In het christelijk geloof heeft God de vorm van drie personen: de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Samen vormen deze drie wezens de Drie-eenheid. In een recent interview met de Duitse schrijver Fabian Scheidler besprak Pulitzer Prize-winnende onderzoeksjournalist Seymour Hersh zijn explosieve artikel dat verscheen in zijn inaugurele posting op Substack, “How America Took Out the Nord Stream Pipeline“.

Toen Scheidler Hersh bedankte voor zijn moedige verslaggeving, schoot de veteraan-verslaggever terug: “Wat is er zo moedig aan het vertellen van de waarheid? We worden geacht de waarheid te vertellen!” schrijft Scott Ritter.

Ik ken Sy Hersh al bijna een kwart eeuw. Hoewel ik te jong was om de impact van zijn verslaggeving over het bloedbad van My Lai in Vietnam van dichtbij mee te maken, zat ik op de eerste rij bij het meesterlijke werk dat hij verrichtte door de verschrikkelijke feiten aan het licht te brengen over wat de Verenigde Staten deden in de Abu Ghraib-gevangenis in Irak.

Legendarische status krijg je niet, die verdien je. En Sy Hersh heeft het absolute recht verdiend om de GOAT (greatest of all time) genoemd te worden als het gaat om onderzoeksjournalistiek. Hij is, eenvoudig gezegd, de beste.

Ik heb bijna alles gelezen wat Sy Hersh heeft geschreven, en kan zijn aanzienlijke journalistieke productie in het juiste historische perspectief plaatsen. Daarom kan ik met een gerust hart concluderen dat, in termen van het potentieel om tektonische geopolitieke veranderingen teweeg te brengen, Sy’s Nord Stream verslaggeving zijn belangrijkste werk ooit is.

De GOAT heeft geproduceerd wat ik de Drie-eenheid van de Waarheid noem.

  NAVO's proxyoorlog tegen Rusland was in wezen altijd terrorisme

Eerste waarheid: De president van de Verenigde Staten, Joe Biden, heeft, door samen te spannen met leden van zijn nationale veiligheidsteam om opzettelijk de grondwettelijk voorgeschreven rapportageverplichtingen aan het Congres met betrekking tot oorlogshandelingen van de Verenigde Staten te omzeilen, een impeachable overtreding begaan die door geen enkele andere president in de geschiedenis van de Verenigde Staten is geëvenaard.

Tweede waarheid: De terugslag die zich in Duitsland zal voordoen na de onthullingen van Seymour Hersh dat de Verenigde Staten een economisch Pearl Harbor hebben uitgevoerd door de vernietiging van energie-infrastructuur die cruciaal is voor het welzijn van de Duitse natie, kan de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) en de Europese Unie (EU) opbreken, waardoor meer dan tachtig jaar naoorlogse Europese veiligheid en stabiliteit op de helling komt te staan en de Verenigde Staten op het wereldtoneel worden afgezonderd van de oude Europese bondgenoten die de basis vormden voor de wereldwijde aanvaarding van de zogenaamde “internationale orde op basis van regels”, die heeft gediend als het middel waarmee de Verenigde Staten wereldwijde hegemonie hebben uitgeoefend.

Derde waarheid: De beslissing om de Nord Stream pijpleiding op te blazen logenstraft de Amerikaanse bewering dat de inval van Rusland in Oekraïne een onuitgelokte daad van agressie was, en onderstreept in plaats daarvan de harde waarheid dat de Verenigde Staten een strategisch plan hadden, dat berustte op het uitlokken van een conflict met Rusland in Oekraïne om een geopolitieke dekmantel te bieden voor het beëindigen van Europa’s afhankelijkheid van goedkoop Russisch aardgas, door aan te tonen dat elke keer dat Rusland een onderhandelde beëindiging van de crisis nastreefde, hetzij vóór de invasie door uitvoering van de Minsk-akkoorden, of daarna in de voor 1 april geplande gespreksronde van Istanboel, de Verenigde Staten de inspanning saboteerden en het conflict lang genoeg in leven hielden om hun belangrijkste doelstelling – de vernietiging van Nord Stream – uit te voeren.

