Australische marine betrapt op verdoezelen van massale bijwerkingen nu matrozen in “kritieke toestand” bezwijken na Covid-19 vaccins

9
HMAS Sydney © Dept of Defence

De mainstream media willen niet dat iemand weet dat matrozen van de Australische marine als vliegen neervallen sinds de Covid-19 vaccins voor hen beschikbaar zijn gesteld.

Talrijke verhalen over de afschuwelijke bijwerkingen die leden van de Australische krijgsmacht hebben ondervonden, zijn volledig van het web gewist. Sommige zijn vervangen door sterk gekuiste propagandastukken waarin wordt beweerd dat er slechts “milde bijwerkingen” worden waargenomen.

Gregg Hunt, de Australische minister van Volksgezondheid, die de experimentele gentherapie-injecties aan de militairen van zijn land opdrong, werd zelf “ernstig ziek”, slechts één dag nadat hij een Covid-19 injectie had gekregen. Dit alles heeft grote tegenslagen veroorzaakt voor de pro-vaccin lobby, die het steeds moeilijker heeft om mensen te overtuigen om zich te laten injecteren.

Nepnieuwsdiensten zoals de NPO hebben gemanipuleerde verhalen over fatale reacties op vaccins gepubliceerd in een poging mensen ervan te overtuigen dat de vaccins “veilig en effectief” zijn. De kat is echter al uit de zak.

“Onze minister van Volksgezondheid ligt nog steeds in het ziekenhuis, de dag nadat hij zijn injectie heeft gehad!”, schreef een vertrouwde contactpersoon in Australië aan Principia Scientific International. “Geen woord over de ziekenhuisopnames bij de marine. Wat een manier om het leger van een land uit te schakelen… Met slechts één injectie!”

Wat minister Hunt van Volksgezondheid betreft, werd in eerdere berichten, die inmiddels zijn verwijderd, gemeld dat hij een “vermoedelijke infectie” had ontwikkeld na zijn injectie, waardoor hij “een nacht ter observatie” moest worden gehouden. Hunt krijgt ook “antibiotica en vocht toegediend” voor zijn bijwerking.

Meer van het laatste nieuws over Covid-19 vaccinverwondingen en sterfgevallen is hier te vinden.

  Ben je op de trein gestapt die naar nergens rijdt?

Australische regering “loopt stilletjes weg” van massale vaccinatiecampagne

Het oorspronkelijke verhaal van de Daily Mail Online, dat niet meer op de site te vinden is, had als titel: “Navy sailors hospitalised after being given Covid vaccinations.” In dit bericht stond dat:

“Een aantal marine matrozen zijn in het ziekenhuis opgenomen nadat ze Covid-19 vaccinaties hebben gekregen op de HMAS Sydney. Defensiebronnen bevestigden dat sommige bemanningsleden van de HMAS Sydney zijn opgenomen in het St. Vincent’s …”

Zelfs in het “Way Back Machine” archief is dit verhaal niet terug te vinden. Principia Scientific International merkt op dat bij een poging om toegang te krijgen tot het verhaal in de Way Back Machine, de hyperlink “ons naar een niet-gerelateerd artikel bracht”.

Nu probeert de mainstream media de situatie aan boord van de HMAS Sydney te verdoezelen. Er zijn nog maar weinig gegevens over van de vaccinatiecampagne aan boord van het schip, en sommige fakenieuws mediahuizen beweren zelfs dat de militairen met spoed naar het ziekenhuis werden gebracht “uit voorzorg” in plaats van om kritieke bijwerkingen te behandelen.

“#breaking Defensie heeft bevestigd dat ‘sommige leden’ van HMAS Sydney ‘milde bijwerkingen’ ondervonden na het ontvangen van een Covid-19vaccin, maar de ziekte is nu verholpen en het schip is vanochtend naar de VS vertrokken voor geplande oefeningen”, twitterde Andrew Greene van ABC News (Australian Broadcasting Corporation).

Ondertussen loopt de Australische regering stilletjes weg van haar plannen om de inwoners van het land massaal te vaccineren. Blijkbaar weten ze iets dat ze de mensen niet vertellen, voornamelijk dat het massaal inenten van mensen vrijwel zeker zou leiden tot massale kwetsuren en doden.

  Enorme pieken in neonatale sterfgevallen na invoering vaccin, blijkt uit gegevens van grote Israëlische ziektekostenverzekeraar

Dus, wanneer blijft toeval niet langer louter toeval? Minister van Volksgezondheid Hunt in ‘kritieke toestand’ na zijn Covid-19 vaccinatie; de regering van Rusland trekt zich terug uit massavaccinatie en nu is de bemanning van HMAS Sydney in het ziekenhuis opgenomen vanwege ‘milde reacties’ van hun Covid-19 vaccinaties, vraagt John O’Sullivan van Principia Scientific International zich af.

Het oude gezegde ‘geen rook zonder vuur’ komt in me op bij het lezen van de gezuiverde versie van de media over de hachelijke situatie van het oorlogsschip… Onze ‘vrienden’ in de mainstream media zijn te snel geweest om ons te vertellen dat sterfgevallen slechts ’toevallig’ in verband kunnen worden gebracht met vaccinatie voordat al het bewijs binnen is.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom verbergen ze deze gewelddadige aanval voor jou? 

