VK: Libiër vermoordt drie en verwondt meerdere mensen in terroristische mesaanval 

0
© Twitter @Si_Mondo2020

Verscheidene mensen zijn twee uur na de BLM-demonstratie in het Reading park in het Verenigd Koninkrijk door een “Libische man” met een mes aangevallen.

Volgens de politie gebeurde de mesaanval rond 19.00 uur, lokale tijd. Volgens getuigen heeft de man verschillende mensen aangevallen en neergestoken, schrijft de Daily Mail.

Getuige Dan zat wijn te drinken in het park met zijn vrienden toen de mesaanval plaatsvond. Volgens hem zaten de slachtoffers in een ring op het gras op ongeveer 20 meter afstand van hem en zijn vrienden. Een man kwam naar de groep die in het gras zat en viel hen plotseling aan.

“We dachten dat ze ‘Duck duck goose’ speelden en dachten dat er iemand ziek werd, toen beseften we dat er bloed vloeide”, vertelt Dan aan de Mirror.

Video’s die op social media worden verspreid, laten zien hoe getuigen en de politie eerste hulp verlenen aan de zwaargewonde mensen die op de grond liggen.

Minstens drie mensen zijn naar verluidt bij de mesaanval gedood en verschillende mensen zouden ernstig gewond zijn geraakt. Volgens sommige bronnen zouden er in totaal twaalf mensen zijn neergestoken. De cijfers over het aantal doden en gewonden zijn tot nu toe onzeker en de autoriteiten hebben nog geen officiële cijfers vrijgegeven.

De politie bevestigt dat zij een verdachte heeft gearresteerd. Een politiebron vertelt de Mirror dat de verdachte is aangehouden door een eenzame politieagent die hem in het vizier kreeg, naar hem toe rende en “rugby-tackelde”. De verdachte was toen hij werd gearresteerd op vlucht van de plaats delict.

  Nieuwe Britse wet om standbeelden en monumenten te beschermen tegen racistische BLM-vandalen

Het is onduidelijk of de mesaanval iets te maken heeft met Black Lives Matter, een anti-blanken groepering, en of het een aanval was op protestdeelnemers of tegen buitenstaanders. Volgens onbevestigde informatie zijn alle neergestoken mensen blank. Vertegenwoordigers van Black Lives Matter zeggen echter dat het protest reeds was  beëindigd toen de mesaanval plaatsvond.

Muhammad hakte agent zes keer in het hoofd met machete

Vorig artikel“Afrika’s rol in de slavenhandel is bewust vergeten… Ze hebben een mythe gecreëerd dat we onschuldig zijn”, zegt Afrikaanse historicus.
Volgend artikelHitler in Black Lives Matter versie creëert razernij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in