In een toespraak op de Munich Security Conference vertelde de Amerikaanse vice-president Kamala Harris de aanwezigen: “De Verenigde Staten hebben formeel vastgesteld dat Rusland misdaden tegen de mensheid heeft begaan.” Voor de aanwezigen leek dit de basis te worden voor een daadwerkelijke oorlog tussen de VS en Rusland. Het meest trieste deel: het is opzettelijk bedrog, schrijft Hal Turner.

Hier is een video van de opmerking van Harris:

Wanneer een gekozen functionaris van een land dit soort taal gebruikt, in het openbaar, over de leiders van een ander land, begint dat het proces van het opbouwen van een dossier; een dossier dat over het algemeen, historisch gezien, de basis wordt voor oorlog.

De aanwezigen van de Munich Security Conference, blijkbaar met een soort Bijbelse “haak in de kaak” toonden zich nuttige idioten en braken in applaus uit toen deze woorden van wereldoorlog werden gesproken:

In plaats van afstand te nemen van de activiteiten die de wereld op het huidige punt hebben gebracht, voeren deze mensen de activiteiten op en maken ze het alleen maar erger.

De opmerkingen van VP Harris zijn niet gebaseerd op de werkelijkheid, maar op waanvoorstellingen. Geen enkel rationeel persoon kan tot haar conclusie komen, maar toch heeft een hele Amerikaanse regering “formeel vastgesteld …..????”.

Welke personen hebben deze vaststelling gedaan? Volgens welke methode? Welke feiten leidden hen tot deze conclusie?

Specifiek, welke “misdaden” beweren zij?”

Geen antwoorden op deze vragen.

Hal Turner Redactionele Opinie

Mijn publiek weet dat ik al maanden de acties van de Amerikaanse regering ter ondersteuning van het nazi-regime in Oekraïne betreur. Wij hebben wapens, munitie, raketten, nu tanks en misschien, in de toekomst, vliegtuigen geleverd. Wij hebben ONZE surveillancevliegtuigen gebruikt om Russische troepen en bevoorradingsdepots te lokaliseren, en expliciet nauwkeurige GPS-coördinaten doorgegeven die Oekraïne vervolgens gebruikt om wapens af te vuren en die troepen te doden.

  De NAVO - verslagen door een kok en een groep veroordeelden

Maar terwijl wij zulke dingen doen, hebben wij het lef om publiekelijk te zeggen: “Wij nemen niet deel aan dit conflict.” Onzin. We doen wel degelijk mee. We zijn alleen niet degene die de trekker overhaalt.

Ik heb mijn publiek herhaaldelijk gewaarschuwd dat Rusland ons vroeg of laat tot “medestrijder” of “deelnemer” aan de oorlog in Oekraïne zal verklaren, en als Rusland die verklaring aflegt, is dat überhaupt voldoende om ons aan te vallen.

U hebt gezien hoe een regering zoiets doet: een ambtenaar komt naar buiten en zegt publiekelijk: “Onze regering heeft formeel vastgesteld dat …” en wham, dat is alles wat nodig is.

Kamala Harris deed het zojuist door te zeggen dat de VS “formeel heeft vastgesteld dat Rusland misdaden tegen de menselijkheid heeft begaan.” Ik verwacht nu dat de Russische president Poetin in zijn komende nationale toespraak op 21 februari een soortgelijke uitspraak zal doen over de Verenigde Staten (en de NAVO). Ik vermoed dat hij iets zal zeggen als “Rusland heeft formeel vastgesteld dat de Verenigde Staten (en de NAVO) actieve medestrijders en deelnemers aan de oorlog in Oekraïne zijn.”

Als hij dat zegt, na wat Harris zojuist in München heeft gezegd, dan staat de derde wereldoorlog voor de deur.

Ik vermoed dat we zullen worden aangevallen. Hier, in de Verenigde Staten.

Ik vermoed dat er raketsalvo’s zullen worden gelanceerd tegen doelen in DIT land.

