In zijn wekelijkse interview met Kossuth Rádió afgelopen vrijdag herhaalde de Hongaarse premier Viktor Orbán in zijn verklaring dat Hongarije zich zou blijven verzetten tegen immigratie.

In tegenstelling tot Duitsland willen we Hongaarse kinderen, geen migranten. Het probleem is dat de Duitsers op zoek zijn naar arbeidskrachten, maar in plaats daarvan krijgen ze mensen die niet in onze cultuur kunnen worden geïntegreerd. Ik geloof niet in het vreedzaam samenleven van mensen uit verschillende culturen.

Als we Hongarije willen beschermen, moeten we resoluut optreden tegen migratie.

Europa moet verenigd blijven omdat het de enige manier is om te slagen, maar dit betekent niet dat we toestaan dat ons een levensstijl wordt opgelegd die we niet willen.

Haatobject Orbán: De mislukte poging om een dictatuur te verzinnen

  Orbán: Soro's financiële Corona-plan is net zo gevaarlijk als immigratie
Vorig artikelDe gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen
Volgend artikelAsielzoekers hebben voorrang: Ierse moeder woont met vijf kinderen in auto 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Viktor Orbán, wát een kerel ! Hij toont ruggengraat , dat is iets waarop Pinokkio nog nóóit betrap is kunnen worden. Dhr Orbán = ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in