Bill Gates heeft gewaarschuwd dat de mensen zich niet al te comfortabel moeten gaan voelen bij het hervatten van hun normale leven, want er is een nieuwe, dodelijker pandemie op komst.

Tijdens de jaarlijkse veiligheidsconferentie in München op vrijdag, vroeg Hadley Gamble van CNBC aan Gates: “Hoe zeker bent u ervan dat wij, als wereldgemeenschap, de volgende wereldwijde pandemie beter zullen aanpakken?” schrijft Newspunch.com.

“Wel, na de Ebola-epidemie waren er een heleboel mensen die spraken over wat er gedaan moest worden, en bij deze pandemie behoorden de landen die blootgesteld waren aan SARS-CoV-1 tot de uitschieters,” verklaarde Gates.

Gates prees het autoritaire optreden van Australië tegen de burgerlijke vrijheden tijdens de pandemie, en drong er bij andere landen op aan om in de toekomst dezelfde aanpak te volgen.

“Australië is dus een echte uitbijter,” zei hij. “Zij hebben de diagnoses opgesteld, zij hebben een quarantainebeleid uitgevoerd en zij hebben een sterftecijfer van een andere orde dan de andere rijke landen.”

“We zullen nog een pandemie krijgen. De volgende keer zal het een andere ziekteverwekker zijn,” pochte Gates.

Infowars.com meldt: Wat de drastische en onmenselijke Covid-maatregelen van Australië betreft, merkte Gates op: “Iedereen had de mogelijkheid om dat te doen. Ze hebben minder PCR-machines dan andere rijke landen, ze hebben meer reizigers die uit China komen dan andere landen.”

De medeoprichter van Microsoft noemde de miljoenen doden, de economische tol, gebrek aan scholing, depressies, sterfgevallen door overdosis en andere negatieve gevolgen van de lockdowns als resultaten van Covid, niet van het regeringsbeleid.

  Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie

Gates beweerde: “De kosten om klaar te zijn voor de volgende pandemie zijn niet supergroot,” en voegde eraan toe: “Het is niet zoals bij de klimaatverandering waar je weet 10 triljoen, 20 triljoen, dat zijn grote getallen.”

Volgens Gates “zou een wereldwijde bewakingscapaciteit een miljard per jaar kosten. De RND die wij moeten doen om magische vaccins en diagnostica en therapeutica te krijgen, weet u, dat is minder dan 100 miljard in het komende decennium. Dus, als we rationeel zijn, ja, dan vangen we het vroeg op en zal het niet de hele wereld overgaan, zoals deze keer het geval was.”

Tijdens een ander deel van de veiligheidsconferentie in München betoogde Gates dat de rijkere landen de experimentele Covid-prikken niet hadden moeten voorschrijven aan kinderen die minder gevaar lopen door het virus, voordat zij de oudere bevolkingsgroepen van de armere landen de prikken hadden gegeven.

“Het is moeilijk om de vaccins toegewezen te krijgen volgens die risico-ordening, wat ideaal zou zijn geweest,” zei hij. “Door de Second Source deal die wij samen met Serum en AstraZeneca hebben helpen financieren, had India eigenlijk al heel vroeg een heleboel vaccins. En, weet u, de rijke landen hadden al vroeg vaccins.”

De oplossing van Gates voor het dilemma van het stellen van prioriteiten bij vaccinaties is de mogelijkheid te hebben om 2 doses van een vaccin te produceren voor elke persoon op de planeet.

Op de vraag of het mogelijk is de volgende pandemie te voorkomen, richtte Gates zich weer op Australië, en zei dat als elk land zou doen wat zij hebben gedaan, wij het geen pandemie zouden noemen.

  Zelfverspreidende vaccins houden meerdere risico’s voor de samenleving in – inclusief het einde van geïnformeerde toestemming

Het komt erop neer dat, tenzij elke natie op de planeet een totalitair hellegat wordt zoals Australië, wij zeker weer met een wereldwijde pandemie te maken zullen krijgen, ondanks het feit dat Covid de eerste was sinds de Spaanse griep van 1918.

De oplossing van Gates voor het dilemma van het stellen van prioriteiten bij vaccinaties is de mogelijkheid te hebben om 2 doses van een vaccin te produceren voor elke persoon op de planeet.

Op de vraag of het mogelijk is de volgende pandemie te voorkomen, richtte Gates zich weer op Australië, en zei dat als elk land zou doen wat zij hebben gedaan, wij het geen pandemie zouden noemen.

