Opnieuw is er een video van de oorlogsmisdaden van de Oekraïense nazi’s online gedeeld door Oekraïense militairen. Schreeuwend “Glorie aan Oekraïne” schoten Oekraïners ongewapende Russische soldaten dood, bericht Southfront.org.

De Oekraïense nazi’s negeren het verzoek van hun president om hun misdaden niet op camera vast te leggen en blijven vol trots gruwelijke beelden online delen.

Op de video is te zien dat de Russen zich overgaven en met hun gezicht naar beneden lagen terwijl een van de Oekraïense nazi’s hen doodschoot toen zij probeerden zijn vragen te beantwoorden. Een andere Oekraïense soldaat is te zien terwijl hij zijn kameraad vraagt om te stoppen, maar de moordenaar luisterde niet.

Een van de dode Russische militairen wordt gezien met een granaat zonder pin in zijn handen. De Russische man probeerde zichzelf op te blazen omdat zich niet aan de Oekraïense nazi’s wilde overgeven.

Helaas blijven de Oekraïense militairen de oorlogswetten negeren. Zij blijven ongestraft dankzij de grote inspanningen van de westerse beschermheren van Kiev en de mainstream media om de waarheid over de oorlog in Oekraïne te verdoezelen.

De misdaden van de Oekraïense nazi’s zijn bijzonder weerzinwekkend te midden van de hoffelijke houding van Russische militairen tegenover de Oekraïense krijgsgevangenen.

Rusland gaat executies van krijgsgevangenen door “Oekraïense nationalisten” onderzoeken

De stap komt nadat een video online opdook waarop een oorlogsmisdaad te zien is, gefilmd door een schutter die Oekraïens spreekt.

Russische onderzoekers hebben een onderzoek ingesteld naar het vermoorden van krijgsgevangenen, nadat op sociale media een uiterst schokkende video was verschenen waarin een Oekraïense strijder op Russische krijgsgevangenen schoot.

  Overzicht militaire situatie in Kherson op 20 oktober: Oekraïens offensief blijft bloedig steken (Video's)

Het onderzoekscomité zei donderdag dat de beelden de moord op drie Russische krijgsgevangenen door “Oekraïense nationalisten” tonen. Het bureau beloofde de daders te identificeren.

De clip van 30 seconden, die eerder deze week online verscheen, is gefilmd vanuit het gezichtspunt van een gewapende persoon die op geagiteerde toon Oekraïens spreekt. Men hoort hem antwoorden eisen van mensen in militaire uniformen, die op de besneeuwde grond liggen.

Kennelijk gefrustreerd door het uitblijven van een samenhangend antwoord, vuurt de man verschillende schoten af op het hoofd van een van de gevangenen, alvorens zijn aandacht te verleggen naar een ander. Een derde persoon in uniform ligt roerloos op de grond met bloed naast zich.

Een medestrijder is ter plaatse en lijkt te proberen de schutter te kalmeren, want hij houdt vol dat de tweede gevangene een handgranaat heeft. De clip eindigt met de schutter die “Slava Ukraini!” roept en er een obsceniteit aan toevoegt. De Oekraïense nationalistische slogan, die zich laat vertalen als “glorie aan Oekraïne”, is sinds de gewapende staatsgreep van 2014 in Kiev op grote schaal overgenomen door het Oekraïense leger en de bredere samenleving.

Viktoria Serdyukova, de mensenrechtenombudsman voor de Volksrepubliek Lugansk, zei dat de beelden “een nieuwe bevestiging zijn dat er koelbloedige moordenaars tegen ons vechten”. Ze drong er bij internationale organisaties op aan om het incident te onderzoeken.

Het is onduidelijk wanneer of waar de video is opgenomen, en wie de mensen op de video zijn. Sinds het begin van de vijandelijkheden in Oekraïne zijn verschillende video’s opgedoken waarop de marteling en moord van Russische krijgsgevangenen door Oekraïense troepen te zien.

  VS Mini-kernbom raketten om gebruikt te worden in "Een Nucleaire Eerste Aanval" binnenkort in Italië, België, Duitsland, Nederland

Volgens het Russische ministerie van Defensie is het doden van ongewapende, overgegeven soldaten een “wijdverbreide praktijk” door de troepen van Kiev.

