1987-Innerspace

De meeste voorstanders van natuurlijke gezondheid beseffen al dat de hele Covid zwendel, inclusief het dragen van maskers en het nemen van ontelbare “vaccins” een agenda is voor bevolkingsvermindering. Het is in de eerste plaats gericht op het uitroeien van ouderen en mensen met comorbiditeit, zoals kanker, diabetes, hartkwalen, obesitas en dementie. Door gebruik te maken van nanotechnologie en bloedstollende prion-eiwitten is de vaccintechnologie het paard van Troje van het terrorisme, dat nu wordt gebruikt voor eugenetische doeleinden, zoals in een slechte sci-fi horrorfilm. Laten we eens een paar decennia teruggaan in de tijd voor een aantal passende voorbeelden die deze door medische angst gedreven dystopische wereld voorspelden die we nu beleven, schrijft S.D. Wells.

1987: “Innerspace” sciencefictionkomedie met Dennis Quaid en Martin Short toont experimenten met nanotechnologie-achtige vaccins op mensen

De film Innerspace uit 1987 was geïnspireerd op de film Fantastic Voyage uit 1966 en ging over een geheim overheidsexperiment waarbij een onderzeeër zo klein werd gemaakt dat hij door dierlijk of menselijk bloed kon reizen, na te zijn geïnjecteerd met een injectiespuit, en controle kon krijgen over lichaamsfuncties, waaronder zintuiglijke organen, reacties van het immuunsysteem, spijsverteringscomponenten, en zelfs andere cellen en antilichamen kon doden die hem probeerden tegen te houden. Natuurlijk, omdat het een science fiction film is, werd er ook een mens geminiaturiseerd om in deze capsule in het lichaam te reizen en grote verstoringen te veroorzaken, of de persoon te “redden” van kwade krachten.

Dit is een bijna exacte voorspelling van wat er gebeurt met de nanotechnologie van vaccins die iemands systemen overnemen, emoties en zenuwen controleren en zelfs het fysieke omhulsel (gezicht en lichaam) genetisch wijzigen. Dit is de reden waarom we zien dat Covid-gevaccineerde mensen als vliegen dood neervallen, aan hartaanvallen lijden, neurologische stoornissen, en bloedproppen van de nano-bots die het vasculaire en zenuwstelsel ruïneren. Hoeveel vaccinaties zijn er nodig om iedereen die al ziek is, om nog maar te zwijgen van gezonde kinderen, baby’s en foetussen, te doden? Worden alle gevaccineerde schapen ge-MK-Ultra’d in een groot sci-fi experiment dat nu werkelijkheid is geworden?

  Nederlandse officiële cijfers: Doeltreffendheid van vaccins slaat negatief om tegen ernstige ziekte en dood

Innerspace officiële trailer (denk aan mRNA nano-technologie injecties hier):

Innerspace nano “prion-eiwit” bad guy scène – zoals virus-imiterende deeltjes met magnetische nano-technologie die zich vermenigvuldigt in je bloed en lichaamssystemen overneemt.

1976: Logan’s Run tv-serie gebaseerd op een wereld waar niemand ouder dan 30 mag worden, dus worden ze in euthanasie stijl uitgeroeid met giftig gas

Ga nog eens tien jaar terug in de tijd, naar 1976, en het is “Logan’s Run”, de tv-serie waarin jongvolwassenen na hun 30e verjaardag tot de dood werden vergast, zodat alleen de jeugd nog op de planeet Aarde in de 23e eeuw kon leven. Iedereen kon zich uitleven in al zijn grootste fantasieën, maar op je dertigste was het tijd om je permanente vuile dutje te doen, volgens de wet, in de “sleepshop”. Tot die tijd was virtuele seks beschikbaar met een “druk op de knop” (klinkt dat bekend?). Het leven draaide om perversies en onmiddellijke bevrediging.

