De eigenaars van Pijntherapie Hannover, Dr. Christian Albert en Dr. Matthias Grischke, hebben besloten om vanaf 01 januari 2022 geen ongevaccineerde patiënten meer te behandelen. De reden klinkt zo ongeloofwaardig dat het nieuwsportaal Corona-blog.net deze heeft gepubliceerd.

Wij hebben de eerste berichten ontvangen over winkels en bedrijven in Duitsland die hun diensten alleen willen aanbieden aan de “x-G” (x-Gevaccineerde) bevolkingsgroep. Dit gebeurt allemaal schaamteloos, recht onder onze neus, en de regering wil ons serieus doen geloven dat wij in Duitsland geen “vaccinatiedwang” hebben – particuliere bedrijven kunnen immers doen wat zij willen. Welnu, nu spelen ook de eerste artsen dit verraderlijke spel mee – en nogal schaamteloos.
Als u naar de website van “Schmerztherapie Hannover” gaat, wordt u begroet door de volgende mededeling:

BELANGRIJKE MEDEDELING!
Beste patiënten, belangstellenden !

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om u mee te delen dat wij vanaf 1 januari 2022 in ons centrum alleen nog gevaccineerde en herstelde patiënten met een bewijs van vaccinatie zullen behandelen. Patiënten jonger dan 18 jaar zijn momenteel hiervan uitgesloten wegens het ontbreken van een STIKO-aanbeveling, evenals patiënten die een bewezen en medisch aangetoonde contra-indicatie hebben voor een dergelijke vaccinatie – waarvan wij niet op de hoogte zijn.

Wij hebben tot deze stap besloten omdat uiterlijk tegen die tijd alle Duitse burgers, zonder uitzondering, de gelegenheid zullen hebben gehad zich te laten vaccineren. Als iemand besluit niet gevaccineerd te blijven, respecteren wij dat, maar wij weigeren onszelf, ons personeel en andere patiënten bloot te stellen aan een verhoogd risico op infectie door ongevaccineerden.

Met vriendelijke groeten,

  Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalen

Uw team van het Ärztezentrum Nordstadt

Bron: Website Schmerztherapie Hannover

 

Hier is nog een foto van de website:

Klik voor groot

We vragen de dokters: behandelen ze ook geen mensen meer die HIV positief zijn? Of mensen die geen griepvaccinatie hebben? Ziet men ook af van het doneren van organen van ongevaccineerde mensen in geval van een ongeluk? En waar halen de artsen van de pijntherapie eigenlijk de bevoegdheid vandaan om te oordelen dat gevaccineerde mensen het risico op infectie verminderen of dat zij niet op dezelfde manier kunnen worden geïnfecteerd als ongevaccineerde mensen? Bewijzen de cijfers van Israël en IJsland niet precies het tegenovergestelde?

Op dit punt verwijzen wij naar de laatste poging van een “soortgelijke actie” in het Duitse attractiepark Europa-Park: daar wilde men gevaccineerde en ongevaccineerde mensen met verschillend gekleurde polsbandjes markeren. Als gevolg van een mediacrisis en een stroom van klachten heeft het park het plan nu laten varen. Misschien is een dergelijke verontwaardiging – en talrijke reacties, b.v. via e-mail – wat het medisch team in Hannover nu nodig heeft.

De Pijntherapie Hannover is per e-mail bereikbaar op [email protected]
Het telefoonnummer is 05 11 / 12 613 – 0

De artsen zouden zeker ook blij zijn met een Google review.

Wij zijn ontzet en hopen dat veel mensen hen feedback zullen geven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Met AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

  Veranderingen in het aangeboren immuunsysteem als gevolg van COVID-19 inentingen
Vorig artikelStudie: Pfizer COVID-19 vaccin vernietigt T-cellen, verzwakt het immuunsysteem
Volgend artikelRapport: “De vaccins zijn noch veilig noch effectief”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Vaccinazi macht frei…
  Speciaal volgend jaar, nog een keertje controleren. Velen zijn dan naar men kan verwachten, na de ‘gewonden’ tot inzicht gekomen. Vandaar de haast en druk dit jaar. Verkeerde ethiek leidt altijd tot klantverlies. ?

