Officiële gegevens gepubliceerd door het Office for National Statistics tonen aan dat het aantal sterfgevallen onder kinderen aanzienlijk is gestegen in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde sinds zij het Pfizer mRNA-vaccin Covid-19 kregen aangeboden, bericht Dailyexpose.uk.

Op 13 september 2021 schreef professor Chris Whitty, de Chief Medical Officer voor Engeland, een brief aan de Britse regering waarin hij hen adviseerde dat alle kinderen ouder dan 12 jaar ten minste één dosis van de Pfizer Covid-19 injectie moest worden aangeboden.

Dit ondanks het feit dat het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) heeft geweigerd dit te doen omdat het tot de conclusie is gekomen dat de voordelen niet noodzakelijkerwijs opwegen tegen de risico’s. De reden hiervoor is dat het aantal kinderen dat ernstig ziek wordt van Covid-19 te verwaarlozen is, laat staan dat zij overlijden, en dat de kans reëel is dat kinderen myocarditis (ontsteking van de hartspier) oplopen als bijwerking.

Voor de eerste keer in de geschiedenis heeft de Britse regering ervoor gekozen het advies van het JCVI te negeren en in plaats daarvan de Covid-19 injectie met onmiddellijke ingang uit te breiden tot alle kinderen ouder dan 12 jaar.

De volgende analyse van gegevens van het Office for National Statistics (ONS) toont de gevolgen van dat besluit, tot nu toe…

De ONS publiceert wekelijks cijfers over sterfgevallen in 2021, die hier kunnen worden geraadpleegd, en zij hebben eerder een dataset over sterfgevallen 2015-2019, vijfjaarlijks gemiddelde, gepubliceerd, die hier kan worden geraadpleegd.

Wij hebben de cijfers van beide datasets gebruikt voor onze analyse. U kunt beide datasets downloaden zodat u kunt controleren of onze cijfers correct zijn.

  Professor Hudson bespreekt de toekomst van Europa en wereldwijde herstructurering

13 september, de dag waarop Chris Whitty de Britse regering adviseerde om het Covid-vaccin aan kinderen aan te bieden, viel in week 37 van 2021. Dankzij plannen die al in gang waren gezet op instructie van de minister van Volksgezondheid Sajid Javid, was de NHS klaar om met onmiddellijke ingang te beginnen met het injecteren van kinderen, dus we hebben alle sterfgevallen vanaf week 38 geanalyseerd.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Het aantal sterfgevallen onder kinderen van 10-14 jaar was elke week sinds zij een Covid-19-injectie kregen aangeboden hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde, behalve in week 42. Het hoogste aantal sterfgevallen viel in week 40, met 11 geregistreerde sterfgevallen in vergelijking met de 4 die zich voordeden in de gegevensreeks van het vijfjaarsgemiddelde. Dit betekent een stijging van 175% van het aantal sterfgevallen alleen al in week 40.

De volgende grafiek toont het cumulatieve aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Tussen week 38 en week 45 in de gegevensreeks met vijfjaarlijkse gemiddelden vielen er in totaal 41 sterfgevallen onder kinderen van 10-14 jaar. Maar in hetzelfde tijdsbestek van dit jaar zijn er in totaal 59 sterfgevallen onder kinderen. Dit betekent een stijging van 44% ten opzichte van het vijfjaarlijkse gemiddelde sinds zij een Covid-19-injectie kregen.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle mannelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

  "Het is tijd dat we als wetenschappelijke gemeenschap toegeven dat we fout zaten met COVID en dat het levens kostte"

Het aantal sterfgevallen onder mannelijke kinderen van 10-14 jaar was elke week sinds zij een Covid-19-injectie kregen, hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde, behalve in week 42 en 43, waar het lager was, en week 44, waar het gelijk was. Het hoogste aantal sterfgevallen viel in week 40, met 7 geregistreerde sterfgevallen vergeleken met de 2 die zich voordeden in de gegevensreeks van het vijfjaarlijkse gemiddelde. Dit betekent een toename van het aantal sterfgevallen met 250% in week 40 alleen.