Oekraïense functionarissen verdedigden het optreden van hun soldaten nadat een bepaald incident in november aan het licht was gekomen. Op de beelden was te zien hoe Russische militairen op een rij op de grond lagen nadat ze kennelijk waren neergeschoten door Oekraïense soldaten.

Kiev beweerde dat de Russische soldaten rechtmatig waren gedood na een poging tot perfidy – een daad van faken van overgave met de bedoeling de andere partij bij verrassing aan te vallen. Critici hebben gezegd dat het narratieven niet pasten bij de verwondingen, aangezien de gedode troepen in hun hoofd geschoten waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom men in Washington en Kiev is begonnen te praten over het Koreaanse scenario voor de opdeling van Oekraïne
Volgend artikelDe liberaal-globalistische elite van het Westen, niet Rusland, vernietigt de manier van leven van de Europeanen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

  • Zelfs het woord nazi is een schande voor de echte nazi, hitler zijn manschappen hebben dit nooit gedaan met hun tegenpartij, in de verste verte niet. Dit halfjoods uitschot is de naam nazi niet waard.
   Duitsers hebben nooit iemand afgeslacht , joden die voor de duisters werken wel. En de joden in de bolsjewieken oorlog deden hetzelfde met de russen en oekrainse christenen wat die khazarenjoden nu doen met russen m de achterlijke walgelijke khazaarsejood die zich oekrainer noemt. Goed onderzoek doen en dan kom je vanzelf achter de waarheid. Stalin was een Georgiër en jood en geen rus…..die de oekrainse christen vermoorde.

   • Ardennen 1944
    Iets met een Duits verkleed partijtje
    Is misschien wel de reden dat het vanaf dat moment spaak liep omdat geen G.I. zich nog over wilde geven.
    Kijk maar eens naar Malmedy

    • Het Malmedy verhaal is al jaren ontkracht……toch blijft de leugen bestaan dat de SS onder leiding van Joachim Peiper daar ongewapende soldaten in een schuurtje doodschoten.

 1. Oorlogsvoering volgens de ‘regels’ is er hier echt niet meer bij en het is verwonderlijk dat Rusland zich wel nog aan die regels houd. Het ‘westen’ lacht hun gewoon uit.
  Als er later ooit een tribunaal komt, en dat betwijfel ik ten zeerste, zijn al die misdadigers al lang van de aardbodem verdwenen, en zolang het westen het narratief, Russen zijn de criminelen, blijft volhouden zal er nooit gerechtigheid komen.
  Als Rusland dan toch door het westen veroordeeld gaat worden, en daar lijkt het wel op, zou ik al die regeltjes vergeten en geen krijgsgevangenen meer maken maar korte metten met die moordenaars, net als die nazi’s doen. Die moordenaars weten dat de Russen te vriendelijk zijn en maken daar dus massaal misbruik van. Doe hetzelfde als je vijand doet en ze zullen de schrik erin krijgen.
  In een oorlog moet je geen medelijden hebben met je vijand want die is er op uit om jou te doden.

  • Als alles achter de rug is, zal rusland allen die hier mee te maken hebben systematisch vermoorden/liquideren. Geen zorgen de berg vuil word voor ons vanzelf opgeruimd en in de hel gegooid.

 2. Die is evenals onze mede Nederlanders, nazi van de bovenste plank.
  Een medemens manipuleren, misleiden, brainwashen, geld incasseren, dreigen, tot het nemen van een experiment, net zo iets , 🥼

  • In Oekraïne is het in sight duidelijk ,
   Hier is het mooi verpakt,
   Geen brainwash aanleiding tot mogelijke haat. 🇳🇱ernstiger vorm van nazisme dan in Oekraïne.

   • Hehe eindelijk iemand die dat zegt helemaal mee eens, vele, zoniet de meeste van 🇳🇱 hebben dezelfde ideologie en zijn er directe afstammelingen van nazi’s volop te vinden. Liegen, misleiden, manipuleren, programmeren, uitbuiten, sancioneren en meer zijn dezelfde corrupte technieken die nazi’s in Oekraïne gebruiken vandaar de vele blauwgele vlaggen in Nederland en omringende landen.