 2. Ik was eerst heel tegen deze discriminatie.. maar op zich ook weer prima, als ongevaccineerde hoef ik niet met die “bio-weapon fabrieken” om te gaan. Zo min mogelijk contact met ze aub. De maatschappij filtert zichzelf nu en beschermd de ongevaccineerde zo tegen shedding.

  • Dat kan niet want het schijnen juist de joden zelf te zijn die overal achter zitten en ons dit aandoen.
   Tenminste volgens vrij veel reageerders hier, je leest niks anders.
   En ze gaan natuurlijk dan niet achter hun eigen soort aan, daar zou je ze mee beledigen.

   • ik weet het wel, het zijn niet de duitsers tegen de joden, het zijn de zeloten tegen de ketters. het probleem is dat de zeloten en de ketters tesamen tegen de pausen, de bisschoppen en de priesters van de covid-kerk (of de overheidskerk, zoals je wil) zouden moeten vechten, maar de pausen, de bisschoppen en de priesters van de covid-kerk weten dat de zeloten “geprogrammeerd” zijn. de ketters weten dat ook, alleen de zeloten weten het niet.

   • Idd als ge weet dat Klaus Schwabs Bill Gates en Sorros daar achter zitten en zelfs heefd Klaus Schabs er een boek over geschreven “the great reset” dan weet je toch genoeg wie er achter zit want zei zijn joden zelfs gans de elite de meesten ervan zijn joden

   • Heb jij wel eens de Talmoed, en de protocollen van zion gelezen? Talmoet gelezen verboden voor ongelovigen, goyim, vee als je weet wat hun willen doen met blanke christenen? In deTalmoet lezen is voor goyim, het vee, verboden en zelfs strafbaar, daar zitten Horst Mahler en de 93 jarige Ursula Haverbeck oa ook voor vast! Ik blijf erbij, dat deze helden die zich inzetten tegen de communistische NWO, die de hele wereld wil veranderen in een grote cmmunistische dictatuur ! Niks tegen de orginele Palestijnse joden, die daar al eeuwen wonen en joden die zich metdeze zaken niet bezighouden! Maar die zich joden noemen de Kazaren zijn geen semieten, nepjoden dus, wel de orginele Palestijnse joden, die de gematigde Jeruzalemse Talmoet aanhangen, daarvan heb je niets te vrezen maar de Kazarse in de 11de 12de eeuw, zich tot het Judaisme bekeerden, en de extreme Babylonische Talmoet aan gingen hangen, moet je voor oppassen, daar had meneer AH het ook op staan! Zij proberen heel Europa en alle blanke te vernietigen! Gematigde Joden, zaten gewoon in het Duitse leger, 150.000 man en in de SS, 7000 man! Er waren zelfs Joodse kampbewakers! Maar dat heb je natuurlijk nooit onderzocht! De beste vriend was Emil Maurice een medeoprichter van de SS,chauffeur en vriend AH! Werner Goldstein was soldaat van het jaar! Het is niet zo zwart zoals sommige mensen denken, na meer dan 70 jaar sovjet propaganda, zoek zelf eens dingen uit, dan valt er zeker veel te ontdekken! In plaats van andersdenkenden maar voor nazi( gallieerd scheldwoord) uit te maken! Doe eerst maar eens wat meer kennis op iplv andersdenken te veroordelen!

    • Hey Heinrich, denk jij dat die palestijnen er blij van worden als jij ze joden gaat noemen.
     Dan heb je meteen een klap voor je kop te pakken.
     Probeer het eens uit als je er 1 tegen komt hier zou ik zeggen.
     Ik denk zelf dat ze daar toch heel anders over denken.

