Screenshots 𝕏

In dezelfde maand dat de Amerikaanse ambassade in Rusland waarschuwde voor terreuraanslagen in drukke gebieden zoals “concerten”, vond er vrijdag een dodelijke aanval plaats op een menigte bij een groot muziekpodium.

De Amerikaanse ambassade en consulaten in Rusland waarschuwden donderdag dat “extremisten” van plan zijn om in de komende 48 uur “grote bijeenkomsten in Moskou” als doelwit te kiezen en raadden Amerikaanse burgers aan om drukke gebieden in de Russische hoofdstad te vermijden, bericht Infowars.

Het bericht noemde specifiek “concerten” als potentiële terreurdoelen.

Het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken postte op social media: “De ambassade volgt berichten dat extremisten op handen zijnde plannen hebben om grote bijeenkomsten in Moskou aan te vallen, waaronder concerten, en Amerikaanse burgers wordt geadviseerd om grote bijeenkomsten in de komende 48 uur te vermijden. Ter herinnering, ons reisadvies voor Rusland is Niveau 4 – Niet Reizen.”

Sommige gebruikers van social media zeggen ook dat de Britse en Franse ambassades waarschuwingen hebben afgegeven, maar er is op dit moment geen bewijs beschikbaar om deze bewering te staven.

Anderen vroegen zich af of de globalisten het publiek aan het voorbereiden zijn op een op handen zijnde valse vlag gebeurtenis.

Dus de VS en het VK gaan een aantal valse vlaggen uitvoeren?

  Amerika’s waanzinnige militaire fantasie


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGewapende mannen in gevechtstenue openen vuur op concertzaal in Moskou, zaal in vlammen opgelaaid, doden gemeld
Volgend artikelRusland. Is. In. Oorlog.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Zeg maar “opgeleide” CIA agenten en Europese elite soldaten? Hoop dat de Russen elke ” soldaat” uit Europa en Amerika afmaakt als terroristische honden. Totaal geen medelijden mee.

  • De Amerikanen waren er snel bij, om hun door de CIA begeleide aanslag te veroordelen.!
   De IS is op gericht door de Amerikanen, en worden gesteund en gefinancierd door de Amerikanen.!
   En ook Nederland kan NATUURLIJK niet achterblijven, en steunde de IS in Syrië de oorlog tegen Assad, met leveringen van Toyota Pickup’s en Laptops etc. (Nederlands belasting geld).!
   AMERIKANEN c.q. CIA, de “DEEP-STATE” hebben over de HELE WERELD TERRORISTEN in dienst..!!
   Ze worden regelmatig opgeroepen om een klus te klaren, na afloop volgen bij successen de BONISSEN…..!!!!

   • idd, en ow JewSA/CIA/Mossad, je weet wie er achter zitten en zich dan verschuilen en wijzen naar Moslim terroristen = paid for by Zionistjews en hun hulpjes/knechten.

 2. Der is gene moslim die dit rusland aan zou willen doen,.
  Maar er zijn nazi’s in oekraine geteeld door de cia om dit te doen.. ….
  Zucht nog gaauw pogingen wagen om rusland uit te dagen .
  Rusland weet dat trump zal winnen dus zullen zij zich zoveel mogelijk rustig houden. Die zijn niet te provoceren tenzij het te gort word.

  • Het is te Gort…de Russische bevolking zal zwaar druk zetten om deze NAZI’S Heel erg zwaar te bestraffen…Het is Oorlog nu..🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

  • Wel Greet ik als moslim kan je bevestigen, spreek wel voor mijn eigen en veel die ik ken dat zeker tegen dit allemaal zijn. En al zeker tegen Rusland, Isis hebben Israël nooit bedreigd, sterker nog ze bedreigden Hamas zelfs. Isis is een smerige organisatie van ISraël & de Yankees. Hopelijk dat Putin nu eindelijk eens in Eu paar politici neerlegt. Als criminele organisaties in het verleden dit konden kan een geheime dienst van Rusland dit zeker ook. Ze mogen zich niet veilig voelen en liefst ineens die Duitse Nazi b*tch met haar Ikea outfit en die flikker van Frankrijk met zijn oma als vrouw.