 3. Bekende tactieken van verliezers en de Nazi’s deden dat ook, maar sommige Amerikaanse soldaten net zo goed, en in feite gebeur(d)en zulke dingen in meer of mindere mate onder alle partijen, want rotte appels zitten onder alle strijdende partijen.
  Het schijnt een kick te geven om voor God te kunnen spelen met zo’n wapen in je hand, en politieagenten kunnen er ook wat, mannelijk of vrouwelijk, het maakt niet, en zou je kinderen vuurwapens geven dan wordt het een slachtpartij.
  Beschaving moet je namelijk leren.
  Dus het doodschieten van overwonnen vijanden is super KINDERACHTIG!

  • enig idee waarom de burgers in de EU worden ontwapend tot op musketten aan toe…? juist ja, omdat je weerlozen makkelijk kunt afmaken.

   En wie gaat dat straks hier doen, dat kapot schieten van burgers als mensen hun kinderen niet in uniform willen zien gepropt om in het oosten kapot te gaan voor Biden, de multinationals en het WEF tuig? juist ja, die met die blauwe pakken aan.

   Dat is waar dit naar toe gaat, niet tot de laatste Oekraïner maat tot de laatste blanke Europeaan. Dat is Coudenhoven Kalgary tot in de puntjes uitgevoerd….met de EU commissie als prijsuitreikers/ ontvangers….

   Dit is de genocide van blanken in Europa, en de leegte word gevuld met import uit Africa en Arabie….net als de baarmoeders van de blanke vrouwen die overblijven….

   Welkom in de not so great reset.

   • Had hier moeten staan.

    Weet je nog hoe het westen stond te klappen hoe ze massaal molotov cocktails maakte ? Ik drink me stuf aan wijn en spaar alle lege flessen en stock benzine voor mijn auto 😉

 4. In alle documentaires over WWII zie je dat de Oekraine en de Baltische staten hulpjes van de nazi’s waren. Dat zegt genoeg en ook geeft het weer eens weer dat Putin gelijk heeft met die stelling. Wat maakt dit de westerse leiders.

 5. Weet je nog hoe het westen stond te klappen hoe ze massaal molotov cocktails maakte ? Ik drink me stuf aan wijn en spaar alle lege flessen en stock benzine voor mijn auto 😉

 6. Inderdaad Duchesne, de Europese bevolking uitmoorden, en vervangen door een bevolking die niet patriotish is, ( Von Coudenhove/ Kalergy) vandaar die masale vernietigin door terroristische oorlogen tegen Afghanistan, Libië, Irak, Syrie, Mali, Somali, Yemen, … door de nato om zoveel mogelijk vreemde vluchtelingen in Europa te krijgen.
  Rusland had al eerder moeten ingrijpen. Wie wil er nu de grootste terreurorganisatie (Nato) naast zijn deur hebben.
  En bovendien hebben de VS hiervoor in Ukraine de beste vertegenwoordiger voor de VS-oorlogsindustrie in aangesteld.

 7. de Russen zijn ook geen lieverdjes, maar dit is wat je krijgt in zo`n conflict. de haat zit wederzijds zo ontzettend diep dat het dierlijke aspect van de mens het overneemt van het diep menselijke gevoel van liefde, mededogen, en medelijden. het is doden of gedood worden. niemand die deze hel overleeft, zal nog ooit ook maar één persoon in zijn leven vertrouwen, zelfs zijn eigen vrouw en kinderen niet. Dat geeft je meteen een goed idee van hoe uit elkaar gerukte gezinnen NA de oorlog verder moeten met elkaar. dat is een idiote wens die voor de meeste gezinnen ( als ze al herenigd worden) nooit zal uitkomen. De kinderen herkennen papa die uit de oorlog komt niet meer, het is niet meer dezelfde liefhebbende vader. alle gevoelens zijn vermoord, zelfs die voor je meest geliefden. verder gaan waar je gebleven was, is een wens die niet ingevuld gaat worden. Dit is wat oorlog met mensen doet, het haalt het dier in je boven, en het valt niet simpel weer weg te stoppen. De kinderen die thuis op hun vader wachten, zullen die man nooit meer terugzien, zelfs als hij het overleeft. De man die thuiskomt, is niet langer meer de man die wegging. Je kan iemand uit de oorlog halen, maar je kan de oorlog niet uit iemand halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in