Het komt erop neer dat, tenzij elke natie op de planeet een totalitair hellegat wordt zoals Australië, wij zeker weer met een wereldwijde pandemie te maken zullen krijgen, ondanks het feit dat Covid de eerste was sinds de Spaanse griep van 1918.

In een bizarre opmerking zei Gates dat het “triest” was dat de Omicron-variant in staat was als een natuurlijk vaccin te werken door sneller onder de wereldbevolking uit te komen dan de experimentele vaccins.

“Helaas is het virus zelf, met name de variant die Omicron heet, een soort vaccin, het creëert zowel B-cellen als T-cellen immuniteit, en het heeft beter werk geleverd door de wereldbevolking te bereiken dan wij met vaccins hebben gedaan…” legde hij uit.

Toen een panellid Gates vroeg naar gezichtsmaskers, dreef hij sarcastisch de spot met degenen die er geen willen dragen, door te zeggen: “Het moet zwaar zijn, weet je, je moet een broek dragen… Deze samenlevingen zijn zo wreed. Waarom moet je een broek dragen, ik probeer het uit te zoeken.”

Zie de volledige bespreking van de conferentie hieronder:

  Great Reset in Actie: Communistische "Digitale Identiteit" regeling van het World Economic Forum


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Totaal losgeslagen: Bill Gates roept op tot straffen voor critici van mondkapjes en vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrudeau’s vice-premier Chrystia Freeland laat bom vallen: Noodbevoegdheden zijn PERMANENT
Volgend artikelLaat ze de kinderen niet vermoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Hun beloftes zullen niet stoppen tot het aantal wereldbewoners gereduceerd is naar 500 miljoen inw.
  Dat betekent nog plm 6,5 miljard te gaan.
  Zelf denk ik dat men nu z.g. “versoepelingen” doorvoert om even later na miljoenen valse PCR-tests weer genadeloos toe te slaan met “maatregelen” die de resterende bevolking nog meer zullen binden aan HET BEEST. (In de Bijbel Antichrist genoemd).
  Als de boosdoeners toch wisten in wiens dienst zij staan… ze zullen ontwaken tot Eeuwig Afgrijzen, indien zij zich niet tot De Heiland der wereld bekeren.
  Christus Jezus, God te prijzen tot in Eeuwigheid.

  • Matheus 24 vers 21-22

   21 Want alsdan zal grote verdrukking wezen, hoedanige niet is geweest van het begin der wereld tot nu toe, en ook niet zijn zal.

   22 En zo die dagen niet verkort werden, geen vlees zou behouden worden; maar om der uitverkorenen wil zullen die dagen verkort worden.

   • ik zie dat u een bijbel gebruikt die ouderwetse hoogdravende taal gebruikt…
    is het u bekend dat de oorspronkelijke bijbel in de taal van het volk werd geschreven?

    • De originele taal waarin het Oude Testament is geschreven, is het Hebreeuws en voor het Nieuwe Testament is dat het Grieks. Als u dat bedoelt met de taal van het volk…
     Wij verkeren in taalarmoede, daarom noemt u iets dat pakweg 50-100 jaar geleden geschreven is hoogdravende taal.

  • Eén bepaalde bloedlijn kan niet gered worden en wanneer je daar goed over gaat nadenken, vallen bepaalde puzzelstukjes naadloos in de puzzel.

  • “Als de boosdoeners toch wisten in wiens dienst zij staan… ze zullen ontwaken tot Eeuwig Afgrijzen, indien zij zich niet tot De Heiland der wereld bekeren.
   Christus Jezus, God te prijzen tot in Eeuwigheid””
   .en precies hierom Sola, doordat dat drammerige bekeren,.. is satanisme ontstaan. Iedereen met een andere waarheid werd verketterd en op de brandstapel gegooid. Of durf jij te beweren dat het geloof vrede heeft gebracht?? Wat zit jij in naam van een verlichte 2000 jaar geleden te oreren?? Als men in slechts 2 jaar tijd de wereld heeft doen GELOVEN dat er een killervirus wat de “gewone” griep is, rondwaard?? Het hele geloof is de boosdoener en de poortwachter zodat men nooit en te nimmer achter de waarheid komt. Geloof heeft niets maar dan ook niets met de waarheid van doen,..geloof is de omgedraaide waarheid. Om dan toch in de geest te blijven,..KNOW THYSELF!!!! Trouwens de bijbel is geschreven door het ego en het ego beste sola is het probleem!!!! Die door het geloof in stand wordt gehouden,..het geloof wat opgezet is door het stanistische ego,..of denk jij dat de paus een vertegenwoordiger is van de waarheid van Mij die door Jeshua heen scheen?? En ook in jou is Mij aanwezig,..dus nogmaals Sola,..KNOW THYSELF!!! De (spirituele)waarheid mag niet verkondigd worden heb ook ik gemerkt bij verschillende zogenaamde wakkere websites. Mijn tijd komt MISSCHIEN nog maar of jullie daardoor Mij gaan zien in ieder levend wezen is de vraag,….geloof is de grootste misleiding ooit en is al 1700 jaar aan de gang. Ga er maar aanstaan,….

