Russische militaire verslaggevers hebben onlangs foto’s gedeeld van een groep buitenlandse huurlingen, waaronder actieve officieren van de Amerikaanse special forces, die werd geneutraliseerd in de regio Zaporozhie. Vandaag deelden Russische verslaggevers videobeelden van de GoPro-camera van een van de buitenlanders, meldt Southfront.org.

Op 7 oktober probeerde een groep van ongeveer een dozijn buitenlandse Engelstalige huurlingen een observatiepost van de DPR militairen aan te vallen nabij het dorp Pology in de regio Zaporozhie. De groep werd geleid door de militairen van het hoofdgouvernement van de inlichtingendienst van Oekraïne Lysenko Georgy Sergeevich.

De Russische militairen verlieten vooraf hun post en vroegen om versterking. Nadat ten minste twee van de huurlingen gewond waren geraakt bij de schietpartij, probeerden de buitenlanders zich terug te trekken, maar werden geraakt door Russische militairen.

In de volledige video ziet u ook de training van de groep op een onbekend Oekraïens oefenterrein. Een van de buitenlanders op de video is geïdentificeerd. Hij is de Duitser Jonas Kratzenberg, een veteraan van de Bundeswehr, die sinds het vroege voorjaar in Oekraïne vecht.

Donbass-strijder richt zich tot Oekraïense militairen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De epische ineenstorting is nabijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne stopt elektriciteitsexport naar EU
Volgend artikelPfizer-directeur geeft lachend toe dat vaccin nooit is getest om verspreiding te voorkomen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

    • Timeline of Muhammad’s Life (A.D)

     570 – Born in Mecca
     576 – Orphaned upon death of mother
     595 – Marries Kadijah – older, wealthy widow
     610 – Reports first revelations at age of 40
     619 – Protector uncle dies
     622 – Emigrates from Mecca to Medina (the Hijra)
     623 – Orders raids on Meccan caravans
     624 – Battle of Badr (victory)
     624 – Evicts Qaynuqa Jews from Medina
     624 – Orders assassination of Abu Afak
     624 – Orders assassination of Asma bint Marwan
     624 – Orders the assassination of Ka’b al-Ashraf
     625 – Battle of Uhud (defeat)
     625 – Evicts Nadir Jews
     627 – Battle of the Trench (victory)
     627 – Massacre of the Qurayza Jews
     628 – Signing of the Treaty of Hudaibiya with Mecca
     628 – Destruction and subjugation of the Khaybar Jews
     629 – Orders first raid into Christian lands at Muta (defeat)
     630 – Conquers Mecca by surprise (along with other tribes)
     631 – Leads second raid into Christian territory at Tabuk (no battle)
     632 – Dies

     • Je vergeet Aisha waar hij wat mee kreeg toen ze 6 was, en mee trouwde en seks mee had toen ze 9 was, was een walgelijk mannetje, heeft ook heel veel onschuldige mensen vermoord, ging naar iedere dorp en gaf ze een keus, woord moslim of ga dood, en de eerste paar dorpen zijden F you, en na dat hij ze allemaal vermoord en verkracht had met zijn mannen, zijden de rest maar ok ik ben nu moslim, en voordat hij dat deed was er vrede in die landen, daarna wet het de prut zooitje die het nu is in de meeste moslim landen.

    • “Muhammad is a narcissist, a [molester], a mass murderer,
     a terrorist, a misogynist, a lecher, a cult leader, a madman
     a rapist, a torturer, an assassin and a looter.”

     This quote is from a former Muslim, Ali Sina, who offered $50,000
     to anyone who could prove this wrong based on Islamic texts.

     The reward has gone unclaime

 1. Binnenkort is Oekraiens een vreemde taal aldaar; Rusland zal wel een groot offensief beginnen. Daarna is er een kwestie van oorlogschuld; dus graan en grondstoffen gaan naar Rusland. Logisch.
  Maar OEK mag geen groot land meer blijven; russisch deel naar de RF, Polen wil ook een paar stukjes terug, rest ontwapenen, nazi’s lange vakantie in Siberie.
  USA invloeden eruit trappen.

  • De USA uit heel Europa trappen, laat ze lekker op hun eigen eiland blijven, alle bases opruimen van deze gasten en het is beter leven in de wereld.

 2. Elke westerse gaylord soldaat lekker laten fertilizen daar in de grond nog geen zipbag waard. Hopen dat de zonnebloemen niet meteen GMO worden. Geen medelijden mee die smerige vuile oorlogsmisdadiger soldaten van de psychopaten woke elite. Kanonnenvoer meer niet..

 3. Al vanaf 2011 met pensioen na 44 jaar werkzaam geweest te zijn, waarvan 42 jaar in de energie wereld.
  Dus ben ik niet meer volledig op de hoogte van de electriciteits opwekking, wel wist ik dat in Nederland nog maar enkele (kernenergie) centrales voor energie zorgen, de andere electriciteits fabrieken, zoals deze vroeger genoemd werden, zijn allemaal gesloten, ontmanteld, verdwenen.
  Wat de burger nooit verteld is geworden, is dat wij in Nederland onze electriciteit via hoogspannings netten (koppelnetten) vanuit landen kregen zoals België, Frankrijk, Duitsland en andere landen waar de stroom opgewekt werd door atoomenergie centrales.
  Welnu als deze, wat ik dacht gelezen te hebben, ook nog verdwijnen of uitgeschakeld worden, dan ligt daar het probleem van de energie voorziening en heeft volgens mij, niets te maken met welke oorlog dan ook!

 4. Ik snap die achterlijke mensen niet, waarom willen ze vechten in een oorlog die NIKS met ze te maken heeft????

  Maar als je een militair ben geef je toch al al je vrijheden weg, je moet letterlijk een brief ondertekenen waar op staat dat je geen vrijheden meer heb, en dat je alles moet doen wat de regering van je vraagt.

  In plaats er voor zorgen dat er vrede komt, maar nee dat moeten we niet hebben, we moeten meer oorlog krijgen, de mensen aan de macht zijn uit op oorlog, en heeft alles te maken met “You will own nothing, and you will be happy”, alles moet kapot, zo dat de regeringen komen met een oplossing, en alles voor je gaat oplossen.

  Dat is ook de rede dat alles zo ontzettend duur aan het woorden is, je eten en je drinken, brandstof, en energie, wat al veel mensen niet meer kunnen betalen, er zijn daardoor (energie kosten) al 70.000 bedrijven gesloten dit jaar in Nederland alleen al, en heel veel huishoudens kunnen al niet meer de energie rekeningen betalen.

  Mensen ga niet betalen voor de €500 of €1000+ maandelijkse energie rekening, want ze gaan failliet, en je krijgt nooit meer je geld terug, mensen als je het nog kan koop zonnecellen met batterijen met apparaat zo dat je helemaal los kan van het stroom net, want als de stroom straks gaat uitvallen, of de regering gaat verplichten dat je niet meer zo veel stroom mag gebruiken, zit je in de donker en kou, vergeet ook niet dat veel zonne-energie systemen kunnen niet zonder stroom van het stroom net, dan doen je zonne-energie systemen niks, en veel mensen weten dit niet.

  Mensen het gaat aankomende jaar ontzettend moeilijk woorden, zo erg heeft nog nooit iemand meegemaakt heb nu de tweede wereld oorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in