Nou, dat heeft niet lang geduurd. Oekraïne heeft videodocumentatie gemaakt van zijn eerste gebruik van clustermunitie tegen Russische legertroepen. De korte video hieronder toont het gebruik … en dat Oekraïne blijkbaar niet erg goed kan mikken!

Uit de video blijkt duidelijk dat Oekraïne miste; ernstig. Maar wat over de ontploffingen gezegd moet worden, is dat alles BINNEN de cirkel dood zou zijn door de scherven van al die kleine bommetjes.

Rusland heeft duidelijk gemaakt dat als Oekraïne clusterbommen begint te gebruiken tegen Russische troepen, dat Rusland dan ook over zulke wapens beschikt.

Gebaseerd op prestaties uit het verleden, richten de Russen ook veel beter.

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens tegenoffensief stevent af op een “ramp” – Voormalig VS marinierVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Welke sancties?
Vorig artikelDe Russen zijn door de Oekraïense verdediging bij Liman Pervy gebroken: De Oekraïners bezwijken met een knal in Kupiansk (Video’s) – Ze sturen reserves en huurlingen
Volgend artikelCIA lekt als een zeef en geeft Oekraïne de schuld van naderend debacle
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. de russen zijn niet als de laffe Amerikanen en Oekraïners en Engelse dit getuigd van onmacht vergeet niet wie de eerste Abom gooide de laffe AMERIKANEN ONDER HET MOM VAN MENSEN TE REDDEN NEEEEEE DE JAPPEN STONDEN OP HET PUNT ZICH OVER TE GEVEN DE AMERIKANEN BLIJVEN MONSTERS

  • Japan had zich al overgegeven, de Keizer vroeg aan Stalin of het koninklijke paleis behouden mocht blijven.
   Omdat Japanners een zeer onderdanige volk is, die de Keizer als een God zien, en als die sterft willen zij mee sterven.
   Met als gevolg, een massa zelfvernietiging met miljoenen doden.
   Stalin begreep dit, en wilde de overgave van Japen aan z’n beide collega’s mededelen.
   Maar Truman zei tegen Stalin, over 2 weken heb ik tijd voor you, maar hij had die tijd nodig om de A-bom gereed te maken voor gebruik, en zo geschiedde.

 2. Dus deze Angelo Amerikaanse munitie gaat méér slachtoffers maken dat is de bedoeling achter dit door veel landen verboden wapens, als het Russische leger geen genoeg vaart achter deze SMO zet dan wordt het een langdurig, pijnlijk en vooral geopolitiek zwaar, Amerika loopt op zijn tandvlees en de NAVO arsenalen zijn bijna uitgeput en naar mijn idee kunnen ze door gemaakt energie tekorten, gierende inflatie en te kort aan geschoolde vakmensen dit tempo van produceren niet volhouden, hoe moeten zij dit brengen en verkopen aan de wereld, zou graag de uitleg horen van die nep president en aan Rutte kunnenen “we” het ook niet meer vragen die heeft uit voorzorg de handdoek in de ring gettieft door zijn Epifaan moment.

  Parlementair journalist Kees Boonman

  https://www.nporadio1.nl/fragmenten/nieuwsweekend/cad179e3-ca5c-4fff-8e10-3b737c5c6317/2023-07-08-kees-boonman-over-de-gevolgen-van-de-val-van-kabinet-rutte-iv

  • Beste Adriaan, je denkt toch niet dat wij een fragment van NPO66 gaan bekijken met kees spek-en-bonenman?

   “Kees Boonman, de gepensioneerde zitplasser van de NPO die nog drie keer per week mag opdraven in die failliete subsidiekermis, is wel de grootste Totale Lul van het Deep State Mediapark Systeem. Kees Boonman was er uitermate trots op dat hij door iedere politicus gefeliciteerd werd toen hij met rustgeld ging (terwijl dat gewoon zijn doodvonnis was). En vandaag mag wispelende winkeldochter Kees zijn donkerbruine doctrine-onderarm weer eens vuistdiep in de aars van de vierde macht proppen, in deze MAGISTRALE WITWAS OPERATIE in de Volkskrant. Het is allemaal de schuld van GeenStijl en De T. Joe.”