Het plan van de regering was om de hulpbronnen te behouden door alle mensen die de leeftijd van 30 bereikten te doden (denk nu aan valse klimaatveranderingspropaganda). Plus, deze leeftijdsgrens was strikt wettelijk vastgelegd, maar een paar rebellen waren op de vlucht nadat ze 30 waren geworden en probeerden door te gaan met hun leven, tegen de eugenetische agenda van de nieuwe wereldorde regering in. Iedereen moest een “klein kristal” (denk aan mRNA nanotechnologie en Covid-19 vaccin paspoort “chips”) in de palm van hun hand hebben, en als dat kristal zijn waarschuwing liet flitsen, was het leven voorbij. Verlopen. Je tijd was “op”.

  Sudden Adult Death Syndrome (SADS): Gezonde jonge mensen sterven plotseling en onverwacht aan een "mysterieus" syndroom

De hoofdpersoon, Logan, was een headhunter getraind om “runners” op te sporen die probeerden de uitroeiingsorders te trotseren, totdat hij zelf een runner werd (denk aan ongevaccineerde mensen op dit moment).

Logan’s Run officiële trailer

Vandaag de dag mag in Italië (en vele andere landen en naties zullen spoedig volgen) geen enkele persoon zijn huis verlaten voor werk of voedsel als hij ouder is dan 50 en nog niet geïnjecteerd is met dodelijke gentherapie-prikken. Italië heeft de oorlog verklaard aan zijn ouder wordende anti-vaccin burgers, net als Logan’s Run. Binnenkort zullen inwoners die geen nanokristallen in hun bloed hebben, worden opgejaagd, gevangengezet en hoogstwaarschijnlijk uitgeroeid via vaccin-“technologie”. De politie in Italië is op dit moment op zoek naar “overtreders”. Vlucht. Ren voor je leven. En het gebeurt ook in Quebec!


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Analyse uitgelekt DARPA document bevestigt aanval op de mensheid met behulp van aërosolvormige, huidpenetrerende nanodeeltje spike-eiwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerwacht gewapende bewakers buiten de huizen van de Puurbloedigen en Covid-kampen in hun oorlog tegen de ongevaccineerden
Volgend artikelZullen deze COVID-criminelen door een onafhankelijke rechtbank worden aangeklaagd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. De film Elysium (2013) is de ultieme droom van de globalistische elite.
  Het laat zien de chaos en armoede waarin de mensheid is vervallen en hoe goed de elite voor zichzelf heeft gezorgd.

 2. Sorry. Ik heb helemaal nergens gelezen, geen enkel alternatief nieuws kanaal, dat mensen boven de 50 die ongevaccineerd zijn in Italie hun huis niet mogen verlaten.

  • Hoi Johannes,

   Waarom denk je dat je er niets over hebt gelezen in de media? Hint, heeft wat te maken met Mario Draghi die nu Italie runt. Even wat achtergrond van die man. Was ooit hoofd EMA (Europe Middle East & Afrika) van Goldman Sachs. In die functie was hij verantwoordelijk om Italie en Griekenland de Euro in te krijgen. Dat deed hij via derivaten. Dat lukte ondanks die landen er echt niet toe moesten kunnen treden.

   Door die ”successen” werd hij het hoofd van de centrale bank van Italie. Later gepromoot tot het hoofd van de ECB. Ziijn maatje van de Griekse centrale bank, waar hij al die derivaten mee had afgesloten, werd zijn rechterhand bij de ECB.

   Toen de Griekse derivaten opbliezen werd zijn rechterhand premiet in Griekenland om de zooi op te ruimen die hij zelf had gecreerd. Nu is Mario premier van Italie en drukt alles covid er door.

   Dit is uiteraard een heel korte samenvatting. De links tussen Mario en het WEF heb ik nog niet onderzocht maar die man is een crimineel en runt een land nu.

