EU Hof van Justitie waanzinoordeel: vrije keuze van het gewenste land binnen de EU voor asielzoekers

3
Foto via Facebook Stop-EU-Dictatorship

Al meer dan drie weken geleden heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJ-EU) een uitspraak gedaan waarvan de implicaties pas de laatste dagen in Europa zijn begrepen en die de illegale massale immigratie naar Europa nog verder zal aanwakkeren – en de laatste regelgevende en rechtsstatelijke hindernis, die in ieder geval een flinterdunne laatste obstakel tegen het al te schaamteloze asielmisbruik vormden, uit de weg zal ruimen.

Achter de beslissing van zaaknummer C-517/17 van 16 juli 2020 gaat niets anders schuil dan de daadwerkelijke opheffing van de functionaliteit van het Europese asielstelsel. Het Hof van Justitie, wiens uitspraak voorrang heeft op het geldende nationale recht van de lidstaten, heeft ingestemd met de klacht van een Eritrese asielzoeker die in Italië reeds als zogeheten vluchteling was erkend – en in Duitsland toch asiel had aangevraagd. Dit is een flagrante schending van het Duitse asielrecht en van de voorwaarden die zijn vastgelegd in artikel 16a van de Duitse grondwet, alsmede van de Dublin-regels.

Met zijn uitspraak heeft het HvJ-EU de mogelijkheden voor zogeheten asielzoekers die al “veilig” zijn en in de EU zijn geregistreerd, om hun favoriete land van asiel te mogen kiezen – natuurlijk bijna altijd Duitsland met de beste subsidiepercentages en voordelen – opnieuw enorm uitgebreid: Het is zelfs van toepassing op “vluchtelingen” (zoals de eiser uit Eritrea in de onderhandelde zaak) die niet alleen elders in de Unie een aanvraag hebben ingediend, maar ook voor degenen die daar al zijn erkend, schrijft Jouwatch.

Van nu af aan kan elke zogenaamde vluchteling die overeenkomstig de Dublin-Conventie is afgewezen, zijn of haar terugkeer naar zijn of haar verantwoordelijke EU-lidstaat van eerste opvang saboteren door soortgelijke aanspraken te maken. Goed nieuws in vluchtelingenkringen, dat nu al gretig de rondes maakt – en de “aantrekkingsfactor” nog verder zal verhogen.

  EU begint lidmaatschapsonderhandelingen met Oekraïne

In dit verband zijn de opmerkingen van de rechters over de voorwaarden in “bepaalde EU-landen” een heikele kwestie: in de loop van de nu verplichte hoorzitting moeten de Duitse rechtbanken bepalen of “uitzettingen naar een andere lidstaat ontoelaatbaar kunnen zijn vanwege de onredelijke voorwaarden voor asielzoekers in die staat”. Dit is van een bodemloze schaamteloosheid, die de afzonderlijke EU-lidstaten (die allemaal gebonden zijn aan het Handvest van de Grondrechten van de EU en dezelfde mensenrechtennormen!) ervan beschuldigt geen bescherming te bieden aan asielzoekers. Deze subliminale beschuldiging is een bijl in de geest van de Gemeenschap en verdeelt deze verder.

Het feit dat dit verregaande schandalige oordeel pas nu, na weken vertraging, bekend is geworden, heeft tot verschillend gemopper geleid.

Gepland wetgevingsvoorstel in de EU kan migratiecritici in de psychiatrische zorg plaatsen

Vorig artikelMoslimfamilie smokkelde tienermeisje binnen – in slavernij gedwongen en verkracht
Volgend artikelKajaks, reddingsvesten vliegen de deur uit bij Franse sportwinkel nu asielzoekers zich voorbereiden op de oversteek van het Kanaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik erken geen Europese rechtbank net zo min ik erken dat Nederland een koning heeft. Beide zijn struikrovende en niet democratisch gekozen instituten. Er is geen referendum over geweest maar gewoon toe geëigend. Zodra de Europese revolutie een feit is en die zal er komen net als Hitler deed de rechters aan de galg hangen. Gewoon van zuid naar noord aan de bomen. Ik hoop dat de dag snel komt. Zodra de oorlog tussen Turkije en Griekenland een feit is en de Europese commissie en parlement de kant van de Turken kiezen. Domweg omdat ze bang voor ze zijn. Ik niet want ik weet wat ik ga doen tegen die tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in