We moeten niet verbaasd zijn over de opleving van autoritarisme van de liberalen nu er een wereldwijde oorlog boven ons hoofd hangt. Jarenlang hebben we gezien hoe liberalen het woord “NAZI” naar Republikeinen schreeuwden, door te beweren dat zij autoritair waren en de vrijheid van de Amerikanen wilden afpakken, en de propagandatak van de Democratische partij, alias de MSM, hielp de boodschap dag in dag uit door te drukken, schrijft Susan Duclos.

Toen kwam Covid en het werd duidelijk door het vergelijken van liberale staatsleiders met conservatieve staatsleiders. De ene partij pleitte voor keuze en vrijheid, terwijl de andere partij mandaten oplegde, bedreigingen uitte aan degenen die het er niet mee eens waren, zelfs het debat over de doeltreffendheid van de bestaande COVID-19 vaccins censureerde, mensen beboette die weigerden maskers te dragen, bedrijven sloot van die staats-/stedelijke bedrijfsleiders die “niet-essentieel” werden geacht, waardoor een virus, een pandemie, veranderde in een erger probleem van armoede, voedseltekorten, honger, en economische zelfmoord.

We hebben het autoritaire karakter gedocumenteerd van liberale staats- en federale leiders met hun mandaten, hun decreten, hun voortdurende pogingen om mensen te dwingen zich naar hun wil te schikken, waarbij alleen de rechtbanken staan tussen verlies van vrijheid en vrijheid.

We hebben ook verslag gedaan van de wandelende hersendoden die toestaan dat de media al hun gedachten en handelingen controleren.

Wat we nu zien….. is het resultaat van een twee jaar durende angstcampagne door liberalen, democratische politici en de media, waarbij Democraten in het hele land opties voorstellen die werkelijk rillingen over mijn rug doen lopen.

  56-jarige Californische man dood 10 weken na Moderna mRNA injectie, waarschuwt anderen "doe het niet tenzij je wilt lijden en sterven"

Ze willen alle Puurbloedigen opsluiten

Video’s van de pro-masker Karen freaks, zoals degene die hieronder getoond wordt, hebben ons laten zien hoe losgeslagen de retoriek en propaganda bepaalde mensen heeft gemaakt, maar het niveau van autoritarisme dat blijkt uit de meest recente Rasmussen poll, gepubliceerd op 13 januari 2021, toont zonder twijfel aan dat de meerderheid van de Democraten in Amerika dictatoriale neigingen hebben.

Eerst de video van een maskerfreak, zonder haar masker op, die een oudere man, verbaal en fysiek, aanvalt omdat hij zijn masker niet op had tijdens het eten.

Na dit gezien te hebben is het niet moeilijk je voor te stellen dat radicale liberale Karens willen dat de onvaccineerden, ook bekend als “Puurbloedigen”, worden opgesloten omdat ze het vaccin weigeren waarvan we nog steeds de bijwerkingen en de gevolgen op lange termijn moeten leren kennen, maar het percentage Democraten dat sommige van de meest dystopische en tirannieke ideeën steunt, maakt duidelijk dat nu de meerderheid van degenen die zichzelf Democraten noemen … de radicalen zijn.

Kernpunten uit de Rasmussen peiling:

• 55% van de Democratische kiezers zouden “federale of staatsoverheden steunen om Amerikanen te beboeten die ervoor kiezen om geen COVID-19 vaccin te nemen.”

• 59% van de Democratische kiezers “zou voorstander zijn van een overheidsbeleid dat vereist dat burgers te allen tijde aan huis gekluisterd blijven, behalve in noodgevallen, indien zij weigeren een COVID-19 vaccin te krijgen.” (Alle Puurbloedigen in lockdown)

• 48% van de Democratische kiezers “vindt dat federale en staatsoverheden individuen moeten kunnen beboeten of opsluiten die publiekelijk de werkzaamheid van de bestaande COVID-19-vaccins op social media, televisie, radio, online of digitale publicaties in twijfel trekken.” (Geen debat meer toegestaan)

  Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen

• 47% van de Democraten is “voorstander van een opsporingsprogramma van de overheid voor degenen die het COVID-19 vaccin niet willen nemen.”

