Wat is er mis met de wereld? Ik zal een opsomming geven van de mogelijkheden… De westerse actie tegen Oekraïne is een mislukking, een dwaze misrekening die van meet af aan duidelijk was. Het heeft alleen maar de pathetische afhankelijkheid van onze Europese bondgenoten van Russische olie en gas aan het licht gebracht, dat zonder dat gas hun economieën definitief verwoest zullen worden, schrijft James Howerd Kunstler.

De Russen zullen waarschijnlijk eindigen met de controle over de Zwarte Zee en ook met de broodmand van Oekraïne eindigen. Dus nu zal Europa verhongeren en bevriezen.

Wilden zij werkelijk op deze manier zelfmoord plegen? Willen de inwoners van Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en de andere landen gewoon in de vergetelheid wegkwijnen? Waarschijnlijk niet. Veeleer breekt nu de tijd aan van omvergeworpen regeringen.

Europa zit plotseling in een hopeloze puinhoop met regeringen die vallen als dennennaalden, industrieën die stilvallen wegens gebrek aan brandstof, en burgers die in opstand komen tegen de krankzinnige dictaten van het Wereld Economisch Forum (WEF) om de veestapel drastisch in te krimpen en de landbouw te sluiten.

Zichzelf de keel doorsnijden

Dit, natuurlijk, nadat de regeringen van Euroland hun eigen keel hebben doorgesneden door zichzelf uit de Russische olie en gas te sanctioneren.

Dit is vooral bizar in Duitsland, de grootste economie van de regio, die pas dit jaar eindelijk inzag en toegaf dat zijn “groene energie”-beleid een complete mislukking was, waardoor ze gedwongen waren om grote windturbine installaties te sluiten en hun toevlucht te nemen tot elektriciteitsproductie met steenkool.

Goed gedaan, Groenen. Uw idiote beleid dwingt de economieën zich te wenden tot steenkool, de vuilste fossiele brandstof. Natuurlijk zijn de regeringen Merkel en daarna Olaf Scholz de meest hypocriete idioten gebleken.

De overal ingeplante stromannen van de globalisten zullen waarschijnlijk omver geworpen worden. Ik kan mij een scenario voorstellen waarin de NAVO en de Euro-Unie in machteloze schande zullen ontbinden, en de verschillende betrokken landen opnieuw over hun lot zullen moeten onderhandelen, en daarbij de adviezen en de dwang van de V.S. zullen moeten opgeven.

  De Hello Kitty-leiders van de NAVO hebben ons van subliem naar gevaarlijk belachelijk gebracht

Zij zouden zelfs tegenstanders van de VS kunnen worden, in plaats van bondgenoten. Bent u vergeten dat wij nog niet zo lang geleden twee oorlogen tegen Duitsland hebben uitgevochten? En al die landen bevechten elkaar ook al sinds het Bronzen Tijdperk.

De geschiedenis is een grappenmaker

Het lijkt misschien ongelooflijk, maar de geschiedenis houdt nooit op ons eraan te herinneren wat een grappenmaker zij is. In deze Vierde Omwenteling heeft zich een vreemde en verschrikkelijke omkering voorgedaan.

Op de een of andere manier zal het Rusland van Poetin overblijven om te vertegenwoordigen wat er nog over is van de internationale rechtsorde, terwijl de Westerse democratieën dieper wegzinken in een moeras van gestoord despotisme. Hoe dan ook, zij hebben het te druk met oorlog voeren tegen hun eigen volk om zelfs maar te doen alsof zij hun Oekraïense proxies bijstaan.

We mogen niet vergeten dat “Joe Biden” sinds februari bijna 60 miljard dollar in de witwasmachine van Oekraïne heeft gepropt, die alleen maar gehallucineerd kapitaal weer zal uitspuwen op de steeds wanordelijker wordende financiële markten.

Kijk: de indexen zijn vanochtend over de hele wereld gestegen. En waarom? Omdat de wereldeconomie zo goed is? Ik denk het niet.