Vorig artikelKinderverpleegster schept op over Covid-vaccin tijdens zwangerschap – baby wordt 8 dagen later doodgeboren
Volgend artikelAstraZeneca: wat u moet weten over Covid-19 virale vectorinjecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Maar als je deze horror die nu over ons heen komt vertelt, kijken ze je aan of je een klap van een molen hebt gekregen. Men wil gewoon niet aannemen wat er gebeurt en je wordt weggezet als complotdenker. Maar ik blijf deze info delen op FB en Twitter en hoop dat mensen het ook zullen lezen en hetzelfde zullen gaan doen.

 2. Nepnieuwsdiensten zoals de NPO maar FRontnieuws is niet nep. Alleen verspreiden ze een hoop flauwe kul die geen mens gelooft. Verder dromen jongens en je gaat nog wel meer domme theorieën uitvinden.

  • Ach, steek jij je kop maar even verder in het zand.
   Ik heb zelf maanden gespendeerd om te zien of ik Frontnieuws kon busten om er zeker van te zijn dat ik niet in een fabeltjesfuik zou vallen. Helaas leidde dat tot nu toe alleen maar tot bevestigingen.

   Ik ben er ook niet blij mee. Ik ben altijd een trouwe volger van de NPO geweest, maar ik kan er niet meer omheen dat ze momenteel vooral framen, framen en vooral ook framen en daarmee de grens tussen wat leugen is en wat niet steeds vaker overschrijden. Dat is niet de schuld van Frontnieuws. Ze gooien alleen maar de bal terug die de NPO naar hen gooit. Mss niet superprofessioneel van ze… Dat is dan ook het enige echte verwijt wat er gemaakt kon worden.

   Bovenstaande artikel bevestigt trouwens alleen maar wat ik al maanden verwachtte.

 3. De bedoeling achter deze massale vaccins zijn om massaal onze geboorte trust leeg te kunnen roven, dan praten we over triljoenen en triljoenen. Vooral de burgers uit westerse landen, Bij voorbeeld iemand van 60 jaar kan zo een slordige 100 miljoen euro of dollar (afhankelijk waar je geboren bent) in zijn trust spaarpotje hebben. Dit was ooit een goed bewaard geheim van de regeringen. Zij gebruiken dat geld allang voor hun begrotingen, maar het is eigenlijk niets anders dan ordinaire roof. Als die persoon nu dood gaat en die persoon heeft zijn trust spaarpotje niet geactiveerd, dan vervalt het aan de staat. Dat is de redenen dat de regeringen totaal geen moeite hadden om lucratieve vaccins contracten af te sluiten, om zo iedereen te vaccineren met een experimenteel mRNA vaccin wat nog nooit op de mens is toegepast en dat de kans bestond dat er enkele burgers kwamen te overlijden van die vaccins, was niet zo erg voor die politici. Het levert weer een paar miljard op voor de schatkist en de schuldvraag kon afgedaan worden met zogenaamd onderliggende kwalen. Maar dat er nu zovele gevaccineerde ernstige bijwerkingen krijgen en vele er door overlijden. Zoals in verpleeg en bejaardenhuizen 25 tot 30% komt te overlijden na de vaccinatie. Dat schrikt bij de rest van de bevolkingen erg af en zullen onder geen enkel omstandigheid niet meer gevaccineerd willen worden. Dan zullen de regeringen eerst nog met (extreme) dwang maatregelen komen, om de burgers met valse voorwendsels te komen. Zoals een groen vaccinatie paspoort om weer deel te kunnen/mogen nemen aan de samenleving. Maar als dat ook niet gaat werken, dan hebben de politici een serieus probleem. Want dan ontstaat er volkswoede richting de politici en dat is wel het laatste wat zij willen. Vandaar dat zoveel mogelijk schade van de vaccins verdoezeld wordt en ze een heel klein beetje terughoudend worden.

 4. Ik ben onderhand van mening dat veel bestaande media onderhand opgeheven moeten worden en de werknemers ervan vervolgd moeten worden wegens deelname aan een criminele organisatie. Evenals bijna ALLE regeringen in de wereld.

  De prognoses waren voor dat het spuiten begon al schrikbarend, de kortetermijnprognoses zijn al uitgekomen met horrocijfers en de langetermijnprognoses gaan over een tijdspan die nog niet verstreken is, maar zijn nog veel erger en men blijft maar doorspuiten en veegt alles onder het tapijt. Dat is gewoon massamoord en de media is op zijn minst medeplichtig.

  Mss dat Kaag nog haar zin krijgt met “nieuw leiderschap”… Een complete grote schoonmaak is nodig in alle regeringen waarbij bijna ik vrees dat bijna alle regeringen parlementen en senaten ontbonden moeten gaan worden en er dus nieuwe leiders gaan zitten. Want wat men de afgelopen anderhalf jaar geflikt heeft, daar kan niet een misdadiger tegenop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in