Vijf maanden na het verhaal van de CEO van de verzekeringsmaatschappij One America die zei dat het aantal sterfgevallen onder werkende mensen van 18-64 jaar in het derde kwartaal van 2021 met 40% was gestegen, kan ik melden dat een veel grotere levensverzekeringsmaatschappij, Lincoln National, een stijging van 163% heeft gemeld in de uitbetalingen van overlijdensuitkeringen in het kader van haar groepslevensverzekeringen in 2021, schrijft Margaret Menge.

Dit blijkt uit de jaaroverzichten die bij de staatsverzekeringsdepartementen zijn ingediend – overzichten die uitsluitend aan Crossroads Report zijn verstrekt in antwoord op verzoeken om openbare gegevens.

De verslagen laten een extremere situatie zien dan de 40% stijging van het aantal sterfgevallen in het derde kwartaal van 2021 die eind december door Scott Davison, CEO van One America, werd genoemd – een stijging die volgens hem voor de hele bedrijfstak gold en die hij toen omschreef als “ongehoord” en “enorme, enorme aantallen” en de hoogste sterftecijfers die ooit in de geschiedenis van de levensverzekeringsbranche zijn gezien.

Uit de jaaroverzichten van Lincoln National Life Insurance Company blijkt dat de maatschappij aan overlijdensuitkeringen in het kader van groepslevensverzekeringen iets meer dan $500 miljoen heeft uitbetaald in 2019, ongeveer $548 miljoen in 2020, en een verbijsterende $1,4 miljard in 2021.

Van 2019, het laatste normale jaar vóór de pandemie, tot 2020, het jaar van het Covid-19 virus, was er een stijging in de uitbetaalde collectieve overlijdensuitkeringen van slechts 9 procent. Maar de collectieve overlijdensuitkeringen in 2021, het jaar waarin het vaccin werd ingevoerd, stegen met bijna 164 procent ten opzichte van 2020.

Hier zijn de precieze cijfers voor de collectieve overlijdensuitkeringen, genomen uit de jaaroverzichten van Lincoln National voor de drie jaren:

  Klokkenluidster: Pfizer's voornaamste doel is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden

2019: $500.888.808

2020: $547.940.260

2021: $1.445.350.949

Hieronder staan de kerncijfers voor 2021, die te zien zijn op de jaarafrekening van de maatschappij die bij het Michigan Department of Insurance and Financial Services is ingediend. Dit zijn nationale cijfers, niet per staat:


Lincoln National is de op vier na grootste levensverzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten, volgens BankRate, na New York Life, Northwestern Mutual, MetLife en Prudential.

De maatschappij werd in 1905 opgericht in Fort Wayne, Indiana, en kreeg van de zoon van Abraham Lincoln, Robert Todd Lincoln, toestemming om de naam en de beeltenis van zijn vader in de reclame te gebruiken.

Het is nu gevestigd in Radnor, Pennsylvania.

Op de jaaroverzichten die bij de staten worden ingediend staat niet het aantal schadegevallen – alleen het totale dollarbedrag van de betaalde schadegevallen.

Collectieve levensverzekeringen hebben in de meeste gevallen betrekking op volwassenen in de leeftijd van 18-64 jaar, van wie de werkgever een levensverzekering als werknemersvoordeel opneemt.

Hoeveel sterfgevallen zijn vertegenwoordigd door de stijging met 163%? Dat is niet vast te stellen aan de hand van de dollarcijfers op de afschriften.

Maar de gemiddelde overlijdensuitkering voor een door de werkgever aangeboden collectieve levensverzekering is volgens de Society for Human Resource Management één jaarsalaris.

Als het gemiddelde jaarsalaris van mensen die gedekt zijn door een collectieve levensverzekering in de Verenigde Staten 70.000 dollar is, kan dit neerkomen op 20.647 sterfgevallen van werkende volwassenen, gedekt door slechts deze ene verzekeringsmaatschappij. Dit zou neerkomen op minstens 10.000 meer sterfgevallen dan in een normaal jaar voor slechts deze ene maatschappij.

De overzichten voor de drie jaren laten ook een aanzienlijke stijging zien van de gewone overlijdensuitkeringen – de uitkeringen die niet in het kader van collectieve verzekeringen worden uitbetaald, maar in het kader van individuele levensverzekeringen.

  Dr. Mike Yeadon: Covid injecties zijn per definitie giftig, ze waren altijd al schadelijk voor mensen "Er worden criminele handelingen gepleegd"

In 2019, het basisjaar, bedroeg dat aantal $3,7 miljard. In 2020, het jaar van de Covid-19 pandemie, ging het naar $4 miljard, maar in 2021, het jaar waarin het vaccin aan bijna 260 miljoen Amerikanen werd toegediend, ging het naar $5,3 miljard.

Uit de afschriften blijkt dat het totale bedrag dat Lincoln National in 2021 voor alle directe claims en uitkeringen heeft uitbetaald meer dan $28 miljard bedroeg, $6 miljard meer dan in 2020, toen het in totaal $22 miljard uitbetaalde, wat minder was dan de $23 miljard die het in 2019, het basisjaar, uitbetaalde.