• 45% van de Democratische kiezers “zijn voorstander van regeringen die burgers verplichten om tijdelijk te verblijven in aangewezen faciliteiten of locaties als ze weigeren om een COVID-19 vaccin te nemen.” (COVID-KAMPEN!)

• 29% van de Democratische kiezers “zou voorstander zijn van het tijdelijk ontnemen van de voogdij over hun kinderen als ouders weigeren het COVID-19 vaccin te nemen.”

Het enige goede nieuws in deze recente enquête van Rasmussen is dat Republikeinen en Onafhankelijken veel minder voorstander zijn van een van deze maatregelen, waardoor de meerderheid van de Amerikanen minder radicaal is dan de meeste Democraten.

Via Rasmussen:

President Biden’s sterkste aanhangers zijn het meest geneigd om de zwaarste straffen te onderschrijven tegen diegenen die het COVID-19 vaccin niet willen nemen. Van de kiezers die een zeer gunstige indruk van Biden hebben, is 51% er voorstander van dat de overheid de ongevaccineerden in “aangewezen faciliteiten” stopt, en 54% is voorstander van het opleggen van boetes of gevangenisstraffen aan critici van het vaccin. Daarentegen is 95% van de kiezers die een zeer ongunstige mening over Biden hebben, tegen “aangewezen faciliteiten” voor de ongevaccineerden en 93% tegen strafrechtelijke vervolging van critici van vaccins.

Zegt genoeg, nietwaar?

Ondertussen beweert de Salt Lake Tribune Editorial Board in Utah:

“Als Utah een echt beschaafde plaats was, zou de volgende stap van de gouverneur zijn om een manier te vinden om een massale vaccinatiecampagne op te leggen die we een jaar geleden hadden moeten starten, waarbij we zelfs de Nationale Garde zouden inzetten om ervoor te zorgen dat mensen zonder bewijs van vaccinatie nergens zouden worden toegelaten.”

  Reiner Füllmich: "Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum"

Twijfelt iemand er nog aan dat de liberalen alle “Puurbloedigen” willen opsluiten, beboeten en/of naar Covid-kampen sturen?

Als dat zo is, hebben ze niet naar iets anders gekeken dan naar mainstream media die beweert dat het allemaal voor “je eigen bestwil!” is.

Conclusie

Of deze radicale liberalen nu wel of niet kunnen doen wat ze willen, inclusief het opsluiten van alle “Puurbloedigen” is niet het punt.

Het punt is dat ze dat willen, en als iemand je zegt dat ze je dood willen, dan geloof je hen op hun woord en handel je ernaar. Hetzelfde geldt als iemand je zegt dat hij je wil opsluiten: geloof hem en bereid je voor om voor je vrijheid te vechten als ze je komen halen.

Wanneer een krankzinnige man of vrouw je bedreigt, neem die bedreigingen dan serieus, ook al denk je niet dat ze zich aan hun dreigementen “kunnen” houden en neem passende maatregelen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerden

Vorig artikelDe vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! OVERSTERFTE (Nederlands)
Volgend artikel“Logan’s Run’ en ‘Innerspace’ beide decennia oude science fiction films met verrassend accurate voorspellingen van wat de Covid apocalyps nu inluidt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Waarom spreken we nog van “liberalen”, terwijl wat die zongenaamde “liberalen” aan het doen zijn tegen alles is waar het liberalisme voor staat? Het liberalisme gaat uit van een vrijheidsbeginsel (vandaar de naam) en daarmee ook de kracht van ’t individu. Van beiden is totaal geen sprake meer. Integendeel zelfs.

  Links? Rechts? Liberalisme? Progressief denken? Conservatisme? Kapitalisme? Communsime? Geen van de termen worden nog in hun juiste context gebruikt. Het zijn niet meer dan namen geworden om je mee te profileren en haat te kunnen zaaien naar anderen.

  En de groepen die dit alles veroorzaakt hebben? Die lachen zich rot, want zolang we met deze termen elkaar letterlijk of spreekwoordelijk de hersens inslaan, letten we niet op hen.