Ik vermoed dat onschuldige Amerikanen zullen worden gedood. Hier. In Amerika.

Allemaal omdat Oekraïne niet wilde stoppen met het bombarderen van de mensen in Luhansk en Donetsk, en de Verenigde Staten dat aanmoedigden. De Verenigde Staten (en de NAVO) hebben dit allemaal bewust gedaan. Zij wilden een oorlog beginnen.

  Verval en ondergang van het door de VS gedomineerde Westen

De personen binnen de Verenigde Staten en de NAVO die dit hebben gedaan, moeten ter verantwoording worden geroepen.

UPDATE 8:17 AM EST —

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, heeft het formele besluit bekendgemaakt:

Op basis van een zorgvuldige analyse van de wet en de beschikbare feiten heb ik vastgesteld dat leden van de Russische strijdkrachten en andere Russische functionarissen misdaden tegen de mensheid hebben begaan in Oekraïne. Leden van de Russische strijdkrachten hebben Oekraïense mannen, vrouwen en kinderen op executoire wijze vermoord; burgers in gevangenschap gemarteld door middel van afranselingen, elektrocutie en schijnexecuties; verkrachting; en samen met andere Russische functionarissen honderdduizenden Oekraïense burgers naar Rusland gedeporteerd, waaronder kinderen die onder dwang van hun familie zijn gescheiden. Deze daden zijn niet willekeurig of spontaan; zij maken deel uit van de wijdverbreide en systematische aanval van het Kremlin op de Oekraïense burgerbevolking.

Misdaden tegen de mensheid worden alleen vastgesteld voor de meest flagrante misdaden. De vaststelling van vandaag onderstreept de ontstellende omvang van het menselijk leed dat Moskou de Oekraïense burgerbevolking aandoet. Deze vaststelling weerspiegelt ook de grote betrokkenheid van de Verenigde Staten om leden van de Russische strijdkrachten en andere Russische functionarissen ter verantwoording te roepen voor hun wreedheden tegen de bevolking van Oekraïne.

Deze misdaden mogen niet ongestraft blijven. Alle verantwoordelijken moeten ter verantwoording worden geroepen. Zoals uit het besluit van vandaag blijkt, zullen de Verenigde Staten gerechtigheid voor de bevolking van Oekraïne nastreven zolang dat nodig is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De deskundigen liegen tegen uVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland voert de druk op

Lees meer over:

Vorig artikelAls Kiev de Krim aanvalt, staat heel Oekraïne in brand
Volgend artikelWaarom maken de VS zich sterk voor een oorlog met de twee landen die cruciale medicijnen, zeldzame aardmetalen en uranium leveren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

  • @NIKNOK
   Maar kun je er dan wel voor zorgen, dat mijn zus, die daar woont, die vreselijk wakker is etc etc dan niet geraakt wordt?. Mag ik jou ter verantwoording roepen voor je uitlatingen wanneer zij als onsvhuldige geslachtofferd wordt in deze elite-oorlog?

   Weet je dat ik gruwelijk baal en kwaad wordt vanwege dergelijke onzinnige opmerkingen?

   De elite zit met een dikke sigaar, hun glas champagne en een volle buik lekker onderuit gezakt op hun luxe zetels, terwijl aan beide kanten onschuldige slachtoffers vallen……

   Denk svp eerst eens goed na voordat je zoiets roeptoetert.
   En…. zodra de bommen gaan valken, wordt het Westland van Nederland (Pernis, de kassen etz.) ook niet ontzien….
   Heb je al een veilige bunker gegraven en voor een maand of 3 voedsel, water en alle andere noodzakelijke voorzieningen ingeslagen?

   Slaap lekker…..