  In de Bondsdag: We verminderen onze afhankelijkheid van Russisch gas, maar we worden afhankelijk van lithium, waarvan de voorraden in de Donbass nu in handen zijn van Rusland

Kortom, Sy Hersh heeft met zijn verslaggeving waarheden blootgelegd die het potentieel hebben om een presidentschap ten val te brengen, de NAVO te vernietigen en Rusland in de ogen van de wereld gelijk te geven.

Noem één ander stuk journalistiek van de afgelopen halve eeuw dat zo’n kracht heeft.

Dat kunt u niet.

Sy Hersh is een nationale, nee, een internationale schat, iets wat deze Drie-eenheid van de Waarheid onderstreept.

Zorg ervoor dat u hem als zodanig behandelt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Middelen en motief: Hoe Amerika de Nord Stream-pijpleiding opbliesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVIDEO: Oekraïense troepen op het slagveld brengen de nazigroet
Volgend artikelVan een Franse legerofficier…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. En ik ben benieuwd wanneer China uit de school klapt over de Bidens-praktijken.
  De Chinezen bewegen al richting Taiwan.
  Ik denk dat joenaaithetsteeds het steeds benauwender gaat krijgen.Met alle gevolgen van dien.
  De wereld zit in een lastig pakket.
  Hoe wil je moreel onderbouwen dat je NeoNAZI’s ondersteund en financieerd?
  De hele westerse wereld die hieraan deelneemd,zou zich kapot moeten schamen!

 2. Wat mooi.. bijna Poëzie.. en ja je bleef met verstomming staan na zijn Onthullingen…dit artikel heb ik gedeeld.. maar vooral bewaard om het steeds opnieuw te lezen…een Gouden prijs in ons hart voor deze man…🌟🌟🌟🌟🌟🌟

 3. Sy Hersh heeft zonder het woordbreuk gebruiken aangetoond dat de Verenigde Staten volledig worden bestuurd door vrijmetselaars: lieden met een beperking – geen geweten en geen moreel besef. sinds 1776 aan de macht. Het zal tijd worden dat de vrijmetselarij en het rozekruiserdom wereldwijd verboden wordt met het eronder verborgen zionisme. Leden van deze clubs moeten duurzaam worden opgesloten in de “oubliëtte” zoals de Franse koning Lodewijk de 16e zijn politieke tegenstanders in de vergetelheid plaatste.

  • Dat is een put met een rooster er op. Je laat er enkel water en brood in vallen……en steekt er verder geen poot naar uit.
   Gewoon levend weg laten rotten.

   Rutte
   De Jonge.
   Jetten
   Paternotte
   Ellemeet
   Tjeerdje de Wormenfluisteraar

   En in feite al dat tuig uit dat hoerenkartel.

   Nee ik heb er geen bezwaar tegen dat de wereld veranderd.

   Ik heb bezwaar tegen dat gore schorum wat alles naar de verdommenis helpt…….tot niks in staat is …….niets brengt…..alleen maar haalt……steelt…..bedreigd…..liegt….. uitvreet.

   Optyfen er mee. Laten we hier een eind aan maken. Dat willen ze toch zo graag?…… Dat is toch zo’n leuk spelletje.

   Kom maar op….. krengenbende.

   Graag. Ik ben er klaar voor

 4. Het rapport van Seymour Hersh is ongelofelijk belangrijk.
  In grote lijnen zijn alle gegevens controleerbaar.

  We zijn deze echte journalist, veel dank verschuldigd.

 5. De naoorlogse ” stabiliteit en veiligheid” was niets anders dan dictatoriaal bewind van Amerika na zijn bezetting van europa .
  Opnieuw is er een gevaar dat de VS Duitsland voor de 2e keer geheel vernietigd om het vervolgens weer te bezetten.

 6. Mooie samenvatting van de geschiedenis door Ritter. Weliswaar een beetje apart om die bijbelse drie-eenheid te gebruiken, dat was eigenlijk niet nodig. Maar de ware geschiedenis is in elk geval gedocumenteerd. FN wederom bedankt voor de uitstekende, leerzame publicaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in