Foto Credit: Southfront

Amaq nieuwsagentschap van ISIS heeft een nieuwe video gepubliceerd die door de terroristen is gefilmd tijdens de terroristische aanslag in de Crocus City Hall in Moskou. De beelden werden voorzien van het volgende commentaar:

“Exclusieve beelden voor Amaq Agency tonen momenten van de bloedige aanval op christenen gisteren in de stad Krasnogorsk in Moskou.”

Het vrijgeven van de video door ISIS bron komt overeen met de voortdurende informatiecampagne gericht op het verbergen van degenen die verantwoordelijk zijn voor de gruwelijke terroristische aanval; maar hoe meer bewijs wordt onthuld, hoe meer ze wijzen naar de daders in Kiev en in het Westen, bericht Southfront.

De terroristen, die later tijdens hun verhoor geen enkele vraag zullen kunnen beantwoorden, poseerden letterlijk voor de camera. Voor hun arrestatie slaagden de militanten erin om de beelden te delen met hun relaties terwijl ze naar de Oekraïense grens reden om een prijs in ontvangst te nemen.

De terroristen zijn te zien terwijl ze de keel van een gewonde man doorsnijden. Dit is te banaal. Dit is een van de meest bekende methodes van ISIS-terroristen om hun slachtoffers te doden. Het lijkt erop dat de militant speciaal de opdracht kreeg om deze actie te filmen en het was het eerste moment dat online werd gepubliceerd.

Het commentaar van Amaq bevestigt niet dat de terroristische aanval werd uitgevoerd door de echte ideologische ISIS-aanhangers. Het commentaar zegt dat dit de ‘exclusieve beelden’ zijn die met het agentschap zijn gedeeld. De beelden zijn dus waarschijnlijk verkregen door Amaq die de ‘exclusieve video’ gewoon publiceerde; maar ISIS zat niet achter de organisatie van deze operatie, anders zou de hele berichtgeving over de operatie heel anders zijn. Het lijkt erop dat de medewerkers van Amaq zelf een beetje haast hebben om de orders uit te voeren, maar ze worden gedwongen om de noodzakelijke agenda te presenteren. Dit is nog een indirect signaal dat ISIS slechts een rookgordijn is voor de echte organisatoren van de terroristische aanslag.

  Als WO3 uitbreekt, zullen tanks of straaljagers er niet toe doen: Kremlin - "Dan zal alles definitief tot stof vergaan"

Het commentaar beweert dat de beelden de bloedige “aanval op christenen” laten zien. Dit is weer zo’n onzin omdat er tientallen moslims gewond raakten en gedood werden in de concertzaal. Dit wordt bevestigd door de lijsten met slachtoffers die zijn vrijgegeven door het Russische ministerie van Volksgezondheid en andere officiële bronnen. Het concert had geen link met welke religie dan ook. Van oudsher is Rusland een land waar orthodoxen, moslims, boeddhisten en vertegenwoordigers van andere religies samenleven. Deze aanval had niets te maken met ideologie. De aanvallers voerden gewoon de opdracht uit om geld te verdienen daarna geld. De militanten waren geen jihadisten maar gewone slecht getrainde huurlingen.

Het feit dat de daders niets te maken hebben met de islam, met religie in het algemeen, wordt ook bevestigd door talloze video’s van hoe ze werden vastgehouden, hoe ze zich gedroegen tijdens ondervragingen. De terroristen pleegden geen zelfmoord tijdens hun arrestatie. Ze probeerden niet eens te vechten, maar probeerden weg te rennen. Ze werden allemaal levend vastgehouden, bevend en huilend op hun knieën voor de Russische mannen, inclusief christenen en moslims.

Denk aan het begin van de jaren 2010, denk aan Syrië en Irak, het midden en eind van de jaren 90, de conflicten in de Balkan, Zuid-Rusland, Centraal-Azië en Afghanistan. Geen enkele terrorist, geobsedeerd door zijn lot en idealen, gedroeg zich als deze gewone laffe huurlingen, die geen geloof, geen vaderland, geen moraal hebben.