   • OOPS,
    Ik heb uw reactie gelezen, ik respecteer uw woorden, persoonlijk vind ik deze oorlog vreselijk, het is een drama voor alles wat leeft, dus niet alleen voor de mensheid, ik maak echter wel een paar woorden vuil aan de Amerikaanse overheid, deze despoot die de gehele aardkloot in zijn greep houdt en zich van alles kunnen permiteren zonder dat het gevolgen heeft, uit de VS komt veel moois maar niet van de politiek, het is hoog tijd dat de hegemonie van de VS teneinde komt, Assange en hoe zij in de VS met hem om zijn gegaan, de VS zou staan voor rechten van mensen en de democratie, we weten toch wel beter inmiddels, wat anderen hierop de website schrijven dat is hun verantwoording, ik haat echt de politiek van de VS en dat doen er velen in de wereld, ik ga niet schrijven bombardeer ze maar naar de hel, terwijl zij hele bevolkingen wel naar de duisternis bombardeerden, ben niet pro Putin want ook dat is net als Biden slechts 1 persoon, Rusland staat voor veel waar de VS helemaal niet voor staat, de situatie in het land van Zelensky en zijn Azov Nazi vrienden, juist dit soort zijn ook vaak vrienden geweest van de VS, DE GESCHIEDENIS is zich weer aan het herhalen, triest eigenlijk maar misschien kan Rusland het tij nu met steun van anderen voor immer keren, ooh wat hoop ik dat, because zoals Queensryche uit Seattle zingt We are on the roads to madness!!!
    Groet aan U van een vrije geest en voor rechten maar dan ook voor iedereen!

   • Nee. Als uw zus zo wakker is dan zou ze er goed aan doen om als de sodemieter uit bv New York of waar dan ook te vertrekken naar een wat meer afgelegen gebied. Die keuze heeft ze, ook als dat ongemak betetekent.
    Ik woon zelf al jaren in de VS en er zijn goede redenen dat ik niet in of zelfs maar dichtbij een grote stad wil wonen. Dat betekent automatisch ook een minder goede/minder goed betaalde baan, maar dat zij zo. Die keuze heb ik zelf gemaakt.

    En het spijt me het te moeten zeggen, maar een belachelijk groot deel van de Amerikanen voldoet aan het stereoptype beeld; vet, luidruchtig, arrogant, onwetend. En helaas voor een groot deel gehersenspoeld door de media.
    Nee, een groot deel van de bevolking hier heeft helemaal geen trek in oorlog met Rusland. Maar er zal toch echt iets moeten gebeuren om de VS af te stoppen. Aangezien de VS niet bepaald geneigd is te luisteren naar argumenten zal dat dan maar met geweld moeten.

    • Yep! “It’s called the American dream, because you have to be asleep to believe it”. – George Carlin RIP.

     En @ Flardinga, jij probeert de zaken nog wat te verzachten en dat is ok, maar goed beschouwd komt er al héél lang niks goeds meer uit de VS. Zelfs wakkere yanks zien niet een miniem deel van de schade die hun land als sterke arm van het rijke crapuul de hele planeet en alle mensen aan heeft gedaan.

   • mijn vrouw is amerikaanse en heeft familie en vrienden in amerika….ze begrijpt waarom rusland doet wat het doet en veroordeelt amerika…
    ze beseft maar al te goed dat door de acties van haar overheid de kans heel groot is dat amerika doelwit wordt van (nukleaire) raketten en hoopt natuurlijk dat dit niet zal gebeuren…
    nog een geluk dat haar familie en vrienden niet direct in primaire doelwitstreken leeft…
    als je zus snugger genoeg is, dat ze dan verhuist….
    men weet dat er een fregat aan het opstomen is richting potomac rivier..om een kleine 160. km in internationale wateren te gaan aanleggen….een russische fregat geladen met nukleaire wapens die virtueel en reëel gezien NIET uit de lucht geschoten kunnen worden..
    er is ook reeds maanden een duikboot ‘zoek’…een russische geladen met een nukleaire wapen dat tsunami’s kan veroorzaken…..
    drie keer raden waar die zich kan bevinden….
    je zus is ‘wakker’? dat ze verhuist naar het platteland…

