Australië voert mogelijk voetboeien in om burgers te controleren, foto via YT.

De Australische minister van Arbeid, Stuart Robert, sluit de invoering van elektronische enkelbanden niet uit om ervoor te zorgen dat de bevolking zich aan de coronaire beperkingen houdt en thuis blijft. Zelfs degenen die de omstreden vaccins hebben genomen, kunnen worden gedwongen enkelbanden te dragen.

Australië heeft tijdens de Coronapandemie een veel repressiever en autoritairder beleid gevoerd dan vele andere landen en is er door critici van beschuldigd de mensenrechten te schenden en zijn burgers te behandelen op een wijze die volstrekt onaanvaardbaar is.

In een interview met NCA NewsWire bevestigt de minister van Arbeid van het land, Stuart Robert, dat het zelfs niet uitsluit om de eigen bevolking elektronische voetboeien op te leggen – om ervoor te zorgen dat zij zich aan de beperkingen houden en de vastgestelde regels voor quarantaine thuis volgen.

“Welke ideeën heeft u hiervoor? Regelmatige bezoeken, inspecties om zeker te zijn dat mensen thuis zijn, enkelbanen of bewaking? Hoe gaat u dit implementeren?”, vraagt journalist David Speers aan de minister.

Dit alles moet worden uitgewerkt voordat het nieuwe beleid wordt gepubliceerd”, antwoordt de minister, en NCA NewsWire meldt dat men geen van de bovengenoemde maatregelen uitsluit.

Stuart Robert maakte ook van de gelegenheid gebruik om te wijzen op andere autoritaire methoden die reeds worden toegepast om de naleving van de verplichte quarantaine te waarborgen.

“De politie kan op willekeurige tijden bij u opduiken, ze kunnen bellen. Gezondheidsafdelingen van verschillende jurisdicties kunnen bellen”, zegt hij.

Het Australische regime, dat een zeer repressief Coronabeleid voert met wijdverspreide lockdowns en beperkingen van de vrijheden van de burgers, zal ook niet toestaan dat gevaccineerden uit de quarantaine in eigen land ontsnappen. Ook zij zullen geïsoleerd blijven, zelfs als zij een volledige dosis van een van de vaccins hebben gekregen.

Australië gaat volledig Sovjet over COVID-19: De overheid moedigt burgers aan om buren te verraden die vriendelijke gesprekken voeren

Het is ook niet de eerste keer dat een dergelijke draconische maatregel wordt voorgesteld. Eerder in januari wilde het vermeende conservatieve parlementslid Jeremy Hunt dat het Britse regime GPS-technologie zou gebruiken om Britten in kaart te brengen en te volgen om ervoor te zorgen dat zij zich aan de Coronabeperkingen houden en zich isoleren.

Op de sociale media zijn velen zeer ontstemd over de coronaire beperkingen en Australische politici worden beschreven als dictators die omvergeworpen moeten worden om de draconische maatregelen op te heffen.

Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccins

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here