Onderstaande korte video toont Oekraïense legertroepen die de nazigroet brengen. Als u Oekraïne steunt, dan steunt u dit: NAZI’s!

Als U Oekraïne steunt, dan bent U een NAZI collaborateur. (We gaan u zo noemen, in het openbaar! Bereid u voor.) schrijft Hal Turner.

Het Amerikaanse Congres… NAZI collaborateurs!

President Biden… NAZI collaborateur!

NAVO? NAZI collaborateurs

Regeringen van Europese NAVO-lidstaten die wapens en hulp aan Oekraïne verstrekken? NAZI collaborateurs!

Rusland heeft GELIJK voor wat ze doen in Oekraïne. Hoe sneller Rusland deze ziekte van het nazisme uitroeit, hoe beter we allemaal af zijn.

Hieronder staat een video van een live-uitvoering van het Russische volkslied. Bekijk het een paar keer. LEES DE WOORDEN in de vertaling onderaan het scherm. Zet dan het volume uit en kijk naar de mensen in de video. Kijk naar de gezichten. Dit zou elk stadion hier in de Verenigde Staten kunnen zijn. De Russen ZIJN ons. (n.v.d.r.. video is niet te vinden in HT’s artikel.)

Er is geen reden om oorlog te voeren met Rusland. We moeten achter Oekraïne aangaan en die NAZI klootzakken stoppen.

In de Tweede Wereldoorlog richtten de NAZI’s zich op de Joden.

Vandaag zijn ze in Oekraïne, en gaan ze achter de Russen aan.

We moeten deze NAZI ziekte stoppen voordat het verder gaat.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In video: Oekraïense nazi’s blijven Russische krijgsgevangenen dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Waarom hypersonische wapens alles veranderen? Ze kunnen alle Amerikaanse vliegdekschepen in één keer tot zinken brengen
Vorig artikelSabotage Nord Stream slaat terug met historische afbraak van Amerikaans imago en leugens over Oekraïne oorlog
Volgend artikelSeymour Hersh’s Drie-eenheid van de Waarheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Helemaal mee eens! Het Europese volk is misleid, en velen laten zich uit gemakzucht misleiden. Regeringsleiders binnen de Europese Unie onder leiding van Ursula von der Leyen zijn NAZI collaborateurs. Zij, die zich verzetten, zoals bijv. Hongarije, worden bedreigd en belaagd met sanctie maatregelen.
  Allen, die stemmen voor de regeringspartijen zijn mede verantwoordelijk voor deze NAZI praktijken . . . .

  • Een letterlijke uitspraak van Ursula:

   “There would be no European culture without Jewish culture. And there would be no Europe without the Jewish people. We will remain vigilant.”

   En u denkt dat het nationaal socialisten zijn? Hoe groot is de plaat voor uw kop?
   Het zijn joden en joden knechten!

   • neen, het zijn kripto joden, khazaarse maffia die zich verschuilen achter het jodendom. De joodse gemeenschap moeten dringend bezinnen hoe zij van die parasieten kunnen afraken. Bekijk wie de hoogste posities in de Amerikaanse regering bekleden, wie de grote kapitalen beheren, wie de deep stat controleren. Het zijn allemaal joden terwijl de joden slechts 3% vertegenwoordigen in Amerika. Mogelijk is het dezelfde situatie in Europa.

    • @Kola, In de VS zitten veel foute Khazaren zowel west als east coast,die werken gewoon samen met Nazi’s zoals o.a. skull&bones en Opus Dei en Bilderbergers. Samen zijn het Satanisten oftwel hoge Freemasons/illuminatie. Hier in europa is het voornamelijk de zwarte Adel die overal inzit…5G,Serums,QR, insecten en de groene hoax. Fauci,Pelosi etc..zijn bv allemaal nazaten van grootgrondbezitters, zwarte adel uit noord Italië..Het gebroed is terug te leiden tot het romeinse rijk met hun gluiperige senatoren.

