VN: Merkels’ asielbeleid is een doelbewuste genocide op het Duitse volk

5

Wat zegt het internationaal recht eigenlijk over de eindeloze migratie van ‘vluchtelingen’ naar Duitsland? Alleen al de bevolking van Zwart Afrika zal verviervoudigen van de huidige een miljard tot ongeveer vier miljard mensen in het jaar 2100 als gevolg van een volstrekt onverantwoordelijke en zelf veroorzaakte bevolkingsexplosie. Hoeveel miljoenen of zelfs miljarden van deze mensen zijn van plan zich hier te vestigen?

Europeanen zijn nu al een absolute etnische minderheid op wereldschaal. Volgens de VN-resolutie van 1990, ter gelegenheid van de invasie van Koeweit door Irak, is de poging om een volk door middel van massale immigratie te marginaliseren een reden voor oorlog. Duitsland heeft ingestemd met deze resolutie. Er staat letterlijk:

De Veiligheidsraad veroordeelt de poging van Irak om de demografische samenstelling van de bevolking van Koeweit te wijzigen en de officiële documenten over de bevolkingssamenstelling van de legitieme Koeweitse regering te vernietigen.

En in het “Verdrag inzake de voorkoming en bestraffing van genocide”, dat op 9 december 1948 door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties is aangenomen als Resolutie 260 A(III) en op 12 januari 1951 in werking is getreden, wordt verklaard:

Een persoon wordt geacht strafbaar te zijn aan genocide indien hij met de bedoeling een nationale, raciale, religieuze of etnische groep als zodanig geheel of gedeeltelijk te vernietigen, opzettelijk 1.”.) leden van de groep doodt, 2.) ernstig lichamelijk of geestelijk letsel veroorzaakt (….) aan de leden van de groep, 3.) de groep levensomstandigheden biedt die de groep in staat stellen haar fysieke vernietiging geheel of gedeeltelijk te veroorzaken, 4.) maatregelen worden opgelegd om geboorten binnen de groep te voorkomen, 5.) Kinderen van de groep onder dwang worden overgeplaatst naar een andere groep.

Wat “onze” politici met de Europeanen met gedwongen multiculturalisme doen, namelijk het permanent uitroeien van de Duitse (Franse, Italiaanse…) etnisch-culturele identiteit van oude volkeren, wordt in het geval van Tibet aan de kaak gesteld.

  Ze zijn bang - Links Berlijn opent hotline voor bedreigde politici

In de Bondsdagresolutie 13/4445 van 23.4.1996 veroordeelt de Bondsrepubliek het Chinese immigratiebeleid in Tibet, omdat daarmee de Tibetaanse identiteit “vernietigd” wordt:

Gezien het feit dat de Tibetanen in de loop van de geschiedenis hun eigen etnische, culturele en religieuze identiteit hebben behouden, veroordeelt de Bondsdag het beleid van de Chinese autoriteiten, dat heeft geleid tot de vernietiging van de Tibetaanse identiteit ten aanzien van Tibet, met name door de vestiging en immigratie van grote aantallen Chinezen, gedwongen abortussen, politieke, religieuze en culturele vervolging en de onderwerping van het land aan een door China gecontroleerd bestuur.

Het document gaat verder:

De federale regering dringt er bij de Chinese regering op aan zich meer in te spannen om een einde te maken aan elk beleid dat kan leiden tot de vernietiging van de Tibetaanse cultuur, zoals de systematische vestiging van grote aantallen Chinezen om de Tibetaanse bevolking te onderdrukken en de vervolging van vertegenwoordigers van de Tibetaanse cultuur.

Het aantal zogenaamde “vluchtelingen”, die bijna nooit voldoen aan de voorwaarden voor legitiem asiel, spreekt voor zich. Volgens deze gegevens is het erkenningspercentage volgens artikel 16a van de basiswet sinds 2002 minder dan 2%, zoals blijkt uit de huidige cijfers van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge. In feite werden in 2013 slechts 10.200 ongerechtvaardigde asielzoekers naar hun land van herkomst uitgezet, terwijl alleen al dit jaar meer dan 127.023 asielzoekers naar Duitsland kwamen (in totaal worden 200.000 kolonisten verwacht in 2014, 300.000 in 2015). Daarmee is Duitsland de nummer 1 bestemming voor asielzoekers in de wereld, vóór de VS.

  Advocaat legt het Coronabedrog schandaal bloot: PCR-test positieven zijn niet geïnfecteerden

Twee derde van de asielzoekers in 2013 waren Mohammedanen. 63,4 % van de asielaanvragen wordt ingediend door mannen, van wie 71,5 % jonger is dan 30 jaar (2012: 71,3 %). De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, kondigde onlangs zijn voornemen aan om tienduizenden afgewezen asielzoekers een permanent vestigingsrecht te verlenen hier in Duitsland.

Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

Vorig artikelAangevallen door BLM – trekt pistool en schiet aanvaller neer
Volgend artikelMulticulti: de etnische botsingen tussen Arabieren en Tsjetsjenen in Frankrijk zijn dag 3 begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zij kan al die ellende dan wel bedacht hebben, maar er zijn natuurlijk wel misschien wel meer dan 1000den mensen actief mee bezig om het mogelijk te maken, en daar willens en wetens hun brood mee verdienen.
  Die zijn net zo schuldig.
  Niemand is verplicht om aan z’n eigen ondergang te werken maar blijkbaar doen ze het graag.

 2. ‘Al sinds eind vorig jaar verplaatsen gigantische zwermen sprinkhanen zich door Kenia, Somalië, Oeganda, Zuid-Soedan en Ethiopië. Onderweg vreten ze alle gewassen en al het groen kaal. In Ethiopië verdween inmiddels al zo’n 200.000 hectare boerenland en in Kenia 34.000. Het gevolg is hongersnood: in Kenia werden 30.000 mensen geraakt door de plaag en in Ethiopië raakten één miljoen extra inwoners afhankelijk van voedselhulp.’

  Lees verder: https://www.wakibi.nl/nieuws/grootste-sprinkhanenplaag-in-70-jaar

  • aan die sprinkhanenplaag kunnen ze weinig doen maar ze kunnen stoppen met oorlog te spelen .
   diegenen die meestal immigreren zijn jongere MANNEN die weg lopen van de problemen ipv hun land proberen op te bouwen

 3. Die bekende en meest verguisde Oostenrijker waarschuwde al voorbde vernietiging van het blanke ras, door extreme zionisten en communisten! Het begint nu allemaal uit te komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in