  KAPPEN DAARMEE DUS! En daarmee richt ik me zowel op mensen zelf als op de journalistiek zowel in de MSM als in de alternatieve media. Zolang dat niet stopt zullen we nooit in echte vrede en echte vrijheid kunnen leven, zelfs als ’t COVID kaartenhuis zou vallen. Het is dan voor de poppenspelers heel gemakkelijk om (misschien met een korte pauze) de touwtjes van de marionetten die zichzelf “mens” noemen weer te gaan trekken en langzaam maar zeker het weer opnieuwe te proberen.

  Het is mede daardoor dat de geschiedenis zich altijd herhaalt!

  Ik heb gezegd!

 2. Zo zijn toch ook de Indianen en de Aboriginals uitgeroeid ?
  De Afrikanen dezen willen die Nu momenteel heel graag uitroeien
  Hiervoor zal wederom een paar offers moeten worden gebracht onder het Wit Gekleurden mensen
  Door de Duivel = Blank via inkruiping in , aanname van Witte belichamingen
  Belichamingen die de Duivel het Makkelijkst kan gedijen
  Van alle Rassen die Moeder Aarde vertegenwoordigden , vertegenwoordigen
  Zo ging het
  Zo gaat het
  Zo zal het Gaan
  Met zeer sporadisch af en toe een GebraindDraind anders gekleurde belichaming
  Nogmaals mensen gebruikt Uw verstand zelf
  Denk zelf na
  Er bestaat niks met de naam CloyoNa ,
  Co-jojo-na , Corona met verlengstukken om dezen te staven als H1N1, Covid – 19 , Sars , Ebola enzovoorts
  Dat is niks anders als :
  V.K.G.
  Verkoudheid , Koorts , Griep
  Bestaat al vanaf de dag dat de eerste wezen op Moeder Aarde werd geboren
  Men kan aan dezen sterven
  Hiertegen is tot op de dag van vandaag geen medicijn ontwikkeld
  Gaat ook nooit lukken om medicijn tegen deze ziekten te ontwikkelen
  Het immuunsysteem is de Enige echte dokter en medicijn tegelijkertijd gezamenlijk met het gezonde verstand om tegen deze ziekte te beschermen
  Als Uw tijd is gekomen om te sterven dan gaat U gewoon dood
  Er bestaat niks dat de dood kan stoppen
  Geen Enkel vaccin
  Laat U niet voor de Gek houden
  U tot slaaf maken
  Door Crimineele mensen
  Zoals AdolfBill HitlerGates en zijn Handlangers de aanhang onder eedaflegging Satan trouw te zullen dienen Voltallige Wereldse Parlementen & Kabinetsleden
  Bij de vrij Metselaars
  Men gaat hierbij vrijwillig het hol van de leeuw binnen
  Er uitstappen is niet mogelijk

  Dank U

  • Top geschreven. Ook volgende keer de Jezuïeten er nog even bij de kern is het kwaad aanbidden de buiten kant wit van binnen zwart. wolven in schaaps kleren. al eeuwen lijd het normale volk. door de archonten aanbidders.

 3. aub.
  zoals h.d.jonge zei…
  woorden zijn belangrijk.
  sterker HEEL BELANGRIJK.
  voor de federale buitenlandse usuperende bezetters van zogenoeg alle westerse landen.
  de op de plaats gezette ‘0verheid’ zijn prive bankieren vertegenwoordigd.

  woorden zijn belangrijk.
  de federale 0verheid stelt en noemt wat in dit stuk “vaccine” genoemd word altijd dit,:
  De prik.
  het serum.
  dit heeft een technische reden.
  rechtzaken en of schuldig zijn aan.
  ze zullen stellen , we hebben het nooit een vaccine genoemd.

  het is een genetisch expiriment tot medio 2023.
  en per definitie geen vaccine.

  een oo crisper technologie gebaseerd genetisch expiriment met onderandere rhesus(aap) varkens en honden dna inzake devolutie.
  voor de overblijvers.

  een vrijwillige euter”nazi” spuit voor vervelende slimmeriken die hun mond voorbij praten.

  en een nanotech graphene spuit voor de volgende generatie ordervolgers en uitvoerders agenda pupetmasters.

  dit is waarom ik ‘0’verheid altijd met een NULL schrijf.
  nul als in NULL / LEEG / Zonder waarde
  Zonder betekenis.

