Screenshot YT

Adolf Hitler is in Tsjechië op een tijdschriftcover terechtgekomen. Maar op de foto is hij een Black Lives Matter-Afrikaan met transkleding.

Een Tsjechisch weekblad genaamd Reflex heeft een controverse veroorzaakt met zijn voorpagina waarop Adolf Hitler wordt afgebeeld als een Afro-Afrikaan met afro-kapsel, ghetto-bling-bling en kleding die bij een travestiet past.

Het hoofdartikel in het tijdschrift bekritiseert Black Lives Matter (BLM), dat ook op de voorkant wordt vermeld met de retorische vraag:

Moeten we knielen voor criminelen die beweren de samenleving te willen verbeteren?

De combinatie van de zwarte Hitler op de cover en de slogan “Black Lives Matter” heeft harde kritiek gekregen van zogenaamde mensenrechtenactivisten.

De hoofdredacteur van Reflex werd ook getroffen door een publicatieverbod op Facebook.

Terug naar Afrika zou het antwoord moeten zijn op Black Lives Matter

61% van de Amerikanen verwacht een burgeroorlog

5 REACTIES

 1. Antifa en BLM (zelfde organisatie) zijn zeer zwaar crimineel.
  Zie vreedzame demo: duizenden plunderingen, ten minste twee burgers vermoord, twee politiagenten doodgereden, 6 neergeschoten.

  In USA is een systeem van dwangarbeid. Moet meer gebruikt worden.
  Maar zolang er te veel linkse idioten zijn, die de zeer zwaar criminele zwarten als slachtoffer zien en niet als dader, die Floyd zien als rolmodel en een soort heilige, ipv tuig.

  Multi culti werkt niet

 2. BLM dringt met geweld hun bekrompen ideologie aan iedereen op, dus dit tijdschrift neemt dit ludiek op de hak. Hulde! Bekrompen, want ze gaan niet naar Afrika om de aldaar nog altijd bestaande slavernij te beëindigen.

 3. Te belachelijk voor woorden! Hoe is uw geschiedenis kennes? Hitler vocht tegen communisme en voor het eigen witte volk! Het is gewoon een hype om Hitler overal bij te slepen en met communisme, wat een joodse uitvinding is, te vergelijken! Dit soort rare vergelijkingen slaan echt nergens op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here