De orgieën van geweld in Stuttgart en Frankfurt hebben duidelijk aangetoond dat veel migranten de Duitse rechtsstaat en haar waarden niet accepteren. Maar dat is niet het enige probleem. Ze willen het land in een kalifaat veranderen. Een van hen is zelfs van mening dat we alles moeten weggooien om dat doel te bereiken. En hoe reageert de Duitse regering. Het verspilt elk jaar miljarden euro’s aan “integratiemaatregelen” die volstrekt zinloos zijn. Wie als buitenlander naar het buitenland komt, moet zich aanpassen aan het land. Als dat je niet bevalt, kan je het land op elk moment verlaten, aldus Politikstube.

Duitse vrouw opengesneden – Syriër voor de rechtbank: Als moslim mag ik dat

  De Duitsers gaan stinken in strijd tegen Poetin: Nemen minder douches als antwoord op de kostencrisis 
Vorig artikelItalië: Generaal Marco Bertolini over de “invasie” uit Afrika
Volgend artikelVN-voorstel voor een basisinkomen voor drie miljard armen tijdens de pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ook walgelijke burgers, die alles maar pikken, we zullen toch milities moeten vormen om onzelf te beschermen, de overheid vertikt het! Ja, op deeze manier krijgen dezionisten hun zin, die blanke slimmerikken, door leugenpropaganda beinvloeden en ze overspoelen, met premitievelingen, die ons net als de zio’s uit willen roeien! Psak het probleem bij de wortel aan, weg met de moslims, maar ook de zionisten die dit verzonnen hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in