 1. En weer de applaus machines,fuck USA en fuck Navo, jullie hebben deze misdaden tegen de burgers van de donbass gedaan,stelletje hypocrieten, tijd dat Putin 🇷🇺 jullie eens gaat vergelden aangaande dit,alsmede voor het opblazen van de Nord Stream, wat heeft mr Putin een ongelooflijk geduld, bewonderenswaardig

   • interessant je link: maar twijfel wel over juistheid inhoud daarvan. Er is geen enkel bewijs dat poetin ooit lid is geweest van wef, sterker veel argumenten en logica “feiten”gelezen dat hij nooit lid geweest was en is van wef of haar voorganger. als de schrijver van je link zo stellig is laat hem dan eerst eens met bewijs komen van zijn gelijk over poetin en t wef. mij komt t over als bangmakerij zonder echte onderbouwing. zelfs als digitale munt in rusland komt zal dat niet verplicht worden zoals ook t gifprikkie en niet indirect verplicht was en niet op basis mrna techniek.

    • @albert, uiteraard is Putin lid geweest van het wef, maar uitsluitend onder het motto; ken uw vijand,ik weiger te geloven dat hij ook in het complot zit, moedertje Rusland is trots op haar geschiedenis en het westen (de Khazaarse Maffia) heeft destijds de ondergang van Rusland gezworen, dat is nu gaande,maar het zal ze niet lukken!!

     • Marc,
      Kijk maar alle lijsten na.
      Putin is op geen van de lijsten terug te vinden van het WEF.
      Alleen zakelijke interesses, en een soort kat uit de boom kijken.

    • In een lnd waar miljoenen mensen nog nooit een bankrekening hebben gehad en nog minder geen Visa kaart is het bijgaans onmogelijk zoiets als een digitaal betalingsmiddel te introduceren.

 2. Misdaden tegen de mensheid ? Ja, daar weet Amerika alles van. Ik wou zeggen, de pot verwijt de ketel dat hij zwart is, maar dat is onredelijk daar geen land in de wereld zo zwart is als de Verenigde staten van Amerika. Meer als 1000 militair basen in 80 landen. Constant oorlog aan het voeren tegen landen die geen enkele bedreiging voor de VS beduiden. Millioenen van onschuldige slachtoffer van een imperialistische staat die in arrogantie niet te overtreffen is, alhoewel deze staat zich liever uitzonderlijk noemt.

 3. Raar maar waar; met liegen zijn ze een eind gekomen.
  De geschiedenis ligt waarschijnlijk al geschreven in de boeken voor het onderwijs: Rusland is gewelddadig
  De hoax , net als Besmettelijke A ziekten gaat door.
  Denk dat men hiermee vrijwilligers zoekt voor het front. De 📺 kijker.

  • De volgende hoax is ws de echte bom die op de verenigde Staten gaat vallen.
   We weten ook al wie dit heeft gedaan Rusland wie anders
   Geen probleem voor de ‘ suddenly dead ‘ 🏝

 4. Dat de Yanks dit überhaupt met droge ogen durven te stellen.
  Sinds 1945 hebben de US of A met hun smerige oorlogen, staatsgrepen en andere illegale (CIA)-acties zo’n 20 miljoen slachtoffers veroorzaakt en die teller loopt op.
  Het wordt hoog tijd dat de Yanks hun arrogante gedrag door de strot wordt geduwd en grondig ook!

 5. Het gemiddelde IQ van de “Amerikaan” is niet om over naar huis te schrijven, sommigen van hen weten niet eens de naam van de staat die naast de hunne ligt, dus veranderingen, demonstraties in de tijd en trant van de nutteloze verloren Vietnam oorlog ligt reeds lichtjaren achter hun.

 6. foto past er goed bij “the Clown”
  dit is echt het niveau van een kleuterschool clown
  als dit zo door gaat gaan de uitgedeelde jodium-pillen ook niet meer helpen

 7. Wat zei Jacques Chirac destijds ook alweer? Oh ja, dit was een perfect moment geweest om je mond dicht te houden. Goed voorbeeld dit.