De volgende grafiek toont het cumulatieve aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle mannelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Tussen week 38 en week 45 in de vijf-jaargemiddelde dataset vonden in totaal 24 sterfgevallen plaats onder mannelijke kinderen van 10-14 jaar. Maar in hetzelfde tijdsbestek van dit jaar zijn er in totaal 34 sterfgevallen onder mannelijke kinderen. Dit betekent een stijging van 42% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde sinds zij een Covid-19-injectie kregen.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Het aantal sterfgevallen onder vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar was elke week sinds zij een Covid-19-injectie kregen, hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde, behalve in week 41, toen het lager was, en in week 42 en 45, toen het gelijk was. Het hoogste aantal sterfgevallen viel in week 40, met 4 geregistreerde sterfgevallen vergeleken met de 2 die zich voordeden in de gegevensreeks van het vijfjaarsgemiddelde. Dit betekent een toename van 100% van het aantal sterfgevallen alleen al in week 40.

  Actievoerders confronteren en beschuldigen GGD-medewerkers in Heerlen van genocide - Actievoerder Alexandra's persoonlijke getuigenverklaring

De volgende grafiek toont het cumulatieve aantal sterfgevallen per week, tussen week 38 en week 45, onder alle vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar in Engeland en Wales, in 2021 en de 2015-2019 5-jaargemiddelde dataset.

Tussen week 38 en week 45 in de gegevensreeks met vijfjaarlijkse gemiddelden vielen in totaal 17 sterfgevallen onder vrouwelijke kinderen van 10-14 jaar. Maar in hetzelfde tijdsbestek van dit jaar zijn er in totaal 25 sterfgevallen onder vrouwelijke kinderen. Dit betekent een stijging van 47% ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde sinds zij een Covid-19-injectie kregen.

Het is duidelijk dat deze aantallen niet astronomisch hoog zijn, maar daar is een goede reden voor, want kinderen sterven over het algemeen niet. Daarom is het des te verontrustender dat we een aanzienlijke stijging zien van het aantal sterfgevallen bij kinderen sinds zij een injectie met Covid-19 hebben gekregen.

Correlatie is natuurlijk niet gelijk aan oorzakelijk verband, maar er lijkt zich een berg van toevalligheden te vormen in verband met de Covid-19 vaccins. Is dit gewoon weer toeval, of zijn deze injecties de schuldige?

Het enige dat zeker is, is dat de Britse autoriteiten dringend moeten onderzoeken waarom het aantal sterfgevallen onder kinderen, mannelijke kinderen en vrouwelijke kinderen 44%, 42% en 47% hoger ligt dan het vijf-jaar-gemiddelde sinds zij een Covid-19 injectie kregen toegediend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde mensen krijgen plots te maken met agressieve kankersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCrises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prik
Volgend artikelZe leven onder ons: Anatomie van de Covidsekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Een grafiekje dat tevens een paar voorafgaande weken laat zien zou veel overtuigender zijn; want dan weet je zeker dat daarbij de vaccins NIET de oorzaak kunnen zijn van eventuele oversterfte.

  Gezien de lage absolute aantallen zou je ook moeten kijken wat er bijv. tijdens een eerdere lockdown gebeurde want het is algemeen bekend dat het aantal zelfmoorden, drug abuse etc. onder jongeren toen flink toenam.

    • Je denkt in mijn optiek PAS kritisch na als je je wel een paar keer ‘bedenkt’ voordat je jezelf laat inspuiten met zogenaamde gentherapie die je als gezond persoon:

     A: Niet nodig hebt.
     B: Waarvoor farmaceutische bedrijven en overheden geen enkele verantwoordelijkheid op wat voor manier dan ook willen dragen.
     C: Waarmee overheden blijven doordrammen ook al laten diverse cijfers en grafieken zien dat je de ‘werkzaamheid’ ernstig in twijfel kunt trekken, tenminste als je GOED kijkt.
     D: Je als elk mens RECHT hebt op zelfbeschikking
     E:Virussen NIET bestaan, waarom zou je, En hoe is het dan mogelijk je daartegen te kunnen vaccineren???

     • bedoel je te zeggen dat virussen niet bestaan? Sorry maar de claim van kritisch nadenken klinkt dan voor mij hilarisch.

      Voor alle duidelijkheid, ik ben absoluut tegen de corona vaccinaties maar ontkennen dat virussen bestaan is voor mij zoiets als de muilkorfjes inruilen voor een alu hoedje dat je strak over je ogen en oren trekt.

  • De laatste regel in je video.
   “God gaat ingrijpen”

   Nee .. dat gaat ‘hij’ niet doen.

   Heeft ‘hij’ ingegrepen in de eerste wereldoorlog, de tweede?
   En in de derde ‘grijpt’ hij ook niet in.
   Zo werkt het niet.
   Blijft zoeken, en dan zul je erachter komen hoe het wel werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in