Ministry of Defense of Ukraine / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

De Russen hebben een video vrijgegeven die de veranderlijkheid van de Oekraïense oorlog en de gevaren voor soldaten aan beide kanten laat zien.

Mannen van de Oekraïense special forces hadden Russische soldaten gevangen genomen, maar vielen in een Russische hinderlaag die was “opgezet” door Spestnaz, bericht Pronews.

De Oekraïners werden allemaal gedood en de Russen werden bevrijd.

Het is niet duidelijk aan welk front van de Oekraïense oorlog het incident plaatsvond, maar gezien de bosrijke omgeving moet het hebben plaatsgevonden in Kharkiv of Kupiansk.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het tijdperk van Zugzwang – De genadeloze greep van geostrategische logicaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Duits leger heeft munitie voor slechts twee dagen oorlog
Vorig artikelPoetin schetst Russische reactie op langeafstandsaanvallen
Volgend artikelWHO-hoofd Dr. Tedros heeft de oorlog verklaard aan ‘anti-vaxxers’ en belooft ‘agressiever’ tegen ze op te treden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • Welnee. Wat er aan troepen uit Europa wordt gestuurd wordt vermalen door artillerie en luchtaanvallen.

   Maar ik heb wel een idee; laten we de volledige Eerste- en Tweede kamer sturen, alsmede de toplaag ambtenaren. Die weten het allemaal zo goed en vinden dat het hun oorlog is, dus dan is het niet meer dan logisch dat zij het ‘goede voorbeeld’ geven.
   Om de aantallen nog een beetje op te krikken bij voorkeur ook hun gezinsleden meesturen. Als ze dan na 6 maanden frontdienst terugkeren zal ik luisteren naar wat ze te zeggen hebben.

    • Helaas??? Nee, joepie!!!
     Maar wat wel helaas is is dat die nooit naar het front zullen gaan.
     Of men moet ze dwingen. Maar dit kan alleen na een revolutie zoals in Frankrijk in 1789.
     Voorlopig ziet het er niet naar uit dat zo’n revolutie zal plaastvinden.

   • Zou niet zo gek idee zijn ipv de jonge NL generatie want die hebben we hard nodig om de NL economie weer een boost te geven welke het neefje van Pinocchio en zijn nazi ratten hebben verkloot🧐🖕💉= ⚰️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in