Meestal laat ik dit soort “nieuws” voorbij waaien, maar in het kader van lachen is gezond toch even op de kar gegooid voor publicatie. Mike Tyson wordt door de politie onderzocht nadat hij een passagier fysiek had berispt in een vliegtuig dat San Francisco verliet. Op beelden van het incident is te zien hoe Tyson de passagier slaat, maar ook hoe de passagier Tyson tot het uiterst treitert.

Voormalig zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson wordt door de politie onderzocht nadat hij een medepassagier bloedig zou hebben geslagen in een vliegtuig dat de luchthaven van San Francisco, Californië verliet, meldt Aftonbladet.se.

In een video van het incident die op social media circuleert, is een geagiteerde man te zien die Tyson in het vliegtuig lastigvalt. In een volgende clip is te zien hoe Tyson de man slaat, en in een laatste clip laat de man zijn gezicht zien aan degene die filmt, met duidelijke wonden op zijn voorhoofd en slaap.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @thebeastufc

Volgens de vertegenwoordigers van Tyson was het de gehavende man die de woordenwisseling begon. “Helaas had de heer Tyson tijdens de vlucht een incident met een agressieve passagier die hem begon lastig te vallen en een waterfles naar hem gooide terwijl hij op zijn stoel zat,” schrijven ze in een e-mail aan de AP.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Deugmensen in Syrisch vluchtelingenkamp bekogeld met stenen en uitgescholdenVolg Frontnieuws op Telegram

  George Soros pompt nog eens een kwart miljard dollar in racistische Black Lives Matter
Vorig artikelHoe Rusland oliesancties ontloopt: Overslag-op-zee naar “onbekende bestemming”
Volgend artikelIMF waarschuwt nu dat voedseltekorten overal ter wereld golven van sociale onrust zullen veroorzaken – “Hel op aarde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Fysiek berispt is een understatement, goh Mike Tyson was in zijn prime time een tornado in de ring geen mooie technische bokser zoals Mohammed Ali maar net zoals een Hummer die met een rot vaart door bijna onberijdbaar terrein reed.

  • Mike had de snelheid en reflecten van een topweltergewicht en wist op het juiste moment op de juiste plek een knock out te plaatsen. Hij sloeg niet zo hard als George Foreman, maar hij bewees dat dat niet heel belangrijk is.
   Er is één punt waar zijn vroegere trainer een keer keer op wees, en dat is dat hij door zijn klasse nooit tot het absolute uiterste is hoeven gaan zoals Mohamed Ali tijdens de ’thrilla of Manilla’. Hoe had Tyson zich er in zo’n situatie vooral psychisch doorheen ‘geslagen’ ?

 2. Zo zie je maar weer: iemand treiteren tot hij uithaalt.
  Vergelijk het eens met Putun: 8 jaar getreitert en nu uiteindelijk heeft uitgehaald.
  En dan breekt de hel los!

 3. Ik heb jaren op karate gezeten maar heb een ding daar geleerd, ken je kracht en snelheid en laat je niet overhalen tot vechten…..hij had deze man met gemak even goed en stevig vast kunnen houden zonder deze op de bek te slaan……hij moest alleen een beetje vernederd worden even de ego stoppen meer niet

  • Er is een zeer toepasselijke gezegde
   Welk zegt :
   De beste stuurlui staan aan wal

   Het is een moment opname
   Dat moment is bepalend

   Niet wat een ander naderhand over het al plaats gevondene gaat en zal oordelen

   Geen enkel rechter kan en mag oordelen en veroordelen
   Zonder ter plaatse aanwezig te zijn geweest
   Hierbij ook aan alle zijden van de zogenaamde slachtoffer tegelijkertijd tijdens het krijgen en of uitdelen van de klappen

   Dank U

 4. Is dit weer zo’n fake video? Zoveel klappen en een klein (fake) schaafwondje. Ik sla ook als men mij treitert. Maar dan wel op plaatsen die niet zichtbare verwondingen maken zoals maag of het liefst in het kruis. Moeten ze hun blauwe ballen en micropenis tonen aan de politie. Enfin, een boxer is verondersteld om zelfbeheersing te hebben. Denk ook niet dat Tyson een rechtzaak zou riskeren.

 5. Die slape zak na treieteren dan nog het lef hebben om te klagen? Als rechter zou ik zeggen voor straf om mij hiermee lastig te vallen mag je met Mike een kwartiertje in de ring staan.

  • Beste ster
   U verdient een Ster
   Wijs besluit
   Die verhaal wordt gelezen als :
   Een normaal persoon gaat naar het Circus
   Stapt een Leeuwen kooi binnen en steekt zijn / haar kop in de muil van een Leeuw
   Wat gebeurt er dan ?
   Krijgt de leeuw een straf of gevangenis straf opgelegd
   Dan is de Rechter zwaar gestoord
   Of krijgt die iets anders ?
   Ja een beloning Eten voor Leeuw en in valuta’s of schouderklopjes lof spreken zou zeer op z’n plaats zijn voor betreffende boxer

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in