Amaq heeft zichzelf in diskrediet gebracht door zulke video’s te publiceren. Natuurlijk is het team van het agentschap niet meer hetzelfde als tien jaar geleden. Het is moeilijk voor te stellen dat de echte spreekbuis van ISIS zich zou associëren met zulke ongelovigen en lafaards.

  DPR - Het aantal burgerslachtoffers van de bombardementen is verviervoudigd sinds Kiev Westerse wapen is gaan gebruiken

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Flashback: “Extremisten hebben op handen zijnde plannen om grote bijeenkomsten in Moskou aan te vallen”, waarschuwde Amerikaanse ambassadeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse volken gaan geblinddoekt de strijd in!
Volgend artikelGevangen terroristen geven eerste getuigenis in Rusland (Video’s 18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. De “ondervraging technieken” van de FSB e.a. zijn dermate grondig dat de waarheid wel achterhaald zal worden wie de opdrachtgevers waren.
  Er zal m.i. een passend antwoord komen op termijn.

 2. Bij die aanslag in Moskou, moest ik direct aan de joden en Hamas denken.
  Ik stelde me zelf voor dat de jood Netanyahu president van Rusland zou zijn.
  Zeg dan maar dag met je handje tegen Oekraïne, er zou een volledige genocide op het
  Oekraïense volk zijn…!!!
  En dit met medewerking van natuurlijk Amerika, Europa en die kan natuurlijk niet achterblijven, onze Hoofdrover Mark Rutte..!!
  En dan direct de Russische vlag op het binnenhof.
  Maar toen ik wakker werd, bedacht ik ineens, die Russen hebben geen holocaust met
  ca. 6 miljoen slachtoffers.
  Nee die Russen hadden om ons te bevrijden van de Nazie’s,
  22 miljoen slachtoffers, zonder krans op 4 mei…..!!!!!!

   • GTRene de joden die naar de kampen gingen waren Chamisten dus niet orthodox.
    de orthodoxen gingen naar de munitie fabrieken waar ze relatief in veiligheid waren.op de sabbat ken je nu het verschil zij die een ooievaars nest dragen zijn de orthodoxen voor geen haar te betrouwen , de andere dragen de hoed van alcopene die kan je vertrouwen ze zijn eerlijk en daar kan je zaken mee doen.

  • Hamas pleegt nooit aanslagen buiten de landsgrenzen, nooit. Ze zijn uitsluitend tegen de duivelse onderdrukkers die hun land stelen inclusief alles wat er op staat en hun uitmoorden. Dit is sowieso iets van de Mossad/ CIA. De Russen zijn van in het begin te soft geweest, nu denken ze ( EU/ NATO) dat ze overal mee weg komen en min of meer is dit ook zo. Ze gaan nu steeds verder tot in de hoofdstad zelfs. Nuke die Nazi’s in Ukraïne en Londen & Parijs. Dan gaat er ineens chaos ontstaan, de Nato weet dan van geen hout pijlen maken.

 3. IK RUIK EEN RAT… En ik was niet de enige
  https://henrymakow.com/2024/03/wolfgang-eggert—zionists-are.html

  World War Three is a replay of WW2 with the Right & Left wings
  of Freemasonry fighting each other.

  Israel and the Zionist West is reprising the Nazis (Israeli gov’t is racist & genocidal, Ukraine fosters Nazism) while Freemasons in Russia, China, Iran, radical Islam and the BRICS assume the Communist role.

  German historian Wolfgang Eggert raises questions about the official Russian narrative.
  EB said (March 23, 2024):

  I loved Wolfgang Eggert’s breakdown of the Moscow terror attacks.