Intussen zijn er berichten dat er enorme hoeveelheden door het Westen geleverde wapens op de zwarte markt opduiken. Blijkbaar verkopen sommige Oekraïners deze wapens zelfs aan de Russen!

“Een epische ineenstorting staat voor de deur”

Een epische ineenstorting staat voor de deur. Elke plaats in de wereld staat op het punt in te storten en sommige landen in de periferie gaan al ten onder. Sri Lanka is blut en heeft geen gas meer na te zijn gelanceerd als WEF-experiment in een koolstofarme eco-staat.

Panama is in opstand over extreme regeringscorruptie, voedselschaarste en de naweeën van een bijzonder ernstige twee jaar durende COVID lockdown waar de rest van de wereld nauwelijks iets over gehoord heeft – misschien omdat China de operationele controle heeft over het vitale Panamakanaal en de CCP de operationele controle heeft over de Wereldgezondheidsorganisatie, die Panama als lockdown lab project heeft opgezet.

  Executie van Russische krijgsgevangen door Oekraïense strijders op 30 maart (VIDEO 21+)

In de VS moeten wij ons schrap zetten voor de herfst voor de schaamteloze wanhoop van de claqueurs achter “Joe Biden”. Hun propagandamachine zal waarschijnlijk voluit gaan voor klimaatverandering en hernieuwde COVID-hysterie.

Er zijn altijd hittegolven op het hoogtepunt van de zomer. CNN doet alsof het schokkend is dat Texas hoge temperaturen heeft. Werkelijk? Hebt u dat nog nooit meegemaakt?

Intussen stapelen, achter het nieuws over nieuwe Omicron subvarianten, de verwondingen en sterfgevallen door vaccins zich op, en de CDC doet alsof zij er niets van merkt. Zij liegen gewoon, zoals gewoonlijk. U bent er aan gewend. U doet alsof het te verwachten is. U bent vergeten dat het niet altijd zo was. Binnenkort zal het er toe doen.

Er is hulp op komst – over een paar jaar

Intussen zijn de tussentijdse verkiezingen in november nog maar een paar maanden verwijderd. De Democraten zijn in paniek dat zij bij de stembus klappen zullen krijgen. Wel, hier is een voorspelling: begin oktober zal een nieuwe pandemie worden afgekondigd, compleet met lockdowns, terwijl Google met Facebook samenwerkt om een nieuwe telefoonstem-app te lanceren. Zij zullen zeggen dat het allemaal nodig is “om onze democratie te redden”.

Wonder boven wonder winnen de Democraten dan 30 zetels meer in het Huis van Afgevaardigden en vijf in de Senaat. Dan betreden wij de nieuwe grens van de Green New Deal en Build Back Better. Met andere woorden, de VS stevenen af op een totale ineenstorting.

Over “Joe Biden” gesproken: wiens idee was het om de opwindbare pop president naar Saoedi-Arabië te sturen? Ik kan me alleen maar voorstellen wat er onder vier ogen in de kamer is gebeurd met “JB” en MBS (kroonprins Mohammed bin Salman), de virtuele alleenheerser van het met olie doordrenkte woestijnland. En was die vuist-“handdruk” niet gewoon onbetaalbaar?

  Macrons bespiegelingen over de "strategische autonomie" van Europa... Veel gedoe over niets, maar de onzekerheid van de VS is voelbaar

Welke concessies heeft “Joe Biden” van de Saoedi’s gekregen? Saoedi-Arabië stemde er genadig mee in om zijn olieproductie in de periode 2025-2027 te verhogen – een echte triomf voor de Amerikaanse diplomatie. Heel mooi. Maar daar hebben we op korte termijn niet veel aan, nietwaar?

Mensen, bereid u voor

En nu verschuift zelfs de grond onder de Chinese Communistische Partij (CCP), nu China’s extravagante matrix van stadsbouw, hypothecaire schulden en bankfraude het financiële systeem op zijn grondvesten doet schudden. Wat een verrassing!