  • De journalisten doen gewoon mee, antwoord op de vraag, ja we dragen allemaal een broek, en dan de vraag gewoon weg lachen, echt zielig, zegt overigens genoeg over de mentaliteit van zulke mensen, het maakt hun geen reet uit.

  • ze zijn dat nieuwe virus al aan het maken . het is daarom dat hij het weet onze Farma-boy .dus eerst een vaccin in elkaar flanzen (creëren) en daarna een virus daar voor

 2. Ik heb me weleens afgevraagd hoe het nu zat met de kindermoord van Bethlehem.
  Waarom zou je een onschuldig kind willen vermoorden?
  Toch?
  Tegenwoordig denk ik meer in genen en appels die niet ver van de boom vallen.
  Omvat dat de huidige elite, koningshuizen, omhooggevallen machthebbers?
  Daar durf ik zo een twee drie geen uitspraken over te doen, dat is iets waar ieder voor zichzelf over na moet denken.

  • Ik veronderstel dat men de reden voor de Kindermoord te Bethlehem wel kent.(?)
   Indien niet, … die voerde koning Herodes uit, om te voorkomen dat er nog een Koning zou komen naast (iplv) hem, Herodes (hij was een Edomiet, geen Jood) en hij (de duivel) door de afgrijselijke kindermoord zou voorkomen dat de mensheid tot Eeuwige Zaligheid gered zou worden (door het Werk waarvoor De Heiland op aarde kwam).
   De Farizeeën wisten precies in De Schrift (Micha 5) aan Herodes aan te tonen waar De Messias geboren moest worden, maar zij gingen niet mee met De Wijzen Uit Het Oosten om De Heere te aanbidden.
   Micha 5:1 en 2
   1 En gij, Bethlehem Efratha! zijt gij klein om te wezen onder de duizenden van Juda? Uit u zal Mij voortkomen, Die een Heerser zal zijn in Israël, en Wiens uitgangen zijn van ouds, van de dagen der eeuwigheid.
   2 Daarom zal Hij henlieden overgeven, tot den tijd toe, dat zij, die baren zal, gebaard hebbe; dan zullen de overigen Zijner broederen zich bekeren met de kinderen Israëls.

   • wat mij opvalt, is dat u hen “wijzen” noemt… in het grieks staat “magoi”, magiers dus. door god onomwonden geïdentificeerd als afgodendienaars – oa jesaja 2:6; zij maakten dus deel uit van het complot om jezus om te brengen.

    ook opmerkelijk, en wat nooit gezegd wordt, is dat de magiers het HUIS binnen gingen waar jezus was. -mt. 2:9.
    uit het feit dat herodes alle jongetjes tot 2 jaar liet ombrengen (overeenkomstig de tijd die hij nauwkeurig van de magiers te weten was gekomen – vers 16) blijkt dat jezus geen baby meer was. die moord werd trouwens door jeremia voorzegd.

    • a magus; the name given by the Babylonians (Chaldaeans), Medes, Persians, and others, to the wise men, teachers, priests, physicians, astrologers, seers, interpreters of dreams, augurs, soothsayers, sorcerers etc.; cf. Winers RWB, under the word; J. G. Müller in Herzog, the passage cited, pp. 675-685; Holtzmann in Schenkel iv., p. 84f; (BB. DD., under the word ). In the N. T. the name is given:
     1. to the oriental wise men (astrologers) who, having discovered by the rising of a remarkable star (see ἀστήρ, and cf. Edersheim, Jesus the Messiah, i. 209ff) that the Messiah had just been born, came to Jerusalem to worship him: Matthew 2:1, 7, 16.