 3. De vuile, smerige, gore westerse politiek. Wat een smeerlapperij. Maar wie een kuil graaft voor een ander dondert daar zelf in. En ik hoop echt dat dat gebeurt..
  In plaats van te streven naar vrede, moet en zal wo3 moeten komen. Maar één ding weet ik zeker; de westerse oorlogophitsers / legers worden in de pan gehakt. En helaas ook veel burgers, die deze krankzinnige waanzin helemaal niet willen.
  Tuig regeert het zgn democratische Westen. In en in verrot en dollargeil.

 4. Ik herinner mij dat er ook aanslagen waren toen Putin net aan de macht kwam. Zijn reactie toen was legendarisch. We jagen op ze en vinden ze. We nemen ze overal te grazen, zelf op de W.C. Putin is slimmer als alle anderen bij elkaar en ik zou hem niet graag boos maken. Ik geloof dan ook dat dit weer een smerig theaterstuk is van het westen. Helaas moeten er weer onschuldige mensen onder lijden. Ik hoop dan ook dat deze laffe daad heel hard bestraft wordt.

 5. Ja, we gaan weer proberen om de samenleving van de Russen te ontregelen, de Russen hebben net massaal op Putin lopen stemmen, waarom, in het Westen begrijpen ze er niks van in de gewone media, het is allemaal zo simpel, juist Rusland proberen de VS met zijn nazivrienden hun soevereiniteit te breken, zij proberen hun regime ten val te brengen, net als met Hitler steunde het Westen toen ook de Duitsers, ook toen stonden de vrouwen en mannen als volk op van Rusland en gebeurd hetzelfde, Putin heeft zijn volk uitgelegd dat zij als Rusland vechten voor hun zelfstandigheid, deze actie met nu alweer 60 doden gaat Rusland niet veranderen want het volk weet dat wat hun mensen, Putin,Lavrov,Medvedev of Zakharia vertellen is gewoon de waarheid, natuurlijk zijn er enkelen die nog rouwen om Navalny, maar de overgrote meerderheid van de Russen weten wel hoe het land er voor staat, zoveel doden weer, familieleed maar ja dit is geen verrassing want de VS is wanhopig en dan flikken ze dit wederom!

 6. Speciaal voor alle haters…

  https://twitter.com/ShadowofEzra/status/1771290880919368138?ref_src=uwing-lieten-de-amerikanen-2-weken-geleden-uitgaan-over-aanslag-in-moskou%2F

  Op een dag zullen de haters beseffen dat ze zijn gehersenspoeld om deze man te haten. Zonder deze man waren de deepstate en alle complotten nu nog steeds onbespreekbaar. Deze man heeft de planeet wakker geschud. De door de media gehersenspoelde haters kijken alleen naar een selectieve informatie die ze is aangereikt door de… MASSAMEDIA.

  Trump, Poetin, Modi, Xi Jin Ping en de BRICS landen zijn bezig om de deepstate op te rollen. Maar de haters zijn zo gedemoraliseerd dat ze nergens meer medestanders zien. Op een dag wordt iedereen wakker als ze beseffen dat dit veel groter is dan WARP SPEED en dat Trump Israël dichtbij houdt omdat een groot strateeg zn vijand heel dichtbij houdt. De mensen die Trump haten gorgelen steeds dezelfde verhalen op, verpakt in pure haat en blindheid. De mensen die NIKS van Trump zn presidentschap hebben gevolgd en alleen maar WARP SPEED en Israël crypto-jood kunnen gillen. Haha… de meeste mensen hebben tot WARP SPEED nooit iets van Trump gezien of gehoord…

  Let maar op, in het komende jaar gaan mensen beseffen dat ze gehersenspoeld zijn terwijl ze zelf DENKEN dat ze wakker zijn.

 7. “Flashback: “Extremisten hebben op handen zijnde plannen om grote bijeenkomsten in Moskou aan te vallen”, waarschuwde Amerikaanse ambassade”

  CIA/Mossad false flag operation?

  • Trump vervult bijbelprofetie – hef uw hoofd op, uw verlossing nadert! video

   HIJ ZAL DE NATIES VAN DE WERELD VERENEREN

   David Jeremiah, predikant van de onheilspellend genaamde Shadow Mountain Community Church en lid van de Evangelische adviesraad van Trump, legde op zijn blog uit: “De combinatie van zijn magnetische persoonlijkheid, spreekvaardigheid en extreem knappe uiterlijk zal hem vrijwel onweerstaanbaar maken voor de massa.” Je kunt niet zomaar de Derde Tempel binnenstormen en deze ontheiligen zonder publieke steun; Dat is het soort dingen dat anders een oorlog zou veroorzaken.

