Een van de overlevenden, een minderjarige jongen, liep met bloed besmeurd een café binnen en vroeg om hulp. Hij vertelde de barman dat zijn oom “gek geworden” was en de rest van zijn familie “met een mes en een hamer” had aangevallen.

Toen de politie rond 11 uur ’s ochtends bij het huis in een Parijse voorstad aankwam, werden ze gedwongen om zich met een stormram door de deur te forceren, waar ze twee dodelijke slachtoffers en meerdere gewonden vonden, die naar verluidt allemaal van dezelfde familie waren. Drie anderen stierven anderhalf uur later ondanks de inspanningen van de hulpdiensten. De dodelijke slachtoffers zijn een vrouw en vier kinderen.

De politie vond ook vijf overlevenden die gewond waren geraakt, sommigen bewusteloos. Alle overlevenden werden naar het ziekenhuis gebracht, met drie volwassenen die in ernstige toestand verkeerden. De andere twee overlevende slachtoffers waren tieners die volgens Franceinfo niet zo ernstig gewond waren.

Ze vonden ook de vermeende dader, de oom, bewusteloos met de moordwapens naast hem. Hij werd naar een ziekenhuis in Clichy gebracht waar hij wordt behandeld.

“De scène was afschuwelijk. Meerdere van ons zijn in shock”, vertelt een agent aan BFM.

Verschillende media berichten dat de familie, inclusief de verdachte aanvaller, de oom, werd geïdentificeerd als zijnde van Sri Lankaanse of Pakistaanse afkomst. De politie vertelt de omroep dat het eerste onderzoek erop wijst dat de aanval het resultaat was van een familiegeschil.

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie

Frans geneesmiddelagentschap slaat alarm: ongewenste bijwerkingen van vaccins zoals dood in de baarmoeder

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here