De CCP is erin geslaagd politici over de hele wereld om te kopen, in regeringen en culturele instellingen in elk land te infiltreren en de media voor haar doeleinden te misbruiken, maar de CCP is blijkbaar haar greep op het Chinese volk aan het verliezen, dat er genoeg van heeft om in lockdown te zitten gevolgd en bedrogen te worden.

De tanks zijn uit. Dit is niet dezelfde film als het Tiananmen-plein in 1989. Dit is het bankroet van de CCP, een epische gebeurtenis die door het “mondiale zuiden” zal denderen, Afrika in hongersnood en chaos zal storten en Zuid-Amerika in een zoveelste rotatie van elites.

Vrij spoedig zal het ieder land voor zich zijn in deze hoofdgebeurtenis van de vierde omwenteling (alias de lange noodtoestand). De eenheid van de wereld is een fata morgana, samen met al die belachelijke narratieven over een wereldregering.

En in elk land voor zichzelf, zal het elke gemeenschap, elk gezin, elk mens voor zichzelf zijn, totdat het dagelijks leven van de grond af, pijnlijk, gereorganiseerd kan worden.

Mensen, bereid u voor.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

10 Aanwijzingen dat de oorlog in Oekraïne deel uitmaakt van het Grote Reset planVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense Ministerie van Defensie dreigt Russische burgers op de Krim te bombarderen
Volgend artikelCOVID-19 vaccinatie en turbokanker: “Ik moet toekijken hoe mensen vermoord worden” – Dr. Ute Kruger
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Het is het einde, na het einde, na het einde, blijven roepen, ja dan ooit zal het kloppen……..
  Ik zie het wel verschijnen, op naar de volgende bak met popcorn……

 2. Wat heeft de EU de Nederlandse burger voor goeds gebracht :
  1. Open grenzen , ja maar die open grenzen brengen ons ook dagelijks 1000 vreemdelingen waar wij als burgers krom voor moeten liggen.
  Waardoor onze hele samenleving verstoord wordt en waardoor de criminaliteit aleen maar verder is toegenomen.
  2. Een munt in heel Europa: waardoor onze pensioenen al 14 jaar niet geïndexeerd zijn om de schulden van Griekenland, Italië, Spanje, Portugal, België, Ierland op te kopen.

  We verliezen onze soevereiniteit, we hebben steeds minder te zeggen over ons eigen land.
  We raken door de EU steeds meer vrijheden en privacy kwijt.
  De EU is een niet gekozen technocratische criminele organisatie waar deze ongekozen mensen in weelde leven terwijl ze ons leven tot een hel maken.

  We mogen niet afhankelijk worden van Rusland , nee maar we mogen wel afhankelijk worden van Amerika en het Middenoosten.
  Amerika wat na WW2 meer dan 100 oorlogen heeft gevoerd over heel de wereld ! Flikker op met dat Amerikaanse oorlogstuig.

  We slikken de leugens van onze criminele ” volksvertegenwoordigers ” als zoete koek.
  We slikken de leugens van de mainstreammedia als zoete koek want we zijn zelf te lui om nog na te denken.
  We slikken het hoe de klimaat leugens aan ons worden opgedrongen want we zijn te lui om zelf nog na te denken.
  We slikken het zieke woke gebeuren.
  We slikken de aanleiding van de oorlogen die wij zelf creëren.
  We slikken het hoe onze vrijheden met de dag meer worden ingeperkt.
  Nederland is totaal de vernieling in.

  Ik hoop dat we een hele koude winter gaan krijgen, dat supermarkten leeg raken.
  Ik denk dat dat het enige is om dit domme, verwende, egoïstisch volk te raken en misschien wakker te schudden. Maar zelfs daarbij heb ik mijn twijfels.