   Ik moet toegeven dat Trump een soort charisma heeft. Hij is een professionele entertainer en hij werd president. Trump is zowel in binnen- als buitenland enorm populair.

   DE WERELD IS EEN RAMP

   Terwijl de antichrist opduikt en stabiliteit belooft, zijn er door de mens veroorzaakte natuurrampen, door de geneeskunde veroorzaakte plagen, financiële ineenstorting en oorlog. De wereld is gewelddadiger dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis.

   Dus wie voldoet aan dit instabiliteitscriterium? Trump wel.

   “Aan hun vruchten zult gij ze kennen.”

   De “vruchten” van Trump zijn vrij duidelijk:

   Ruim twintig vrouwen hebben hem beschuldigd van verkrachting en aanranding.

   Uit gegevens blijkt dat hij meerdere keren met zijn vriend Jeffry Epstein naar Lolita Island is gevlogen.

   Op mysterieuze wijze sterft Jeffry Epstein in de gevangenis en oordeelt hij over zelfmoord. Allemaal onder toezicht van president Trump.

   Gedurende zijn presidentschap heeft hij gelogen over het droogleggen van het moeras en het opsluiten van haar, en hij bouwde net genoeg muren om de illusie te wekken dat het hem ernst was.

   Hij reikte de hand naar de volgelingen van Jezus en richt zich vervolgens op de lgbtq-menigte die geslachtsverandering voor minderjarigen promoot

   Hij loog over Covid die reclame maakte voor het Bio Wapon-vaccin, dat in Amerika meer doden veroorzaakte dan enig ander land ter wereld.

   Toen zijn grootvader naar Amerika emigreerde om een ​​hoerenhuis te beginnen in de Pacific Northwest, was de naam van zijn grootvader ‘Drumpf’, die hij veranderde in Trump. John in het Duits is “Johann.” Daarom is zijn ‘echte’ naam Donald Johann Drumpf, waarbij elke naam zes letters heeft.

   Hij bewapende de Saoedi’s voor hun meedogenloze bombardementenoorlog tegen Jemen, waar vijf miljoen mensen met hongersnood te maken krijgen, terwijl het Saoedische leger de aanvoer van voedsel blokkeert.

   Hij hield miljoenen evangelische volgelingen van Jezus voor de gek, precies zoals het Beest zou moeten doen.

   Zijn ‘vruchten’ vertellen ons alles wat we moeten weten over wie hij werkelijk is.

   TRUMP 666-VERBINDINGEN

   Zijn familie is eigenaar van 666 Fifth Avenue.

   • De Trumps kochten het duurste gebouw ooit in de VS gekocht, op 666 Fifth Avenue, een straat die symbool staat voor geld (Mammon). Het spreekt voor zich dat geen enkele echte christen het pand aan Mammon Avenue 666 zou kopen, dus de Trumps waren altijd schijnchristenen. Vervolgens bekeerde Ivanka Trump zich tot het jodendom, dat Jezus Christus niet als de Messias erkent. Dat geldt ook voor haar vader, die beweert ‘de enige mogelijke redder’ van de Amerikanen te zijn.

   • De Trumps betaalden 1,8 miljard dollar voor de 666-toren. En 18 = 3*6 = 666. De 666-toren werd verworven door Ivanka Trump en haar echtgenoot Jared Kushner . Kush was de patriarch van Babylon, die de Bijbel in verband brengt met de Antichrist in zijn laatste boek, de Openbaring van Johannes. Volgens de Gospel Coalition is “De Hoer van Babylon de geest van de verleidelijke cultuur, actief betrokken bij het bedrog en de vernietiging van Gods volk.” Trump verleidt christenen weg van de leringen van Jezus Christus via televisie, tweets en andere sociale media. Openbaring zegt dat aanhangers van de Antichrist zullen worden gemarteld met vuur en zwavel, een ontnuchterende gedachte voor degenen die in de Bijbel en zijn profetieën geloven.

   • De beroemde Trump Tower is volgens meerdere rapporten 203 meter hoog. En 203 meter = 666 voet. >>>

   https://beforeitsnews.com/new-world-order/2024/02/now-playing-the-storm-brought-to-you-by-pfizer-14351.html

   • Miljardairsbunkers zijn niet langer een statussymbool, als ze dat ooit waren. Ze zijn een noodzaak geworden.

