De plaats en de datum van de beschieting zijn onbekend. De aanval schijnt te zijn uitgevoerd door een aanvalsvliegtuig van de Russische luchtmacht.

Het gedrag van de AFU-soldaat die te midden van de zich ontvouwende tragedie aan het filmen was, verdient bijzondere aandacht. In plaats van de gewonden bij te staan en te helpen evacueren, filmt de cameraman gewoon de doden en gewonden. Op 1:13 van de video zegt de cameraman dat, “ik tegen een tank aanrende” … (tijdens dekking zoeken).

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het leeuwendeel van het overgebleven Azov-regiment wil zich overgeven (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  "Nazi's in Oekraïne" trends op Twitter terwijl wereldwijd het bewustzijn blijft toenemen
Vorig artikelPoetin belooft “bliksemsnelle” reactie op strategische bedreigingen voor Rusland
Volgend artikelRusland voert de druk op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Wat een zinloze dood voor de expansie drift van de EU, NAVO, Amerika met hun verdienmodel in wapens en de corrupte rotzooi onder die clown

 2. Het westen is totaal gedegenereerd tot wat we overal rondom ons zien. Tot zombies gespoten mensen wiens eens zo gezond verstand compleet weg is. Dit terwijl 1 jaar geleden het voldoende was om gewoon NEEN te zeggen tegen het pfizers killshot! Dan was heel het narratief vanaf poging 1 totaal ingestort.

 3. EU is de speelbal van Amerika.

  De nwo bezorgd Amerika de wereldmacht.

  De Wereldbevolking wil “geen” oorlogen.

  Oorlogen waren en zijn er om Amerika op de weg naar de wereldmacht te helpen dit te bereiken.

  Dus weiger oorlog te steunen.

  In een wereldmacht heeft niemand, ook de EU niets meer te zeggen.

  Zo graaft iedereen zijn eigen graf uiteindelijk.

 4. De filmende Oekraïense militair verkeerde vermoedelijk in een schoktoestand naar mijn mening, wie weet wat er precies in zijn hoofd omging op het moment van filmen, soldaten zijn vormen een hechte groep mannen die allemaal voor het zelfde doel gaan, dus medische hulp was eerst noodzakelijk lijkt mij.

 5. Heeft een hoog randy gehalte, al blijf ik maar zeggen: waarom doen mannen hier aan mee? Gewoon je gezin verdedigen en verder niet, dan is er niet eens oorlog. Wat er dan overblijft zijn twee rijke mensen in ivoren torentjes die met hun handen naar elkaar staan te wapperen.

 6. Aan Rob: goed gezegd… ik word er zo kotsmisselijk van, die treurige macht- en geldverslaving. Ukraine lijkt wel een uittest terrein voor allerlei wapens, kan goed zijn dat het zo is. De wapenhandel tiert in elk geval welig.

 7. Tja, oorlogje spelen is leuk , in de politiek.
  In werkelijkheid is er niets leuks aan; een doffe ellende, dood en gewond raken is het risico.

  En voor wat?
  Voor een op hoge hakken dansende coke snuivende travestiet.
  Proost!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in