     King James Bible 1611
     Matthew 2:1, 7 and 16

     1 Now when Iesus was borne in Bethlehem of Iudea, in the dayes of Herod the king, behold, there came Wise men from the East to Hierusalem,

     7 Then Herod, when he had priuily called the Wise men, enquired of them diligently what time the Starre appeared:

     16 Then Herode, when hee saw that hee was mocked of the Wise men, was exceeding wroth, and sent foorth, and slewe all the children that were in Bethlehem, and in all the coasts thereof, from two yeeres olde and vnder, according to the time, which he had diligently enquired of the Wise men.

   • De zogenaamde kindermoord. Dat verhaal kwam pas na de dood van herodes. En is nooit 1 spat van bewijs voor geleverd. Dat ze hem in kwaad daglicht wouden zetten is meer dan duidelijk. Hij was wreed. Zo was elke andere koning in die tijd. Waar ze hem het meest om haten was het feit dat hij geen jood was

 3. Wie zaait zal oogsten.
  De wet van Karma is van, oorzaak en gevolg.
  Dat Gates een gigantische berg Karma op zich heeft geladen mag duidelijk zijn.
  Helaas komt het inlossen van Karma voor sommige mensen niet op het moment dat andere mensen dat graag zouden willen.

 4. Wat een geraaskal van deze vent. Niemand die het begrijpt. Volgens mij heeft hij bij Hugo de Jonge in de klas gezeten. Die raaskalde zich ook voortdurend muurvast en er was geen touw aan vast te knopen. Uit welke autoriteit spreekt deze vent? Heeft hij ergens verstand van? Kwa medisch gebral zou ik niet voor hem onderdoen.

 5. Gates kan alleen weten dat er een nieuwe pandemie komt als hij daarin zelf de hand heeft, net als bij Covid-19. We weten dus al wat hij gaat doen. Maar dan is het toch ook meteen de hoogste tijd om deze moordenaar op wereldniveau te elimineren en niet te wachten welke smerige streek hij nu weer aan het uitbroeden is.

 6. Bill Gates weet helemaal niet zo veel,hij kletst maar wat met iedere reporter,heeft geen enkele betekenis met zijn zogenaamde foundation voor de wereld.Komplete windbuilerij.
  Waar is het bewijs van de omicron variant>> welk laboratorium heeft m kunnen vinden en ge-isoleerd??
  Volgens mij sponsort hij Pfizer zodat hij miljarden mee mag delen in de winst van het wereld vergif genaamd mRNA vaccin…virussen zijn dna die het lichaam helpen rotzooi op te ruimen.
  Nog steeds in de wereldwijde discussie?? waar is het ge-isoleerd??Merendeel van de mensen zijn ziek van de beademing en slechte zorg…obesitas en diabetes en nog wel wat zware onderliggende klachten liggen er ten grondslag aan>>hele pandemie is opgeklopt…alle doden overtrokken en de gezondheids industrie vaart er extreem goed bij.Corona is niet dodelijk en niet eens schadelijk

  • Je hebt gelijk volgens dr.stefan Lanka is geen enkele virus geisoleerd.Hij heeft 100.000€ uitgeloofd voor wie een virus kan isoleren.

 7. Ontvoer Gates naar India; daar weten ze wel raad met hem: strop om z’n hals en hangen maar. 1 probleem minder………… Zou tevens een angstcultuur opleveren onder de superrijken der aarde. Weten die ook eens wat angst inhoudt.

  • Mee eens, gewoon een proces voltooi-ing in India en mogen ze volgens hun landswetten tot uitvoering van het vonnis komen. Wij kunnen allemaal wel zeggen kill die goozer maar, maar zonder laf te zijn moet je begrijpen dat wij dan ook voor God willen spelen. Precies hetgeen wij die kabal verwijten. Ik ben geen 100% bijbelkenner maar wellicht dat er ergens instaat wanneer zoiets wel is geoorloofd.

 8. Ongelofelijk zoals deze psychopaat podium krijgt.

  Als ik nog ergens een paar miljard vind dan mag ik mijn mening aan de hele wereld opdringen om uit te voeren?

  En niemand van de dwazen ziet dat wat deze oude creep vindt niet het luisteren naar waard is.

  …loopt in dat deel van de wereld niet het merendeel van de bevolking met een wapen rond?

