Bij de Zwitserse marathonrecordhoudster en Olympisch atlete Fabienne Schlumpf is myocarditis vastgesteld kort nadat zij was ingeënt met de COVID-19 boosterinjectie.

De hardloopster maakte het nieuws donderdag bekend door in een post op Instagram te schrijven:

“SLECHT NIEUWS

Helaas houdt myocarditis me op dit moment tegen. Het is zeker geen makkelijke tijd voor me, maar ik geef niet op. Ik hoop snel terug te zijn, mijn dromen na te jagen… en concurrenten”

De 31-jarige zou zich in het dagelijks leven ‘vermoeid’ voelen en nadat haar hartslag vorige maand tijdens een makkelijke duurloop omhoogschoot, zocht ze een arts op die haar met myocarditis diagnosticeerde.

De ervaren loopster had gepland om begin dit jaar op trainingskamp te gaan in Portugal, maar dit werd geannuleerd na haar diagnose.

“Niemand kan zeggen voor hoelang ik mijn carrière in de wacht moet zetten.”

Schlumpf bevestigde tegenover een Zwitserse krant dat ze drievoudig gevaccineerd is en dat ze geen COVID heeft gehad.

Schlumpf, die gespecialiseerd is in de 3000 meter steeplechase, won de zilveren medaille op de Europese kampioenschappen van 2018.

Haar persoonlijke beste van 9:37.81 is het huidige Zwitserse nationale record.

We zullen deze zaak blijven volgen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  Uitvinder mRNA-vaccin, Dr. Robert Malone, ontmantelt plotseling het officiële discours: "Mensen onder de 18 mogen niet worden gevaccineerd"
Vorig artikelIs de werkzaamheid van het Covid-19 vaccin negatief geworden?
Volgend artikelMeer Pandemie van de Gevaccineerden: Toename van Covid-infecties onder gevaccineerde werknemers veroorzaakt tekort aan arbeidskrachten in de V.S.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Ken je die mensen, net een cult, die dan zeggen:” Jaaaa maar weet je, gelukkig heb ik dit nu (infecties, kanker, hartaandoeningen etc.) want dat is allemaal beter dan dat ik Covid zou hebben want dan had ik deze lichamelijke aandoeningen ook maar dan erger!!”

  Zie hier, hoe in KORTE vid. déze uitspraken door hartspecialisten VOLLEDIG ONTKRACHT worden; nu met name myocarditis;

  https://www.youtube.com/watch?v=pQrXZB_3SKk

 2. Misschien best de titel veranderen van marathonrecordhoudster naar nationaal recordhoudster en Europese vice-kampioene steeple?

 3. Komt gewoon door de kou. Of klimaat. Of was het nou griep die terug is? Of wacht, het kan stress zijn. Maar zeker niet de 3!! “vaccinaties”… die zijn veilig…. dom volk. Neem nog een vierde, dan weet je zeker dat je veilig bent, 2 meter onder de grond… RIP.

 4. Wat gaat er toch om in die koppen dat ze als bezetenen 3 “vaccins” nemen?? Denken ze dat het een soort van nieuwe doping of zo is? Die mensen zijn toch niet meer normaal…

  • Meelopen, er ‘bij willen horen’, drang, dwang, angst, domheid — het kan vele redenen hebben. Feit is dat ze niet slim bezig zijn want intuitief voel je al aan dat het spul niet deugd, en je kan dat ook constateren door de hoeveelheid propganda en het bizarre gepush voor die boosterprikken, dat is niet normaal. 1. Het spul helpt niet tegen virus-verspreiding 2. Het is experimenteel 3. Dat ze bijsluiters aanpassen elke keer, en bijwerkingen toevoegen wil al zeggen dat mijn tweede punt echt zo is. experimenteel.

 5. Alle gevaccineerde prof. sporters zullen als vliegen gaan sterven door de vaccins. Doordat zij het meeste van hun lichaam vragen en zo het meeste zuurstof verbruiken. Waar het vaccin juist op geënt is omdat te reduceren c.q. onmogelijk te maken in combinatie van mondkapjes en het 5G elektromagnetische stralingen. Die het zuurstof molecuul laten resoneren. Als het zuurstofmolecuul resoneert gaat het met niets meer een reactie aan, waardoor alles wat leeft binnen de kortste tijd afsterft.

  • Dan zijn we allemaal de haas straks? Of in mindere mate de vax-vrije? En dan heeft de pharma straks niemand meer om spuiten in te steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in