voor een bepaalde maten,maar helaas bestaan we uit beestjes met de aard van zelf assemblage. Ik was een soort kooi aan het bouwen met koper en stenen . Dat helpt goed,maar soms veel te sterk. Zag dat mijn poezen er vanzelf onder gingen liggen. Moet mijn stenen nog in de goede volgorde ordenen. In ieder geval reinigt het goed,maar het heeft een sterk effect op mij. Want teveel gereinigd geeft een vermoeid gevoel na een week , je krijgt dan heel de zooi weer over je en in je.🤷‍♀️

   • Greet mei 19, 2024 Bij 14:47

    Zodra de Smart cities klaargestoomd zijn, dan begint de ellende pas goed Greet, velen hebben grafeen in hun lichaam d.m.v. vaccins, verontreinigt voedsel, de immer aanhoudende Chemtrails welke door de NOS weermannen en vrouwen sluierbewolking worden genoemd, deze shit dwarrelt langzaam op de grond, landbouwakkers, oppervlaktewater m.a.w. deze shit kan daardoor bij iedereen in zijn lichaam komen, bekend is dat grafeen de Brein Bloed Barrière kan doordringen en zo in de hersenen terecht kan komen, griep, verkoudheid is de natuurlijke verstoring van het immuunsysteem, en het lichaam reageert hierdoor op door de bekende verschijnselen, laat sterke 5G straling nu dezelfde symptomen uitlokken, Smart Cities op elke lantaarnpaal en 5G zender.

    https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/zijn-vaccins-een-verzinsel-en-een-groot-gevaar/

 4. Na 2 keer stadium 4 diagnose kanker en na 20 jaar nog steeds hier, geloof ik niet meer zo in terminale voorspellingen. De geest heeft ook nog iets in deelk te brokkelen. En die is inventief.

  • Ja, ik geloof ook niet in miljarden doden door het C19 prikje. De mens is taaier dan men in het algemeen denkt. In ziekenhuizen worden aan de lopende band fouten gemaakt, verkeerde diagnoses, verkeerde behandelingen, fout gaande behandelingen, foute toedieningen enz. Toch lopen wonderbaarlijk veel mensen toch levend uit het ziekenhuis, vaak ondanks i.p.v. dankzij de behandelingen.

 5. Covid-19 is geen ziekte. Het was hergedifinieerde luchtweginfecties aangevuld met vals positieven blijkt uit betrouwbare statistieken.

 6. “AIDS in Pakistan: onderzoek naar duizenden op mysterieuze wijze besmette kinderen
  ONDERZOEK – In Ratodero, in het bolwerk van de politieke dynastie van de familie Bhutto, woedt sinds begin 2019 een mysterieuze aids-epidemie. Duizenden kinderen zijn besmet. Het is het grootste gezondheidsschandaal in het moderne Pakistan”.
  https://www.lefigaro.fr/international/pakistan-les-enfants-damnes-de-ratodero-20240519
  https://www.thelancet.com/journals/lanhiv/article/PIIS2352-3018(24)00087-0/fulltext
  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/hsr2.1450#:~:text=Less%20than%201%25%20of%20the,migrant%20laborers%2C%20and%20sex%20workers.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9949777/

  • Die zullen slechte batch hebben gehad. Word tijd dat bill gates de aarde verlaat. Één van de wortels achter veel medisch kwaad.

   • Sommige kinderen ( Dus mensen) hebben het recht niet te worden geboren. En zo’n vent is minister van Volksgezondheid geweest. En nog steeds minister. De NOS heeft het gewoon opgetekend. Het staat er echt.

    Hij had al lang in Vucht moeten zitten.

    • Dat enge mannetje op zijn pooierschoenen past helemaal in het rijtje van de Nazi killers. In het bericht staat notabene de meest enge zin ooit gelezen te hebben:” Hoogleraar Paul Vlaardingerbroek maakt in de Volkskrant de schatting dat er in Nederland jaarlijks 250 kinderen geboren worden die al in de baarmoeder onder toezicht worden gesteld.”….Stel je voor je kind is nog niet ter wereld gebracht en een vreemde heeft al beslist over jouw leven en dat van die nog geboren moet worden. Stel je voor dat de WHO de macht pakt……en je geestelijk gewoon bekwaam bent.

 7. We gaan het vanzelf merken of niet.. ik hoop echt van niet!
  Sugharit Bhagdi was ook zeer overtuigd. Door zijn onheilspellende berichtgeving+uitleg kon ik destijds nachten niet slapen, omdat een van mijn kinderen 2x geprikt is. Zij vond dat ik niet in conspiracys moest geloven. Alleen de derde spuit kon ik voorkomen.
  Ze is de enige die me c o n s t a n t waakzaam houdt aangaande die kwaadaardige leugenspuit! Maar of dit doemscenario uitkomt is maar afwachten. Daarom belast ik haar met niets. Ze is er niet mee bezig en ik wil haar zeker niet bang maken. Die troep zit in háár lijf en IK ben bezorgd..tja.
  De macht van de massa is ook haar gevaar. Komt tijd komt raad komt helderheid.

 8. Het is me niet duidelijk waarop die voorspellingen gebaseerd zijn. Dat het niet goed gaat is wel duidelijk, zo’n 17.000.000 mensen wereldwijd dood door de prik. Sommigen denken dat dat aantal te laag is en dichter bij de 20.000.000 ligt. In elk geval zijn onvruchtbaar gemaakte mensen niet meer in staat de grootte van de bevolking in stand te houden.
  Nu wordt de vogelgriep een bedreiging genoemd, maar ik denk dat het weer bangmakerij is. Als er veel meer mensen zullen sterven gaan ze het daaraan wijten. En natuurlijk aan “klimaatverandering”, ook zo’n leugen om mensen angst aan te jagen.
  Er zijn geen pandemieën, die leugen wordt gebruikt om mensen te controleren en te onderdrukken. De WHO wil dat in een verdrag nog verder uitbreiden. Het idee dat die psychopaten Tedros en Bill Gates de baas over ons willen zijn. Ik doe niet mee. Deed ik al niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in