  Zo gauw ik kan verlaat ik dit kut land

  • Peter: dat heb je mooi gezegd. Ook ik wil dit kut land verlaten. Het ziet er bijzonder mooi uit aan de buitenkant, maar onder het dunne laagje vernis borrelt en broeit het en steeds meer etterende puisten knappen open. (Maar ik denk dat weg gaan uit NL de bedoeling is van die psychopatenclub in het kabinet? Er worden steeds meer aso’s binnengeharkt om de Great Reshit van Nederlalaland te worden.)

    • Beste Mensen

     Zoals een met Nederlandse lading boot vol geladen met kernafval genaamd poablo coala gaan Dumpen in de oerwouden van Brazilië en Suriname

     Oooo niks gezegd
     Dat waren kleine vergissingkjes

     Zo ziet men maar weer
     Met vergeet de eigen begane misdaden heel gauw

     We wijzen graag met de wijsvinger naar een ander
     Terwijl drie vingers naar onszelf wijzen en een naar in het
     All Universum

     Dank U

  • Vrij korte en goede definitie van de ELLENDE.
   Ondanks mijn leeftijd denk ik er ook over om ergens anders te bivakkeren.
   De pest is dat er maar echt weinig landen zijn waar je vrijuit nog je ding kan doen.
   De meeste zijn net zo corrupt als nederland
   Over aan aantal jaren kijk ik vanaf een wolk naar beneden, schud mijn hoofd en vraag aan Gabriël of hij nog een biertje in de koelkast heeft.

  • Er wordt mij verweten dat ik nationalist zou zijn.
   Ben ik niet.
   Ben wel patriot.
   Waardeer de NL mentaliteit van de nederlanders.
   Heb een diepe goed gemotiveerde minachting voor de staat

   Heb jaren in oostblok gewerkt; een van mijn fouten was dezelfde die alle nederlanders maakten: te goed van vertrouwen; wij gaan ervan uit, dat het in deze landen net zo is als in NL.
   Dat betekent, dat in NL de samenleving als zodanig aanzienlijk verder ontwikkeld is dan in Oostblok.

   Er zijn m.i. twee redenen voor; orthodoxie, en het gegeven, dat deze streken zich nooit industrieel of politiek/kapitalistisch ontwikkeld hebben.

   En ofschoon ik alles behalve kerks ben, moet ik toegeven, dat daar waar GEEN protestantisme was, bleef sociaal/economische/politieke ontwikkeling uit.
   Zoals Max Weber zei: niet door protestantisme kwam kapitalisme, maar zonder protestantisme zou er geen kapitalisme zijn”

   Logisch.

  • Je hebt zooooo gelijk wat je daar schrijft , sta er helemaal achter , ook ik zou graag hier weg willen , maar heb nog niet de middelen ervoor !
   Gegroet broeder !

 3. Kom eigenlijk ook maar op met die grote afbraak wat ze met een mooi woord Great Reset noemen, ben er onderhand zo klaar mee…
  Het is dweilen met de kraan open, dat schapenvolk vindt het allemaal nog steeds prima, spuitjes halen want zonder spuitjes is het allemaal nog veel erger, Mensen die ons land binnenstromen moet je opvangen, want buiten slapen, nee dat kan toch niet..
  Alles wordt onbetaalbaar want ja…
  Het is nou eenmaal niet anders… We moeten Poetin dwarszitten want het is tenslotte ook onze oorlog….🤮
  Boeren moeten worden uitgekocht want we moeten koste wat het kost een paar orchideetjes in schrale graslanden behouden…..Enzovoorts…😂
  Wat mij betreft mogen ze allemaal in de stront zakken….ze zoeken het maar uit.

  • Uuuuuh, we gaan toch niet ongeïnteresseerd doen he. Dat is namelijk precies de bedoeling. Dat we nergens meer om geven en dat er met ons (of anderen) gedaan kan worden waar ze zin in hebben, geen haan die ernaar kraait vanwege desinteresse van de medemens. Dat is de grootste strijd van vandaag de dag, om interesse te houden in de medemens. Al rukt het je geen zak.

