Na een geweldige twee jaar als infectieziektedeskundige, ga ik verder. Ik ben nu een expert in no-fly zones en Midden-Europese zaken. Enthousiast over deze nieuwe kans,” zag ik in een recent bericht.

Gaat u zijn deskundig advies opvolgen over hoe de Russische agressie tegen Oekraïne te bestrijden? schrijft Mark McDonald.

U volgde zijn “advies” op over maskers en injecties. Waarom dan niet bij een oorlog in Europa? Ik hoop dat u inmiddels allemaal uw lesje geleerd hebt: volg niet blindelings deskundigen. Zij liegen tegen u. U moet zelf beginnen na te denken.

Het is de laatste tijd nogal koud geweest hier in Los Angeles. Ik zag een vrouw buiten op een bankje in het park zitten, met een masker op. “Waarom draagt u dat?” Vroeg ik haar. “Het houdt me warm,” zei ze. Van angst naar gezichtsverwarmer. Vooruitgang? Wellicht zult u aanvoeren dat het haar “keuze” is om een gezichtsluier als gezichtsverwarmer te gebruiken. Dat is redelijk. Maar wat als die keuze een illusie is? Wat als wij allen zijn voorgelogen en geconditioneerd om ons bezig te houden met gedrag dat onszelf en anderen schaadt, terwijl wij in de veronderstelling zijn dat wij gewoon een keuze maken?

Als u geen moslimvrouw bent die haar legitimatiebewijs laat zien, geen chirurg die in de operatiekamer een patiënt opereert, of een misdadiger die een misdaad begaat, dan hebt u er niets te zoeken om uw gezicht te bedekken. Het tegendeel geloven maakt u tot een dwaas. Dat grote groepen mensen zich zo blijven gedragen, riekt naar een culturele injectie – vergelijkbaar met een mRNA-injectie – van giftigheid, een herdefiniëring van waarden die tot wijdverbreide sociale schade heeft geleid. Waarom maken zoveel mensen zulke slechte keuzes? Zij hebben zich laten leiden door deskundigen.

  Europa kan achteruitgang en deïndustrialisatie tegemoet zien door in "door de VS gedomineerd systeem" te blijven

Het probleem is dat deskundigen niet altijd eerlijk zijn. Denk maar aan Anthony Fauci, die door senator Rand Paul meermaals als leugenaar ontmaskerd is. Wanneer de waarheid wordt opgeofferd als er aanbevelingen worden gedaan, kan er geen echte keuze zijn. Daarom is geïnformeerde toestemming van fundamenteel belang bij het verlenen van medische zorg. Een arts die een patiënt zegt in te stemmen met een ingreep alleen maar omdat “die goed voor u is”, handelt noch verantwoordelijk, noch ethisch. Hij moet zowel alle zinvolle risico’s als de mogelijke voordelen vermelden; anders kan een patiënt geen keuze maken om de aanbeveling te aanvaarden.

Zelfs als zij eerlijk zijn, kunnen deskundigen ook ondeskundig zijn in het geven van advies, ondanks hun beheersing van de informatie binnen hun gebied van deskundigheid. Een brandweercommandant kan precies weten hoe vuur zich door een gebouw verspreidt, en dat muren en deuren de opmars ervan vertragen. Zijn aanbeveling aan scholen om alle deuren van klaslokalen gesloten te houden – zelfs in de zomer – om kinderen te beschermen tegen overlijden in een brand, zou echter dwaas zijn. En het moet genegeerd worden als het ontvangen wordt.

Twee volle jaren lang volgden de mensen eenvoudig het advies van deskundigen – tot hun nadeel. Toen de politiek veranderde, kwam er op magische wijze een einde aan de pandemie. Nu “kiezen” de mensen ervoor om in angst te blijven leven, of om als dwazen te leven. Helaas hebben velen hun les niet geleerd, en nu de nieuwe crisis du jour zich verplaatst naar Rusland en Oekraïne, maken zij dezelfde fout door zich te scharen achter een eensluidend politiek narratief dat elke afwijkende mening, elke vraag, elk onderzoek of genuanceerd standpunt aanvalt als verraderlijk en onfatsoenlijk. Dit klinkt maar al te bekend.

  17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteld

Net zoals men kon aanvaarden dat een Chinees virus zich over de wereld verspreidde zonder te pleiten voor een onbeperkte stopzetting van alle leven, kan men nu aanvaarden dat een Russische invasie zich over Oekraïne verspreidt zonder te pleiten voor steun aan een grootschalige oorlog tussen de VS en Rusland. Twee jaar lang werd een veilige en doeltreffende vroegtijdige behandeling van een virus aangevallen als onverantwoordelijke kwakzalverij. Alle wegen leidden naar universele vaccinatie, die nu een volslagen mislukking blijkt te zijn geweest en waarschijnlijk de ontwikkeling van kudde-immuniteit en het uitsterven van de virusbesmetting belemmert.

Het ziet er nu naar uit dat de enige weg die ons nog openstaat een internationale oorlog is. In een recent advies van de regering wordt gesuggereerd dat het belangrijk is om “veilig te blijven” door twee meter uit elkaar te blijven en dekking te zoeken in een schuilkelder. Ons wordt ook verteld dat het een teken van deugd is om de benzineprijzen van $7 per gallon te aanvaarden als teken van steun aan het Oekraïense volk. Oh, en waarom zou u uw auto ook niet inruilen voor een elektrische auto. Meer lijden betekent dat u een beter mens bent. Wat zult u deze keer opofferen, om de weg te volgen die door deskundigen wordt aanbevolen?

