Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, wil het VN‑Ontwikkelingsprogramma (UNDP) zo’n drie miljard mensen in arme landen voorzien van een tijdelijk basisinkomen.

De kosten van het basisinkomen van 2,7 miljard mensen in 132 landen zouden 199 miljard dollar per maand bedragen. Dergelijke middelen zouden volgens de VN “resources  verschaffen om voedsel te kopen en de kosten voor gezondheidszorg en onderwijs te betalen”.

“Reddingsoperaties en herstelplannen kunnen zich niet alleen richten op grote markten en grote bedrijven. Een tijdelijk basisinkomen kan het voor regeringen mogelijk maken om mensen die onder de afsluiting leven een economische reddingslijn te geven”, redeneren ze.

Acute situatie

Volgens de VN zouden 1,67 miljoen mensen in 30 lage-inkomenslanden aan de pandemie kunnen sterven. Het virus zal zich nu snel verspreiden met 1,5 miljoen nieuwe gevallen per week en vooral de ontwikkelingslanden worden erdoor getroffen.

Voorgesteld wordt om het basisinkomen over zes maanden te verdelen.

Spanje

In Spanje zal een basisinkomen, of “burgersalaris”, worden betaald aan de meest kwetsbare huishoudens van het land. Het programma heeft tot doel 1,6 miljoen mensen uit de extreme armoede te halen en degenen die het zwaarst door de pandemie zijn getroffen.

De investering kost het land naar schatting drie miljard euro per jaar.

Finland heeft eerder een poging gewaagd met het “burgersalaris”, zonder het gewenste.

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

  Migrantencrises: Onze dieren zijn niet langer veilig in Europa
Vorig artikelMoslims: We moeten van Duitsland een kalifaat maken
Volgend artikelItalië: 60% van de migranten-pensioentrekkers heeft nog nooit gewerkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. wil je een basis inkomen, dan is het verplicht afstaan van dna, je vingerafdrukken en verplicht de corona-injectie.
  niets anders dan afkopen van je vrijheid.

 2. Onze linkse ‘solidaire’ deugmensen in het Westen zullen dit VN voorstel ongetwijfeld toejuichen… zolang het maar niet ten koste gaat van hun eigen wedden, pensioenen, subsidies en uitkeringen.

  Als het op betalen van de rekening aankomt voor al die mooie voorstellen doet de deugmens immers alsof hij plots last heeft van ‘zwakke schouders’ en schuift hij de rekening door naar ‘anderen met zogezegd sterkere schouders’. Zo is het natuurlijk wel gemakkelijk om de solidaire deugmens uit te hangen…

 3. “VN-voorstel voor een basisinkomen voor drie miljard armen tijdens de pandemie”

  Dit voorstel/plan gaat ons allemaal op termijn treffen, wanneer men onze overheid eens nauwkeurig beschouwd, en tot de conclusie komt dat het precies een van de grote pinautomaten van de Europese Unie is, dan kan men zich voorstellen dat na een tijdbestek Nederland oncontroleerbaar zo arm is geworden, dat er een schifting gemaakt moet worden wie er wel en geen basisinkomen krijgt.

  Deze nivelleringsoperatie hangt natuurlijk van bepaalde factoren af zoals een vrijwillige Bill Gates vaccinatie, een door infrarood scanbare tatoo.

  De in het wetenschappelijke (peer-reviewed) vakblad RSC Advances gepubliceerde naam van het enzym dat door de ‘quantum dots’ in de door Bill Gates gefinancierde geïnjecteerde tattoo – die gebruikt kan worden als merkteken van verplichte vaccinaties – het menselijk lichaam in wordt gebracht: Luciferase.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/onzichtbare-geinjecteerde-tattoo-ontwikkeld-om-100-verplichte-vaccinaties-af-te-dwingen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in