 4. De EU stort niet ineen. De grip van de globalisten op de EU en haar federalisering groeit nog met de dag en is onomkeerbaar. Alle problemen zijn voor de onderdanen om op te lossen. Je kan klagen en er is ook veel mis natuurlijk, maar er staan enorme aantallen Afrikanen en Arabieren te trappelen om hier hun leven voort te zetten.

  • Niemand had ooit gedacht dat de USSR zou imploderen. Het gebeurde.
   Deze EU is hetzelfde lot beschoren, kwestie van tijd.
   Elk totalitair systeem gaat ten onder aan haar eigen waanzin. Lees eens het boek van M.DESMET : de psychologie van totalitarisme.

   • Hoi Dirk,

    Ik heb niet het boek van M. Desmet gelezen maar wel veel over de thesis van dat boek. Ook tegen argumenten en ik vind deze wel interessant https://www.lewrockwell.com/2022/08/no_author/dissident-dialogues-cj-hopkins/. Dit heel lange read stuk raakt heel veel anders over deze absurde periode maar ook een kritiek van die theorie. Het stelt dat deze (massa) psychologie er altijd is en slechts een trigger nodig heeft.

    Kort samengevat, de elite heeft in het verleden geleerd dat elkaar bevechten vooruitgang (voor hen) lang heeft tegen gehouden. Ze kunnen beter samenwerken en de populatie vooruit helpen. Das was einmal….. We zijn weer terug voor de treaty van Westphalia. (ergens 1600). Het belang van dat verdrag is helaas vergeten en zijn we terug in een periode kill and be killed……

    Groeten,
    Hugo

  • Hoi Magere Hein,

   Je stelt ”er staan enorme aantallen Afrikanen en Arabieren te trappelen om hier hun leven voort te zetten.”

   Dat klopt als een bus. Heb je gezien hoe geweldig hun samenleving was in hun voormalige landen? Tel daar bij op dat het voornamelijk de kansarmen waren uit die samenleveningen die we hier krijgen. Als ze al kansrijk waren erkennen we gewoon hun diploma’s ed niet. Zodat we niet het beste uit die mensen kunnen halen.

   Daarnaast heb ik al zo veel van die ”kansparels” openlijk horen zeggen. We broeden jullie er uit op jullie kosten en over een paar generaties zijn jullie allemaal moslims. Leuk vooruitzicht…… Als je al moslim bent. Grappige is dat de moslims die in de jaren 60 naar NL kwamen daar ook niets van willen weten. Die weten wat het betekend als die Afrikanen en Arabieren van nu hier hun leven voort zetten.

   Ook ik zou graag vertrekken maar waar heen te gaan….

   Groeten,
   Hugo

   • Als jij graag wil vertrekken moet je die islamieten toch juist begrijpen? die zitten daar ook in van die apenlanden, ze willen niet voor niks weg naar waar het beter is. wacht maar tot ze merken hoeveel belasting ze hier straks moeten betalen als het ze eindelijk goed gaat. als ze het karakter van Nederland leren kennen zijn ze zo weer weg. en laat ze anders dit toch al verloren land maar volfokken. dan kunnen al die kinderen van hen ons als we oud zijn van pensioen voorzien. Kassa!

   • Hongarije. Dat is niet het goedkoopste, maar wel heel goedkoop.
    20-30.000 kop je een huis met flink stuk grond.
    Er zijn ook hele dorpen nederlanders.
    Dicht bij west europa.
    Wordt door Orban stabiel gehouden; islam is er niet welkom.

    • We zouden eventueel kunnen overwegen ja
     Mijn kennis van daar afstammend zegt dat het daar heel mooi vertoeven is
     Alleen die Armoede draait de nek om

     Dank U

 5. Goed artikel, en de US krijgt ook nog iets te verduren. Persoonlijk ben ik blij dat Putin doet wat doet. Moeten we het loodje leggen het zei zo, maar nog een paar jaar onder Russisch bewind zie ik wel zetten.

