De spanningen in de Franse stad Dijon laaiden weer op na een weekend vol onrust. Politiebronnen verklaren dat de onrust werd aangewakkerd door een aanval op een 16-jarig lid van de Tsjetsjeense gemeenschap op 10 juni.

Tsjetsjenen uit heel Europa, vooral uit Duitsland, reisden naar Dijon om de Tsjetsjeense diaspora in hun landgenoten te steunen.

Multiculti: gewelddadig conflict tussen Tsjetsjenen en Algerijnen in Frankrijk

  Vaccinatiecentrum in Frankrijk sluit uit vrees om AstraZeneca te injecteren
Vorig artikelVN: Merkels’ asielbeleid is een doelbewuste genocide op het Duitse volk
Volgend artikelMulticulti: het Franse leger wordt ingezet om de etnische rellen in Dijon te stoppen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Fijn hè als je land wordt over genomen door buitenlandse bendes. Ik snap echt niet waarom ze het leger er niet op af sturen. Als een regering al zo bang is waar blijf je dan.

  • Om ‘Orde uit Chaos’ te creëren, is er chaos nodig.
   Een strategie om chaos te creëren,
   is een bruikbare en/of een in scene gezette situatie te laten escaleren.

   Uiteindelijk zullen de overheden – en diens hiërarchie – gelieerd aan Rothschild, onder de scepter van de NWO in progress het aanscherpen van diverse machtsmiddelen en controlesystemen propaganderen; opdringen en/of heimelijk toepassen.

   Volgsystemen; Verplicht maken van vaccinaties; 5G ; and much more.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in