 2. Ook helemaal mee eens… het smerige volkje waarmee ik o.a. op de Groenplaats in Antwerpen tegenin ben gegaan waren 100% Belgen die hadden letterlijk de Haat tegen Poetin en Rusland tot de schuim op hun bakkes stond.. veel geluk gehad met een groepje Marokkanen die erbij kwamen al wisten ze niet waarom maar die Antwerpse klootzakken aarzelde en dooden dan gelijk…ik zeg U schuim en speeksel had ik een vuurwapen gehad ik zou geschoten hebben…nu 6 maanden geleden maar deze waanzin had ik nog nooit gezien hier…

 3. Logisch dat ze dit doen, zelfde poppenkast als in wo2. Nep tot op t bot aangestuurd vanuit dezelfde dwazen als in wo2. Wo2 stopte alleen maar omdat men wilde dat t stopte

 4. Het neo-nazisme is springlevend, is de westelijke helft van het gebied.
  Gebaseerd op Bandera, Melnyk, WO II.

  En de uitbeelding met die vlag hierboven, met verwijzing naar alles wat met NWO te maken heeft, klopt. Helaas, helaas, helaas …………
  We zullen ons allemaal moeten gaan verzetten !

 5. Rat rutte, terroristen sponsor al qaq kaag, en lesbo ollongren kunnen trots zijn op het spenderen van honderden miljoenen aan belasting geld van de hard werkende nederlander aan dit gajes.
  SLAVA RUSSIA

 6. Nazi’s, nazi’s, nazi’s dat is het enige wat je maar hoort, maar dat deze term verzonnen is door de joodse communistische partij gaat iedereen voorbij..deze term was eerst verzonnen om de NSDAP te trollen en werd daarna gebruikt om iedereen de mond te snoeren..wat zouden ze het fijn vinden om het laatste beetje NATIONAAL SOCIALISME te kunnen uitroeien en jullie allemaal onder de communistische hamer te krijgen..pffff jullie herkennen het zionistische communisme geeneens terwijl jullie er hard, diep en droog door verkracht worden..had Der Fuhrer de oorlog maar gewonnen dan had Europa er 1000 x beter uitgezien..kan uit de reacties hier alleen maar concluderen dat er geeneen is die de docu Europa the last battle deel 1 t /m 10 gezien heeft en de zionistische leugen propaganda maar hersenloos blijft nablaten.

 7. Een van de hoofdschuldigen van het huidige oorlogsgebeuren in Oekraine en indertijd in WO II is de MSM aangedreven door hun kwaadaardige, nietsontziende opdrachtgevers.
  Zij bepaalt immers hoe de wereldbevolking ‘moet’ denken en als
  90% of mss nog wel meer in hun
  misleidende narratief meegaat blijft dit
  patroon zich herhalen.

 8. Toen Vrij europa? Yer right,De toenmalige nazi’s met hun New world order oftewel 3e reich zijn gefinancierd door zwarte adel en nepjoden Rothshild&Rockefellers voor depopulatie aan beide zijden. Na de oorlog werd het zwarte Hugo Boss uniform gewoon vervangen door een Navo uniform door foute duitsers. En geen haan die er naar kraaide…Nu gebeurt precies het zelfde, alleen is de navo de nazi in deze, en een heel laf nazi zooitje ook want ze laten gehersenspoelde neonazi slaven wederom het vuile werk opknappen net als in ww2…Het is een langspeel plaat….Nooit afgevraagd waarom Hitler en Himmler intiem waren met Nathaniel Rothshild en hem lieten gaan? Daarna kwam een mega injectie aan financiën naar het 3e reich en gingen ze van broodkruimels naar gouden adelaars geheel in romeinse style…Occult gehalte was ook zeer hoog bij de toenmalige nazi’s..Deze site heult dus niet met de vijand maar jij wel Johan, misschien moet je naar ome Klauss ff zuigen en een uniform lenen van ze nazi vader, heeft vast nog wat liggen in 1 van zijn optrekjes in Schwabenland bij Beieren..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in