 8. Waar was die toespraak van Harris? In het Sportpalast?
  Vervang het woord Rusland in de verklaring van Blinken door Oekiland/USA en je hebt de waarheid.

 9. Dat zegt Amerika??? Oorlogsmisdaden tegen de mensheid?
  Je hoeft niet eens zoveel jaren terug.
  De Oorlogsmisdaden ja, daar weet Amerika alles van.
  Maar wat denk je van misdaden van de laatste 3 jaar.
  Zullen we daar eens mee beginnen?

 10. Misdaden tegen de mensheid zijn er ook begaan door BioNtech/Pfizer, Johnson en Johnson, Atrazeneca enz, gaan ze nu dan ook eindelijk oorlog voeren tegen de farma-maffia? Het zou hoog tijd worden!

 11. Toch kan ik me niet voorstellen dat iemand zo glashard staat te liegen zonder een spiertje te vertrekken. Die Harris moet wel strak staan van de Cocaïne of het is een robot. In een video van Igan is erg goed te zien dat het niet klopt met haar, op 15m.30 https://www.bitchute.com/video/CUY6majuwyFx/

  Een andere video laat zien wat er mogelijk is met trucages die ook in films worden gebruikt. Als je dat gezien hebt weet je eigenlijk totaal niet meer wie wat en waar iemand iets zegt, voorbeelden van Bush, Biden, Trump en de Paus) https://www.bitchute.com/video/kVvAYPQCLUm7/

 12. Waar is Amerika in afgegleden? Eerst maar eigen misdaden afwegen??Afganistan Syrië Joegoslavië Irak Oekraïne? Vietnam kunnen nog wel even door gaan vuile hypocrieten. Ze denken echt dat de mensheid zooo blind is.

  • Afgegleden? Amerika is ontstaan door misdaad en massamoord! Massamoord tegen de oorspronkelijke bevolking. Sinds dag 1 is het een moorddadig psychopatisch regime dat wereldwijd dood en verderf zaait.

   • dat is bs…IEDER volk, ras, subras, ethnische groep heeft zich daaraan ‘schuldig’ gemaakt…van de romeinen, grieken, byzantijnen tot de mongolen, de moren enzovoort….de ‘zwarten’ waren ook niet lief voor mekaar en sloegen mekaar in de ketting om mekaar door te verkopen als slaaf…
    de ‘indianen’ vochten ook bittere gevechten uit onder mekander voor grondgebied, grondstoffen, vrouwen, slaven….en hadden er ook geen problemen mee vijandelijke stammen uit te roeien…
    waar jij de ‘amerikaan’ van beschuldigt, daar is IEDER ras, subras, ethnische groep, volk, stam of wat dan ook schuldig aan…dit gezegd zijnde maakt het het niet goed wat de amerikaan de voorbije decennium gedaan heeft……HUN ‘wijze’ opleggen aan anderen…..door middel van oorlog en verderf…..nou ja..de ussr probeerde dat ook te doen, de EU doet het ook bij monde van de NATO, de massamoorden in afghanistan, servië enzovoort zijn daar duidelijke voorbeelden van…..
    WIJ zijn daar ook schuldig aan….lol

 13. Beste Mensen

  De zogenaamde Enige Wezens
  Die Misdaden mogen begaan
  Tegen allerlei Wezens
  En het ook ten aller tijde doen
  Die moeten continu iets bedenken
  Om de misdaden voort te kunnen zetten
  Liegen en bedriegen is hun vak , kunde , kennen
  Hun verbeelden het zelf recht te hebben
  Te bepalen wat Goed en wat Slecht is
  Vervolgens dat een ander op te leggen
  Niks wetende over Zijn / Haar eigen belichaming
  Alles is Èèn
  Èèn is Alles
  Alles is opgebouwd uit een samen bundeling van Energieën
  Positieven en Negatieven
  Zonder het èèn bestaat er geen ander
  Haat drijft alles uit elkaar
  Liefde brengt alles bij elkaar
  Wie het Weet wat die eet
  Die het Weet hoe die heet

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in