 3. Onderhand is al zoveel bekend dat gevaccineerden met elk prik gevoeliger worden en het doorgeven aan anderen. Dus ook aan reeds gevaccineerden. Laat ze mekaar mooi ziek maken en doden.Dan komen de ELITE eerder aan hun tax, dankzij de gelovige gevaccineerden. Zie Israël, waar alle opnames met schade gevallen nagenoeg reeds gevaccineerden zijn. Dus dit is gewoon een vaccinatie promo uitspraak/daad omdat steeds meer burgers, artsen, verpleegkundigen met kennis van zaken weigeren om zich te laten vaccineren❗️Dit moet ook in Nederland gebeuren. Dan worden ze in Den Haag helemaal gek❗️

  • Ze vermoorden hun eigen volk net als hier in Nederland, als ze gevaccineerd zijn kunnen ze de orgaanhandel dan in ? Datn Zullen de labbekakken niet aan durven …

   • Dan moet je nog wel levend aankomen in dat ziekenhuis, anders hebben ze niks aan je organen.
    Organen worden geoogst bij nog levende mensen die hersensdood worden verklaard.

 4. 80 jaren geleden hadden ze geen Joden behandeld om onzinnige reden(en).

  Het zal wel in de genen zitten of zo.

  O wacht, in Nederland is er een universitair docente die geen les gaat geven aan niet-geïnjecteerden.
  Maar goed, Nederland had al geen al te beste reputatie daar bij ons verhoudingsgewijs de meeste Joden zijn afgevoerd.

  In die zin moet je constateren dat de massa nog steeds niets heeft geleerd.

 5. Ik mag het niet zeggen maar ik hoop dat ALLE artsen die aan deze genocide meewerken een zeer pijnlijke dood gaan sterven.dan blijven de goede artsen over al zullen dat er helaas niet veel zijn

  • Als arts leg je de eed van Hippocrates af.
   “Ik zal mijn patiënten correct informeren”.
   “Zelfs onder druk zal ik mijn medische kennis niet gebruiken voor praktijken die tegen de mensheid zijn”.
   Dus aan alle artsen die deze eed gebroken hebben, brandstapel, kom niet vertellen dat jullie geen keuze hadden, jullie hebben 2 mogelijkheden, jullie hebben de foute gekozen, jullie zijn niet meer dan een hoopje stront.

 6. Ik zie wat discussie over wie erachter zit en welke groepen tegen andere groepen zijn. Volgens mij is het heel simpel: zodra je ocult gaat doen, en de duivel gaat oproepen… dan krijg je dit soort shit. Het is een battle van goed vs kwaad. Satan vs Jezus. Ik ben trouwens totaal niet gelovig geweest, maar nu deze shit gebeurt, kan je bijna niet anders.

 7. Ach gut ze willen geen risico lopen geinfecteerd te worden door ongevaccineerden!! Maar dan moeten ze mij toch eerst maar eens vertellen hoe ze denken te weten en te bewijzen dat ik als ongevaccineerde misschien besmet ben.
  Wat een drogreden!

 8. Die vergelijking met National Socialistisch Duitsland, slaat echt nergens op! Altijd wordt dit er weer bijgehaald! Vergeet niet dat Hitler voor eigen volk en Europa opkwam, het Europese blanke ras, wat de extreme zionisten, niet kunnen uitstaan! We worden al meer dan 70 jaar voorgelogen! Het waren de zionisten, die Duitsland orlog verklaarden, al voor de oorlog! Judea declears war on Germanie, ik heb zelfs foto’ s van de NY times, waarin dat staat en de zionisten daar trots op waren, dat ze alles wat Duits was boykotten en aanslagen plegen!
  We zijn pas echt wakker als we beseffen, wat de ware gesciedenis is! Al we dat niet beseffen zijn we hopeloos verloren, voor altijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in