  A few additional points:

  Overlords of the West losing a kinetic war against a Western proxy state? Check. A nationalist President wins yet another democratic election in yet another landslide? Check. Russian economy healthy while the US and Europe crumble? Check. No way of attacking Russian oil tankers without spiking the oil price to the benefit of Russia? Check. So the obvious next strategy is…

  And which western terrorist organisation was used? Isis

  And in which nation did the terrorists board their plane to Russia?

  Answer: The same nation whose president is a clone of another European leader who infamously attacked Russia in 1939/40.
  World War Three is a replay of WW2 with the Right & Left wings
  of Freemasonry fighting each other.

  Israel and the Zionist West is reprising the Nazis (Israeli gov’t is racist & genocidal, Ukraine fosters Nazism) while Freemasons in Russia, China, Iran, radical Islam and the BRICS assume the Communist role.

  German historian Wolfgang Eggert raises questions about the official Russian narrative.

  https://henrymakow.com/historian_demands_action_on_do.html

 4. Dat zoiets nou nooit plaatdvindt in de 2e kamer of een stampvolle zaal van het addergebroed in Brussel of Davos is toch eigenlijk een beetje apart….

  • Oneerlijk ook.. zelfs de Smerige Paus neemt hen in Bescherming..dus de hele PEDOFIELE- KATHOLIEKE.. Wereld mogen we aannemen…🤮🤮🤮🤮

   • Jammer dat u generaliseert, daarmee zet u een deur open naar vervolging van alle katholieken.
    Ook ik als katholiek lijdt onder de misdragingen van een aantal zich noemende katholieken.

    • Kindermisbruik, als misbruik van gehandicapten en waarschijnlijk hoogbejaarden, zouden niet plaats kunnen vinden wanneer het niet geaccepteerd werd.
     Ik heb het altijd een zwaktebod gevonden om de consequentie over te laten mocht men ooit in het sprookjesbos terecht komen.
     In velen gevallen weigert men op te staan voor de zwakkere uit vrees voor de eventuele gevolgen, waardoor het kan / kan gebeuren.

    • Eerder deze maand heeft de ‘heilige stoel’ voormalig bisschop van Brugge in de periode 1984 – 2010 Roger Vangheluwe (1936) teruggebracht tot de lekenstand en hij heeft z’n positie als priester & bisschop verloren.
     Sinds zijn aftreden in 2010 wegens ernstig seksueel misbruik van een neef bleef hij een dotatie ontvangen van de Belgische staat van 2.800 euro per maand.
     Het ligt in de lijn der verwachting dat hij zijn laatste maanden, jaren van zijn leven zal doorbrengen in een klooster en ontkomen aan vervolging van de nog niet-verjaarde misdaad.

  • Om het zeker te zijn dat dit nooit kan voorkomen, wordt het binnenhof verbouwd tot een vesting, kosten: 1 Miljard(!). Het zou me niet verbazen als er zelfs atoom schuilkelders ondergronds komen. De ratten zorgen goed voor zichzelf en de corrupte aannemers strijken ook nog ‘ns gigantische winsten op, ze doen het gewoon voor het 10-voudige van de normale prijs. Niemand in de MSM die ook maar 1 kritisch woord spreekt over de kosten. Want de regering, die is heilig daar.

  • Peter De groote dit plan komt van het westen met medeweten van Kiev.
   nu de westerse landen die beweren dat ze Rusland er van zouden verwittigt hebben en Rusland het aan zijn laars heeft gelapt dat is ware onzin .
   waarom zouden ze hun snode plannen aan Rusland bekend maken ????.
   er is geen enkel bewijs dat ze dat gedaan hebben .
   14 jaar geleden was ik daar in een enorm grote supermarkt 25 x groter dan de grootste supermarkt in België enkel 4 personen voor de beveiliging .
   dan 20tal personen als detective waaronder ook mijn schoonzoon om te zien wie er steelt.
   dus de Russen zijn niet gewent voor een aanslag zoals deze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in