    Degenen met goede observatievaardigheden moeten het schrift op de muur kunnen lezen (het schrift op de muur van de dichtstbijzijnde bunker). Er komt iets snode en van grote omvang aan. De superrijken weten er alles van en vertellen het niet.

    Wat denk je dat het is?

    https://vaticancatholic.com/billionaires-are-building-bunkers-do-they-know-something-we-dont-video/

    • Adriaan,
     Ik zag bij judging freedom met Napolitano en Scott Ritter de schoonzoon van Trump praten, een Joodse zionist over de plannen met Gaza, de honden lusten er geen brood van, nu Rusland weer met een terreuraanslag, we weten de schuldigen wel he, wat een leed, bij de Palestijnen en die Russen in die zaal en de rol van ons Westen, het is g.ds geklaagd!

   • Hahaha… je bent er maar druk mee Adriaan. Ik kan ook zulke lijstjes maken om 75% van je stokpaardjes te ontkrachten. Misschien moet je bij de msm solliciteren? Want de msm doet exact wat jij doet, de vijand van de deepstate demoniseren. Kennelijk besef je niet dat elke vijand van de msm een medestander is. Ik denk dat je op een dag alles moet inslikken wat je over Trump hebt geroepen. Op die dag beseffen velen dat ze in een echo chamber zaten en dat ze enkel in alles het duister zien. Haha… maar misschien, heel misschien, moet ik zelf wel onder ogen komen dat Trump een demoon is. Maar vooralsnog heb ik zoveel van Trump gezien dat ik mij moeilijk kan voorstellen dat hij de demoon is die de msm’s en de haters hem maken.

    Tip; zet je metal muziek eens uit en ga eens naar healing sounds luisteren om bij je innerlijke rust te komen.

    En word nou ff niet boos om mijn reactie. Ik beledig je niet, ik schoffeer je niet, ik wil de waarheid vinden. En vwb die tip aangaande muziek, daarin ben ik heel serieus Adriaan… metal (dat luisterde ik tot 3jr terug ook nog veel) maakt een lage vibratie in je systeem. De meeste muziek voedt onze ego’s ipv onze liefde.

    Houd je haaks en sterkte met wat er nog komt.

    • Theme maart 23, 2024 Bij 12:02

     Theme je hebt mij 1 keer goed op mijn hart getrapt dat ik een parasiet was, dat heb ik je nu vergeven, maar ik communiceer niet met jou hoe je het wendt of keert en ik draai niet mijn andere want toe.

    • Theme,
     Zoals ik schreef hierboven bij Napolitano in gesprek met Scott Ritter kwam de schoonzoon van Trump aan het woord, hij is als ik goede informatie heb een Joodse zionist, Trump maakte van Jeruzalem zelf als President een Joodse hoofdstad, terwijl de afsprak was om dit stad in een aparte staat te houden namelijk die van de drie religies daar, Jodendom,Islam en het Christendom, wat is er sinds die erkenning allemaal niet gebeurd en die schoonzoon nou die steunt wel Bibi hoor met de genocide, voor mij is het ook een grap hoe sommige maar blijven praten, ja ook hier over Trump, ze zijn er vrij in natuurlijk maar zowel Trump of Biden het maakt geen reet uit, het buitenlandse beleid is van de duivel en dat beleid is er al heel lang, de enigste die nog echt heeft afgeweken van dit beleid was Kennedy, allebei de broers werden vermoord door de CIA want zij ontdekten dat er boven de President een geheime macht ontstond en wilden dit voorkomen, nou dat was gelijk einde verhaal voor beide broers, daarom voor mij als kaaskop, een Democraat of Republikein, alles blijft hetzelfde, groet aan jou van mij, geen idee wat je van mijn post vind, over iemand zijn muziekkeuze beginnen vind ik een gebrek aan inhoud trouwens, ik luister zelf van alles en zeker metal en pas geleden zag ik one love in de bioscoop van Marley, ik ben juist blij met dit forum weet je waarom, ik heb sinds kort wel echt ontdekt dat de wereld en dan vooral het Westen nog veel duivelser is dan ik ooit kon bevroeden, ja ik weet dat sommigen hierop de site echt heel ver gaan in hun beweringen, ik denk zelf zo ver dat ik het niet meer geloofwaardig vind maar ik kan wel eindigen met het feit dat de wereld wel in brand staat om ons heen en zelfs op een kantelpunt, het lijkt wel Bijbels bij mij dat realiseer ik mij wel, hoor graag van je Theme,gegroet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in