Ik weet niet waar in Oekraïne deze beelden genomen zijn, maar vannacht schijnt Rusland VEEL grotere bommen te zijn gaan gebruiken. Het lijkt mij dat het tot zinken brengen van de Russische raketkruiser “Moskva” eerder deze week, misschien niet zo’n goed idee was van Oekraïne om uit te voeren.

Via Halturnerradioshow.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland woedend over zinken raketkruiser “Moskva” – spreekt over een Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIs de boodschap van komende massale sterfte door “Vogelgriep” alleen maar een manier om de dreigende sterfgevallen door de “Covid” bio-wapen injectie te verbergen?
Volgend artikelDr. Coleman: Waarom regeringsleiders als oorlogsmisdadigers behandeld moeten worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Inderdaad ,ik zie hier en daar wel een zwart geblakerd geboomte maar toch te weinig om echt van een zeer grote bom te spreken.

 1. @Rommel; check wat ik gevonden heb… nou ja gevonden.. ik zag het tussen de IG comments staan bij een Ukraine Techno DJ (die ik altijd goed vond) maar die blijkt volop in een vete te zitten met een andere techno DJ die ik heel goed vindt (Nina Kraviz).

  Dus het gaat tekeer daar ook.. ook het publiek, hun fans!!

  het is een gekkenhuis en iemand plaatst dus dit: https://www.youtube.com/watch?v=9qcejXMHyZk

  Een documentaire op YouTube over de N a z i ’s in Ukraine.

  Pretty creepy!!

  • Dit is de beschrijving / context van de video:

   “Deze video toont een documentaire over de Batalhão Azov en de Nationale Garde: vernietigingsgroepen gevormd door ‘gelegaliseerde neonazisten’. Zij begeleiden het Oekraïense leger bij zijn genocide-operatie tegen Russische burgers en afstammelingen van Russen in het zuidoosten van Oekraïne”.

   https://www.youtube.com/watch?v=9qcejXMHyZk.

 2. Mensen… ff serieus……… ik denk werkelijkwaar dat we een vlucht pakket moeten maken ASAP.

  Shit is hitting the fan….

  China valt Taiwan binnen ook nog gaande blijkbaar……

  Ik denk echt dat de laatste dagen geteld zijn man…..

  Dit ziet er niet goed uit…..

  Rommel; wil jij checken of deze video’s die ik hier deel wel goed geïnterpreteerd worden zo?
  Want het is Portugees trouwens (mocht je vertaling wensen).

  Zo ook de berichtgeving over het binnenvallen van Taiwan;

  https://www.youtube.com/watch?v=LOb5bKAnnuY

 3. Als dat tegen de Azov was, is het begrijpelijk en geloofwaardig; die zitten vaak als ratten ondergronds.
  Bunker buster of een Daisie?

 4. Ik zit te wachten op een bommetje–of raketje, op een wapentransport uit Adolfinastan, in Oekraine.
  Of een sabotage actie ertegen in Europa; opblazen spoorweg of zo.

 5. Zelf denk ik dat de Russische luchtmacht over veel beter capaciteiten beschikt dan een bom af te werpen in een bosrijke omgeving, i.p.v. dit projectiel op het vermoedelijke verblijfplaats van Zelensky te flikkeren.

 6. Zo raar dat er op front nieuws geopperd wordt om , de toevoer van wapens , alvast in andere landen die grenzen aan oekraine , te bombaderen , waarom niet even wachten tot ze de grens over zijn ,,, Dit verhaaltje stinkt , en klopt niet om de eenvoudige reden zojuist genoemd ,,, jullie zien door de bomen het bos niet meer

 7. Ollongren en kaag rutte nu tevreden, ze hadden alles in werk moeten stellen, desnoods met inlegvelletje Rusland tot vredesbesprekingen te bewegen?

 8. Ben geen fan van Rusland maar NAVO en Amerika zijn sinds 2014 te ver gegaan. Mocht het tot een echte 3de wereld oorlog komen dan is dat te danken aan de nieuwe wereldorde die geen ene teet om hun bevolking geeft dat is de laatste 23 jaar wel duidelijk geworden. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in