 6. Alles is zo verrot door de corruptie, in elk land viert corruptie, afpersing en geweld plaats op de bevolkingen door de overheden. Iedere levende mens wordt steeds gewelddadiger door de overheden in de opgelegde slavenbestaan gedrukt. Om zo hen zoveel mogelijk te kunnen uitpersen voor een paar zich zelf benoemde heersers. De regeringen en overheden zijn de laffe slaafse volgelingen, die alle denken dat zij er zelf beter van worden en gespaard zullen worden, als zij gehoorzamen aan deze heersers. Zo ook alle domme gehoorzame schaapachtige laffe mensen, die bij elke kick van de overheid in de houding springen.

  De overheidspropaganda rondbazuinen als de enige waarheid, bang en angstig worden van diegene die een ander verhaal durft te verkondigen. Waardoor menigte van streek raken, want zelf nadenken en eigen verantwoording nemen is voor vele een brug te ver. Want gehoorzame en doen wat de overheden vertellen, kost zoveel minder moeite, dan zelf je eigen weg te gaan. Al leg je deze volgzame schapen in hap klare brokjes uit hoe de steel in de vork zit en wat het eind doel van de sociopaten/narcisten en de psychopaten voor ons in petto heeft. Dan nog willen zij daar niets van weten, omdat het hen angstig maakt en zo alles onzeker voor hen wordt. Daarom wuiven ze het liever weg naar het rijk van de fabelen, zodat zij zelf maar in hun bekende utopia bubbel kunnen blijven leven. Het bekende struisvogel politiek, van als ik daar niets van weet, dan bestaat het niet en zo is dat al het andere dan wat de overheid vertelt onzin.

  Uiteindelijk zijn alle zogenaamde samenlevingen, een samen geraapt zooitje mensen, die op een kluitje wonen. Maar niets meer met elkaar iets gemeen meer hebben, want tegenwoordig kennen we amper nog onze naaste buren. Het is ieder voor zich zelf en met list en bedrog houden ze zich zelf zo goed mogelijk haaks.
  Vroeger was het geven en nemen en we vertrouwde elkaar nog, maar nu is het alleen nog nemen. Het geven wordt nu onder dwang met bedreiging voor geweld tot stand gebracht. De opgelegde diensten van de overheden moeten voor steeds hogere vergoedingen betaald worden door de bevolkingen. Ook al maak je er geen gebruik van die diensten. Dit kun je ook bij de echte naam benoemen en dat is gewoon afpersing, een maffia praktijk dus.

 7. Beste Mensen

  We vluchten met z’n allen naar landen met opwaartse ontwikkelingen zonder corruptie

  Nou dat zijn er heel weinig
  Bijna geen
  Achter latende dat gespuis die heel graag de lakens willen uitdelen
  Dan kunnen die de eigen vuile lakens zelf reinigen
  Hebben dan geen Slaafjes meer daarvoor
  Ze kunnen hun voorbedrukte toilet papier genaamd geld wel voor even gebruiken om de billen te vegen
  Dan houd ook dat op

  Dank U

 8. Heb getwijfeld over Belgie. lalala Belgie,Belgieee.

  Goed artikel overigens,kan me hier bijna volledig in vinden.
  Goede reactie van Peter.
  Hamvraag? Wat doen we eraan.? Hier je beklag doen helpt eventjes om je frustratie even kenbaar te maken
  Morgen een nieuwe dag.Nieuwe drama,s
  Maak je niet te druk.je doet als individu niet zo veel.De schapen,meerderheid, vind het ook best.
  En organiseer niets via een site,big brother is watching.
  Steun de boer

  • Een collapse is eminent. Maar zal niet beginnen in NL.
   Ik verwacht in DE, als er een vroege strenge winter komt.