   • Hahahahaha ….jullie Ollanders eh.!…wat n prachtig taaltje seg,, ongelofelijk hoe ‘expresssief’ jullie zijn , daar kunnen wij vlamingskes ni aan tippen…

   • Bas juli 17, 2023 at 12:49

    Denk je nu werkelijk dat ik met molentjes loop te leuren, moet ik dan een tekening maken om het te verduidelijken, de hele MSM is rot en ook Kees ik luister graag naar hem om hem op leugens te betrappen maar hij is zó slim dat hij dat niet doet hij blijft zoals héél véél Nederlanders netjest tussen de lijntjes kleuren mede door de codes waaraan de parlementaire pers zich aan houden moeten. Ik heb nog nooit 1 hoernalist gehoord die door durfde te vragen.

    Groeten en nog een fijne dag

 3. Verdrag inzake Clustermunitie
  Het Verdrag inzake Clustermunitie (CCM) verbiedt gebruik, productie, aankoop, opslag en transport van clustermunitie. Clustermunitie is een door een vliegtuig afgeworpen bom, granaat of raket, die uiteenvalt in kleinere explosieven. Gebruik van clustermunitie is omstreden, omdat het veel menselijk leed kan veroorzaken. Daarnaast maakt het geen onderscheid tussen burger- en militaire doelen.

  Nederland heeft begin 2011 het Verdrag inzake Clustermunitie geratificeerd. En zal op grond van het verdrag de productie en export van clustermunitie verbieden.

  Dus als het onze oorlog is dan kan dit niet.

  • Nu zie je eigenlijk hoe corrupt het hele zooitje is. Goedpraten als “wij” het doen, veroordelen als “zij” het doen.

 4. Dat wespennest wordt tot op de bodem vernietigt samen met dat stinkende EU Nazi,s von der Lijken en haar WEF zwendel Nazi Scwab Jullie hebben verkeerd gegokt Dus zeg maar zo de beer gaat te keer als een BEER zodat ieder het zich zal herinneren waar Rusland voor staat, met Poetin valt niet te spotten Poetin keek nog es eve in zijn opslagplaats en zij kan nog wel jaren door gaan!!!!!

 5. Luistert… toen Truman de a bom op Japan gooide beschikten de Russen
  ( niemand!!) over dit wapen. De enige bedoeling van de inzet was dus om Stalin te laten zien ‘kijk, dit kunnen wij, en niemand anders. Dus, iedereen moet doen wat wij Willen. Simple as that

 6. “Oppenheimer” – Film leert Goyim om van Commie Traitor te houden

  (Robert Oppenheimer, 1904-1967)

  Het is duidelijk uit de trailer dat deze film een ​​blindganger is, hoewel ze het een ‘meesterwerk’ noemen. Het is een oud Hollywood-cliché: een team samenstellen voor een kritieke missie. De waterstofbom zou voor altijd wereldvrede garanderen.

  Oppenheimer was een communistische jood die atoomgeheimen aan de Sovjets gaf (zie hieronder), maar deze film gaat daar niet op in.

  De Movie Biz leidt ons af en bedriegt ons terwijl het WEF zich voorbereidt op onze slavernij.

  We lijken fantasie boven realiteit te verkiezen. Heb je films gezien over de COVID-hoax? Willen we dat wel?

  De enige uitzondering is “Sound of Freedom” , dat een protestbeweging is geworden tegen alles wat er mis is met het land.

  Volgens Eustace Mullins creëerden de communistische joodse bankiers de atoombom om de mensheid te hersenspoelen, net zoals ze de joden hersenspoelden met de holocaust.

  Na Hiroshima leefde de mensheid in constante angst voor vernietiging. Het leven werd zinloos. We verloren het geloof in Gods liefdevolle doel en levensbelofte. In plaats daarvan hadden we een dodelijke nieuwe vijand en een ‘Koude Oorlog’. Natuurlijk gaven de bankiers (((Oppenheimer))) de (((Russen))) de bom om de dreiging reëel te laten lijken.

  https://henrymakow.com/2023/04/Hiroshima-Another-Illuminati-Psy-Op.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in