Een uitgavenstijging van $6 miljard is iets wat weinig maatschappijen zouden kunnen opvangen, maar Lincoln National heeft daar juist aan gewerkt – door de verkoop van nieuwe verzekeringspolissen op te voeren.

In het persbericht bij zijn jaarverslag, en in zijn persbericht over de resultaten van het eerste kwartaal van 2022 – waarin het bedrijf een verlies van $41 miljoen aankondigt in zijn collectieve verzekeringsactiviteit – trompettert het een stijging van de verkoop op. Voor het eerste kwartaal van 2022 bedroeg die stijging 42 procent. Het bedrijf vermeldt ook dat de premies met 4 procent zijn gestegen.

Interessant is dat Lincoln National in het persbericht bij de resultaten van het eerste kwartaal 2022 het verlies van 41 miljoen dollar toeschrijft aan “niet-pandemiegerelateerde morbiditeit” en “ongebruikelijke aanpassingen van de claims.”

“Deze verandering werd aangedreven door niet-pandemie-gerelateerde morbiditeit [nadruk toegevoegd], met inbegrip van ongebruikelijke aanpassingen aan claims [nadruk toegevoegd], en minder gunstige rendementen binnen de alternatieve beleggingsportefeuille van het bedrijf.”

  De naald en de aangerichte schade

Morbiditeit betekent natuurlijk ziekte. Veel mensen zijn ziek.

Dit komt overeen met wat ik in januari van OneAmerica te horen kreeg in e-mails naar aanleiding van de publicatie van mijn verhaal in The Center Square – dat het niet alleen sterfgevallen van mensen in de werkende leeftijd waren die in 2021 tot ongekende hoogten omhoog schoten, maar ook korte- en langdurige arbeidsongeschiktheidsclaims.

De jaaroverzichten van andere verzekeringsmaatschappijen worden nog samengesteld en bekeken. Tot nu toe laat Lincoln National de scherpste stijgingen zien van de uitbetaalde overlijdensuitkeringen in 2021, hoewel Prudential en Northwestern Mutual ook aanzienlijke stijgingen laten zien – stijgingen die in 2021 veel groter zijn dan in 2020, wat erop wijst dat het middel erger was dan de kwaal – veel erger.

De aandelenkoers van Lincoln National daalde van ongeveer $ 70 per aandeel op 3 januari tot $ 50 per aandeel deze week, en vorige maand werd een nieuwe CEO geïnstalleerd. Het lijkt geen plotselinge verandering te zijn, maar zou getimed kunnen zijn om de grote aandeelhouders te kalmeren die geen idee hebben wat er werkelijk aan de hand is en misschien denken dat een fris gezicht en frisse ideeën dit kunnen omkeren. Mag ik in plaats daarvan een eerlijke en grondige evaluatie voorstellen van wat werkelijk de oorzaak is van deze verbluffende cijfers?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat zijn de risico’s van de “Covid 19 vaccins” in vergelijking met de gewone vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU zal tegen 2025 100.000 ton afval van niet-recyclebaar windturbines-wieken hebben geproduceerd
Volgend artikelLitouwen heeft wellicht de lont aangestoken voor de Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ook zo leuk, als je gaat onderzoeken of men is overleden vanwege de Genjectie plandemie, en het is een Ja, dood door Genjectie (zeg binnen een bepaalde tijd) dan kunnen verzekeraars zeggen, we betalen niet uit want het was een nog niet goedgekeurd oid vacs.

    Oke, dus vele mensen denken, hm, dan gaan we dat niet melden en of onderzoeken, want, nu toch dood, dan maar de verzekeraar laten uitkeren…

    En de verzekeraar zal dat niet snel willen onderzoeken, want dan moeten ze toegeven dat de Genjectie het heeft veroorzaakt en dus de big pharma en mensen die het toedienden de veroorzakers zijn van .

    Met andere woorden, de Verzekeraars hebben de macht te dreigen dat het niet wordt onderzocht, want dan kans dat je verzekeraar niet uitkeert als je geliefde de pijp uit is en de Vax big pharma tuig kan je niet aanklagen voor geleden schade want die worden beschermt door regeringen die hebben getekend en mede plichtig zijn in deze zwendel! en dus houden meeste mensen zich wat koest als hun geliefde ‘plotseling’ komen te overlijden…. want anders geen centen/inkomen/oid.

    bah, wat een vieze handel en als de big pharma voor de rechter komen, dan hoogste boete ooit, nou daar breng je d doden weer mee terug en zeg, boeten 50 miljard… oe wat een ramp, magoed ze betalen, niet dat iemand anders het geld ziet (witwassen in tassen van regering lieden e.d.) maar ze hebben bv 100 miljard winst gemaakt en dus nog 50 miljard winst over… dat zijn nog steeds top jaren en volgende plandemie ligt al klaar en goedgekeurd door regeringen bijna wereldwijd… its a circle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in