   Wij–als stom rundvee–zullen gas blijven leveren aan DE, ten koste van eigen bevolking.

   En nederlanders zijn werkelijk stom; ze dachten er niet aan, dat dit “gas tekort” geplanned was….

 9. Een ideetje…
  Ge zult niets hebben en ge zult gelukkig zijn…
  Als we dat nu eens toepassen op alle asielzoekers, sans papiers, illegalen en vluchtelingen. En ook op gestraften.
  We zetten ze in voor werken zoals onderhoud van straten, ondersteuning in de zorg sector, openbare diensten,
  We zorgen dat ze een dak boven hun hoofd hebben, geven ze alle basisbescherming, een normale basisvergoeding en na aftrok kosten rest geld voor eten.
  Is gunstig voor alle partijen.

  • Beste Mensen

   Dat zou wel eens Averechts kunnen uitpakken

   Laten we beginnen met Uw mooie voorstel
   Bij Alle Kabinets Personeels
   Alle Parlementariërs
   Alle hoge gelederen
   Zo kunnen die allen tot menswaardige gedachten worden aangezet
   Humaan tot Alle levende wezens
   Jaa we lezen het goed ?
   Alle levende wezens als ook niet levende wezens hierbij uit plezier schade pijn berokkenen , stellen als uit den Boze
   Zware straffen opleggen
   Marteling als straf voor elk onnodig toe gebrachte leed instellen
   Vervolgens de pyramide aflopen naar beneden toe
   Dus aan de top beginnen met correctie
   En niet andersom
   Anders blijven we altijd dweilen met de kraan open
   Zoals tot heden ten dage het geval is

   Dank U

 10. In reactie op Dobby augustus 14, 2022 at 14:48 en de reactie van GSXR150 augustus 14, 2022 at 19:57;

  Dobby, als ik je goed aanvoel toon je geen desinteresse, maar had je je dag niet. Dan heb ik een voorstel voor jou en iedereen. Maar dat vraagt wel, dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. En hoe gaaf is dat?! Er is een heel andere benadering denkbaar. Je kunt namelijk ook (al la Eckhard Tolle) een nieuwe waarheid / een nieuwe wereld voor jezelf stichten. Zodra er genoeg mensen zijn, die daarin geloven en er voor werken, verdwijnt de oude wereld vanzelf. Dat is geen desinteresse, dat is wijs. En het is het tegendeel van zweverig. Maak je eigen waarheid; zo ben je geboren. En verder is het altijd zo gegaan. De community van Benthino Massaro – en overigens vele andere – wekt al zo en hier – in Kenia, ja, wij zijn al twee jaar uit Nederland omdat we klaar waren met Nederland én Europa; ik heb 40 jaar gezien waar het heen ging en ik zag de waarheid er niet meer van – wordt hard gewerkt aan souvereign communities. met eigen water, electriciteit en voedselproductie. Terug naar de zelfvoorzienende gemeenschap. Dat schept een ouderwetse band tussen mensen én geeft iedereen weer doel met een betekenis. In plaats van aleen maar te consumeren, want daar is de westerse economie op geënt. Wij werken er hard aan en het is vredig en vervullend kan ik je zeggen.

 11. Op trekken naar den Haag met ons allen en dat zou elk land in hun land moeten doen ,uitroken die elite, en wat voor een gek verhaal toch wederom wij zullen het koud krijgen en de wereld is op aan het warmen, ja welke onzin zullen ze nog meer uit strooien want ons volk geloof alles wat Rutte zeg zij hopen nog zelfs op de duizend euro die hij dat dom volk heeft beloofd , maar hij bedoelde jullie krijgen energie rekeningen van 1000 euro achterlijk volk , in NEDERLAND wonen de domste volk van Europa maar een ding zal waar zijn straks is iedereen gelijk want dan zijn wij allemaal van honger en kou vermoord SUKKEL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in