 9. De enigste manier dat je dit net zekerheid kan zeggen is als je hem zelf creëert. Deze mensen zullen ook niet stoppen tot dat ze zelf het leven zullen verlaten. Ik ben er zelf dan ook van overtuigd dat we moeten gaan vechten voor onze vrijheid! Mensen die wakker en niet vang zijn om hun handen vies te maken.

 10. We worden door volslagen krankzinnigen en pure maffia geregeerd geregeerd wereldwijd…Al realiseer ik mij dat dat eigenlijk een belediging voor de maffia is…Zó puur slecht en rót waren zelfs zij niet altijd…

  • Oh ja, Nostradamus zei dat toch ook al: De New City gaat in vlammen op. Die orthodoxe joden weten wel wat er aan hun broek hangt hoor, als insiders. Mij zou het ook niet verbazen als die zeer moderne pistolen van Rusland op de VS gericht staan. Waarom de achtertuin bevuilen…

   Rust…

 11. Angst verkoopt. Maar Billy weet wel waar hij het over heeft: met gemak kunnen ze nog een “pandemie” veroorzaken. Dit doen ze dan met een andere techno-virus waarmee ze mensen naar de kloten helpen. Heeft niemand nog steeds niet door dat die hele covid geen zak te maken heeft met een “virus” maar alles met een “techno-virus” (of hoe je het noemen wilt). Een technologisch snufje die in combinatie met frequenties schade veroorzaakt aan weefsel waar het zit. Je kan dit hi-tech “nano-virus” voorheen ingeademd hebben, en nu heb je het ook ingespoten gekregen. En zo kun je nog veel meer hi-tech nano-virussen maken, en over de wereld uitsproeien, of inspuiten, of weet ik wat voor fijne manieren er zijn om die nano-virussen entree te geven in het menselijk lichaam – via frikandellen ook vast mogelijk.

  Heel vreemd is dat na twee jaar iedereen nog steeds maar doorlult over het “virus” en “gain of function” en andere prietpraat die nagewouweld wordt over dit “corona-virus” maar er is helemaal geen coronavirus; het is een fukking computer model van een hi-tech nano-virus! Er is een smerig nano-virus, een technologisch iets, dat losgelaten is op de wereld om een gruwelijke ziekte te veroorzaken, die geen zak te maken had met de griep, maar wel als trojaans paard de wereld in ging. Het ziekteverloop van deze zenuwaandoening die veroorzaakt wordt door dit nano-virus is heel anders dan de griep. Bovendien werden mensen nog verder kapot gemaakt met die beademingsmachines, waar de ziekenhuizen 30,000 dollar voor vingen als ze die je longen indrukten. Vandaar alles achter gesloten deuren, mensen! De geldmachine draaide geolied!

  Waarom nog geen ene wetenschapper dit bekijkt, en iedereen nog steeds maar zit te ouwehoeren over het “virus” snap ik werkelijk niet. Maar het zal wel. Iedereen wordt lekker bezig gehouden, en voor het lapje gehouden. Letterlijk. Waarom denk je dat je achter een lapje moet lopen? Omdat je voor het lapje wordt gehouden. Je bent gereduceerd tot een beklapje, die niet beter weet en niet beter wil weten.

  Succes er mee. Tot de volgende pandemie!

 12. Zeer ernstig gestoorde en zwaar misdadige Bill Gates: Maak je je niet te comfortabel, een nieuwe pandemie met nieuwe ziekteverwekker is op komst

  Ik heb even de titel aangepast.

 13. https://www.xandernieuws.net/algemeen/hong-kong-slacht-hamsters-af-vanwege-covid-19-straks-ook-mensen/
  Nu hamsters, straks ongevaccineerden?

  Michael Tien, lid van de Wetgevende Raad, vindt zelfs dat alle hamsters in beslag moeten worden genomen en worden afgemaakt. ‘Is dit een oefening voor wanneer ze tegen ongevaccineerde mensen gaan optreden?’ vraagt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong zich af. ‘Er is geen medische reden om zulke wrede wetten in te voeren.’ (1)

  Slaap lekker.

 14. De Biden regering in de USA heeft afgelopen jaar miljoenen vaccins tegen Smallpox ingekocht…
  Nederlandse mensen v ongeveer 60 jaar en ouder hebben nog een pokken vaccin gehad, zouden dus immuniteit moeten hebben… ? Voor de anderen hebben ze 6 shotjes pp in gedachten… Stroop maar vast je mouw op.. ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in