Tot nog maar een maand geleden groeide de druk om het in eigen land over een andere boeg te gooien – torenhoge inflatie, stijgende brandstofprijzen, een invasie over onze zuidgrens. Toen de dreiging van vernietiging door een virus uiteindelijk een keizer zonder kleren bleek te zijn, groeide de kracht van de stem van het volk, en zowel de politici als de deskundigen die hen steunen begonnen bang te worden. Corrupte linkse politici begonnen te vallen, zowel door gewone als door herroepingsverkiezingen. De herfstverkiezingen werden een totale nederlaag voor de Democratische partij, die grotendeels verantwoordelijk was voor de ineenstorting van het land in minder dan een jaar.

  Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat Covid-19 vaccinatie tot ontvolking gaat leiden

Nu is er een nieuwe dreiging van vernietiging, een die wij werkelijk kunnen meemaken als wij blijven luisteren naar de deskundigen die pleiten voor een nieuwe oorlog. Misschien is het tijd voor de mensen om zelf na te denken en de eeuwenoude vraag te stellen: “Cui bono?” Er is een grote kans dat degenen die hun steun achter een beweging werpen er zelf beter van worden. Wilt u dat ook?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne: Door de V.S. gefinancierde neonazigroep kruisigt man, verbrandt christelijke iconen – gefotografeerd met Amerikaanse militairen
Volgend artikelDe vaccins staan op het punt terug te slaan in Nederland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Op mij kwam het over vanaf dag één alsof de mensheid, althans een heel groot gedeelte daarvan, leek het zelf te willen.
  Dus harde maatregelen om het even waartegen, zich te laten welgevallen!
  Echter voorafgaand aan het wereldwijde angstverhaal, zag ik dat er telkens en ook weer wereldwijd, allerlei zeer agressieve criminele handelingen constant op de MSM herhaaldelijk werden tentoongesteld.
  Men moest een collectieve agressie tegen geweld opbouwen, want wanneer er dan weer iets plaatsvond wat bestraft moest worden, was iedereen inmiddels daar best wel mee eens, ongeacht de mate van straf.
  Denk aan de verregaande covid maatregelen, zoals thuis blijven, geen omhelzing, niet meer bij elkaar komen noem het maar op, dan zag je dat heel agressieve optredens van met name BOA’S zelfs aangemoedigd werden!
  Kortom, de wereldleiders hebben misbruik gemaakt van het zeer menselijke kuddegedrag om macht over het volk te krijgen!

 2. https://www.xandernieuws.net/algemeen/opnieuw-speculaties-over-openen-andere-dimensies-na-heropstarten-large-hadron-collider-cern/

  Ondertussen ook geen SF meer .
  Vooral de laatste allinia is intresant .
  Quote”Met deze ‘warp’ tech zou het in theorie eveneens mogelijk zijn om de bestaande ruimte-tijdlijn te manipuleren en veranderen, om die zo tot een bepaalde ‘gewenste’ uitkomst te leiden. Er zijn speculaties dat dit reeds wordt gedaan om een groot ‘ontwaken’ over de wereld voor te zijn, en vanuit religieus perspectief een verwacht en voorzegd ingrijpen van God, of het Licht, te voorkomen. Deze ‘eindtijd’ zou in dit geval dan niet met een beloofde verlossing eindigen, maar de mensheid – althans, het deel dat deze apocalyps zal overleven – in een afschuwelijke ‘eeuwige’ gevangenis storten.”

 3. Berichtgeving , om half negen juist dat studio sport afgelopen was heeft Rutte Poetin de oorlog verklaart Rutte heeft hem duidelijk gemaakt dat hij 15 vliegtuigen zal inzetten waarop Poetin heeft gezegd wij zetten er 200 in tegen jou maar dan wel bommenwerpers dit was bedreigend en Rutte heeft hem meteen laten weten dat NL 25 tanks zal in zetten waarop Poetin heeft gedreigd er 150 in te zetten en nou was voor Rutte de maat vol en zij wij zullen 50000 soldaten op je af sturen nog geen minuut later kwam het antwoordt van Poetin, ha ha ik stuur een half miljoen soldaten naar jullie toe en toen heeft Rutte hem geantwoord de oorlog gaat niet door ik zou niet weten waar ik al die krijgsgevangen moeten laten.

 4. Wie volgen gekken? (NWO, Kalergi, Bilderberg groep, Soros, deskundigen, WEF, Biden, Rutte, Leyen, Macron, Trudeau,Khomeini)

  antwoord: andere ruggegraatloze gekken.

 5. Dat geldt ook voor millieu en zo.

  Jaren 90: eieren: 4 per week:pure zelfmoord.
  Nu: kan niet gezonder.

  Auto’s: meeste fijnstof komt van diesels en scooters.
  Nu: nee hoor, komt van banden en remvoeringen

  Energie: windmolens en zonnepanelen lonen.
  Schijnbaar zo, omdat de energieprijs torenhoog is.
  Werkelijkheid: alleen voor de producenten ervan.

  Opa, hoe kregen we vroeger licht voordat er kaarsen waren?
  Met electriciteit….

  Atoomcentrales zijn het veiligst en het effectiefste.

 6. Veel ´deskundigen’ zijn gekocht.
  Alles en iedereen is immers te koop, deskundige aan het woord?
  Gelukkig zit er een aan/uit knop op radio en tv.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in