   Groeten,
   Hugo

 3. Ik woon in Italië…50 plussers hebben vanaf februari een vaccinatie plicht; ze mogen niet werken zonder green pass, ook niet via een negatieve test. Als ze zich niet vaccineren, krijgen ze een boete van €100. Maar werken mag dan nog steeds niet meer. Ikzelf ben 44 en werk als hulpverlener in een gezinsvervangend tehuis voor tieners (deel van de zorg) en nu ben ik geschorst omdat ik vaccinatie weiger. Daarvoor gaf ik €180 per maand uit aan tests, daar mocht ik dan mee gaan werken. €15 per test.
  Hier is een verplichte vaccinatieplicht voor zorg, school personeel en defensie. Maar je hebt sowieso bijna geen leven meer als ongevaccineerde…voor bijna alles heb je een vaccinatie green pass nodig, behalve (nog niet) voor de supermarkt, apotheek en wat andere winkels voor primaire levensbehoeften. Het is walgelijk. Voor postkantoor, bank, kapper etc. heb je een negatieve test nodig (€15 een officiële natuurlijk).
  Een ongevaccineerde mag niet eens meer buiten op een terras koffie drinken of buiten een restaurant eten. Ook niet met een officiële negatieve test.
  Langzaamaan introduceren ze steeds meer griezelige restricties. De meeste gevaccineerden leven in hun bubbel van pseudo vrijheid en go with the flow…
  Ik zie geen uitweg op dit moment…het is 1 grote frustratie en ook beangstigend. Je mag dus als ongevaccineerde je huis verlaten maar bijna niets doen zonder green pass.

  • Wow. Wat ongelooflijk heftig. Als ongevaccineerde wordt je daar dus echt als een paria behandeld en je betaalt je helemaal scheel. Het is echt misdadig wat ze aan het doen zijn.

  • Het is altijd het verdwaasde kl**tjesvolk dat dit mogelijk maakt.
   “Without them Hitler (Stalin, Napoleon, etc.) would have stood alone.”

  • Dan lees je dit en dan zie je rechtsonder: “Het niveau van de censuur is ongekend hoog, doe zoals duizenden anderen en abonneer je hier op Frontnieuws’ Nieuwsbrief!”

   Wat een tegenvaller. Eigenlijk is het gewoon overal hetzelfde.

 4. Ik hoord3 vorige week van een man uit Oost Groningen die weg wil uit NL als het hier ( te) erg wordt.
  Maar, denk ik dan, waar kún je nog naartoe?
  Sws kom je de grenzen niet meer over zonder prik en wat wil je dan..in de bushbush van scandinavie leven?
  Je moet van wel heel goeie huize komen wil je nog met gezin in de wildernis overleven..geweren om wild te schieten kun je niet meenemen…
  Kinderen groeien en hebben nwe schoenen en kleding nodig..
  Je kunt toch ook niet voor jaren voorraad meenemen? Hoe houd je dat goed?
  Ik zou best een gesprek met die meneer hebben.
  Tis dat we hier zo mooi wonen…en grotendeels zelfvoorzienend kunnen zijn.. maar niet voor eeuwig.

 5. Eeuwen oude tactiek… grens opzoeken totdat er teveel weerstand ontstaat, vervolgens een klein stapje terug zodat er weer rust ontstaat, dan weer opnieuw de grens opzoeken. etc.
  Voordat je het in de gaten hebt ben je op een punt aangekomen die in de eerste plaats nooit door jezelf geaccepteerd zou zijn.
  Dat is er nu volgens mij aan de gang.
  Immers zijn er nog steeds onnodige restricties zoals het max aantal personen, idiote sluitingstijd, het inmiddels achterhaalde QR systeem etc. Maar men doet net alsof er de normale vrijheid is teruggekomen.
  Let maar op tegen de volgende winter is het allemaal nog een stuk idioter.
  QR code voor de supermarkt etc. en dat allemaal voor een griepseizoen.
  Zie je… had je dit geaccepteerd 3 jaar geleden met de griep ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in