60 procent van de immigranten in Italië ontvangt pensioenuitkeringen zonder ooit een uur te hebben gewerkt. Het ‘Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid’ (INPS) betaalt pensioenen aan 97.000 niet-EU-burgers die nog nooit iets hebben bijgedragen of belastingen hebben betaald.

In totaal zijn er ongeveer twee miljoen buitenlanders geregistreerd bij het Italiaanse INPS, meldt Il Giornale. Het aantal mensen met een baan die bijdragen aan hun pensioen zou slechts 1.700.000 bedragen. Dit betekent dat 60 procent van de immigranten in Italië nooit heeft gewerkt en dat hun pensioen door de Italiaanse belastingbetaler wordt betaald.

Uit de INPS-cijfers blijkt dat er vorig jaar zo’n 97.000 pensioenen zijn uitgekeerd aan niet-EU-burgers. Hiervan ontvangen 60.000 mensen een pensioen dat niet gedekt is door eerder betaalde premies. De meerderheid van de migranten die door de Italiaanse belastingbetalers met pensioengeld voorzien worden, blijken oudere familieleden te zijn die via gezinshereniging naar Europa zijn gekomen, aldus Zaronews.

Journalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”

  Lampedusa: Illegale migranten landen tussen badgasten
Vorig artikelVN-voorstel voor een basisinkomen voor drie miljard armen tijdens de pandemie
Volgend artikelOrbán: EU probeerde Corona te gebruiken om ons te “chanteren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ja maar dat wordt dus OF al gereserveerd van de belasting die je betaalt of het is een omslag stelsel zoals hier. ( de werkende van nu betalen voor de bejaarden van nu) door dat bevolkingsgroei steeds meer afneemt is dat al niet meer haalbaar. Groei moet 2,1 kind per gezin zijn. In Italië is de aangroei al heel laag. 1,5 of 1,3 ofzo. Dus dat probleem is er al. Als ze nu NOG meer ouderen gaan toevoegen wordt dat probleem steeds groter.
    NL is ook een arm land in 2060. ( economische berekening hiervan staat ergens online.

  2. Migranten-pensioentrekkers leven van óns pensioen dat , mede om die reden, keer-op-keer gekort wordt.
    Het gehele pensioengebeuren, vooral bij de grotere fondsen , is een verdienmodel voor o.a. managers en andere duistere figuurtjes binnen zo’n fonds.
    Niet voor niets was Koolmees héél blij én ook nog eens gelukkig met het pensioenakkoord, want……………..de gepensioneerden in Nederland is een loer gedraaid, zijn bedonderd en zullen binnenkort weer gekort worden.
    Al eerder gezegd : als een z.g. “bewindspersoon” zegt dat hij/zij blij en gelukkig wordt van de één of andere overeenkomst , dan is dat géén goed nieuws voor de groep waarover ’t gaat, i.c. de gepensioneerden in NL. want “Den Haag” zit er niet voor de bevolking, maar hoofdzakelijk voor zichzelf, de meeste zijn belust op “macht , geld én aanzien”. Ik heb alleen maar minachting voor die zooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in