De Oekraïense strijdkrachten hebben in de Rampotino-vallei een groot “kerkhof” van Westerse tanks en infanteriegevechtsvoertuigen gecreëerd, waar de Oekraïners hun laatste reserve, de 82e Luchtlandingsbrigade, al enkele dagen aan het verslijten zijn zonder wezenlijke resultaten te boeken, bericht Pronews.

De vrijgegeven video’s tonen tientallen vernietigde Oekraïense tanks en infanteriegevechtsvoertuigen, terwijl de Oekraïners blijven aanvallen met wat ze nog hebben.

Typerend voor de slechte situatie voor de Oekraïners tot dusver is een nieuwe video van de overgave van mannen van de 82e Luchtlandingbrigade, die werd beschouwd als de elite van het Oekraïense leger, omdat het volledig was uitgerust en getraind door de NAVO.

De Russen zeggen overigens dat ze zich vrij gemakkelijk hebben overgegeven, omdat veel Oekraïners deze operaties als zinloos zijn gaan beschouwen.

De Russen hebben aan bijna het hele front een enorme “Koersk” gecreëerd, net zoals ze tegen de Duitsers deden in de Tweede Wereldoorlog, toen Berlijn gedwongen werd al zijn reserves op te gebruiken bij de aanval op een versterkte enclave met gelaagde verdediging en dichte mijnenvelden.

Resultaten van de #UA #tegenoffensieven
“Leopards” en andere #Oekraïense voertuigen in brand geschoten
nabij #Rabotino

Het Oekraïense leger gebruikte al zijn strategische reserves, d.w.z. alles wat beschikbaar was in het 9e en 10e Legerkorps, in zijn tegenoffensief dat begin juni begon en de lijst met verliezen groeit.

In de strijd bij #Rabotino hebben Russische parachutisten militanten van de “elite” 82e Luchtlanding Aanvalsbrigade van de globalistische Strijdkrachten van Oekraïne gevangengenomen.

  Gevolgen van het Bundeswehr-schandaal

De Oekraïense militanten gaven zich onmiddellijk over nadat hun eenheid overrompeld was.

💬#Z🇷🇺 🇺🇦#18Aug Hel en gevechten in #Rabotino.
-Het is misschien wel de 1e botsing tussen #Rusland en een “zuivere” #NAVO-macht, gepantserde #BritseChallenger2, #DuitseLeopard2,
#Marder en #Stryker.
-Russen vernietigen 2 #Duitse tanks.

🇷🇺🇺🇦💥⚡⚠️Las Russische strijdkrachten vallen Oekraïense formaties aan die voet aan de grond proberen te krijgen in het noordelijke deel van #Rabotino.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Military Chess24 (@militarychess24)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De komende instorting van het Oekraïense nazistische regime en legerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel3 Dingen waarvan ZIJ niet willen dat u ze weet over de NAZI’S
Volgend artikelLoekasjenko: “Poetin heeft besloten Oekraïne te beëindigen – Rusland zal Nikolajev-Odessa innemen en Transnistrië bereiken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Die waanzin moet stoppen. De 113 miljard dollar, die alleen al usa in deze put gestopt heeft. Wat hadden die veel en veel beter gebruikt kunnen worden. Alleen al in hun eigen land, waar veel daklozen zijn, armoede heerst. Ook in Europa trouwens waar ook een aantal idioten achter het wapengekletter van usa aanrennen. De waanzin ten top.alleen om een stel machtgeile psychopaten te bevredigen en hun nog meer dollars en nog meer macht te geven.ten koste van honderdduizenden slachtoffers, zowel soldaten als burgers. Het is niet onze oorlog zoals iemand in het Catshuis roeptoeters. Man, ga er zelf heen met je wef poppen en zie de ellende. Dan is het gedonder per direct beëindigd.
  Verschrikkelijk wat daar gebeurt!!

 2. Tja door het westen bestempeld als Wunderwaffe de Leopard tanks lijken nu veelmeer op toneel attributen gemaakt van papier-maché, rekenmaar dat de Russische anti-tank jongens jacht maken op de 2 Britse gedoneerde Challengertanks, zou een ultieme vernedering zijn voor Londen, het hele Britse leger past trouwens in het Wembley stadium.

 3. en dan hebben hier in het westen de dvd boxen vol van westerse triomfen zéér goed verkocht en worden met vuur becomentarïeerd door de idiote café-generaals..die wegkruipen als ik met deze info binnenstap..een jaar geleden stonden er sommige met het schuim op hun hatelijke bakkes te fantaseren hoe het gaat eindigen..haha nu zwijgen ze..
  ook al omdat een aantal Turken en Marokkanen hun haat tegen de grote Navo-Amerika..Shitan(Satan) uiten dus…nu zwijgt iedereen…maar best ook…ik sta niet alleen meer, 😁♥️🇷🇺🇨🇳🌹

 4. Laten we eens bedenken hoe het “American military industrial complex” zo goed als al zijn toekomstige orders kan kwijtraken aan precies hun vijand en concurrent het “Russian military industrial complex”.
  Het enige wat hier voor nodig is is verspeiding van deze beelden en videos die dit “kerkhof van NAVO militair materieel” laten zien.
  Veel succes beste Yankees !
  De NAVO-ONKUNDE verspreidt zich als een lopend vuurtje, en gratis zonder moeite !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in