  een machtgrijpende vreemde bezeter die zich met woorden uw huiskamer in sjoemelt.

  latijn->engels
  engrls->latijn.
  etomologie.
  lex fori tyranieke wetgeving van de federale corporaties.
  de eigenaar heeft gelijk.
  en uw bent dmv achternaam fraude
  geboortedatum fraude
  bsn/nsb nummer
  vermeend eigen”dom”

  en dat is presies wat ze vinden
  eigen->dom…

 4. De pen is machtiger dan het zwaard?
  De pen kan iemand wakker schudden en tot actie over laten gaan. Maar de actie gebeurt met het zwaard.. welke van de twee is dan sterker. Staat degene met een pen ook vooraan als het tot actie komt? Ik heb liever het zwaard in de hand dan een pen .

 5. Wat we verkoudheid en griep noemen is niets anders dan het zelf helingsproces van je lichaam. Ga je dit proces onderdrukken met de nu het experimentele genetische modificatie injecties, die de overheden en media valselijk vaccins noemen. Dan zal jouw lichaam nooit meer zelf kunnen genezen en er ontstaan daardoor allerlei ziektes in jouw lichaam, die nu niet meer tegen gehouden worden door jouw eigen helingsprocessen. Zodat iedere gevaccineerde afhankelijk wordt van die zogenaamde vaccins.

  Wat we democraten noemen zijn eigenlijk allemaal mensen die andere mensen de les willen lezen. Zij vinden van zich zelf dat zij alles beter weten en zij kunnen absoluut niet tegen kritiek. Wat zij vinden, verwachten zij dat de andere maar moeten gehoorzamen aan hen en er is volgens hen geen discussie mogelijk is of tekst en uit leg verschuldigd aan andere. Hun wil is wet vinden ze.

  Daar in tegen zijn de Republikeinen dat iedere individu bepaalde rechten en plichten heeft. Zolang iedere individu zich daaraan houdt is ieder vrij hoe hij/zij zijn leven in deelt. Dus niets de andere iets verplichten, wat tegen de individuele rechten en plichten in druist, wat de Democraten constant doen.

  Bij de Democraten is het altijd van zwart/wit denken. Van je bent er voor of tegen. Van als je met hun eens bent ben jij goed en als jij er tegen bent ben jij slecht. En daarom willen ze mensen die er tegen zijn bestraffen. Bij de Democraten bestaat de individu niet. Ze willen bepalen wat de bevolking moet doen en is alles al uitgekristalliseerd hoe dat moet. Iedere individu moet het op de zelfde manier doen.
  Het communisme principe. Wat nu min of meer wereldwijd wordt uitgerold met die zogenaamde chantage vaccins. Zodat dat iedere individu tot slaaf wordt gedegradeerd. Zodat er een maak economie ontstaat, waar aan alles een te kort aan is voor de massa en de hogere leiders in alle weelde zich kunnen baden en zo de macht over alles en iedereen dan heeft. Die dan voor GOD kunnen spelen en bepalen wie mag leven en wie niet.

 6. “puurbloed” ??
  likt me een reactionele en uitlokende term geintoduceerd door
  gecontroleerde oppositie
  een beschijving die de fight/flight/freeze reactie van het gedeelte van de weteld dat in de eerste psychologische val trapte dient te triggeren.

  niemand op d3ze vervuilde vlakte van
  wifi 1/2/3/4/5 G enz enz
  gmo monsant0 bagger
  big farma dealers
  vervuilde grond voedsel water lucht
  propaganda/entertainment lichaam en geest
  Zichzelf een puurbloed kan noemen.
  op een verdwaalde kluizenaar in de middle of no where na.

  weer zon door de puppet’masters’ geintroducerrde term als conspiracy theorist
  en d3 sukkels beginnen geprogrameerd ik koor te roepen puur bloed!!
  en zo de weigerraars in de volgende gecontroleerde oppositie val te laten lopen.
  immers,
  ze controlen zelfs het verzet tegrn zich zelf…
  claimen ze.

  niks is nog puur onder de rode rot kinderen en rode schilden.
  met open oogies
  tjonge jonge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in